دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mnm1990
    عضو عادی
    • Feb 2019
    • 89

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

درود بر دوستان عزیز
    مقاله ای در مورد روانشناسی و فرسودگی معامله گر داشتم‌مطالعه میکردم که خواندنش خالی ازلطف نیست .
    با اجازه صاحب تاپیک لینک و زیر قرار میدم:

روانشناسی بورس : معامله گری و فرسودگی شغلی - وب سایت شخصی افضلیان

البته اگه لینک قابل استفاده باشه ودرست کپی کرده باشم
    اگه باز نشد کانال تلگرامی سالار صفایی این مطلب رو لینک کردن

نظر

• Mehdi1400
      ستاره دار(19)
      • Jul 2013
      • 2938

در اصل توسط Mnm1990 پست شده است View Post
      درود بر دوستان عزیز
      مقاله ای در مورد روانشناسی و فرسودگی معامله گر داشتم‌مطالعه میکردم که خواندنش خالی ازلطف نیست .
      با اجازه صاحب تاپیک لینک و زیر قرار میدم:

روانشناسی بورس : معامله گری و فرسودگی شغلی - وب سایت شخصی افضلیان

البته اگه لینک قابل استفاده باشه ودرست کپی کرده باشم
      اگه باز نشد کانال تلگرامی سالار صفایی این مطلب رو لینک کردن

سلام
      خیلی عالی بود
      بخش پایانیش به نظرم جالبه اینجا باشه

البته این نوشته از بورسی ترین نوشته های بورسی ست.
      --------------------------------
      تجربه من از استرس در معاملات

به عنوان یک سرمایه گذار تازه وارد به بورس و تقریبا زمانی که یک سال از ورود من به بازار سرمایه گذشته بود دچار استرس در معاملات می شدم به گونه ای که این موضوع کم کم به یک عامل مخرب در زندگی شخصی من تبدیل شده بود و اثرات آن را به شخصه در حالت روحی خودم مشاهده می کردم. در ابتدا فکر میکردم که این موضوع طبیعی است و به سادگی از کنار آن گذشتم ولی به مرور زمان اثرات استرس در من افزایش پیدا کرد و به این فکر افتادم که باید کاری کنم. در کوتاه مدت معاملات را رها کردم و در مدت زمان کوتاهی شاهد اثرات مثبت کاهش استرس بودم و فهمیدم که ارتباط منطقی بین استرس و معامله کردن من وجود دارد و استرس مربوط به عامل دیگری در من نیست.

پس از درک این موضوع مطالعه در این حوزه را شروع کردم و مقالات مختلفی در حوزه های روانشناسی معامله گری خواندم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که مشکل من نداشتن یک سیستم منظم معاملاتی است که موجب استرس معاملاتی می شود. سعی کرده ام با یک برنامه ریزی درست معاملات خود را به صورت هدفمند مدیریت کنم. به سراغ آموزش در حوزه بازار سرمایه رفتم و رفته رفته تحلیل تکنیکال و بنیادی را یاد گرفتم و با تجربه و خطای فراوان یک رویه معاملاتی مناسب را برای خودم ایجاد کردم. این موضوع موجب شده که در حال حاضر با شرایط مختلف بازار دچار استرس نمی شوم چرا که معاملاتم را بر اساس یک سیستم معاملاتی مناسب راهبری میکنم و به همین دلیل مثبت و منفی شدن های یکباره در بازار تغییری در من ایجاد نمیکند و این را مدیون تجربه و داشتن یک سیستم معاملاتی درست هستم.

در نهایت باید گفت راه درمان فرسودگی شغلی در معاملات این است که به آن مبتلا نشویم. یعنی باید بدانید که در صورتی که در معاملات خود دچار فرسودگی شوید باید معاملات خود را رها کنید تا بهبود نسبی در حال شما ایجاد شود و از طرفی به دنبال عوامل محتلف ایجاد کننده آن باشید و سعی کنید با درک علت موضوع به دنبال راه حل آن باشید اما اگر دارای یک سیستم معاملاتی درست هستید و باز هم دچار استرس می شوید حتما ورزش، رژیم غذایی مناسب، یوکا و تمرینات ذهنی و مرخصی های کوتاه مدت را در برنامه روزانه خود قرار دهید.
      آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2020/06/13, 19:37.

