دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meisam317
    ستاره دار(6)
    • Mar 2013
    • 639

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    از دوستان کسی می‌داند بین دوره‌های

MCSE
    Cisco
    دوره شبکه (نتورک پلاس؟)

کدام بهتر است؟
    MCSE بحث های نرم افزاری شبکه ویندوز و متعلق به مایکروسافت هست که بدرد بخورترین و کاربردی ترین هست
    cisco بحث های سخت افزاری روتر ها هست
    دوره شبکه (نتورک پلاس) بحث های تئوریک شبکه از پایه

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

آقای روحانی هم یک حرف‌هایی می‌زندها...
      گمان نکنم حتی دو سه درصد هم از کسانی که به ایشان رای داده بودند اکنون با ایشان موافق باشند...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
        سلام آقا محمد حسین،
        بنظرم بازار (خودم)شبیه این بچه هایی است یک مدت کسی بهشون توجه نمی کرده، ی گوشه افتاده بودن افسرده (رکود) یکهو کلی فک و فامیل ریختن اومدن شلوغ شد دورش بهش توجه کردن، کلی بغلش کردن، پرتش کردن تا شاخص ی میلیون، خلاصه خیلی لذت برد، ی سری حبابیون هم گفتن خطرناک بچه رو پرت می کنید هوا، یهو بخوره زمین، جواب پدر و مادرشو چی میدین ������ هیچی دیگه، شاخصم الان بغلی شده میذاریش زمین زار میزنه ������
        شما با بچه هایی که بغلی میشن چیکار می کنید؟ از ی طرف خطرناکه بچه رو پرت کنی هوا (هرچقدرم مراقبش باشی) از ی طرفم بچه مظلومانه دلش می خواد بره هوا������
        پیش گویی های مهناز رو دیدین؟ ������ ثنور دو ساله 23000 درصد(23 هزار)
        احتمالا می خواد ببرتمون پارک شهر چرخ و فلک سواری
        خانم صادقی هم عجب ارقامی از خودشان ارایه می‌کنن!
        آدم می‌ماند...
        آخر اصلا خیلی عجیب است...
        ۲۳ هزار درصد؟ ۱۸ هزار درصد؟ ۷۰۰۰ درصد؟
        ?❕❕❕
        یعنی روزی پنج درصد هم بخورد سالی چقدر می‌شود؟ بگذار حساب کنم...
        آری... اگر ۲۰۰ روز پشت سر هم هر روز حتی بدون یک روز منفی بخواهیم مثبت پنج داشته باشیم به ۱۷ هزار درصد می‌رسیم...
        ۲۰۰ روز کاری که حدودا در ایران می‌شود یک سال...
        چه بگویم والا...

من اگر در نمودارهایم به این اعداد می‌رسیدم هم اعلام نمی‌کردم... مثلا می‌گفتم فوقش ۱۵۰۰ درصد... ?
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

