دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    دوستان یه سوال
    من امروز رفتم یه کارگزاری دیگه هم ثبت نام کردم.
    حالا میخوام وارد سامانه اش بشم یه کم باهاش کار کنم
    بعد از اینکه یوزر و پسورد رو دادم اول گفت پسورد رو عوض کن عوض کردم
    بعدش یه پنجره باز شد که فقط گزینه موافقم داشت اونم زدم.
    حالا این واسه بازار پایه و حق تقدم اومده. نمی دونم چیکار کنم.
    نمی دونم اگه مثلا رد کردن رو بزنم بعد منی که سهام بازار پایه هم دارم بخوام انتقال بدم به این کارگزاری مشکلی پیش نمیاد؟
    اصلا در کل کدوم رو توصیه می کنید بزنم. موافقم یا رد می کنم؟
    باید اون بیانیه رو بخونم. اما خیلی زیاده اصلا حوصلم نمیشه این همه بخونم.

موافق رو بزنید دیگه ....نزنید نمی تونید معامله کنید (خودتان را محدود کردین نزنید )

سوالش مل این میمونه که به یک آشپز بگن چاقو خطرناکه می خواین با چاقو کار کنید؟ بزنه آره می تونه به دلخواه استفاده کنه یا نکنه...بزنه نه . الکی خودشو محروم کرده
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

سلام دوستان
      یه سوال. من الان توی آگاه کلی اعتبار استفاده نشده دارم.
      از طرفی فردا هم توی کارگزاری جدید بهم خبر میدن که اگه اعتبار بهم بدن سهامم رو به اونجا انتقال بدم.
      اگه الان اعتبار رو فعال کنم می تونم فردا سهامم رو به یه کارگزاری دیگه انتقال بدم و همچنان از اعتبارم در آگاه استفاده کنم؟؟؟
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4718

سلام دوستان
        از طرفی فردا هم توی کارگزاری جدید بهم خبر میدن که اگه اعتبار بهم بدن سهامم رو به اونجا انتقال بدم.
        اگه الان اعتبار رو فعال کنم می تونم فردا سهامم رو به یه کارگزاری دیگه انتقال بدم و همچنان از اعتبارم در آگاه استفاده کنم؟؟؟
        سلام
        اگر از اعتبار کارگزاری استفاده کنید اجازه انتقال سهامتون را به کارگزاری دیگه نمی دهند .

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

دوستان کسی توی کارگزاری مهر اقتصاد هست؟
          نمی دونم چرا هیچ گزینه ای برای اضافه کردن نماد پیدا نمی کنم.
          چجوری باید نماد بهش اضافه کنم؟

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام به دوستان و همراهان و کاربران انجمن.

-------------------------------------------------------

سلام دوستان
            این کار را بکنید. ابتدا درخواست وجه بزنید یا مقداری از سهامتان را منتقل کنید با کارگزاری دیگر.
            سپس اعتبار بگیرید. (که).
            سپس باقی اعتبارتان را بفروشید.

نکته‌ها: نکته‌ی نخست اینکه با توجه به آن منتقل کردن سهام باید حواستان باشد که شاید میزان اعتبار گیری‌تان کم شده باشد. و نکته‌ی دیگر اینکه زمان فروش هم تا جایی بفروشید که به سقف اعتباری که می‌توانید بگیرید بخورد. و نکته‌ی آخر هم اینکه تلاش کنید در این کارگزاری تک سهم باشید که بعدا که رفتید یک کارگزاری دیگر و عملا دو کارگزاری‌ـه شدید اذیت نشوید و حساب کتاب‌هایتان زیاد نشود اذیت شوید. به عبارت دیگر (اگر سقف پرداخت وام در آگاه همان‌گونه که گفتید ۵۰ تومن است) شما در یک تک سهم ۱۰۰ تومان نگه دارید و بقیه را منتقل کنید یا درخواست وجه بزنید. سپس ۵۰ تومان وام را بگیرید. سپس باقی اعتبارتان را بفروشید. مهلت این وام ۵۰ تومانی هم که به سر آمد دیگر کلا از این کارگزاری خارج شوید.
            -------------------------------------------------------
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

خبرنگار گفتگوی ویژه خبری، roya engineer /.:biggrinsmiley.:/ (همش شد نمی دونم چی چی نمی دونم چی چی بهاران .......... چمدونم چی چی چمدونم چی چی بهاران :D)

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
              کار راه میندازه بد جور
              در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
              سوالش مل این میمونه که به یک آشپز بگن چاقو خطرناکه می خواین با چاقو کار کنید؟ بزنه آره می تونه به دلخواه استفاده کنه یا نکنه...بزنه نه . الکی خودشو محروم کرده
              ماشاءالله دوستان همه اهل دل هستند... :D
              یادمان باشد اینجا یک برنامه قندپهلو راه بیاندازیم...
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

رفتم تو خساپا سرخطی زدم ببینم نفر چندم می‌شوم... سفارشم افتاد یک میلیارد و سی‌صد میلیونیوم...
                (سفارشش هم یک جور خاصی است... حالا حذف هم نمی‌شود...)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

سلام دوستان. مهلت پذیره نوسی دارا یکم تا کی هست؟

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام دوستان. مهلت پذیره نوسی دارا یکم تا کی هست؟
                    سه روز دیگر. سی و یکم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• ali0700
                      عضو عادی
                      • Jan 2020
                      • 77

من یک گروه کوچک واتساپی دارم دوستان همکارم عضو کردم چون همشون از رو دست من می خریدند و اتاق کارم شلوغ می شد خلاصه دوستان رو توی گروه عضو کردم ، اکثرا ناشی و هیجانی وقتی به تشویق من اینها بورسباز شدن چون رمز و کاربری همه دست من هست چکشون می کردم و باورم نمی شد اینقدر مردم هیجانی و احساسی خرید و فروش می کردن من خودم حداقل دو ماه با یک میلیون کار می کردم بعد یواش یواش پله پله با احتیاط خرید می زدم اما اینها هنوز نیومده شدید خرید و فروش می کنن

