دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eps
    ستاره دار(2)
    • Feb 2019
    • 435

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

با سلام و صبح به خیر حمایت کنید تا رسیدگی کنند :
    دو موضوع مهم برای همه بورسی ها : کاهش کارمزد مبادلات با توجه به افزایش شدید تعداد و حجم معاملات و رسیدگی به مشکلات و اختلالات هسته

لزوم کاهش کارمزد مبادله سهام در بورس

سابق بر این که فعالان بازار سرمایه اندک بوده و کارمزدها تعیین شده‌اند. امروزه با سیل جمعیتی که در بورس مواجه هستیم این کارمزدهای خرید و فروش، رانت سنگینی برای کارگزاری‌ها و سازمان بورس به وجود آورده است. لذا لازم است برای فعالیت کارگزاری‌ها، کارمزدها تا 90 درصد کاهش یابد.

رسیدگی به رفع مشکلات هسته‌های معاملاتی

ساليانی است بورس در سراسر جهان، محلی براي کمک به دولت و رفع موانع توليد به شمار مي‌رود که الحمدالله بورس رکوردهايی زده است و لیکن با برداشته شدن قانون حداقل ديپلم برای کد بورسی و عدم کاهش ماليات معاملات با وجود کارمزد از مردم شريف ايران سازمان بورس وکارگزاری‌ها تاکنون هيچ اقدامی براي رفع مشکلات سامانه‌های معاملاتی و هسته‌های معاملاتی نکرده‌اند.
    لذا ما امضاءکنندگان اين مطالبه، از وزير اقتصاد سازمان بورس و شرکت فناوری بورس ايران خواستار پاسخگويی الساعه در برابر چرايی اين موضوع و عدم حل مشکلات آن هستيم و خواستار حل مشکل يا بهبود آن توسط متوليان امر می‌باشیم.
    بديهی است حل مشکلات مذکور موجب افزايش معاملات و کمک به توليد و جهش توليد در راستای فرمايشات مقام معظم رهبری و تحقق مطالبات وزير اقتصاد رياست جمهور و مردم شريف مي‌گردد.
    لازم به ذکر است بر اساس قانون، سازمان بورس مکلف به حمايت از سهامداران خرد و حل مشکلات از جمله نحوه معاملات خرد در نماد شگویا و تملت است.
    اميد است ضمن حل اين مشکل گامی مؤثر در توسعه کشور برداشته باشيم.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

درود بر جناب محمدحسین مدیر پرتوان سایت بورسی (و علی الخصوص پرتوان در زمینه ی مسائل نرم افزاری)
      باز هم من یه سوال در مورد سامانه آساتریدر دارم و کسی جز شما برای پرسیدن سوالم به ذهنم نمی رسه.
      من میخواستم بدونم که آیا در این سامانه امکان این که من قسمت سبد سهام رو بر اساس تاریخ بتونم مشاهده کنم هست یا نه؟؟
      منظورم تاریخ های گذشته است.
      مثلا من امروز بخوام ببینم که یک ماه گذشته پرتفوی من چی بوده. (هم به لحاظ سهامی که داشتم و به لحاظ سودهای سهام و سود پرتفو)
      آیا چنین قابلیتی وجود داره که من ازش بی خبر باشم؟؟؟
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        درود بر جناب محمدحسین مدیر پرتوان سایت بورسی (و علی الخصوص پرتوان در زمینه ی مسائل نرم افزاری)
        باز هم من یه سوال در مورد سامانه آساتریدر دارم و کسی جز شما برای پرسیدن سوالم به ذهنم نمی رسه.
        من میخواستم بدونم که آیا در این سامانه امکان این که من قسمت سبد سهام رو بر اساس تاریخ بتونم مشاهده کنم هست یا نه؟؟
        منظورم تاریخ های گذشته است.
        مثلا من امروز بخوام ببینم که یک ماه گذشته پرتفوی من چی بوده. (هم به لحاظ سهامی که داشتم و به لحاظ سودهای سهام و سود پرتفو)
        آیا چنین قابلیتی وجود داره که من ازش بی خبر باشم؟؟؟
        سلام.
        حقیقتش نمی‌دانم و گمان نکنم چنین امکانی باشد.
        دو تا مورد دارد این آسا: ۱- در همان بخش سبد آدم روی تیک «فقط مانده‌دارها» را بزند که آنهایی که فروش رفته‌اند را هم ببیند... و ۲- برود در بخش عملکرد سبد سهام (کنار همان سبد سهام) و آنجا یک بازه‌ای را انتخاب کند...
        ولی هیچ کدام از این دو راه آن چیزی که شما می‌خواهید نیست.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام.
          حقیقتش نمی‌دانم و گمان نکنم چنین امکانی باشد.
          دو تا مورد دارد این آسا: ۱- در همان بخش سبد آدم روی تیک «فقط مانده‌دارها» را بزند که آنهایی که فروش رفته‌اند را هم ببیند... و ۲- برود در بخش عملکرد سبد سهام (کنار همان سبد سهام) و آنجا یک بازه‌ای را انتخاب کند...
          ولی هیچ کدام از این دو راه آن چیزی که شما می‌خواهید نیست.
          مرسی بابت پاسختون. خودمم حدس زدم اگه چنین قابلیتی باشه باید توی فیلتر باشه. اما نبود.
          چه جالب بود نکته ای که گفتید. البته گزینه یک رو متوجه شدم. دو رو متوجه نشدم. و البته فک نکنم گزینه دو واسم مهم باشه.
          گزینه یک که گفتید اگه یه جوری ثبت می کرد که سودش رو از وقتی که خریدیم هنوز نشون میداد که متوجه می شدیم اگه این سهم رو داشتیم الان چند درصد سود بودیم چقدر خوب میشد. اما فقط قیمت روز رو میزنه.