فاذر خریدن فردای ما هم منتفی شد...
            پولش را دادم وساپا خریدم.
            --------------
            این نوشته‌های نیمه بورسی را نمی‌دانم کجا بنویسم... بورسی نیست... غیر بورسی هم نیست... حرف زدن با خود است بیشتر... مخاطبش خودم هستم...
            حالا باشد به زودی یک فکری برایش می‌کنم... یا نمی‌نویسم یا در کارگاه حجم یا در جو بازار (که در جو بازار بخواهم بنویسم مانند بسیاری از دوستان می‌شوم که نوشته‌های بی‌ارزش را هم (در کنار نوشته‌های با ارزش) در آن قرار می‌دهند... چیزهایی که ربطی به بازار ندارد...
            یا شبیه آن دوستی می‌شوم که دارد تبلیغ الکی می‌کند... الان هم انگار یک سر آمده خساپا... ??? یعنی هر جا این بنده خدا آمد تبلیغ الکی کرد آن نماد با سر خورد زمین! الان هم انگار یک سری دارد به ما می‌زند! ??????
            ------------------------
            آری... داشتم می‌گفتم... فاذر را قرار بود فردا نگاه بیاندازیم... با پولش آمدم وساپا خریدم... خساپا هم تو یک جای خاصی است... فردا را باید رد کند... نکند واویلا دارد...
            البته وساپا در موقعیت مطمئن‌تری قرار دارد. مطمئن‌تر ولی کندتر!
            اینها را با هم اشتباه نگیریم. اطمینان یک چیزی است و اندازه یک چیز دیگر.
            در حقیقت یکی به سود بر می‌گردد و یکی به زیان.
            همزمان باید دو عامل را در نگر بگیریم. میزان سود احتمالی در آینده و دیگری میزان زیان احتمالی در آینده. که این دومی را می‌توان به این صورت نیز تقریر کرد: احتمال رشد.
            باز هم به عبارت دیگر: فلان نماد هدفش کجاست و چند درصد احتمال دارد به هدف بخورد. این دو تا را معمولا یکی می‌گیریم. و احتمال را برخی اوقات کلا نادیده می‌گیریم...
            اکنون خساپا هدفش بهتر از وساپا است. خیلی. مادر است. رهبر است. موقعیت نموداری‌اش بهتر است. کلا از همه جهت (در این جهت) می‌صرفد و ویژگی‌هایش به وساپا می‌چربد. ولی وساپا از دید احتمال و از دید عدم زیان دیدن حسابی برتری دارد بر خساپا. اگر اشتباه نکنم نیم ساعت پیش نمودارش را هم گذاشتم در انجمن. همین‌جاها حمایت بسیار عالی دارد. وضعش خوب است.
            به هر روی... ما وساپا گرفتیم و اگر در آینده خساپا توانست رشد کند در نگر داریم در نخستین روز ممکن (که هر دو شل کردند) وساپا را تبدیل به خساپا کنیم و کلا فاذر را هم انگار بی‌خیال شدیم... (و فقط به همان مقدار که در سبدمان است اکتفا می‌کنیم.)
            جناب محمد حسین جاش مشخصه که.
            امروز چه کردید چرا
            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              جناب محمد حسین جاش مشخصه که.
              امروز چه کردید چرا
              منظورم چه کردم نبود. (من تقریبا هیچ وقت نمی‌گویم چه خریدم چه فروختم...)
              -------------------
              منظور بلند بلند فکر کردن‌ها و نوشته‌های نیمه‌بورسی بود...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

الخیر فی ما وقع.
                حدیث نیست. ضرب المثل است. ولی خیلی زیباست. (شبیه حدیث است.)
                آدم... کاش... به این ایمان بیاورد... آن وقت جانش آرام می‌گیرد... بدترین جاها هم برایش بهترین جاها می‌شود...
                (از دید فلسفی هم درست است. از دید دینی هم هم‌خوانی زیادی دارد با احادیث...)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خانم رویا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  چند روزی است خبری از شما نیست.
                  حالتان خوب است ان‌شاءالله؟
                  امیدوارم همواره خوب و خوش و تن‌درست و شاد و باایمان باشید.
                  ??????
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• azad.
                    عضو فعال
                    • Jun 2019
                    • 962

خانم رویا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چند روزی است خبری از شما نیست.
                    حالتان خوب است ان‌شاءالله؟
                    امیدوارم همواره خوب و خوش و تن‌درست و شاد و باایمان باشید.
                    ??????
                    سلام و عرض ادب
                    مشغول پرستاری از مادرگرامیشان هستن‌.
                    انشاالله به زودی دوباره به سایت برمیگردن.
                    ممنون از لطف شما

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                      سلام و عرض ادب
                      مشغول پرستاری از مادرگرامیشان هستن‌.
                      انشاالله به زودی دوباره به سایت برمیگردن.
                      ممنون از لطف شما

سلام و صبح به خیر به شما و خانم رویا و محمد حسین عزیز و دیگر دوستان

انشالله که شفای عاجل پیدا کنند و صحت و سلامت به خونه برگردن@};-@};-
                      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                        چهارشنبه هفته بعد تعطیله/.:biggrinsmiley.:/
                        لایک به وجودت.
                        :D:D:D:D
                        /:.yead.:/
                        laughingsmiley
                        شادمان کردی کلی... laughingsmiley
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط eps پست شده است View Post
                          سلام

شما که متخصص در امر هوش مصنوعی و رباتیک و نرم افزارهای کامپیوتری هستید نظرتون در مورد نوشته این دوستمون چیه ؟؟

اینکه میگن با ربات سرخطی می زنن چقدر صحت داره از نظر شما و آیا اصلا امکان پذیر هست یا نه ؟

نقل قول :

« سلام، بزارید از الف تا ی داستان رو براتون بگم و خلاص...

1- من قبل از ورود به بورس حدود ده سال یک شرکت با زمینه کاری آی تی داشتم و در زمینه آی تی مهارت دارم.
                          2- حدود ده ساله که شغل اصلیم بورس هست.
                          3- در زمینه رفع مشکلات و اضافه کردن یک سری امکانات به سامانه آنلاین یکی از کارگزاری ها، همکاری هایی با کارگزاری داشتم.
                          4- از حدود یک سال پیش که هنوز کسی نمی دونست داستان سرخطی چیه، سرخطی میزدم.
                          5- دو بار از طرف سازمان بورس به دلیل ارسال سفارش نامتعارف اکانتم رو بستن و ازم تعهد گرفتن و...

