دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

این قدر قر و قاطی شده که معلوم نیست دقیقا چه به چه است؟ چند بار آمدم در شستا و صبا و ... سرخطی بزنم ساعت ۱۲و ۳۵ دقیقه که نشد. مگر اینها ۱۲ و ۳۵ نبودند؟
    از آن ور در این عرضه اولی‌ها یکی را دیدم به صورت حراج ناپیوسته داشتند باز می‌کردند... یکی را به صورت حراج پیوسته بدون مرحله پیش گشایش....
    بعد... از بین عرضه اولیه‌ها یک سری را برده‌اند ساعت ۱۲ و ۳۵ دقیقه... یک سری را معمولی همان ساعت ۹ بازگشایی می‌کنند...
    اصلا یک وضعی... /:.wacsmiley.:/
    باید مانند این وکیل‌ها یک دوره برایمان بگذارند بنشینیم قوانین سازمان بورس را حفظ کنیم. قوانینی که هر روز هم عوض می‌شود.

به قول کیوان در نون.خ : ای توف
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      این قدر قر و قاطی شده که معلوم نیست دقیقا چه به چه است؟ چند بار آمدم در شستا و صبا و ... سرخطی بزنم ساعت ۱۲و ۳۵ دقیقه که نشد. مگر اینها ۱۲ و ۳۵ نبودند؟
      از آن ور در این عرضه اولی‌ها یکی را دیدم به صورت حراج ناپیوسته داشتند باز می‌کردند... یکی را به صورت حراج پیوسته بدون مرحله پیش گشایش....
      بعد... از بین عرضه اولیه‌ها یک سری را برده‌اند ساعت ۱۲ و ۳۵ دقیقه... یک سری را معمولی همان ساعت ۹ بازگشایی می‌کنند...
      اصلا یک وضعی... /:.wacsmiley.:/
      باید مانند این وکیل‌ها یک دوره برایمان بگذارند بنشینیم قوانین سازمان بورس را حفظ کنیم. قوانینی که هر روز هم عوض می‌شود.

به قول کیوان در نون.خ : ای توف
      در رابطه با حراج ها و سرخطی و اینا نظری ندارم.
      اما من برای اینکه بی نظمی توی کار خودم ایجاد نشه یه دیده بان درست کردم نوشتم 12.5 به بعد
      اونا رو از سهام اینور 12.5 جدا کردم.
      هر روز هم پیام های ناظر میاد می خونم ببینم هر کدوم چه ساعتی باز میشه.
      البته من که تو عرضه اولیه ها وورد نمی کنم. بعد از دتوزیع و سیمرغ دیگه پشت دستم و داغ کردم. :))

راستی جناب محمدحسین به نظرتون کارگزاری تدبیرگران فردا خوبه؟؟؟

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/05/07, 00:17.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

بورس با پیام الیاس کردی’s Instagram profile post: “سلام بر یاران بر حق سرهنگ علیفر ❤️🙏🏻 . . دیدیم خیلی این چند وقت مخصوصا پارسال تو فضای مجازی به خیلی از دلسوزهای بازار و تحلیلگر ها توهین…”
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

من از این ویدئو که چیزی متوجه نشدم. :-s/.:biggrinsmiley.:/
          اما کانالش چه کانال خوبی بود. چند تا از پست هاش و دیدم عالی بود.
          مرسی جناب سروش.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

کاش یه تاپیکی بود هر کدوم از دوستان می یومدن میگفتن کدوم کارگزاری هستن.
            و مزایا و معایب کارگزاری شون رو می گفتن.
            من هر چی تو نت واسه انتخاب کارگزاری ای که میخوام سرچ می کنم نتیجه ی درست حسابی ای دستگیرم نمیشه.

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

شبکه های ایران اینترنشنال و بی بی سی فارسی الان دو هفته هست که دارند بدون هرگونه تحلیل پر مایه و جزئیات کارشناسی و مستند شده بازار بورس ایران و سهامدارنش رو با اخبار جهت دار و مقرضانه مایوس و مورد هجمه قرار میدند .!

خوب بعد عید روند صعودی قیمت ها در بازار لوازم خانگی بازار خودرو و حبوبات و... یکبار هم از نظر اینها غیر طبیعی نبوده چرا ؟

چون ملت ایران (به قول ترامپ تروریست نیشن) بایستی در کنار حکومتشون با هم سرشون بریده بشه !!!
              ((دشمنی و جنگ هیبریدی یعنی این))

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

کارگزاری کشاورزی پرسنل خوبی داره ولی این مدیر جدیدش که یک سال امده هیچ خدمات بدرد بخوری نمیده !!!