نظر

• sooroosh1315
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2019
            • 5358

مرابحه:

به جهت اختلاف انواع اوراق مرابحه، نمی‌توان تعریف جامع و دقیقی از این اوراق ارایه کرد اما در نگاه عام می‌توان گفت: اوراق مرابحه اوراق بهاداری است که دارندگان آنها به صورت مشاع، مالک دارایی مالی (دینی) هستند که بر اساس قرارداد مرابحه حاصل شده است و دارنده‌ی ورق مالک و طلبکار آن دین است. این اوراق بازدهی ثابت داشته و قابل فروش در بازار ثانوی می‌باشند.
            اوراق مرابحه تأمین نقدینگی

در سال ۱۹۹۲ میلادی بخش خصوصی در اقتصاد مالزی نوعی اوراق بهادار منتشر کرد که مبتنی بر بیع‌العینه یا بازخرید دارایی فروخته شده است.در این روش، مؤسسه ناشر اوراق، دارایی‌های دولت، سازمان ها و بنگاه‌های اقتصادی را به صورت نقد خریده و پولش را می‌دهد، سپس با قیمتی بالاتر و به صورت نسیه مدت‌دار به خود آنها می‌فروشد و در مقابل، از آنها اسناد مالی با مبالغ و سررسیدهای معین دریافت می‌کند. مؤسسه ناشر می‌تواند منتظر بماند و سررسید مبلغ اسمی اسناد را از خریداران دریافت کند، همچنین می‌تواند در بازار ثانوی آنها را بفروشد (تنزیل کند).

وجود این قبیل مؤسسات مالی و اوراق مرابحه باز خرید دارایی‌ها، این امکان را فراهم می‌کند که از یک طرف، دولت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی که با کمبود نقدینگی مواجه شده‌اند، بتوانند از طریق فروش نقدی و بازخرید نسیه دارایی‌های خود به نقدینگی مورد نظر دست یابند و از طرف دیگر، مؤسسات مالی و به تبع آنها صاحبان وجوه مازاد از طریق خرید و فروش این اوراق به سود معینی برسند. البته در بحث و بررسی فقهی این اوراق، چنین معاملاتی محل اشکال است.

برای مثال، فرض کنید که یک شرکت هواپیمایی نیازمند ۱۰۰ میلیارد ریال نقدینگی است. این شرکت اقدام به تأسیس یک مؤسسه واسط می‌کند. واسط از طریق انتشار اوراق مرابحه، ۱۰۰ میلیارد ریال از مردم جمع کرده و یکی از دارایی‌های شرکت هواپیمایی را خریداری می‌کند (برای مثال، یکی از هواپیماهای شرکت را به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال خریداری می کند)، سپس همان دارایی را به قیمت ۱۲۰ میلیارد ریال به صورت نسیه‌ی یک ساله به شرکت هواپیمایی می‌فروشد و شرکت هواپیمایی متعهد می‌شود که آن مبلغ را در سررسید از طریق شرکت تأمین سرمایه به صاحبان اوراق بپردازد.