خب، اول سوابقم رو گفتم تا خیالتون از اعتبار حرفی که میزنم راحت بشه، حالا بریم سر اصل داستان

1- تقریبا از بهار سال گذشته تغییرات و محدودیت هایی روی کارگزاری ها و شرکت های واسط اعمال شد که کاربران عادی هم امکان ارسال سفارش سر خطی و رقابت با کارگزاری ها رو پیدا کردن، تا قبل از اون به هیچ عنوان امکان ارسال سفارش سرخطی وجود نداشت و همیشه سفارشات کارگزاری قبل از آنلاین ها ارسال می شد.

2- از بهار سال گذشته تا حدود دی ماه سال گذشته به راحتی می شد بوسیله ربات های کلیک اتوماتیک سرخطی زد، از حدود دی ماه سازمان بورس روی این داستان حساس شد ولی هنوز سیستم های معاملاتی رو برای جلوگیری از این داستان تغییر نداده بودن و فقط اگر زیاده روی می کردید و مچتون رو میگرفتن بهتون اخطار میدادن و یا در صورت تکرار اکانت رو می بستن و...

3- از ابتدای اردیبهشت امسال سامانه های معاملاتی رو تغییر دادن و محدودیت های شدیدی اعمال کردن و هر روزی که گذشته محدودیت ها رو بیشتر کردن و اگر مچتون رو بگیرن بدون توجه به سوابق حتی اگر بار اولتون باشه اکانتتون رو میبندن.

4- محدودیت های نرم افزاری که اعمال شده در نرم افزار های مختلف متفاوت هست در بعضی نرم افزار ها فاصله بین هر کلیک 300 میلی ثانیه و در بعضی از نرم افزار ها فاصله بین هر کلیک تا 1000 میلی ثانیه! تنظیم شده، در اکثر کارگزاری ها اگر بعد از ثبت شدن سفارش باز هم کلیک بشه سفارش قبلی حذف میشه! یعنی مثلا شما ساعت 8:30:00 سفارشون در هسته ثبت میشه و نفر 5 صف هستید بعد ربات شما به کلیک کردن ادامه میده، کارگزاری با فرمولی که برا خودش داره کشف میکنه که شما در حال استفاده از ربات هستید (حالا به درست یا غلط) پس سفارش ثبت شده قبلی رو حذف میکنه و سفارش بعدی شما ثبت میشه و این داستان ادامه پیدا میکنه (فرمول خودشون رو دارن که سکرت هست، "مثلا" اگر بعد از ثبت سفارش اول ده کلیک بشه سفارش قبلی حذف و سفارش جدید ثبت میشه) در نتیجه شما سفارش اول رو نمی بینی و میبینی که ساعت ثبت سفارش شما رو مثلا زده 8:30:45 و شما نفر 10000 صف شدی! (در حالی که جایگاه اول شما نفر 5 بوده و ساعت ثبت سفارشت 8:30:00 و هرگز از این موضوع اطلاع پیدا نخواهی کرد)، اینایی رو که میگم مطمئنم و صد درصد هست نه اینکه از خودم در بیارم!

5- تمام، تاکید میکنم "تمام" ربات های سرخطی و سرور بورسی و... که در اینترنت تبلیغ میکنن و میفروشن کلاه برداری هست و هیچچچچ ارزشی نداره، البته چون منافع عده ای رو تامین میکنه قطعا میان اینجا و خودشون رو جـر میدن، حرف هایی که میزنن درسته، ربات هاشون کار میکنن و در هر ساعتی که تنظیم کنید و هر چقدر که بخواهید کلیک میکنن، سرورهاشون هم سرعت اینترنت بالا و پینگ پایینی نسبت به اینترنت خونگی دارن ولی نه زمان کلیک شما در سفارش سرخطی اهمیتی داره و نه سرعت اینترنت و زمان پینگ اینترنت شما، همینکه یه اینترنت پایدار داشته باشید که وسط کار قطع نشه کافیه و هیچ فرقی با اینترنت شونصد گیگا بیتی با پینگ یک میلی ثانیه نداره، همینکه یه کامپیوتر داشته باشید که هنگ نکنه و نرم افزار و سایت های کارگزاری رو بدون لگ باز کنه کافیه و نیازی به سیستم با سی پی یو و رم خیلی خفن ندارید(در ضمن هزار برابر بهتر از این ربات ها به صورت رایگان در اینترنت موجود هست ولی مهم اینه که دیگه هیچ فایده ای نداره).

