دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط ع-خاکسار قیری پست شده است View Post
    #خبر #مهم #مالیات #مجلس

جمعی از نمایندگان مجلس، امروز طرحی تحت عنوان "طرح مالیات بر عایدی سرمایه" را جهت بررسی به هیات مدیره‌ی مجلس تقدیم کرده‌اند که به موجب آن، بر عایدی حاصل از خرید و فروش سهام، سهم‌الشرکه، حق‌تقدم و به طور کلی اوراق بهادار، مالیات تعلق می‌گیرد. به عبارت ساده‌تر، پیش از این، تنها مالیات حاصل از خرید و فروش اوراق بهادار به سهامداران تعلق می‌گرفت، که مقدار آن هم به طور تقریبی ۱ درصد ارزش معاملات بود، ولی در صورت تصویب این طرح، مالیات‌های ۲۰، ۱۰ و ۵ درصدی، بر اساس میزان تملک سهم هم به سود سهامداران تعلق می‌گیرد.

جز‌ئیات طرح پیشنهادی به صورت زیر است:
    یک- ۲۰ درصد سود حاصل از فروش سهمی که کمتر از ۶ ماه نگهداری شده است،
    دو- ۱۰ درصد از سود حاصل از فروش سهمی که بین ۶ ماه تا ۲ سال نگهداری شده است و
    سه- ۵ درصد از سود حاصل از فروش سهمی که بیش از ۲ سال نگهداری شده است

به عنوان مالیات بر عایدی سرمایه لحاظ و کسر می‌شود.
    هر کسی این شایعه را ایجاد کرده خیلی ناشی بوده.
    ۲۰ درصد مالیات؟؟؟؟
    ?❕❕❕
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

محمد حسین عزیز ممنون از لطف تان......خیلی وقت بود کلافه ام کرده بود..
      سپاس بیکران
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        تو قوه قضاییه بگیر بگیر راه افتاده...
        .
        ابتدای انقلاب راستی ها به قوه قضائیه رفتند و چپی ها به وزارت اطلاعات.ماجرای نفوذ در وزارت اطلاعات از بیرون افتادن فساد در پرونده های اقتصادی وزارت اطلاعات و همین طور ماجرای قتل های زنجیره ای و سعید امامی و ....رو شد.خیلی ها همون زمان هم مدعی نفوذ شدید در قوه قضاییه،اون هم در بالاترین سطح مدیریتی قوه بودن ،اما خیلی ها هم این موضوع رو قبول نداشتن.دستگیری طبری ،فرار فلان قاضی و ....گوشه ای از همین نفوذی است که تا به حال حاشا شده بود.
        جالب ترین نکته اینه که برای مقابله با فساد هم احتیاج به وزارت اطلاعات هست و هم به قوه قضاییه.شناخت باندهای فساد کار اطلاعاتیه و نابود کردن اونها کار قضایی.وقتی مفسدین در هر دو جا صاحب نفوذ شدند یعنی از مصونیت آهنین برخوردارند.این جور میشه که مبارزه با فساد تا الان به جایی نرسیده!!!

نظر

• farasat
          عضو عادی
          • May 2011
          • 57

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          هر کسی این شایعه را ایجاد کرده خیلی ناشی بوده.
          ۲۰ درصد مالیات؟؟؟؟
          ?❕❕❕
          سلام . شایعه نیست این هم لینک خبر :https://www.tasnimnews.com/fa/news/1...85%D8%AA%D9%86

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط farasat پست شده است View Post
            سلام . شایعه نیست این هم لینک خبر :https://www.tasnimnews.com/fa/news/1...85%D8%AA%D9%86
            بلی.
            خیلی ممنون.
            خیلی بد می‌شود که این جور.
            (یک چیزی بگویم... یک سوتی دیگر من پیش خودم آمدم... مالیات بر عایدی سرمایه را مالیات بر سرمایه خواندم... اصلا حواسم نبود...)

