دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

سلام.
    صبح دوستان به خیر.

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    سلام
    آقا محمد حسین، یک خبری زده بودن که ارز 4200 برداشته میشه برای برخی اقلام، #در جهت فراهم کردن زیر ساخت های جهش تولید (کاری به راست و دروغ و شدنی بودن و نبودن و... اگه نداشته باشیم) اینجوری در ذهنم معنا شد که

قبلا یک شرکت ماده اولیه را می خرید 1000 تومن 900 تومن هم روش کار می کرد میفروخت 4000 تومن، مصرف کننده ام می خرید، شرکت 2100 تومن سود می کرد

الان شرکت ماده اولیه را با حذف ارز 4200 میخره 4000 تومن، همون 900 تومن روش کار میکنه پای خودش در میاد 5900، ولی چون خریدار توان پرداخت 8000 تومن را نداره، مجبوره جنسی که پای خودش 5900 تومن در اومده رو بفروشه 6000 تومن بسختی، و فقط 100 تومن سود کنه

و برای اینکه دوباره به 2100 تومان سود برسه، مجبوره 21 عدد تولید کنه جای 1 عدد، که این یعنی جهش تولید، (چقدر با این نظریه موافق هسین و عملی و شدنیه بنظرتون؟)

سوال: چطور شرکت ها را رصد کنیم و جهش تولید را در شرکت ها تشخیص بدیم با نظریه بالا؟
    حقیقتش من نمی‌دانم.
    ببینید... چند چیز هست:
    ۱- چیزهایی مانند دارو و نان و مواد غذایی... اینها را هر چند تومان که بدهند مردم می‌خرند. راه دیگری نیست. از چیزهایی که زده می‌شود (دست کم ابتدا) اینها نیست! (چیزهایی مانند سفر و ورزش و تفریح و لوازم و اثاث لوکس و خودرو و این‌جورچیزها است... نان و دارو نیست! دست کم در ابتدا.)
    ۲- حقوق کارکنان را برده‌اند بالا.
    ۳-احتمالا حذف یارانه ۴ هزار تومانی به معنی حذف یارانه نان و دارو و غیره نیست. به معنای این است که یارانه را جور دیگری می‌دهند. مثلا می‌ریزند به حساب سرپرست خانوار. یا می‌دهند به خود نانوایی... یک چنین چیزهایی.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

سلام خدمت تمام دوستان بورسی
      صبح همگی به خیر
      روز خوب و قشنگ و پر سودی رو براتون آرزو می کنم.
      جناب مدیر محمدحسین میشه یه خواهشی ازتون بکنم؟؟؟
      یه نفر توی قسمت بازدید کننده یه پیغام به من نوشته و گویا بعدش خودش حذفش کرده.
      حالا اون بالا تو قسمت جهت اطلاع عدد 1 جلوی اون درج شده که انگار من یه پیام همیشه دارم. که البته میدونم ندارم. اما خوشم نمیاد این هست
      تو قسمت پیام بازدید کننده هم که میرم چون ایشون پیام رو حذف کردن اون گزینه ای که من می تونم بازدید شد رو بزنم فعال نمیشه براش
      که من بتونم این عدد یک رو حذف کنم.
      میشه شما لطفا برام درستش کنید؟؟؟
      آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/05/03, 06:33.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

سلام
        ان شاء ا... که حال آقا محمد حسین و خانواده محترمش خوب و سلامت هست
        احتمالا مشغول به بهره بردن از روزهای با ارزش ماه مبارک رمضان هستن(نماز و روزه ها مقبول درگاه حق)

یک جمله داشتن آقا محمد حسین، میگفتن دولت خیلی کارای خوبی هست که می تونه انجام بده (مثل خودمون که میگیم از شنبه ورزش کنیم یا کتاب بخونیم) ولی هیچوقت اینکارای خوبو انحام نمیده،

مگر اینکه مجبور بشه به انجام دادنش

و بگردین دنبال اجبارهای دولت،

دولت مجبوره تامین مالی کنه، مجبوره حمایت کنه،مجبوره بورس را زنده نگه داره و....

مجبوره!
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

دنیای اقتصاد : در دومین روز هفته، دلار یک روز آرام دیگر را با چاشنی کاهش قیمت به پایان برد تا کلافگی نوسان‌گیران بیشتر از پیش شود. روز یکشنبه، شاخص بازار ارز ۲۰ تومان از ارزش خود را از دست داد و به بهای ۱۶ هزار و ۱۰ تومان رسید. دلار در ابتدای هفته نیز با افت ۷۰ تومانی مواجه شده بود. به گفته فعالان، درست است که در روزهای اخیر خریداران، دست بالا را در معاملات ندارند، ولی فروشندگان نیز در مرز ۱۶ هزار تومانی احتیاط بیشتری می‌کنند و بی‌گدار به آب نمی‌زنند.
          وضعیت بازار ارز در سال جاری تفاوتی با دوره‌های قبل دارد و آن این است که معامله‌گران و نوسان گیران، همزمان با نوسانات محدود بازار ارز، سودهای شگفت‌انگیز بازار سهام را می‌بینند. این مساله موجب شده حتی برخی از بازیگران سنتی ارز تصور کنند که در حال ضرر هستند و بهتر است که سرمایه خود را به بازار سهام منتقل کنند. از طرفی چنین هراسی هم در میان آنها وجود دارد که ممکن است بازار سهام با تغییر مسیر مواجه شود و آنها را متضرر کند.