امروز داستان جالبی اتفاق افتاد برا همگروهی ها از شاخص و نمادها شاخص ساز و احتمال اینکه کدوم نماد برگرده می نوشتم این دوست من فکر کرده اینها سیگنال خرید هست و شروع کرده خرید
                      تاز به من قول داده بود 3 ماه به سبدش دست نزنه من گفتم فارس و تاپیکو و شپنا از شاخص سازها هستن این فکر کرده می گم بخرید

Click image for larger version

Name:	پرتفو.jpg
Views:	1
Size:	62.5 KB
ID:	1511608
                      [COLOR=#0000ff][B]هر کجا هســـتم باشـــم، آسمان مال من است[/B][/COLOR]

نظر

• CHESTER.2020
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 1255

در اصل توسط ali0700 پست شده است View Post
                        من یک گروه کوچک واتساپی دارم دوستان همکارم عضو کردم چون همشون از رو دست من می خریدند و اتاق کارم شلوغ می شد خلاصه دوستان رو توی گروه عضو کردم ، اکثرا ناشی و هیجانی وقتی به تشویق من اینها بورسباز شدن چون رمز و کاربری همه دست من هست چکشون می کردم و باورم نمی شد اینقدر مردم هیجانی و احساسی خرید و فروش می کردن من خودم حداقل دو ماه با یک میلیون کار می کردم بعد یواش یواش پله پله با احتیاط خرید می زدم اما اینها هنوز نیومده شدید خرید و فروش می کنن

امروز داستان جالبی اتفاق افتاد برا همگروهی ها از شاخص و نمادها شاخص ساز و احتمال اینکه کدوم نماد برگرده می نوشتم این دوست من فکر کرده اینها سیگنال خرید هست و شروع کرده خرید
                        تاز به من قول داده بود 3 ماه به سبدش دست نزنه من گفتم فارس و تاپیکو و شپنا از شاخص سازها هستن این فکر کرده می گم بخرید

[ATTACH=CONFIG]5421[/ATTACH]
                        باورتان میشود اگر بگویم یکی از دوستان قلمبه 80m وارد سهمی کرده بعدا ما از احوالاته خرابش در این هفته فهمیدیم البته! وقتی پرسیدم ملاک خرید چه بوده تعداد روزهای مثبت و منفی در یک ماه گذشته را عنوان کرد!!!!!!!!!! یعنی در ماه آینده هم همین انتظارو داشت (بزبان ساده تر دچار قضاوتی جهت دار شد و اصل اولیه ی فلسفه ی قمار بازی) به همه ی دوستان جدید که از رشد کند صندوق ها ی ای تی اف ارضا نمیشوند و دوست دارند جفت پا بپرند وسط قسمت کم عمق استخر !! لطفا عبارت gambler's fallacy یا Monte Carlo fallacy و یا fallacy of the maturity of chancesرا جستجو و مطالعه بفرمایید . عبارت drawdown finance, را هم سرچ بفرمایید تا دلیل جمله ی به سود ها فرصت و به ضرر ها امان ندهید را ملموس درک بفرمایید. و اگر اینها را خوانده اید ولی باز هم به موقع تصمیم انجامش نمیدهید عبارت How to Improve Decision Making for Traders را سرچ و مطالعه بفرمایید

نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

دوستانی که تکنیکالی کار می کنن میشه لطفا من رو راهنمایی کنند؟؟؟
                          من از تکنیکال رسیدم به مبحث هارمونیک و تقریبا خیلی هم جلو رفتم اما اونقدر الگوهای زیاد با نسبت های متفاوتی داره که کلا ازش دلزده شدم.
                          تا حالا توی تحلیل های دوستان هم ندیدم از هارمونیک کسی توی تحلیل هاش استفاده کنه.
                          به نظرتون روش خوبی نیست؟؟؟
                          آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/05/18, 00:59.

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

رو گذشته نمودار چک کنید ببینید آینده گذشته باهاش چطوره
                            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• HOSSEINY
                              عضو عادی
                              • Feb 2015
                              • 172

دوستانی که تکنیکالی کار می کنن میشه لطفا من رو راهنمایی کنند؟؟؟
                              من از تکنیکال رسیدم به مبحث هارمونیک و تقریبا خیلی هم جلو رفتم اما اونقدر الگوهای زیاد با نسبت های متفاوتی داره که کلا ازش دلزده شدم.
                              تا حالا توی تحلیل های دوستان هم ندیدم از هارمونیک کسی توی تحلیل هاش استفاده کنه.
                              به نظرتون روش خوبی نیست؟؟؟
                              سلام
                              منظورتون الگوهای هارمونیک اسکات کارنی هست ؟

این الگوها فوق العاده کارامد هستن منتهی بورس ایران چون تک مسیر هستند(رو به بالا) و قدرت سل در بازار وجود نداره کمتر ازش استفاده میشه
                              اما برای تمرین فقط روی abcd تمرکز کنید الگوهای دیگه به مرور زمان اموزش ببینید
                              هروقت تونستید با یک‌نگاه به چارت الگوی abcd تشخیص بدید برید سراغ الگوی بعد والی اموزش و یادگیری این الگوها کمک چندانی به شما نخواهد

نظر

• rezasatari
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 550

سلام دوستان اگه كسي تو شهر رشت اموزشگاه بورس كه اساتيد خوب داره لطفا معرفي كنه براي يكي از دوستام ميخام ممنون

نظر

در حال کار...
                                X