نظر

• Mnm1990
        عضو عادی
        • Feb 2019
        • 89

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
        سلام
        خیلی عالی بود
        بخش پایانیش به نظرم جالبه اینجا باشه

البته این نوشته از بورسی ترین نوشته های بورسی ست.
        --------------------------------
        تجربه من از استرس در معاملات

به عنوان یک سرمایه گذار تازه وارد به بورس و تقریبا زمانی که یک سال از ورود من به بازار سرمایه گذشته بود دچار استرس در معاملات می شدم به گونه ای که این موضوع کم کم به یک عامل مخرب در زندگی شخصی من تبدیل شده بود و اثرات آن را به شخصه در حالت روحی خودم مشاهده می کردم. در ابتدا فکر میکردم که این موضوع طبیعی است و به سادگی از کنار آن گذشتم ولی به مرور زمان اثرات استرس در من افزایش پیدا کرد و به این فکر افتادم که باید کاری کنم. در کوتاه مدت معاملات را رها کردم و در مدت زمان کوتاهی شاهد اثرات مثبت کاهش استرس بودم و فهمیدم که ارتباط منطقی بین استرس و معامله کردن من وجود دارد و استرس مربوط به عامل دیگری در من نیست.

پس از درک این موضوع مطالعه در این حوزه را شروع کردم و مقالات مختلفی در حوزه های روانشناسی معامله گری خواندم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که مشکل من نداشتن یک سیستم منظم معاملاتی است که موجب استرس معاملاتی می شود. سعی کرده ام با یک برنامه ریزی درست معاملات خود را به صورت هدفمند مدیریت کنم. به سراغ آموزش در حوزه بازار سرمایه رفتم و رفته رفته تحلیل تکنیکال و بنیادی را یاد گرفتم و با تجربه و خطای فراوان یک رویه معاملاتی مناسب را برای خودم ایجاد کردم. این موضوع موجب شده که در حال حاضر با شرایط مختلف بازار دچار استرس نمی شوم چرا که معاملاتم را بر اساس یک سیستم معاملاتی مناسب راهبری میکنم و به همین دلیل مثبت و منفی شدن های یکباره در بازار تغییری در من ایجاد نمیکند و این را مدیون تجربه و داشتن یک سیستم معاملاتی درست هستم.

در نهایت باید گفت راه درمان فرسودگی شغلی در معاملات این است که به آن مبتلا نشویم. یعنی باید بدانید که در صورتی که در معاملات خود دچار فرسودگی شوید باید معاملات خود را رها کنید تا بهبود نسبی در حال شما ایجاد شود و از طرفی به دنبال عوامل محتلف ایجاد کننده آن باشید و سعی کنید با درک علت موضوع به دنبال راه حل آن باشید اما اگر دارای یک سیستم معاملاتی درست هستید و باز هم دچار استرس می شوید حتما ورزش، رژیم غذایی مناسب، یوکا و تمرینات ذهنی و مرخصی های کوتاه مدت را در برنامه روزانه خود قرار دهید.

سلام Mehdi 1400 عزیز و گرانقدر
        ارادت ویژه خدمت شما که الحق یکی از اساتید ارزشمند بورسی هستید و تحلیل هاتون همیشه چراغ راه ما و دوستان بوده.

درمورد مقاله بله درست می فرمائید بورسی هست اما چون بقیه تاپیک ها بیشتر درمورد سهام یا صنایع خاص هستند و صرفا ترید و تحلیل رو دنبال میکنن، گفتم شاید با جو این تاپیک همخوانی بیشتری داشته باشه .
        سلامت و پرسود باشید.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

نوشته بالا تبلیغاتی بود و محتوای آموزشی نداشت و به اینجا منتقل شد.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام دوستان.

