دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    قدرت بازار 80 % (عالی هست این عدد )

219000 نفر عاقل خریدار
    555000 نفر فروشنده و قانع به سود شستا
    سلام داداش،
    داده‌ها امکان دارد اشتباه باشد.
    (هسته هنگیده بود خوب! /:.wacsmiley.://:.happysmiley:./ چه انتظار؟)
    ساعت ۲۳:۰۰ دوباره داده‌ها را بگیریم و بررسی کنیم احتمالا داده‌هایش متفاوت باشد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      اینقدر هی ممنوع و ممنوع متوقف و از این مسخره بازی ها در میارن (از این مسخره بازی هایی که اخرش هم نفهمیدم یعنی چی هر کدومش)
      که اخرش هر چی سود دادن بگیرن. هر روزی که نمیشه فروختش 5 درصد سودش و داره می گیره.
      جناب محمدحسین؟؟؟
      میشه یه کارگزاری که می دونید خوبه معرفی کنید؟؟؟
      هم خوب باشه هم اعتبارهای خوبی هم بده.
      اگاه که واسه اعتبار هم از همه کارگزاری ها خاک بر سر تره.
      سلام خواهر رویا، (هر دفعه این‌جوری می‌گویم احساس می‌کنم رفته‌ام تو تو کشورهای کمونیستی /:.ph34r-smiley.:/)
      حقیقتش من هرگز اهل گرفتن اعتبار بزرگ نبوده‌ام در زندگی‌ام.
      کارگزاری هرچقدر کوچک‌تر بهتر.
      دیگر خودتان بروید فهرست کارگزاری‌ها را نگاه کنید (نمی‌دانم کجا بود ولی در گوگل بزنید می‌آورد. از تارنمای خود سازمان بورس) و آنجا ببینید کدام‌ها که در شهر شما هستند از همه کم‌مشتری تر هستند! با همان‌ها تماس بگیرید و از اعتبارشان بپرسید.
      من در گذشته‌های دور با کارگزاری دنیای خبره کار می‌کردم. (همه‌شان هم خانم هستند. عجیب بود.) کوچک و خوب بود. اکنون نمی‌دانم کوچک باشد یا نه؟ و اینکه در شهرهای دیگر هم هست یا نه؟ و اینکه اعتبار می‌دهد یا نه؟
      (پی‌نوشت: کارگزاری‌های کوچک هم مشکلات خودشان را دارند! کارمندانشان زیاد بلد نیستند و کارتان که گیر آنها باشد باید حدودا یک روز دو روز کنار بگذارید فقط برای تلفات زمانی ناشی از عدم بهره‌وری پرسنل.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام خواهر رویا، (هر دفعه این‌جوری می‌گویم احساس می‌کنم رفته‌ام تو تو کشورهای کمونیستی /:.ph34r-smiley.:/)
        حقیقتش من هرگز اهل گرفتن اعتبار بزرگ نبوده‌ام در زندگی‌ام.
        کارگزاری هرچقدر کوچک‌تر بهتر.
        دیگر خودتان بروید فهرست کارگزاری‌ها را نگاه کنید (نمی‌دانم کجا بود ولی در گوگل بزنید می‌آورد. از تارنمای خود سازمان بورس) و آنجا ببینید کدام‌ها که در شهر شما هستند از همه کم‌مشتری تر هستند! با همان‌ها تماس بگیرید و از اعتبارشان بپرسید.
        من در گذشته‌های دور با کارگزاری دنیای خبره کار می‌کردم. (همه‌شان هم خانم هستند. عجیب بود.) کوچک و خوب بود. اکنون نمی‌دانم کوچک باشد یا نه؟ و اینکه در شهرهای دیگر هم هست یا نه؟ و اینکه اعتبار می‌دهد یا نه؟
        (پی‌نوشت: کارگزاری‌های کوچک هم مشکلات خودشان را دارند! کارمندانشان زیاد بلد نیستند و کارتان که گیر آنها باشد باید حدودا یک روز دو روز کنار بگذارید فقط برای تلفات زمانی ناشی از عدم بهره‌وری پرسنل.)
        چرا؟؟ ربط خواهر رویا و فکر شما به کشورهای کمونیستی رو نمی دونم/.:biggrinsmiley.:/
        در رابطه با تغییر کارگزاری هم با توضیحاتی که در ادامه دادین ترحیج میدم همین آگاه بمونم./.:biggrinsmiley.:/
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          چرا؟؟ ربط خواهر رویا و فکر شما به کشورهای کمونیستی رو نمی دونم/.:biggrinsmiley.:/
          در رابطه با تغییر کارگزاری هم با توضیحاتی که در ادامه دادین ترحیج میدم همین آگاه بمونم./.:biggrinsmiley.:/
          خوب کشورهای کمونیستی این‌گونه همدیگر را صدا می‌زدند دیگر... در فیلم‌ها... برادر نیازوف و خواهر فلانوف...
          پ.ن.۱: البته بین حزب‌اللهی‌های ایران هم این‌گونه صدا کردن داریم... ولی عموما برادر یا خواهر خالی است.
          پ.ن.۲: روس‌ها یک مدل صدا کردن دیگر هم دارند که در فیلم‌هایشان آدم می‌بیند... اینکه طرف دوستش یا حتی پدر مادرش را می‌خواهد صدا بزند اسم و فامیل را کامل با هم صدا می‌زند... (مثلا حالت چطور است دیمیتری مالادوف؟ من اینها را از اینجا بردم آنجا دیمیتری مالادوف...)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

