دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
    میگم این محاسبات را یکبار دیگه توضیح میدید چطور شده ؟! بعد هم مگه همه ماشین را برای تفریح سوار می‌شوند که هفته ای 25 لیتر کافی باشه براشون ؟

شما چند لیتر لازم داری برادر ؟

بنزینی که تولید میشه بین 85 میلیون ایرانی باید تقسیم بشه ، احتمالا حساب کتاب کنی خیلی کمتر از این 25 لیتر بشه !

اگر بیشتر لازم داری من 25 لیترم رو بهت می فروشم ( دوست داشتم به نرخ خاورمیانه می تونستم بفروشم ولی قانون گذاشتن لیتری 3 گرون تر نتونم بفروشم!)

(مطلب زدم گازوییل چرا گرون نشده ..... میان مثل .... بگذریم اصلا )

تا وقتی گازوییل گران نشده خبری از تورم قابل ملاحظه نیست .
    آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/15, 22:29.
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

اگر هر شب به جای تماشای تلویزیون ، پانزده دقیقه مطالعه کنید، سالی حدود پانزده کتاب می‌خوانید اگر روزی پانزده دقیقه ادبیات کلاسیک بخوانید، در مدت هفت سال، صد کتاب بزرگ ادبیات کلاسیک را خوانده‌اید...

====================

مطلب بالا از یک کانال بود.
        .
        .
        .
        یک جایی یک نفر یک کتابی نوشته بود که نامش پنج دقیقه پیش از شام بوده!
        حالا چرا چنین نامی؟
        طرف هر روز می‌دیده از زمانی که سر میز شام می‌نشیند تا زمانی که خانمش می‌رود غذا می‌آورد و آماده می‌شوند برای خوردن غذا یک مقدار طول می‌کشد (پنج دقیقه).
        از همین پنج دقیقه‌هایش استفاده کرده بود و شروع کرده بود به نوشتن...
        بعد از مدتی این نوشته‌ها را به صورت کتاب منتشر کرد و نامش را گذشت پنج دقیقه پیش از شام.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

یک بنده خدایی صدا ضبط کرده در تلگرام...
          من نمی‌دانم چه بگویم به خدا...
          من بنیادی‌کار نیستم ولی همین من هم قشنگ می‌فهمم دارد اشتباه می‌کند...

می‌گفت دولت از این بالابردن نرخ بنزین ۵۰ هزار میلیارد در می‌آورد! /.:blinksmiley.:/

از آن ور می‌گفت ۲۵ درصد روی همه چیز می‌رود به خاطر بالا رفتن قیمت بنزین!
          چه‌جوری حساب می‌کنی داداش؟ به ما هم بگو، ما هم حساب کنیم.

می‌گفت ۲۰ درصد قیمت محصول هزینه حمل و نقلش است...
          از آن ور می‌گفت این ۲۰ درصد را دو قسمت می‌کنیم! چون بنزین دو نرخی شده! نیمی از این ۲۰ درصد ۵۰ درصد رشد می‌کند! و نیمی دیگر دو برابر می‌شود! /.:biggrinsmiley.:/ و این‌جوری همه چیز ۲۵ درصد می‌رود بالا! /.:blinksmiley.:/
          من چه بگویم؟
          اصلا مگر هزینه‌ی حمل و نقل محصولات با بنزین است؟ بعد مگر همه‌ی هزینه حمل و نقل برای سوخت است؟ بعد مگر تمام حمل و نقل با خودروی شخصی است؟ (لااقل با نرخ سهمیه تاکسی و اسنپ حساب می‌کردی مشتری شویم!)

(البته از حق نگذریم یک حرف قشنگی می‌زد که تمام بدبختی‌های کنونی اقتصادی ما به خاطر نرخ بهره‌ی بانکی است.)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• ebiman
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 2071

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
            شما چند لیتر لازم داری برادر ؟

بنزینی که تولید میشه بین 85 میلیون ایرانی باید تقسیم بشه ، احتمالا حساب کتاب کنی خیلی کمتر از این 25 لیتر بشه !

اگر بیشتر لازم داری من 25 لیترم رو بهت می فروشم ( دوست داشتم به نرخ خاورمیانه می تونستم بفروشم ولی قانون گذاشتن لیتری 3 گرون تر نتونم بفروشم!)