خانم رویا، چکارن با حجم خیلی خوبی که دیروز انگار زده ورقش برگشته و وضعش خیلی خوب شده. (البته داده همچنان ندارم. از روی نمودار کارزگزاری گفتم.)
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

آقای روحانی هم یک حرف‌هایی می‌زندها...
              گمان نکنم حتی دو سه درصد هم از کسانی که به ایشان رای داده بودند اکنون با ایشان موافق باشند...

رشد اقتصادی 98 با نفت منفی 7 درصد شد---------------------

این که دیگر تقصیر آقای احمدی‌نژاد نیست آقای روحانی!

همتی رییس کل بانک مرکزی:

?همانگونه که قبلاً، بانک مرکزی پیش بینی کرده بود، گزارش تحولات اقتصادی بخش واقعی اقتصاد ایران درسال ۱۳۹۸، بیانگر مثبت شدن رشد اقتصاد بدون نفت کشور، در سال گذشته، است.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

همتی رییس کل بانک مرکزی:

������همانگونه که قبلاً، بانک مرکزی پیش بینی کرده بود، گزارش تحولات اقتصادی بخش واقعی اقتصاد ایران درسال ۱۳۹۸، بیانگر مثبت شدن رشد اقتصاد بدون نفت کشور، در سال گذشته، است.
                اینها هم گرفته‌اند ما را ها!
                ?
                اکنون آخر سر رشد اقتصادی منفی بوده یا مثبت؟
                این آمار از کجاست و آن آمار (که از تابناک گرفتم) از کجا؟
                -----------------
                یادم است چند وقت پیش دولت آقای روحانی گفته بود آمار تورم غیر قانونی است و کسی اجازه ندارد آن را اعلام کند... این (آمار رشد اقتصادی) هم گویا به همان موضوع مبتلا شده.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

سلام دوستان.

خانم رویا، چکارن با حجم خیلی خوبی که دیروز انگار زده ورقش برگشته و وضعش خیلی خوب شده. (البته داده همچنان ندارم. از روی نمودار کارزگزاری گفتم.)
                  بله. اینم از بخت و اقبال خانم رویاست که چکارن و دیروز توی منفی فروخته.
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

متاسفانه روزگار تاریک ترین و سیاه ترین سایه های شومش رو بر زندگی خانم رویا افکنده این روزها

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                      بله. اینم از بخت و اقبال خانم رویاست که چکارن و دیروز توی منفی فروخته.
                      البته امروز پول حاصل از فروش چکارن رو توی منفی 4 و 5 فاذر و غگل خریدم.
                      امیدوارم که از رشد چکارن پیشی بگیرن.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

متاسفانه روزگار تاریک ترین و سیاه ترین سایه های شومش رو بر زندگی خانم رویا افکنده این روزها
                        و من یتق الله یجعل له مخرجا .... (و یرزقه من حیث لا یحتسب)
                        و من یتوکل علی الله فهو حسبه...

هر که خدا را نگه دارد (پرهیز کند - مراعات کند) برایش راه خروجی قرار می‌دهد...
                        و هر کسی بر خدا توکل کند، پس او کافی‌ است برایش...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

پیشنهاد می‌کنم دست به کارهای انتحاری/عجیب/محیر العقول (به قول خودم ژانگولربازی!) نزنید.
                          خیلی آرام و متین و استوار و با «صبر» عمل کنید.

ان‌شاءالله که مانند همیشه موفق هستید/باشید.

?
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

مراقب نوشته‌ها باشید. خودتان بهتر می‌دانید که اینها بار دارند. (انرژی دارند - وزن دارند.)
                            و خدا نزد گمان بنده‌ی مومن خویش است.

شکر خدا.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/
                              کاربری رویا خانم هک شده!؟
                              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                                /.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/
                                کاربری رویا خانم هک شده!؟
                                ?
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X