خوب کشورهای کمونیستی این‌گونه همدیگر را صدا می‌زدند دیگر... در فیلم‌ها... برادر نیازوف و خواهر فلانوف...
            پ.ن.۱: البته بین حزب‌اللهی‌های ایران هم این‌گونه صدا کردن داریم... ولی عموما برادر یا خواهر خالی است.
            پ.ن.۲: روس‌ها یک مدل صدا کردن دیگر هم دارند که در فیلم‌هایشان آدم می‌بیند... اینکه طرف دوستش یا حتی پدر مادرش را می‌خواهد صدا بزند اسم و فامیل را کامل با هم صدا می‌زند... (مثلا حالت چطور است دیمیتری مالادوف؟ من اینها را از اینجا بردم آنجا دیمیتری مالادوف...)
            بله بله برادر محمدحسین/.:biggrinsmiley.:/
            حالا من نمی دونم چرا تو این سایت از اصطلاح برادر کریس و برادر محمدحسین و ... استفاده می کنم.
            این مدلی نیستما
            راستش از این آدمای مذهبی غلیظ هم خوشم نمیاد اصلا:D
            بعضیا که دیگه میگن حاج خانم.
            من اگه رئیس جمهور میشدم اول کله اینایی که به خانم های جوان میگن حاج خانم می کندم. /.:biggrinsmiley.:/
            بعد بقیه برنامه هام رو عملی می کردم. :))
            یادمه سال ها پیش یه بار یکی بهم گفت حاج خانم گفتم من هنوز حج نرفتم. /.:biggrinsmiley.:/
            یه بارم یکی از همکارام بهم گفت خواهر گفتم من خودم 4 تا داداش دارم. /.:biggrinsmiley.:/

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/04/14, 19:40.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سروش جان،
              حقیقتش.... اکنون من دوباره داده‌ها را گرفتم...
              حقیقتش... هنوز مانده‌ام داده‌ها تقلبی (Fake) است یا اصیل؟
              مگر می‌شود؟ یک باره این همه اختلاف بین سرانه خریدار و فروشنده در کل بازار؟؟؟؟ بدون اینکه حجم کل بازار دو سه برابر شده باشد؟؟؟

ببینید... این بخشش منطقی است که اختلاف سرانه از کاهش قدرت فروشنده (نه افزایش قدرت خریدار) به وجود آمده است و به ۹۱ میلیون ریال حدودا رسیده... این بخشش طبیعی است... ولی اگر قرار بود چنین تاثیری واقعی باشد باید حتما حجم کل بازار یک جهش درست و حسابی انجام می‌داد، تا چنین عدم توازنی در اختلاف سرانه به وجود آورد!
              در صورتی که حجم امروز حتی از حجم دیروز هم کمتر است!
              چگونه ممکن است سرانه فروش نصف شده باشد و حجم تغییر خاصی نکرده باشد؟؟؟
              چه می‌دانم... شاید سازمان عزیز بورس باز هم یک دست کوچکی به یکی از داده‌ها و فرمول‌ها زده...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