احتمال جهش اونس طلا

برخی کارشناسان معتقدند بازار طلا این پتانسیل را دارد که بار دیگر جهشی بزرگ را تجربه کند؛ جهشی که چندین دهه از آخرین‌باری که روی داده، می‌گذرد.

به گزارش سایت طلا، به گفته یک کارشناس اقتصادی بازار طلا، واقعیت بازار فلز زرد این است که هنوز، ‌امکان بالقوه بروز یک صعود چشمگیر وجود دارد. این روزها بسیاری از سرمایه‌گذاران هرگز پرش بزرگی را در بهای طلا تجربه نکردهاند. آخرین باری که بازار طلا یک صعود محسوس و فوق‌العاده را تجربه کرد، اواخر دهه ۱۹۷۰ بود. در آن دوره، طلا در کمتر از دو سال به چهار برابر قیمت خود رسید و اطلاع از این حقیقت که احتمالا این روزها نیز چنین شرایطی بار دیگر تکرار شود، یک فرصت طلایی است چرا که کمتر سرمایه‌گذاری از این امکان، آگاهی دارد.

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

بازم هسته پوکید

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز.
              سلام
              ان شاء ا... که حال آقا محمد حسین و خانواده محترمش خوب و سلامت هست
              /:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
              در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              سلام خدمت تمام دوستان بورسی
              صبح همگی به خیر
              روز خوب و قشنگ و پر سودی رو براتون آرزو می کنم.
              جناب مدیر محمدحسین میشه یه خواهشی ازتون بکنم؟؟؟
              یه نفر توی قسمت بازدید کننده یه پیغام به من نوشته و گویا بعدش خودش حذفش کرده.
              حالا اون بالا تو قسمت جهت اطلاع عدد 1 جلوی اون درج شده که انگار من یه پیام همیشه دارم. که البته میدونم ندارم. اما خوشم نمیاد این هست
              تو قسمت پیام بازدید کننده هم که میرم چون ایشون پیام رو حذف کردن اون گزینه ای که من می تونم بازدید شد رو بزنم فعال نمیشه براش
              که من بتونم این عدد یک رو حذف کنم.
              میشه شما لطفا برام درستش کنید؟؟؟
              احتمالا این‌طور نیست.
              احتمالا موضوع این است که یکی از پیام‌ها را شما تایید نکرده‌اید. احتمالا بگردید آن را پیدا کنید همه چیز درست می‌شود.
              می‌خواهید برای اطمینان یک کاری کنید! برای من یک پیام بفرستید و همین امروز پاکش کنید. من ببینم این مشکل برای من هم به وجود می‌آید یا نه؟ (احتمالا پیش نمی‌آید این مشکل.)
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز.

/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/

احتمالا این‌طور نیست.
                احتمالا موضوع این است که یکی از پیام‌ها را شما تایید نکرده‌اید. احتمالا بگردید آن را پیدا کنید همه چیز درست می‌شود.
                می‌خواهید برای اطمینان یک کاری کنید! برای من یک پیام بفرستید و همین امروز پاکش کنید. من ببینم این مشکل برای من هم به وجود می‌آید یا نه؟ (احتمالا پیش نمی‌آید این مشکل.)
                مرسی از پاسختون
                بعدا یه عکس می گیرم میفرستم براتون.
                الان سرم داره منفجر میشه از معاملات امروزم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