6- در رابطه با زمان کلیک، قبلا که کاربران کارگزاری ها اینقدر زیاد نبود زمان کلیک مهم بود ولی الان دیگه زمان کلیک ذره ای اهمیت نداره، چه اهمیتی داره که شما دقیقا سر ساعت 8:30:00:00 کلیک کنید، در حالی که از ده ثانیه قبلش تا 10 ثانیه بعدش سیستم کارگزاری و هسته معاملات به کلی هنگ کرده و هیچ کس قادر به محاسبه این موضوع نیست که چه ثانیه ای کلیک کنه که سفارشش راس ساعت 8:30:00:00 به هسته معاملات برسه و ثبت بشه، اون زمانی هم که در سایت کارگزاری جلوی ثبت سفارشون می نویسه ذره ای همیت نداره، کلا اشتباهه، من به راحتی با ترفند هایی میتونم مثلا در 8:30:00 کلیک کنم ولی ساعت ثبت سفارشم رو دو دقیقه قبل بزنه! ولی این موضوع هیچ کمکی به رتبه بهتر در صف نمیکنه، یه مورد دیگه ساعتی هست که کارگزاری نمایش میده، در بعضی از سیستم ها این ساعت از روی سیستم شما خونده میشه (با ساعت سیستم مچ میشه) و در بعضی از کارگزاری ها یه اسکریپت هست که با بقیه اجزای سایت روی مرورگر شما بارگزاری میشه و بسته به نرم افزار کارگزاری گاهی هر چند ثانیه یه بار خودش رو با ساعت سرور کارگزاری مچ میکنه، در هر دو حالت این ساعت هیچ اهمیتی نداره و هیچ ربطی به ساعت سرور های هسته معاملات نداره و عقب و جلو بودنش هیچ تاثیری در جایگاه شما در صف و یا لحظه ارسال و ثبت سفارشتون نداره (کلا فقط سعی داره زمان رو به شما نشون بده که اون هم یکی دو ثانیه ممکنه عقب و جلو باشه و بازم میگم که اصلا وقتی از 10 ثانیه قبل تا 10 ثانیه بعد از 8:30:00 سیستم هنگ هست این یکی دو ثانیه اختلاف هیچ تاثیری در ثبت سفارش نداره).

7- تمام افرادی که در سایت سهام یاب و کانال های تلگرام و آپارت و... فیلم و عکس از رتبه پایینشون در صف های خرید میزارن و میخوان به شما ربات و سرور و... بفروشن کلاه بردارن و فیلم ها و عکس هاشون کاملا ساختگی هست، کسی که بتونه همچین کاری بکنه نیازی به پول شما نداره و خودش
                          سرخطی میزنه و هرگز هم روشش رو لو نمیده که کسی رقیبش نشه، دلیل اینکه اینقدر ربات و سرور سرخطی و آموزش سرخطی زدن زیاد شده اینه که این روش ها دیگه به هیچ عنوان کار نمیکنن (قبلا کار میکردن ولی با محدودیت های جدید این روش ها دیگه هیچ فایده ای ندارن، و تا وقتی هم که این روش ها کار میکردن حتی یک تبلیغ در این مورد در اینترنت نبود).

8- این بند هشتم خیلی خیلی مهمه، تا حالا دو بار اکانت من رو بستن، وقتی اکانتت رو میبندن، با هیچ روشی امکان خرید یا فروش نداری و پولت هم بلوکه میشه، مثلا شما سهام x رو داری، بعد میری روی یه سهم با ربات سر خطی بزنی، سازمان بورس معاملاتت رو خارج از عرف تشخیص میده و کارگزاری به دستور سازمان بورس اکانتت رو می بنده و دیگه هیچ کنترلی روی اکانتت نداری و نمیتونی سهم x رو که داشتی بفروشی و اگر اون سهم سقوط کنه فقط باید بشینی و نگاه کنی، جالب اینجاست که این بستن اکانت دقیقا به منظور تنبیه شما و نقره داغ کردنتون انجام میشه و میزارن یه جایی اکانتتون رو میبندن که تا آخر عمر ضررش یادتون نره، قبلا این مدلی بود که دفعه اول اخطار میدادن، دفعه دوم اکانت رو میبستن و حد اکثر دو روز کاری بعد از گرفتن تعهد بازش میکردن و باز کردنش هم دست کارگزاری بود و دفعه سوم برای مدت نا معلوم اکانت رو میبستن و باز کردنش هم فقط دست سازمان بورس بود و شما به هیچ جایی نمیتونستی مراجعه کنی و هر وقت دلشون میخواست (شاید بعد از هفته ها، شاید بعد از ماه ها) اکانت رو باز میکردن، الان مستقیما میرن مرحله سوم، پس ریسک خیلی خیلی بالا هست، آش نخورده و دهن سوخته میشه... حالا ممکنه پیش خودتون بگید که بارها از ربات استفاده کردید ولی بورس باهاتون کاری نداشته، اولا معمولا معاملات سرخطی موفق برسی میشن، دوما یه سری الگوریتم برای کشف ربات دارن که اگر شورش رو دربیارید (شرح در آوردن شور بماند...) مچتون رو میگیرن و...