سلام و شب به خیر خدمت شب زنده داران و فانوس بدستان شبهای سایت بورسی/:.grlim:./
                یه زمانی بود که تازه دولت روحانی داشت تبلیغ بورس رو میکرد و افراد کمی علاقه مند شدند و پس از ورود در اوایل سال ۹۲ با اون اتفاق دی ماه همون کسایی که تازه اومده بودن و دیدن خبری نیست از بازار گذاشتن و رفتن و هر جا حرف بورس میشد میگفتن نریا که جیبتو خالی میکنن و بدبخت میشی و کلی حرفهای دیگه !!!
                ولی خب از نیمه دوم پارسال که تجدید ارزیابی ها شتاب بیشتری گرفت و بعدش هم عرضه اولیه ها داغ شد و توجه کثیری رو به خودش جلب کرد ،بورس وارد فاز جدیدی شده به نظرم و خیلی از افرادی که چند سال این بازار رو غول دو سر میدونستن و آب کننده پولهای سپرده دارن دونه دونه میرن واسه گرفتن کد بورسی و ورود به بازار و حداقل سرمایه این افراد بالای ۱۰ ۱۵ میلیون برای ورود و گهگاه سر به میلیارد هم میذاره!!!تو شهر ما که ۵/۶ تا دفتر خدمات الکترونیک هست هر روز با صفهای عریض و طویل برای احراز هویت مواجه شده که بعضی از دفاتر پیشخوان فعلا به علت شلوغی و ازدحام بیش از اهراز هویت سجام رو تعطیل کردن ولی خب تو کشوری مثه آمریکا ۸۰ درصد تو بورس فعالن و سرمایه مازاد میاد تو چرخه اقتصادشون و کسی پول تو بالشت و سکه و طلا سرمایه گزاری نمیکنه!!!
                خب اگر ورود نقدینگی ها ادامه داشته باشه چند تا منفعت برای دولت با توجه به عرضه سهام دولتی داره!!!هم کسری بودجه رو جبران میکنه و هم بازار عمقش رو بیشتر میکنه و هم افراد جدیدی به بازار ورود پیدا میکنن،بر خلاف بقیه مشاغل و اصناف که میگن اگه دست زیاد شد اون کاسبی از مد و سودآوری میفته بازار بورس و سهام با ورود نقدینگی روند رو به رشدش و شتابانش بیشتر میشه و روزی رو تصور کنید که تیمهای فوتبال استقلال و پرسپولیس عرضه اولیه بشند و چه جمعیت کثیری به خاطر حمایت تیمهاشون به بورس ورود پیدا کنند!!!
                پس امسال تفاوت بسیاری با سال ۹۲ داره و ریزش دیماه داره
                افزایش کدها و ورود سرمایه های پارک شده با توجه به کاهش سود سپرده ها
                روند صعودی افزایش سرمایه تجدید ارزیابی سهام
                واگذاری سهام دولتی و کسری بودجه در سطح کلان
                خلاصه اینکه از فرصت پیش آمده باید نهایت بهره رو برد که غیر از معاملات شخصی میشه رو بحث آموزش و ساماندهی افراد جدید الورود به بورس فوکوس کرد و از طریق برگزاری کلاسهای آموزشی درآمد کسب کرد ،که به نظرم باید استارت یه تاپیک آموزشی قوی رو برای سایت در نظر بگیریم که هم از اساتید با تجربه و با دانش سایت و همچنین بستر مناسبی برای یادگیری و آموزش مدون افراد جدید الورود به بورس بهره برد!!
                آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/04/15, 00:30.
                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                  یه زمانی بود که تازه دولت روحانی داشت تبلیغ بورس رو میکرد و افراد کمی علاقه مند شدند و پس از ورود در اوایل سال ۹۲ با اون اتفاق دی ماه همون کسایی که تازه اومده بودن و دیدن خبری نیست از بازار گذاشتن و رفتن و هر جا حرف بورس میشد میگفتن نریا که جیبتو خالی میکنن و بدبخت میشی و کلی حرفهای دیگه !!!
                  ولی خب از نیمه دوم پارسال که تجدید ارزیابی ها شتاب بیشتری گرفت و بعدش هم عرضه اولیه ها داغ شد و توجه کثیری رو به خودش جلب کرد ،بورس وارد فاز جدیدی شده به نظرم و خیلی از افرادی که چند سال این بازار رو غول دو سر میدونستن و آب کننده پولهای سپرده دارن دونه دونه میرن واسه گرفتن کد بورسی و ورود به بازار و حداقل سرمایه این افراد بالای ۱۰ ۱۵ میلیون برای ورود و گهگاه سر به میلیارد هم میذاره!!!
                  خب اگر ورود نقدینگی ها ادامه داشته باشه چند تا منفعت برای دولت با توجه به عرضه سهام دولتی داره!!!هم کسری بودجه رو جبران میکنه و هم بازار عمقش رو بیشتر میکنه و هم افراد جدیدی به بازار ورود پیدا میکنن،بر خلاف بقیه مشاغل و اصناف که میگن اگه دست زیاد شد اون کاسبی از مد و سودآوری میفته بازار بورس و سهام با ورود نقدینگی روند رو به رشدش و شتابانش بیشتر میشه و روزی رو تصور کنید که تیمهای فوتبال استقلال و پرسپولیس عرضه اولیه بشند و چه جمعیت کثیری به خاطر حمایت تیمهاشون به بورس ورود پیدا کنند!!!
                  خلاصه اینکه از فرصت پیش آمده باید نهایت بهره رو برد که غیر از معاملات شخصی میشه رو بحث آموزش و ساماندهی افراد جدید الورود به بورس فوکوس کرد و از طریق برگزاری کلاسهای آموزشی درآمد کسب کرد ،که به نظرم باید استارت یه تاپیک آموزشی قوی رو برای سایت در نظر بگیریم که هم از اساتید با تجربه و با دانش سایت و همچنین بستر مناسبی برای یادگیری و آموزش مدون افراد جدید الورود به بورس بهره برد!!
                  اگه تاپیک آموزشی زدین یه مسئولیت هم به من بدین.
                  منم آموزش بدم ?
                  جدی میگماااا... یه چیزایی بلدم. /.:biggrinsmiley.:/
                  شمع ژاپنی و فیبوناچی بلدم. دارم میرم هارمونیک
                  فاندامنتال هم ترازنامه خوانی بلدم دارم میرم صورت سود و زیان:D
                  رنگ کاربریم و هم بنفش کنید. یه سمت بدین که به بنفش بیاد :D