راهکار شخصی:
                  امروز همه 5 درصد سود کردیم، این 5 درصد را نقد کنید(از سهامی که همینجوری بی دلیل برای عقب نموندن از بازار خریدید)، بذارید ته حسابتون، باهاش صبح ها بیان صف خرید سهمی که دوسش دارین،
                  بعد از بازار هم شستا سفارش میگیره
                  فوق العاده عالی.
                  ---------------------
                  اشتباهی که من بارها کرده‌ام و نادیده می‌گویم دیگران هم می‌کنند این است که برخی نمادها را که صرفا به خاطر «عقب نماندن از رشد بازار» یا به خاطر «عدم خواب پول» در سبد قرار می‌دهیم را با نمادهای اصلی، نمادهایی که دنبال کرده‌ایم و به آنها رسیده‌ایم، نمادهایی که مانند شیر آنها را شکار کرده‌ایم، نمادهای درست درمان و پدر مادر دار اشتباه می‌گیریم و همه را به یک چشم می‌بینیم.
                  ---------------------
                  به یکی از دوستان گفتم، اینجا هم می‌گویم. اگر تو این روزها (تو این روزهای مثبت بازار که همه چیز عالی است و تک و توک نمادهایی صف خرید نیستند) چیزی می‌خریم باید بدانیم چه می‌خریم و برای چه می‌خریم و تا کجا قرار است نگهداری کنیم. نکته‌اش اینجاست که اگر بازار شل کند این نمادهایی که در این روزهای خوب شل بوده‌اند (و ما آنها را خریده‌ایم) کله می‌کنند. اگر بازار بغض کند اینها ماتم می‌گیرند و اگر بازار گریه کند اینها این‌قدر خنج به صورت می‌کشند تا از هوش بروند! و البته از آن ور هم در بازار افزایشی با آن قدرت دیگران رشد نمی‌کنند!
                  ---------------------
                  نکته‌ی آخر هم این که این ضعیف بودن در بازار افزایشی می‌تواند به سودشان هم باشد!
                  با این قوانین من‌درآوردی حجم مبنا و این بازی‌ها... نمادهایی که صف خرید نمی‌مانند بیشتر در این بازارهای عالی رشد می‌کنند!
                  یعنی هر گردی گردو نیست. عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ! /.:biggrinsmiley.:/ یک جاهایی هم بدی سهام خوبی‌اش ممکن است بشود!
                  ---------------------
                  پ.ن: می‌خواستم اولش فقط یک فوق‌العاده عالی بنویسم و تامام. ولی امان از این شهوت کلام!
                  پ.ن.۲: بازار گاوی مبارک همه دوستان.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

فوق العاده عالی.
                    ---------------------
                    اشتباهی که من بارها کرده‌ام و نادیده می‌گویم دیگران هم می‌کنند این است که برخی نمادها را که صرفا به خاطر «عقب نماندن از رشد بازار» یا به خاطر «عدم خواب پول» در سبد قرار می‌دهیم را با نمادهای اصلی، نمادهایی که دنبال کرده‌ایم و به آنها رسیده‌ایم، نمادهایی که مانند شیر آنها را شکار کرده‌ایم، نمادهای درست درمان و پدر مادر دار اشتباه می‌گیریم و همه را به یک چشم می‌بینیم.
                    ---------------------
                    به یکی از دوستان گفتم، اینجا هم می‌گویم. اگر تو این روزها (تو این روزهای مثبت بازار که همه چیز عالی است و تک و توک نمادهایی صف خرید نیستند) چیزی می‌خریم باید بدانیم چه می‌خریم و برای چه می‌خریم و تا کجا قرار است نگهداری کنیم. نکته‌اش اینجاست که اگر بازار شل کند این نمادهایی که در این روزهای خوب شل بوده‌اند (و ما آنها را خریده‌ایم) کله می‌کنند. اگر بازار بغض کند اینها ماتم می‌گیرند و اگر بازار گریه کند اینها این‌قدر خنج به صورت می‌کشند تا از هوش بروند! و البته از آن ور هم در بازار افزایشی با آن قدرت دیگران رشد نمی‌کنند!
                    ---------------------
                    نکته‌ی آخر هم این که این ضعیف بودن در بازار افزایشی می‌تواند به سودشان هم باشد!
                    با این قوانین من‌درآوردی حجم مبنا و این بازی‌ها... نمادهایی که صف خرید نمی‌مانند بیشتر در این بازارهای عالی رشد می‌کنند!
                    یعنی هر گردی گردو نیست. عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ! /.:biggrinsmiley.:/ یک جاهایی هم بدی سهام خوبی‌اش ممکن است بشود!
                    ---------------------
                    پ.ن: می‌خواستم اولش فقط یک فوق‌العاده عالی بنویسم و تامام. ولی امان از این شهوت کلام!
                    پ.ن.۲: بازار گاوی مبارک همه دوستان.
                    این بازار گاوی اعصاب من و بهم ریخته.
                    آرام و قرار رو از من گرفته.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                      این بازار گاوی اعصاب من و بهم ریخته.
                      آرام و قرار رو از من گرفته.

تا باشد از این گونه اعصاب خردی‌ها! /.:biggrinsmiley.:/
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

تا باشد از این گونه اعصاب خردی‌ها! /.:biggrinsmiley.:/
                        حرصم می گیره پول ندارم بیارم بورس.
                        نمی دونم از کجا پول گیر بیارم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

ماده یک- واحد پول ایران تومان است وهر تومان برابر ۱۰ هزار ریال جاری و معادل یکصد قران است.
                          عجب!
                          تا الان فکر می‌کردم قران همان ریال است. یعنی یک قران = یک ریال.