نکته: ۱- معلوم نیست تصویب بشود. ۲- معلوم نیست کی تصویب بشود. ۳- معلوم نیست کی اجرایی بشود. ۴- اگر یک ماه تا اجرایش مانده بود من آماده‌ی خروج همیشگی از بازار سرمایه ممکن است بشوم. نه به خاطر سود خودم بلکه به خاطر اینکه ممکن است دیگران پولشان را از بازار بکشند بیرون و بازار سرمایه کله پا شود. ۵- مطمئنا سوراخ‌دعاهای بسیاری وجود دارد که این قانون توانایی پوشاندن آن را ندارد... مانند زر آب شده یا خرید و فروش بیت‌کوین و فارکس و دلار اسکانس وغیره و ذلک. برای همین این قانون می‌تواند تاثیر تورمی بالایی در مملکت داشته باشد.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

دوستان در مورد قوه قضاییه... من دنبال جهت‌گیری جناحی و چپ و راست نبودم... من منظورم را کلی گفتم. کلا موضوع «بگیر بگیر» را گفتم. (که هم خیلی دوست دارم یک کسی بیاید همه‌ی دزدها را بگیرد و اصلاح کند و نیز اینکه درست که نگاه کنیم همه دزد هستند تقریبا الا معدود انسان‌های خدایی. بقیه همه یک قیمتی دارند... فقط قیمتشان فرق می‌کند.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

نمی‌دانم کدام عزیزی بود... ماه مبارک رمضان داشت ما را دعا می‌کرد... حالمان خیلی خوب بود... اکنون دوباره برگشته‌ام خانه اول...
                دوست عزیز... نمی‌دانم که بودی... هر که بودی یک دعا دوباره ما را بکن روشن شویم...
                لفطا...

خدا خیر دنیا و آخرت را به‌ات بدهد...

یک دعاهی هم بکن دوباره بازار گوسفندی (گاوی شدید! ???) بشود. بلکه دعای آن دوستان که می‌گفتند بازار متعادل باشد خنثی شود. و من و امثال منِ فقیر فقرات هم بتوانیم نان در بیاوریم...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

از آغاز سال تا اینجا کدام گروه‌ها پیشتاز بودند؟
                  یک جستار زده بودند جناب iligal در این خصوص می‌خواهم آن را (نوشته‌ام را) بررسی کنم...

چفت و جفت شدن آدم‌ها و نمادها به خاطر ویژگی‌های شخصیتی
                  -----------------------------------------------------------------------

دقت کرده‌اید؟
                  برخی گروه‌ها به چشم برخی نمی‌آید...
                  انگار گروه‌های مختلف ویژگی‌های خاص خودشان را دارد که (مانند ویژگی‌های سلول‌ها و چیزهایی که به آنها می‌چسبند مانند ویروس‌ها، که به هم می‌خورند) به آدم‌های مخصوص خودشان می‌خورند.
                  برخی هستند همه‌اش در نمادهای بنیادی (فلز و معدنش و پتروشیمی و پالایشگاه) دور می‌زنند...
                  برعکس من که دارم زندگی‌نامه‌ام را مرور می‌کنم هیچ‌وقت دنبال این نمادهای درست‌درمان نبوده‌ام و همه‌اش دنبال فرغون‌سازان و بانک‌های ورشکسته و امثالهم بوده‌ام...
                  البته من که هیچ‌گاه به این توجه نکرده‌ام که چیزی که دارم می‌خرم بی‌بنیاد باشد (? اصلا اصولا کار احمقانه‌ای است این کار! ?) ولی به خاطر ویژگی‌های خاص این نمادها خود به خود جذب آنها شده‌ام...
                  (نمودارهایشان جلز و ولز و ورجه وورجه خاصی دارد...)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• ali0700
                    عضو عادی
                    • Jan 2020
                    • 77

دوستان آیا امکان باز کردن حساب کارگزاری به صورت آنلاین برا بچه ها کوچک زیر 6 سال وجود دارد؟
                    [COLOR=#0000ff][B]هر کجا هســـتم باشـــم، آسمان مال من است[/B][/COLOR]