(مطلب زدم گازوییل چرا گرون نشده ..... میان مثل .... بگذریم اصلا )

تا وقتی گازوییل گران نشده خبری از تورم قابل ملاحظه نیست .
            دوباره همان بحث همیشگی پیش میاد مگه من حقوقم مثل بقیه کشورهای همون خاورمیانه است که شما میخوای بنزین را به قیمت خاورمیانه یا حتی 3000 تومان به من بفروشید. به نظرم بنزینت را برای خودت نگهدار لازمت میشه :D
            شما گفتی به قول خودت گازوییل گرون نشده تورم نداره ما هم گفتیم اینجور نیست ! محاسبات را هم که نگفتی چجوری بوده!
            حالا این جمله داخل پرانتز چیه دیگه ! چرا کامل ننوشتی ؟!
            ما هم مطلب زدیم شما اومدی مثل .... اصلا ولش کن ....
            بازم از صاحب تاپیک معذرت خواهی میکنم
            آخرین ویرایش توسط ebiman؛ 2019/11/16, 08:42.
            سلام

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

ما هم مطلب زدیم شما اومدی مثل .... اصلا ولش کن ....
              سلام برادر ، این تیکه اش منظور شخص دیگه ای بود که مثل بچه مهد کودکیا اومده اعتراض چرا مطالب من منتقل شده مال فلانی منتقل نشده ! بعدم به آقا محمد حسین میگه چرا امضات اسم امیر المومنین داره ( بگذریم )

منم البته کاری به کسی ندارم (اینجام صرفا برای استفاده از مطالب آقا محمد حسین جناب آباد یا تک خبرها و سوگیری هایی که خانم مینوی میذارن ..... گاهیم بررسی های بنیادی که قبول دارم و خوب توضیح دادن می خونم و لذت می برم ) (ادایی هم ندارم نظراتم همه شخصیه )

ولی خیلی ناراحت شدم از آقا محمد حسین کسی خرده بگیره ..... تمام افراد و اکانت هایی که پشتشان انسان هست برای آقا محمد حسین احترام قایل هستن چه بلحاظ علمی چه اخلاقی

قبل از زدن هر حرفی حداقل نگاه کنید به کی دارین می گین

بازار امروز بنظرم قوی ترین خریدار چند روز گذشته رو داره ..... شاید چون کوچیکا ترسیدن خرید کنند.
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• ebiman
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 2071

سلام برادر ، این تیکه اش منظور شخص دیگه ای بود که مثل بچه مهد کودکیا اومده اعتراض چرا مطالب من منتقل شده مال فلانی منتقل نشده ! بعدم به آقا محمد حسین میگه چرا امضات اسم امیر المومنین داره ( بگذریم )

منم البته کاری به کسی ندارم (اینجام صرفا برای استفاده از مطالب آقا محمد حسین جناب آباد یا تک خبرها و سوگیری هایی که خانم مینوی میذارن ..... گاهیم بررسی های بنیادی که قبول دارم و خوب توضیح دادن می خونم و لذت می برم ) (ادایی هم ندارم نظراتم همه شخصیه )

ولی خیلی ناراحت شدم از آقا محمد حسین کسی خرده بگیره ..... تمام افراد و اکانت هایی که پشتشان انسان هست برای آقا محمد حسین احترام قایل هستن چه بلحاظ علمی چه اخلاقی

بازار امروز بنظرم قوی ترین خریدار چند روز گذشته رو داره ..... شاید چون کوچیکا ترسیدن خرید کنند.
                فعلا که اوضاع شلوغ شده ظاهراً به دلیل همون افزایش قیمت بنزین که شما گفتی خیلی مهم نیست . ظاهراً مردم تفریح براشون خیلی مهمه که اعتراض می کنند/:.yead.:/
                سلام

نظر

• تیدی آلفا
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2540

شما به امیر حسین کاری نداشته باش

امیر حسین مطلب من جابجا کرد ولی برای شما رو خیر

همین که گفتی قیمت اسنپ دو برابر شده معلوم شد که به کجا وصلی و چیکار ه ا ی

قیمت اسنپ تو روز برفی از روز آفتابی قبل سهمیه بندی هم ارزونتر شده

یا کوری یا خودت زدی به خواب و قراره مثل بقیه دولتمردان گزارش کار بدی

منم به پول سهمیه بنزین نیاز ندارم خیلی لازم داری صدقه میدم به شما

شماره کارت بده 2برابرش هر ماه برات بفرستم

تحلیل با ...شعر فرق داره

حالا به خاطر هر ... که میای اینجا فرق نداره

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

فعلا که اوضاع شلوغ شده ظاهراً به دلیل همون افزایش قیمت بنزین که شما گفتی خیلی مهم نیست . ظاهراً مردم تفریح براشون خیلی مهمه که اعتراض می کنند/:.yead.:/
                    بلا نسبت شما اینا که اومدن اعتراض همونایی هستن که تو استادیوم به قعله نوعی فحش میدادن ( منظورم اصطلاحی هست که قعله نوعی استفاده کرد )

پ.ن: بنظرم تماشاگر چون پول داده . حق داره به قعله نوعی هر فحی که می خواد بده چون پولشو داده .... قعله نوعی هم چون پولشو گرفته باید جون دل بشنوه و لذت ببره
                    ولی این جمله نفی جمله ی قعله نوعی در مورد تماشاچیا نیست . حداقل شامل 50 درصد تماشاچیا میشه ( بلانسبت شما چهارتا اوباش سطح پایین هستن دیگه ... کی تو ایران میره استادیوم

شهرک صنعتی هم کامل قفل شده ، میگن صاحب کارخونه ها گفتن تعطیله با این شرایط کار نمی کنیم ( پول بنزین نداره صاحب کارخونه /:.yead.:/ ) کارگرا هم ریختن وسط خیابون لاستیک اتیش میزنن .