جالب است بدانیم که ریال (اگر اشتباه نکنم) از کلمه‌ی رویال لاتین آمده که در زبان اسپانیایی (اگر اشتباه نکنم) ریال تلفظ می‌شود و همان معنی امپراطوری و یا شاهی خودمان را می‌دهد. (یعنی ضرب شاهی... اعتبار پادشاهی... یک همچنین چیزی...)

--------------------

بگذارید ریشه واژه قران را هم جستجو کنم و اینجا قرار دهم:

قِران یکای پول ایران در دوران قاجاریان بود. نام قران کوتاه شده صاحب‌قران است. هر ۱۰ قران معادل یک تومان بود
                          «تومان» وام‌واژه‌ایمغولی به معنای ده هزار (۱۰۰۰۰) است. در بخش‌بندی‌های لشکری به ده هزار سرباز، تومان گفته و فرمانده آن را امیرتومان می‌نامیدند
                          ریال (به اسپانیایی: real) یکای پول ایران است و به ۱۰۰ دینار تقسیم می‌شده‌است.[۶] اما چون ریال یکای بسیار کم‌ارزشی بود، تقسیمات آن در حسابداری به‌کار نمی‌رفت. تا زمان کنار گذاشتن رسمی تومان در سال ۱۳۰۸ (زمان رضاشاه پهلوی) و انتخاب ریال به عنوان یکای پول رسمی کشور، کماکان تومان (برابر با ۱۰﷼) برای حساب کردن بکار می‌رود.
                          ریال از واژهٔ اسپانیایی و پرتغالیِ رئال (به پرتغالی: real)، (به انگلیسی: royal) وارد فارسی شده‌است که هم به‌معنی شاهی است، هم نام سکهٔ نقره رایج در آن دو کشور و در سرزمین‌های وابسته به آن بود. ریال از زمان حضور اسپانیایی‌ها و پرتغالی‌ها در خلیج فارس و مراودهٔ ایشان با ایرانیان وارد فارسی شده‌است. ریشهٔ رئال از واژهٔ رِگالیس (به لاتین: regalis) به‌معنی شاهنشاهی می‌آید که صفتی است از رِکس (به لاتین: rex)؛ به‌معنی شاه.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

اشتباه لپی بامزه:
                            در اصل توسط knokia پست شده است View Post
                            در بازار سعودی اندیکاتور خوبه اما کار ایایی نداره فقط جنبه هشدار داره

اکثر اشتباه دوستان هم همینه

موفق باشید
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

عجب!
                              تا الان فکر می‌کردم قران همان ریال است. یعنی یک قران = یک ریال.

جالب است بدانیم که ریال (اگر اشتباه نکنم) از کلمه‌ی رویال لاتین آمده که در زبان اسپانیایی (اگر اشتباه نکنم) ریال تلفظ می‌شود و همان معنی امپراطوری و یا شاهی خودمان را می‌دهد. (یعنی ضرب شاهی... اعتبار پادشاهی... یک همچنین چیزی...)

--------------------

بگذارید ریشه واژه قران را هم جستجو کنم و اینجا قرار دهم:
                              اکنون یک سهم هزار ریالی می‌شود چند؟ می‌شود 10 قران!
                              احتمالا در بورس واحدهای اعشار خواهیم داشت. مثلا 10.52 قران. یک چنین چیزی. وگرنه جهش‌های قیمت بسیار زیاد می‌شود... از ۵۰ قران به ۵۱ قران مثلا... برابر ۲ درصد می‌شود! شکاف‌های زیاد بین سفارش‌ها و چنین جهش‌هایی جالب نیست.... آری... احتمالا اعشاری‌اش می‌کنند.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

#به_گلامها_توجه_نکنیم

در کارتون جذاب ماجراهای گالیور، شخصیت گلام مدام می‌گفت:《من می‌دونم نمیشه، کارمون تمومه!》
                                متاسفانه در دنیای بورس گلام زیاد است.
                                بیشترین جمله‌ای که در بورس می‌شنویم، این هست:《بازار می‌ریزه!》

گلامها ممکن است اساتید بورس، شبکه‌های تلوزیونی مخالف پیشرفت کشور عزیزمان، افراد تحصیلکرده پر سن و سال و یا حتی افرادی باشند که میز ریاست را از دست داده‌اند.

بورس ایران وارد طلایی‌ترین دوران خود شده و به امید خدا روند صعودی بلندمدت، همراه با اصلاحات کوتاه‌مدت خواهیم داشت.
                                به هشدار ریزش بورس توسط گلامها توجه
                                نکنیم و با دید بلندمدت از سهام ارزشمندمان نگهداری کنیم!

@mahnaz_sadeghi
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X