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط ali0700 پست شده است View Post
                      دوستان آیا امکان باز کردن حساب کارگزاری به صورت آنلاین برا بچه ها کوچک زیر 6 سال وجود دارد؟
                      سلام. قانونا خیر. (مگر اینکه کارگزاری‌ای زیرآبی برود یک کاری بکند... که خودم ندیده‌ام چنین چیزی. ولی اگر اشتباه نکنم شنیده‌ام که این کار را کرده‌اند...)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                        سلام آقا محمد حسین،
                        بنظرم بازار (خودم)شبیه این بچه هایی است یک مدت کسی بهشون توجه نمی کرده، ی گوشه افتاده بودن افسرده (رکود) یکهو کلی فک و فامیل ریختن اومدن شلوغ شد دورش بهش توجه کردن، کلی بغلش کردن، پرتش کردن تا شاخص ی میلیون، خلاصه خیلی لذت برد، ی سری حبابیون هم گفتن خطرناک بچه رو پرت می کنید هوا، یهو بخوره زمین، جواب پدر و مادرشو چی میدین ? هیچی دیگه، شاخصم الان بغلی شده میذاریش زمین زار میزنه ?
                        شما با بچه هایی که بغلی میشن چیکار می کنید؟ از ی طرف خطرناکه بچه رو پرت کنی هوا (هرچقدرم مراقبش باشی) از ی طرفم بچه مظلومانه دلش می خواد بره هوا?
                        پیش گویی های مهناز رو دیدین؟ ? ثنور دو ساله 23000 درصد(23 هزار)
                        احتمالا می خواد ببرتمون پارک شهر چرخ و فلک سواری
                        /.:biggrinsmiley.:/
                        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

چه نرم افزار جالب و روانی هست برای آندروید، تحلیل گر بورس، شماره موبایل میگیره کد فعالسازی میده، چنتا فیلتر خوب داره و نمودار و خط حمایت و مقاومت هم اتومات میکشه ?که زیاد جالب نیست، ولی در کل خالی از لطف نیست نسبش،تازه نصب کردم،

آها، اردر های خرید و فروش رو هم بیشتر از پنجتای اول نشون میده، (این چطور ممکنه آقا محمد حسین؟) البته این قابلیت فروشیه، 7 روز 15000 تومن فکر کنم

ی چیز دیگه ام که دیدم اینکه شاخص بورس افت کرده، اما شاخص فرابورس افت نکرده رشد هم کرده، پولا از بورس رفتن فرابورس و پایه؟ خداحافظ سهام بزرگ؟
                          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• matin
                            ستاره دار (14)
                            • Mar 2013
                            • 650

چه نرم افزار جالب و روانی هست برای آندروید، تحلیل گر بورس، شماره موبایل میگیره کد فعالسازی میده، چنتا فیلتر خوب داره و نمودار و خط حمایت و مقاومت هم اتومات میکشه ?که زیاد جالب نیست، ولی در کل خالی از لطف نیست نسبش،تازه نصب کردم،

آها، اردر های خرید و فروش رو هم بیشتر از پنجتای اول نشون میده، (این چطور ممکنه آقا محمد حسین؟) البته این قابلیت فروشیه، 7 روز 15000 تومن فکر کنم

ی چیز دیگه ام که دیدم اینکه شاخص بورس افت کرده، اما شاخص فرابورس افت نکرده رشد هم کرده، پولا از بورس رفتن فرابورس و پایه؟ خداحافظ سهام بزرگ؟
                            در مورد چه نرم افزاری صحبت می کنید؟
                            إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
                            "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

در اصل توسط matin پست شده است View Post
                              در مورد چه نرم افزاری صحبت می کنید؟
                              تحلیل گر بورس
                              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• matin
                                ستاره دار (14)
                                • Mar 2013
                                • 650

تحلیل گر بورس
                                مرسی.
                                کاش همه به اندازه شما انلاین بودن و فوری جوای میدادن/:.rolleyessmileyani
                                إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
                                "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

در حال کار...
                                X