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                  کارگزاری کشاورزی پرسنل خوبی داره ولی این مدیر جدیدش که یک سال امده هیچ خدمات بدرد بخوری نمیده !!!
                  دارم دونه دونه تمام کارگزاری های شیراز رو بررسی می کنم.
                  بانک کشاورزی رو هر چی سرچ کردم چیزی در مورد اعتبار پیدا نکردم.
                  پرسنل خوب نمیخوام.
                  اعتبار میخوام .... اعتباااااااااااار /.:biggrinsmiley.:/
                  و البته یه سامانه عالی

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

یه سوال توی ذهنمه.
                    بعضی از کارگزای های گفتن بر اساس میزان تراکنش یک تا سه ماه اخیر اعتبار میدن
                    سوالی که واسم پیش میاد اینه که مثلا من که از آگاه بخوام برم اونجا
                    و یه ماه پیش توی آگاه تراکنش هام خیلی بالا بوده
                    آیا اینم جزو رزومه ام توی کارگزای جدید به حساب میاد یا خیر

نظر

• کریس گاردنر
                      ستاره‌دار (۱۰)
                      • Jan 2013
                      • 2905

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                      اولین کارگزاری که حساب باز کردم کشاورزی بوده از سال 88....سیستم انلاین شان ساده بدون هیچ نرم افزاری....بدون هیچ اعتباری....باور بفرمایید تا یکسال پیش اصلا عرضه اولیه هم بهم نمیدادند...چون جای ثبت عرضه اولیه نداشتند....بعد آمدند سیستم اکسپرس اعلام کردند...وارد که شدم از فضای سایت حالم بهم خورد....
                      چند وقت پیش هم برای تمدید قرار داد به کارگزاری مراجعه کردم..در مورد اعتبار هم سوال کردم...گفتند قبلا کارگزاری ما بهترین اعتبار را میدادند دیگر نمیدهند....اگر هم بدهند دنگ و فنک داره...
                      ولی برخورد کارمندانش خیلی خوبه....
                      اگر از اولش با کارگزاری آگاه یا مفید کار میکردم تا الان بهترین اعتبار را بهم میدادند....
                      کشاورزی را دورشو خط بکشید بهتره....
                      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                        اولین کارگزاری که حساب باز کردم کشاورزی بوده از سال 88....سیستم انلاین شان ساده بدون هیچ نرم افزاری....بدون هیچ اعتباری....باور بفرمایید تا یکسال پیش اصلا عرضه اولیه هم بهم نمیدادند...چون جای ثبت عرضه اولیه نداشتند....بعد آمدند سیستم اکسپرس اعلام کردند...وارد که شدم از فضای سایت حالم بهم خورد....
                        چند وقت پیش هم برای تمدید قرار داد به کارگزاری مراجعه کردم..در مورد اعتبار هم سوال کردم...گفتند قبلا کارگزاری ما بهترین اعتبار را میدادند دیگر نمیدهند....اگر هم بدهند دنگ و فنک داره...
                        ولی برخورد کارمندانش خیلی خوبه....
                        اگر از اولش با کارگزاری آگاه یا مفید کار میکردم تا الان بهترین اعتبار را بهم میدادند....
                        کشاورزی را دورشو خط بکشید بهتره....
                        جناب کریس آگاه که اعتبار خوب نمیده.
                        سقف اعتبار آگاه 50 میلیون تومان هست.
                        شما میلیاردها سرمایه هم داشته باشید فقط 50 میلیون اعتبار می تونید بگیرید.
                        اصلا جالب نیست به نظرم.

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          جناب کریس آگاه که اعتبار خوب نمیده.
                          سقف اعتبار آگاه 50 میلیون تومان هست.
                          شما میلیاردها سرمایه هم داشته باشید فقط 50 میلیون اعتبار می تونید بگیرید.
                          اصلا جالب نیست به نظرم.

