دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4718

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

این هم در نوع خودش جالبه ! یک شهروند به همین ساده گی به بالاترین مقام مملکتش تذکر دهد .
    نبض خبر؛
    هشدار شهروند استرالیایی به نخست وزیر

اسکات‌ موریسون‌ نخست وزیر استرالیا مشغول مصاحبه با خبرنگاران در محوطه چمن‌کاری شده‌ای بود که صاحب‌خانه سر رسید و به تیم خبرنگاران و نخست وزیر دستور داد از چمن محوطه بیرونی خانه‌اش، خارج شوند. نخست وزیر از همراهانش خواست از این محوطه خارج شوند؛ اتفاق قابل تامل که در فضای عمومی مورد توجه قرار گرفته است. این لحظات را در تابناک می‌بینید.

[/COLOR]
    آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/06/06, 12:18.

نظر

• azad.
      عضو فعال
      • Jun 2019
      • 962

ممنون رویا جون.لطف دارین.
      به نظرم شما روح سالم ،استعداد بسیار خوب،پشتکار عالی، طبع بلند و مهربانی بیکرانی دارین..........
      انشالله که همیشه سلامت و خوشحال باشین در کنار خانواده /:.Heart.:/

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
        ممنون رویا جون.لطف دارین.
        به نظرم شما روح سالم ،استعداد بسیار خوب،پشتکار عالی، طبع بلند و مهربانی بیکرانی دارین..........
        انشالله که همیشه سلامت و خوشحال باشین در کنار خانواده /:.Heart.:/
        مرسی عزیزم. :x
        من این همه که گفتی نبودم /:.tonguesmiley:./
        ولی ممنون از این همه تعریف خوب و قشنگ :)
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام.
          تو این بازار آنهایی که سهامشان بهتر است بدجوری دارند می‌سوزند! :D بقیه دارند مثبت پنج کامل در قیمت پایانی می‌خورند برای اینها مثبت یک دو...
          تازه بازار که خراب بشود قشنگ سهام اینها هم راه می‌دهد برای خرید...

الان حالا باید سهام خوب جمع کنیم یا بد؟
          ??????
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

برخی نمادها هم که صف فروش دارند هم جالب هستند... شمارشان هم کم نیست...

اوه... قشکر را نگاه کن... بیست درصد دیگر هم رشد کرده... هی وای من... ? من تو کف به یکی از دوستان این را پیشنهاد داده بودم... بعد خودم رای‌اش را زدم و گفتم نمی‌خواهد بخری... اکنون بیاید این را ببیند یک چیزی در دلش به من می‌گوید... ?
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

قرعه‌کشی خودرو هم به من نرسید... به هر که رسید کوفتش بشود الهی...
              (شوخی کردم.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

چند روز پیش یک سوتی بسیار معظم داده بودم... امروز هم یک سوتی خیلی بد دیگر هم دادم...
                رویم نمی‌‌شود بگویم...
                یک‌جورهایی آمدم نوسان بگیرم نوسان دادم!
                و حالا هم گیر کرده‌ام تویش...
                ?
                ??
                عیب ندارد خدا بزرگ است...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• amir no.7
                  عضو عادی
                  • Apr 2020
                  • 79

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  قرعه‌کشی خودرو هم به من نرسید... به هر که رسید کوفتش بشود الهی...
                  (شوخی کردم.)
                  /.:biggrinsmiley.:/
                  به منم نرسید
                  خخخخ

نظر

• mokhlas
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 301

در اصل توسط amir no.7 پست شده است View Post
                    /.:biggrinsmiley.:/
                    به منم نرسید
                    خخخخ
                    دور و اطراف هر كسي ميگه به من نرسيده است!!!!
                    پس به چه كسي نرسيده است؟
                    هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

از دوستان کسی می‌داند بین دوره‌های

MCSE
                      Cisco
                      دوره شبکه (نتورک پلاس؟)

کدام بهتر است؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خوب! بیا تحویل بگیر...
                        دوستان عزیزی که می‌فرمودید بازار متعادل را بیشتر دوست دارید...
                        ای تو که دعا می‌کردی بازار از گاوی به حالت متعادل در بیاید!
                        آری با شما هستم...
                        بیا تحویل بگیر...
                        ?

چرا دعا می‌کنی کار ما را خراب می‌کنی؟?
                        الان خوب است من دعا کنم سبدت متعادل بشود؟؟؟ ?

الان دو تا صف فروش تو سبد من هست... خسارتش را باید از که بگیرم؟ ???

باید یک کمیته تشکیل بدهیم بر علیه کسانی که دعا می‌کنند بازار گوسفندی نباشد.?
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

تو قوه قضاییه بگیر بگیر راه افتاده...
                          من همیشه از این حالت دفاع می‌کردم... یعنی خودم همیشه دوست داشتم یک چنین چیزی راه بیافتد... چون آدم فاسد کم نداریم...
                          البته این مال قبل‌ها بود...
                          بعدها با خودم اندیشیدم که... نود درصد مردم دزد هستند (ای بسا یکی‌اش خود من)... اگر قرار به بگیر بگیر باشد... که را بگیرند؟ که را ول کنند؟ اگر قرار بر بگیر بگیر سفت و سخت باشد آخر سر یک حضرت علی(ع) می‌ماند آن وسط (به عنوان قاضی و حاکم و پلیس و زندان‌بان) با چند میلیارد آدم دزد (خودم هم یکی‌اش)...