روابط حقوقی در اوراق مرابحه نوع دوم، همانند نوع اول است. تنها با این تفاوت که در این نوع، مؤسسه واسط دارایی را از خود بانی به صورت نقد خریداری می کند، سپس همان دارایی را با قیمت بالاتری به صورت نسیه یک ساله به خود او می‌فروشد.
            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• meisam317
              ستاره دار(6)
              • Mar 2013
              • 639

یکی از فانتزیام اینه که ببینم پرسپولیس و استقلال چطور خرید یک بازیکن جدید رو توی کدال شفاف سازی میکنن. مثلا میگن افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف : خرید یک عدد بازیکن به قیمت فلان اخرشم میگن اثرات این اقدام روی صورت مالی مشخص نیست ?

#مرلین

@twitter_bourse

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

به نقل از کانال خانم مهناز صادقی
                ✍? بر اساس قوانین تکنیکال، هر زمان سقف کانالی شکسته شود، انتظار داریم به اندازه ارتفاع کانال شکسته شده رشد کند.

:chart_with_upwards_trend: هیچ مقاومت جدی رو به روی شاخص نیست و در قدم اول تا ۱ میلیون واحد رشد خواهد داشت.
                هدف بعدی شاخص ۸ میلیون واحد در کمتر از ۲/۵ سال آینده خواهد بود.

:point_left:? نکته: روندها چه نزولی و چه صعودی، همراه با افت و خیز هستند.
                سهامداران موفق، بی‌توجه به نوسانات از سهام خود به دید بلندمدت نگهداری می‌کنند!

نظر

• kyle
                  عضو جدید
                  • Apr 2020
                  • 2

دوستان میگن نخرید این سهم و.... شبهه داره.
                  شما چیکار می کنید؟؟؟ می خرید؟؟؟
                  بنده خودم این سهم رو نخریدم
                  نظرم بیشتر روی اریا ساسول بود که اریا افتاد اخرای اردیبهشت ماه
                  خرید بعد سرمایه گذاری روی نماد اریا

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

زندگی پس از زندگی.
                    زیرخاکی.
                    عالی.
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

سلام دوستان
                      نظرتون در مورد عرضه سهام عدالت توی بورس چیه؟؟؟
                      این یعنی هر ایرانی یک کد بورسی
                      و من یه ترسی تمام وجودم رو گرفته
                      ولی از طرفی میگم هنوز حداقل تا 3-4 ماه فرصت داریم.
                      درسته ؟؟؟
                      تا مردم همه بیان و ثبت نام بشن و ....
                      بالاخره زمان میبره
                      پس هنوز زمان خروج نیست. درسته؟؟؟
                      لطفا نظراتتون رو بفرمایید.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

گفتگوی خبری شبکه دو در مورد همین موضوع هست.

من دارم می بینم. آخرشه البته
                        به نظرم ببینید

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

سلام دوستان
                          نظرتون در مورد عرضه سهام عدالت توی بورس چیه؟؟؟
                          این یعنی هر ایرانی یک کد بورسی
                          و من یه ترسی تمام وجودم رو گرفته
                          ولی از طرفی میگم هنوز حداقل تا 3-4 ماه فرصت داریم.
                          درسته ؟؟؟
                          تا مردم همه بیان و ثبت نام بشن و ....
                          بالاخره زمان میبره
                          پس هنوز زمان خروج نیست. درسته؟؟؟
                          لطفا نظراتتون رو بفرمایید.
                          سلام، نماز و روزه هاتون مقبول حق

داشتم بررسی می کردم شاخص 8 میلیون واحدی رو.... از یک زاویه خیلی زود می تونه محقق بشه..... برای خودم (بدبینانه) شاخص 3 میلیون واحد را در نظر گرفتم

بنظرم کسی که خریداش زیر شاخص 640 هزار واحد بوده نباید هیچ نگرانی داشته باشه، آون رقمی را که در شاخص 640 هزار واحد داشتین تثبیت شده است