9- در حال حاضر با قوانین جدید دوباره کارگزاری ها دست بالا تر رو نسبت به کاربران پیدا کردن، چطوری؟ مثلا در بعضی سامانه ها محدودیت زمان بین ارسال هر سفارش برای کاربران عادی 1000 میلی ثانیه تنظیم شده ولی کارگزاری سفارش هاش رو با فاصله زمانی 300 میلی ثانیه ارسال میکنه، حالا وقتی این ارسال از تعداد زیادی اکانت انجام میشه کارگزاری شانس بسیار بیشتری برای بودن در اول صف پیدا میکنه.

10- کلام آخر، خب پس یعنی دیگه هیچ جوری نمیشه سفارش سر خطی زد؟ جواب اینه که شما بوسیله ربات و یا نرم افزار های کلیک اتوماتیک و یا سرور هایی با سخت افزار قدرتمند و سرعت اینترنت بالا هیچ برتری نسبت به یه کاربر عادی که از هیچ کدوم از اینها استفاده میکنه ندارید و حتی در خطر ممنوع المعامله شدن کد بورسیتون هم هستید. ولی؛ هر سیستمی یه باگی داره، همینقدر بگم که برای سرخطی زدن هیچ نیازی به ربات و سرور و... نیست... خیالتون راحت، کسی که روشی برای سرخطی زدن بلد باشه که کارایی داشته باشه، بی عقل نیست که بیاد روشش رو به بقیه بگه و خودش پشت سر بقیه در صف قرار بگیره!!! »

سلام و عرض ادب.
                          ببینید... تو این بحث سرخطی زدن من چند بار گفتم خدمت دوستان... تو این کارها همواره کارگزاری‌ها و شرکت‌های نرم‌افزاری (رایان‌ و تدبیر و صحرا و آسا و غیره) یک پله از ما جلوتر هستند. عملا ما هیچ‌گاه سرخطی نمی‌زنیم...
                          ما هرچقدر هم صبح اول وقت بلند شویم برویم تو صف گوشت و شیر و مرغ آنجا با چند زنبیل روبرو می‌شویم که هستند!
                          حالا هرچقدر تکنیک و تاکتیک می‌خواهی به کار بگیر...
                          وقتی هیچ‌گاه اول (بلکه صدم هم) نمی‌شوی اینها به چه کار می‌آید؟

در حقیقت این کارها و ترفندها تلاش برای اول شدن در میان بازنده‌ها است! ?
                          به درد جایی می‌خورد که مطمئن هستی یک پنجم یا یک چهارم صف را حتما آن روز می‌دهند...

وگرنه پر واضح است اگر کسی از درون سازمان بورس آشنایی داشته باشد یا با کارگزاری‌ها و شرکت‌های نرم‌افزاری نقبی زده باشد و ارتباطی برقرار کرده باشد خود به خود می‌تواند جلوتر بیافتد...

-----------------------

حالا این مقراراتی که سازمان بورس گذاشته (هر ۳۰۰ میلی ثانیه یک درخواست و ...) برای چیست؟
                          برای هسته.
                          وگرنه ربطی به عدالت و سرخطی زدن و غیره ندارد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

محمد حسین عزیز اجازه ما هم دست شماست بزرگوار....شما صاحب اختیارید..
                            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• vahid_sh
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 388

یک دنیا ممنون بابت راهنمایی. انقدر حرفه ای نیستم که بتونم همه چیز رو چک کنم ولی تلاشم رو میکنم. بازم ممنون

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خوب خیالم راحت شد...
                                نوشته‌های نیمه‌بورسی / بورسی را منتقل کردم جستار جناب کریس
                                ?
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X