یک زمانی آدم‌های عوام ? آمریکا را مثال می‌زدند به عنوان مدینه فاضله‌ی شهروند مداری و پاسپورت و عدم فساد و رو به راه بودن همه چیز... حالا همان‌ها دارند کانادا و بخش‌های خاصی از اروپا را مثال می‌زنند و کلا یادشان رفته در مورد آمریکا چه می‌گفتند... این را دیدیم... آنها را هم می‌بینیم... آن آدم عوام هم بعدا که انگلیس و فرانسه و کانادا وضعشان مانند آمریکا شد و با یک مقدار اغتشاش و آشوب، غارت و دزدی مردمانِ به ظاهر متمدنشان رونمایی شد دوباره حرفش را عوض می‌کند... بماند.

آری... داشتم می‌گفتم... گر حکم شود که مست گیرند... باید به شهر (هر)آنکه هست گیرند...
                          نتیجه اینکه فعلا موافق با این هستم که «یک مقدار» بگیر بگیر شود.

البته... این «یک مقدار» خیلی حرف دارد... تا حالا به این اندیشیده‌اید؟ به کسی که صد میلیارد امکان دزدی دارد و ده میلیارد می‌دزدد در مقایسه با کسی که هزار تومان می‌تواند بدزدد و عینا همه‌ی هزار تومان می‌دزدد... کدام‌یک دزدتر هستند؟ و کدام‌یک مستحق مجازات هستند و کدام مستحق بخشش؟
                          (فرض بر تساوی باقی مشخصات این دو نفر است... خانواده و محیط و قدرت مالی و غیره...)
                          اکثر مردم می‌گویند آنکه ده میلیارد دزدیده باید گردن زده شود و اینکه هزار تومان دزدیده باید رها شود!
                          در حالی که روح این آدمی که هزار تومان دزدیده واقعا دزدتر و مجرم‌تر است... و این اگر جای همان که ده میلیارد دزدیده بود بود عینا تمام صد میلیارد را می‌دزدید! ای بسا صد و یک میلیارد می‌دزدید! ??? و تهش هم یک چیزی طلبکار بود از مردم که همکاری لازم را نکرده‌اند...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

من همیشه از این حالت دفاع می‌کردم... یعنی خودم همیشه دوست داشتم یک چنین چیزی راه بیافتد... چون آدم فاسد کم نداریم...
                            بعدها با خودم اندیشیدم که... نود درصد مردم دزد هستند (ای بسا یکی‌اش خود من)... اگر قرار به بگیر بگیر باشد... که را بگیرند؟ که را ول کنند؟ اگر قرار بر بگیر بگیر سفت و سخت باشد آخر سر یک حضرت علی(ع) می‌ماند آن وسط (به عنوان قاضی و حاکم و پلیس و زندان‌بان) با چند میلیارد آدم دزد (خودم هم یکی‌اش)...

یک زمانی آدم‌های عوام ������ آمریکا را مثال می‌زدند به عنوان مدینه فاضله‌ی شهروند مداری و پاسپورت و عدم فساد و رو به راه بودن همه چیز... حالا همان‌ها دارند کانادا و بخش‌های خاصی از اروپا را مثال می‌زنند و کلا یادشان رفته در مورد آمریکا چه می‌گفتند... این را دیدیم... آنها را هم می‌بینیم... آن آدم عوام هم بعدا که انگلیس و فرانسه و کانادا وضعشان مانند آمریکا شد و با یک مقدار اغتشاش و آشوب، غارت و دزدی مردمانِ به ظاهر متمدنشان رونمایی شد دوباره حرفش را عوض می‌کند... بماند.

آری... داشتم می‌گفتم... گر حکم شود که مست گیرند... باید به شهر (هر)آنکه هست گیرند...