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام و وقت به خیر.
                      (امروز ساعت ۶ تا ۸ بیدار بودم، ساعت ۸ گرفتم خوابیدم ۱۱ بیدار شدم. /.:blushsmiley:./)
                      شکر خدا.
                      شکر خدایی که آن قدر به ما نعمت داده و ما را غرق در انواع نعمت نگه داشته که ما حتی فراموش کرده‌ایم.
                      سر تا پایمان روزی خداست.
                      خدایی که بخیل نیست و بی‌منت می‌دهد.
                      باز هم خواهد داد.
                      پول هم خواهد داد.
                      پول در برابر نعمت‌های دیگر هیچ نیست. پول هم خواهد داد. زیاد هم خواهد داد. ان‌شاءالله.
                      =====================
                      ذهنمان را باز کنیم.
                      افکار منفی (که خودمان می‌دانیم فایده ندارد) را دور کنیم.
                      افکار مثبت را مرور کنیم.
                      آماده شویم برای بهترین خرید و فروش ممکن.
                      خریدهای درست و منطقی و با چشم باز خریدهایی که بهترین سودها را قرار است به ما بدهد.
                      فروش‌های درست و منطقی. فروش‌هایی که در درست‌ترین جاها انجام می‌شود و جلوی زیان را به خوبی خواهد گرفت.
                      رفتارهایی کاملا به دور از احساسات (ترس و طمع و عجله) و مدیریت شده و حساب شده. مانند ناخدایی که بهترین تصمیم‌ها را برای کشتی‌اش می‌گیرد و به بهترین شیوه و از بهترین راه کشتی را به مقصد می‌رساند.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

امروز هم روز بسیار عالی‌ای بود. مانند روزهای عالی گذشته.
                        برای من خیلی خوب بود.
                        الحمد لله رب العالمین.
                        (از این جهت نمی‌گویم که سود کردم یا زیان کردم.)
                        از این جهت بسیار بسیار عالی بود که کاری که دوست داشتم را انجام دادم. جابه‌جایی‌ای که دوست داشتم را روی سبدم انجام دادم.
                        پیش از زدن دکمه‌ی خرید و فروش قشنگ فکرهایم را کردم. نه عجله کردم و نه کند رفتار کردم.
                        خیلی خوشحالم.
                        سود را هم ان‌شاءالله خدا خودش می‌رساند. خدا خیلی بزرگ است.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

چند وقت است دارم تلاش می‌کنم از بدبینی دست بردارم و خوش‌بین باشم.
                          واقعا خیلی بهتر است این‌جوری.
                          خیلی.
                          به دوستان هم پیشنهاد می‌کنم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یکی از توصیه‌های تمرکز:
                            کارها به سراغ شما نباید بیایند.
                            شما باید به سراغ کارها بروید.

شما باید انتخاب کنید چه کاری را می‌خواهید انجام دهید. نه اینکه به هر بادی به یک سو متمایل شوید و هر وقت یک ایده به ذهنتان رسید دنبالش کنید و هر وقت یک کاری پیش آمد پیگیری‌اش کنید.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در روزهای بد انسان‌ها چند دسته می‌شوند:
                              برخی عصبی می‌شوند.
                              /:.zzzzzz.:/
                              برخی افسرده.
                              /:.sadsmiley.:/
                              برخی بی‌خیال.
                              :">
                              برخی گیج.
                              /:.mellowsmiley.://:.wacsmiley.:/

برخی با اقتدار به دنبال بهترین تصمیم‌ها هستند. به دنبال رساندن زیان به حداقل و باز نگه داشتن چشمه‌ی امید برای آینده. به دنبال مدیریت عالی بحران.
                              /:.hmmsmiley.://:.coolsmiley02:./

برخی هم هستند که خوشحال می‌شوند و احساس می‌کنند روزهای منفی هم یکی از نعمات خداست که می‌توانند در آن کاسبی خودشان را داشته باشند و تهدیدها را به واقع به فرصت تبدیل می‌کنند و از تک‌ها پاتک می‌سازند و زمانی که بازیکنان (فوتبال) حریف همه در زمین آنها هستند راه‌های باز ضد حمله را بررسی می‌کنند
                              . ???
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

زکشت پیس‌اش خوابید (بادش خوابید). ولی غنوش همچنان می‌تازد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X