منظور من از اعتبار دادن کم یا زیاد نیست....بنده هم حق دارم بعنوان یک سهامدار از عرضه اولیه بهره ببرم.....از سال 88 تا سال 98 هیچ عرضه اولیه ای به من تعلق نگرفته.....پارسال یادمه برای اولین بار در عمرم دیدم.....یک کادر زرد رنگ بالای صفحه آمد با نوشته عرضه اولیه.....اولین عرضه اولیه ای که گرفتم زشریف بوده...
                          بنظر شما این خنده دار نیست؟؟
                          صحبت سر خدمات اولیه کارگزاری هست.....که این کارگزاری از مشتری های خود دریغ داشته....
                          کلا کارگزاری های دولتی را خط بکشید بهتر هست....
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در رابطه با حراج ها و سرخطی و اینا نظری ندارم.
                            اما من برای اینکه بی نظمی توی کار خودم ایجاد نشه یه دیده بان درست کردم نوشتم 12.5 به بعد
                            اونا رو از سهام اینور 12.5 جدا کردم.
                            هر روز هم پیام های ناظر میاد می خونم ببینم هر کدوم چه ساعتی باز میشه.
                            البته من که تو عرضه اولیه ها وورد نمی کنم. بعد از دتوزیع و سیمرغ دیگه پشت دستم و داغ کردم. :))

راستی جناب محمدحسین به نظرتون کارگزاری تدبیرگران فردا خوبه؟؟؟

سلام.
                            تدبیرگران فردا مربوط به سهامیاب بود درست است؟ اگر همان است اصلا به درد نمی‌خورد! از چاله در می‌آیید می‌روید در چاه! /.:biggrinsmiley.:/ این‌قدر مشتری گرفته‌اند که دارند خفه می‌شوند (و البته مشتریان را هم دارند خفه می‌کنند...).
                            یه سوال توی ذهنمه.
                            بعضی از کارگزای های گفتن بر اساس میزان تراکنش یک تا سه ماه اخیر اعتبار میدن
                            سوالی که واسم پیش میاد اینه که مثلا من که از آگاه بخوام برم اونجا
                            و یه ماه پیش توی آگاه تراکنش هام خیلی بالا بوده
                            آیا اینم جزو رزومه ام توی کارگزای جدید به حساب میاد یا خیر
                            بسیاری از کارگزاری‌ها با همین رزومه که گفتید کار می‌کنند.
                            شیوه‌ی کار به این صورت است که می‌گویند از گردش حسابتان در کارگزاری پیشین پرینت تهیه کنید.

البته!
                            تمام این موارد برای پیش از این بازار گاوی شدید بود.
                            اکنون بعید می‌دانم زیاد وام و اعتبار و از این جور چیزها بدهند.
                            «محمد حسین» هستم.
                            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

??????????

سلام

امشب ساعت ۸/۲۰ دقیقه و ۲۰ ثانیه زمان میشه :

*20:20:20 2020*

که دیگه تکرار نمیشه

لحظه خوشی باشه برای همگان
                              ??????????
                              ذهن مریض:
                              فکرشو بکن، روز بزرگداشت شیخ مفید، مصادف با نهم آذرماه سال99 در ساعت 9 و 9 دقیقه و 9 ثانیه، هسته معاملات بترکه و بازار کلا ممنوع متوقف بشه تا رفع تحریم ها و خرید هسته جدید ???

پ.ن:
                              الان دوباره پیام رو خوندم دیدم هر شب 20:20:20 2020 هست، خطای دیداری +میل درونی به روی دادن اتفاق باب میل، باعث شد فکر کنم راست میگه.
                              آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/05/09, 16:30.
                              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                سلام.
                                تدبیرگران فردا مربوط به سهامیاب بود درست است؟ اگر همان است اصلا به درد نمی‌خورد! از چاله در می‌آیید می‌روید در چاه! /.:biggrinsmiley.:/ این‌قدر مشتری گرفته‌اند که دارند خفه می‌شوند (و البته مشتریان را هم دارند خفه می‌کنند...).

بسیاری از کارگزاری‌ها با همین رزومه که گفتید کار می‌کنند.
                                شیوه‌ی کار به این صورت است که می‌گویند از گردش حسابتان در کارگزاری پیشین پرینت تهیه کنید.

البته!
                                تمام این موارد برای پیش از این بازار گاوی شدید بود.
                                اکنون بعید می‌دانم زیاد وام و اعتبار و از این جور چیزها بدهند.

سلام و شب به خیر و قبولی طاعات و عبادات دوستان
                                بنده با کارگزاری تامین سرمایه نوین کار میکنم و تقریباً ۶ ماهی هست که از اعتبار استفاده میکنم و نحوه استفاده اعتبار به صورت ماهیانه و به نسبت گردش ماه قبل و دارایی هست که سقف آن ۲۰۰ میلیون به ازای گردش ۱ میلیارد در ماه قبل و داشتن پرتفوی بالای ۳۰۰ میلیون می باشد که در این چند ماه که استفاده کردم راضی هستم و در پایان هر ماه مبلغ تخفیف کارمزد ماه نیز به پرتفوی اضافه می شود
                                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

در حال کار...
                                X