البته... این «یک مقدار» خیلی حرف دارد... تا حالا به این اندیشیده‌اید؟ به کسی که صد میلیارد امکان دزدی دارد و ده میلیارد می‌دزدد در مقایسه با کسی که هزار تومان می‌تواند بدزدد و عینا همه‌ی هزار تومان می‌دزدد... کدام‌یک دزدتر هستند؟ و کدام‌یک مستحق مجازات هستند و کدام مستحق بخشش؟
                            (فرض بر تساوی باقی مشخصات این دو نفر است... خانواده و محیط و قدرت مالی و غیره...)
                            اکثر مردم می‌گویند آنکه ده میلیارد دزدیده باید گردن زده شود و اینکه هزار تومان دزدیده باید رها شود!
                            در حالی که روح این آدمی که هزار تومان دزدیده واقعا دزدتر و مجرم‌تر است... و این اگر جای همان که ده میلیارد دزدیده بود بود عینا تمام صد میلیارد را می‌دزدید! ای بسا صد و یک میلیارد می‌دزدید! ������������������ و تهش هم یک چیزی طلبکار بود از مردم که همکاری لازم را نکرده‌اند...
                            مخالفم آنکه از 100 میلیارد ده میلیارد برداشته .... مشکلش این بوده که نمیشده بیشتر برداشت ....یک مقدار هوشمندی می خواد جابجایی می خواد
                            مثلا فرض کنید قرار شمش طلا برداریم با دس خالی بدون وسیله حمل و نقل .... خوب من باشم نهایت 4-5 کیلو طلا برمیدارم ..... شایدم طمع کردم 7-8 کیلو برداشتم ... ولی بیشترش ممکن است ان 5-6 کیلو را هم از دستم ببرد
                            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                              مخالفم آنکه از 100 میلیارد ده میلیارد برداشته .... مشکلش این بوده که نمیشده بیشتر برداشت ....یک مقدار هوشمندی می خواد جابجایی می خواد
                              مثلا فرض کنید قرار شمش طلا برداریم با دس خالی بدون وسیله حمل و نقل .... خوب من باشم نهایت 4-5 کیلو طلا برمیدارم ..... شایدم طمع کردم 7-8 کیلو برداشتم ... ولی بیشترش ممکن است ان 5-6 کیلو را هم از دستم ببرد
                              نه دیگر... فرض مسئله اصلا این بوده که صد میلیارد «می‌توانسته» بردارد. با دیدن تمام مسائل از قبیل جابه‌جایی و شمش و غیره و ذلک...
                              یا مثلا اگر می‌خواهید این‌گونه فکر کنید... در همین مثال شما... این کسی که ده میلیارد می‌تواند بردارد اگر یک میلیاردش را بردارد... این را مثال می‌زنیم. ?
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• noori
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 206

یک زمانی آدم‌های عوام ? آمریکا را مثال می‌زدند به عنوان مدینه فاضله‌ی شهروند مداری و پاسپورت و عدم فساد و رو به راه بودن همه چیز... حالا همان‌ها دارند کانادا و بخش‌های خاصی از اروپا را مثال می‌زنند و کلا یادشان رفته در مورد آمریکا چه می‌گفتند... این را دیدیم... آنها را هم می‌بینیم... آن آدم عوام هم بعدا که انگلیس و فرانسه و کانادا وضعشان مانند آمریکا شد و با یک مقدار اغتشاش و آشوب، غارت و دزدی مردمانِ به ظاهر متمدنشان رونمایی شد دوباره حرفش را عوض می‌کند... بماند.

در حالی که روح این آدمی که هزار تومان دزدیده واقعا دزدتر و مجرم‌تر است... و این اگر جای همان که ده میلیارد دزدیده بود بود عینا تمام صد میلیارد را می‌دزدید! ای بسا صد و یک میلیارد می‌دزدید! ??? و تهش هم یک چیزی طلبکار بود از مردم که همکاری لازم را نکرده‌اند...
                                واقعيت اينه كه من به شخصه باور ندارم كه اين بگير و ببندها صرفا در راه رسيدن به عدالت است چون كسي كه امروز در راس قوه قضاييه نشسته سالها مناصب مهم حكومتي داشته وميتوانسته بسياري از اين كارها را در آن زمان انجام دهد اما چرا اينجا و الان داره اتفاق مي افته خودش جاي بحث داره شايد امروز بايد يك سري كارها پررنگ بشه و يك سري از آقايون تو چشم بيايند حالا چه مثبت و چه منفي
                                كاش اگر قراره عدالت برقرار بشه از همه طرفها باشه نه اينكه باز هم دو دسته خودي و غير خودي تشكيل بشه هميشه در هر دوره اي آدمهاي دوم و سوم را ميگيرن و نفر اول در ميره هميشه همينه حالا اين آدم اول بعضي وقتها اينوريه بعضي وقتها اونوري
                                اينقدر كه آقايون رؤسا در دوره كانديداتوري پته همديگرو رو آب ريختن كه ميشد هر سه را سالها فرستاد زندان اما بماند كه نه تنها زندان نرفتن بلكه سمت هم گرفتند .
                                همين آقاي جهادي قاليباف با سه ميليون حساب بانكي كه پسرشون هم موتور دارند فقط دوست دارم مدرسه تحت مديريت پسر فقيرشون را ببينيد من براي ثبت نام پسرم اونجا رفتم و به چشم ديدم كه چه خبره و مدرسه كلا براي قشر از ما بهترون تاسيس شده كسي كه تفكر فقر زدايي داره نميره براي پولدارها مدرسه لاكچري بزنه كه اردوشون تور اروپا باشه كه پرداختش هم يورويي هستش !!! مشكل اينجاست اينقدر جامعه قطبي شده كه مردم چشمشون را روي واقعيت بستند و صرفا به جاي ديدن واقعيت دارن بزرگنمايي در خوبي و بدي ميكنن بدون اينكه بدنبال واقعيت بروند .

نظر

در حال کار...
                                X