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                    ولی خب از نیمه دوم پارسال که تجدید ارزیابی ها شتاب بیشتری گرفت و بعدش هم عرضه اولیه ها داغ شد و توجه کثیری رو به خودش جلب کرد ،بورس وارد فاز جدیدی شده به نظرم و خیلی از افرادی که چند سال این بازار رو غول دو سر میدونستن و آب کننده پولهای سپرده دارن دونه دونه میرن واسه گرفتن کد بورسی و ورود به بازار و حداقل سرمایه این افراد بالای ۱۰ ۱۵ میلیون برای ورود و گهگاه سر به میلیارد هم میذاره!!!تو شهر ما که ۵/۶ تا دفتر خدمات الکترونیک هست هر روز با صفهای عریض و طویل برای احراز هویت مواجه شده که بعضی از دفاتر پیشخوان فعلا به علت شلوغی و ازدحام بیش از اهراز هویت سجام رو تعطیل کردن ولی خب تو کشوری مثه آمریکا ۸۰ درصد تو بورس فعالن و سرمایه مازاد میاد تو چرخه اقتصادشون و کسی پول تو بالشت و سکه و طلا سرمایه گزاری نمیکنه!!!
                    کسب درآمد.
                    عالی.
                    من همیشه به آموزش در زندگی‌ام می‌اندیشیدم.
                    (پدرم هم در کار آموزش بود. خودم هم همیشه می‌گفتم بروم در کار آموزش. دوستان هم در جایی به این موضوع اشاره داشتند که راستش را بخواهید داشتند از دل من می‌گفتند.) (چند تا پیشه همیشه در زندگی‌ام دوست داشته‌ام... یکی آموزش و یکی کشاورزی/باغداری)
                    اگر موضوع درآمد باشد احتمالا من هستم. (نمی‌دانم اندیشه‌ای در این خصوص دارید؟ یا نه؟)