و با هدف حداقل 3.5 میلیون واحد، بنظرم ارزش داره که حد ضرر و سود رو بالا بیاریم

خرید زیر شاخص 640 هزار واحد، یعنی ضرر صفر، و فقط سود،

کسی که در شاخص 1میلیون 200 خرید کنه ممکنه در کوتاه مدت 50 درصد سرمایه اش را از دست بده، و از طرفی فقط شانس اینو داره که 200 درصد سود کنه

ولی کسی که در شاخص زیر600 هزار واحد خرید کرده، هدف 600 درصد سود براش در دسترس هست (بدبینانه) و خوشبینانه 1300 درصد سود

البته من تکنیکالم خوب نیست، هرکسی خودش باید هدف گذاری کنه و با مشورت با باتجربه، مدیریت سرمایه کنه (جناب آباد که 30 درصد سرمایه را گفته بودن خودتون خرید و فروش کنید تا بهتر یاد بگیرین، واقعا عالی بود کارشون)
                          لطفا دوستان ایرادت متن بالا را اصلاح کنن یا تکمیل کنن، مطالب فروم خوانندگان بسیاری دارد که بعضا اکانت هم ندارند، لطفا هرجا مطلب اشتباه، یا نیازمند تکمیل دیدید اصلاح کنید ?

سلام ویژه و دعاگوی آقا محمد حسین، ی وقتا بشدت دلتنگتان میشوم ???
                          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

به نقل از کانال خانم مهناز صادقی

:small_red_triangle:سوال: آیا آزادسازی سهام عدالت باعث ریزش بورس خواهد شد؟
                            :point_left:?پاسخ: آزاد سازی سهام عدالت به بورس عمق خواهد بخشید و ده‌ها میلیون سهامدار جدید وارد بازار شده، فعالیت خواهند کرد!
                            این اتفاق به نفع بازار است به بورس رونق بیشتر داده، موجبات رشد بیشتر این بازار را فراهم خواهد کرد.

:small_red_triangle:سوال: سهام عدالت را بفروشیم یا نگهداری کنیم؟
                            :point_left:?پاسخ: سهام عدالت ارزنده هستند.
                            پیشنهاد دارم به دید بلندمدت از این سهام ارزشمند نگهداری کنید!

چقدر این زن قویه. تمام تحلیل هاش داره درست از آب در میاد.
                            الگوی فوق العاده ایست برای بقیه زن هایی که در بورس هستند.
                            الگو و امید
                            ....
                            دوسش دارم مهناز صادقی و :x

نظر

• azad.
                              عضو فعال
                              • Jun 2019
                              • 962

اوایل که بیشتر سهامداران حرف های مهناز خانم صادقی رو به تمسخر میگرفتن.
                              زمان صحت و سقم حرف های ایشون رو مشخص خواهد کرد.شایدم واقعاا درست از آب دربیاد./:.grlim:./

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

سلام
                                آقا محمد حسین، یک خبری زده بودن که ارز 4200 برداشته میشه برای برخی اقلام، #در جهت فراهم کردن زیر ساخت های جهش تولید (کاری به راست و دروغ و شدنی بودن و نبودن و... اگه نداشته باشیم) اینجوری در ذهنم معنا شد که

قبلا یک شرکت ماده اولیه را می خرید 1000 تومن 900 تومن هم روش کار می کرد میفروخت 4000 تومن، مصرف کننده ام می خرید، شرکت 2100 تومن سود می کرد

الان شرکت ماده اولیه را با حذف ارز 4200 میخره 4000 تومن، همون 900 تومن روش کار میکنه پای خودش در میاد 5900، ولی چون خریدار توان پرداخت 8000 تومن را نداره، مجبوره جنسی که پای خودش 5900 تومن در اومده رو بفروشه 6000 تومن بسختی، و فقط 100 تومن سود کنه

و برای اینکه دوباره به 2100 تومان سود برسه، مجبوره 21 عدد تولید کنه جای 1 عدد، که این یعنی جهش تولید، (چقدر با این نظریه موافق هسین و عملی و شدنیه بنظرتون؟)

سوال: چطور شرکت ها را رصد کنیم و جهش تولید را در شرکت ها تشخیص بدیم با نظریه بالا؟

نظر

در حال کار...
                                X