البته این موضوع را گذاشته بودم برای بعد از اتمام پروژه‌هایم... ولی این‌گونه که دارم می‌بینم پروژه‌هایم تا بینهایت قرار است ادامه داشته باشد... پس احتمالا در حین پروژه‌هایم مجبورم این را نیز پیش ببرم. (آموزش را می‌گویم.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

سروش جان،
                      حقیقتش.... اکنون من دوباره داده‌ها را گرفتم...
                      حقیقتش... هنوز مانده‌ام داده‌ها تقلبی (Fake) است یا اصیل؟
                      مگر می‌شود؟ یک باره این همه اختلاف بین سرانه خریدار و فروشنده در کل بازار؟؟؟؟ بدون اینکه حجم کل بازار دو سه برابر شده باشد؟؟؟

ببینید... این بخشش منطقی است که اختلاف سرانه از کاهش قدرت فروشنده (نه افزایش قدرت خریدار) به وجود آمده است و به ۹۱ میلیون ریال حدودا رسیده... این بخشش طبیعی است... ولی اگر قرار بود چنین تاثیری واقعی باشد باید حتما حجم کل بازار یک جهش درست و حسابی انجام می‌داد، تا چنین عدم توازنی در اختلاف سرانه به وجود آورد!
                      در صورتی که حجم امروز حتی از حجم دیروز هم کمتر است!
                      چگونه ممکن است سرانه فروش نصف شده باشد و حجم تغییر خاصی نکرده باشد؟؟؟
                      چه می‌دانم... شاید سازمان عزیز بورس باز هم یک دست کوچکی به یکی از داده‌ها و فرمول‌ها زده...
                      سلام و درود آقا محمد حسین عزیز، عزیزان همراه این تاپیک

بنظرم باید فرصت طلب باشیم، (در مثبت ها 1-2 درصد بفروشیم و نقد کنیم، در منفیا بخریم، هر روز)

توقع داشتیم برا شستا دو روز حداقل منفی بشه، اما ساعت 10:34 دقه بازار برگشت

فقط 2:34 ساعت اصلاح داشتیم، جای 2 روز

اینجور که پیش میره خبری از ریزش که هیچ اصلاح هم نیست،
                      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

سلام عزیزان.
                        من دیروز خواندم ۹٫۶ میلیارد سهم قرار است عرضه شود که از این مبلغ ۸ میلیارد برای مردم است و ۱٫۶ میلیارد سهم برای صندوق‌ها. (در یک جای رسمی هم خواندم.) بنابراین احتمالا این ۸ میلیارد که در اطلاعیه آورده‌اند خالص است نه ناخالص.
                        درود
                        مطابق اطلاعیه رسمی که در خود سایت بورس آمده همان 6/7 +1/3 است
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام دوستان.
                          بازار بورس این روزها عجیب‌ترین بازاری است که من به عمرم دیده‌ام.
                          تا به حال چنین قدرتی را از بازار ندیده بودم.
                          مبارک همه باشد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

سلام دوستان.
                            بازار بورس این روزها عجیب‌ترین بازاری است که من به عمرم دیده‌ام.
                            تا به حال چنین قدرتی را از بازار ندیده بودم.
                            مبارک همه باشد.
                            فقط این روزا آدم باید پول داشته باشه تو منفی ها همش بخره.
                            واقعا پول پول میاره.

نظر

• sina37100
                              عضو عادی
                              • Oct 2017
                              • 65

نظر

• ali0700
                                عضو عادی
                                • Jan 2020
                                • 77

امروز هسته به زیبایی کار می کرد و سفارش گذاری شستا خیلی روون و راحت بود بیش از اندازه همه چیز خوب نبود برا شستا نور چشمی؟!
                                [COLOR=#0000ff][B]هر کجا هســـتم باشـــم، آسمان مال من است[/B][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X