دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
    مشکلم دقیقا اینه که وسط کار با لپ تاپ ی دفعه ویندوز قفل میشه و صفحه آبی بالا میاد و خود ب خود ریست میشه

بعد از ریست شدن هم تا 50 شصت بار عمل ریست انجام میشه که انگار یکی باید هولش بده که بره تو ویندوز

منم مجبور میشم کلا از برق بکشم و دوباره پاور بزنم تا بره دوباره تو ویندوز

و این چرخه همینطور ادامه داره و اذیتم میکنه
    احتمال زیادی هست که مشکل از «رم» یا «سی پی یو» باشد.
    احتمالا مشکل از گرما است! (که سی پی یو خودش را ریست می‌کند.)
    فن‌ها را چک کرده‌اید؟
    درگاه‌های ورودی و خروجی هوا سالم و تمیز هستند و چیزی ممانعت از ورود و خروج هوا نمی‌کند؟ (برخی اوقات بد نیست آدم داخل لپ تاپش را هم تمیز کند. البته اگر بشود و آسان باشد.)
    اگر کول‌پد دارید از آن استفاده کنید.

(مشکل از برق و باطری هم ممکن است باشد.) (منظور از برق قطعی برق داخلی است.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• تیدی آلفا
      Banned
      • Jul 2013
      • 2540

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      احتمال زیادی هست که مشکل از «رم» یا «سی پی یو» باشد.
      احتمالا مشکل از گرما است! (که سی پی یو خودش را ریست می‌کند.)
      فن‌ها را چک کرده‌اید؟
      درگاه‌های ورودی و خروجی هوا سالم و تمیز هستند و چیزی ممانعت از ورود و خروج هوا نمی‌کند؟ (برخی اوقات بد نیست آدم داخل لپ تاپش را هم تمیز کند. البته اگر بشود و آسان باشد.)
      اگر کول‌پد دارید از آن استفاده کنید.

(مشکل از برق و باطری هم ممکن است باشد.) (منظور از برق قطعی برق داخلی است.)

قبلا کامپیوتر داشتم توش هر چند سال ی بار جارو برقی میکشیدم:D

خیلی سرگرمی توپی بود هم کامپیوترم حال میومد مثل کارواش

هم جزو تایم فان من بود

ولی لپ تاپ گرفتم ردش کردم رفت این تا حالا نظافت نکردم یعنی اصلا بلد نیستم دل و رودش بیارم پایین و توش کول پد بزنم

نظر

• تیدی آلفا
        Banned
        • Jul 2013
        • 2540

راستی اگه فیلم و عکس هام تبدیل به دی وی دی کنم یا بریزم تو ی هارد اکسترنال دیگه

و قصد فروش لپ تاپ داشته باشم

اطلاعات هارد لپ تاپ در صورت فرمت اساسی باز هم قابل برگشت هستند ؟

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
          راستی اگه فیلم و عکس هام تبدیل به دی وی دی کنم یا بریزم تو ی هارد اکسترنال دیگه

و قصد فروش لپ تاپ داشته باشم

اطلاعات هارد لپ تاپ در صورت فرمت اساسی باز هم قابل برگشت هستند ؟
          نه.
          باید یا از نرم‌افزارهای مخصوص استفاده کنید.
          یا اینکه زمانی که می‌خواهید بفروشید ابتدا هر چیزی که باید را پاک کنید سپس یکی دو بار هاردی که می‌خواهید بفروشید را با داده‌های چرت و پرت (فیلم و آهنگ تکراری مثلا.) پر کنید. (یک بار در حقیقت. دو را محض احتیاط گفتم. /.:biggrinsmiley.:/)
          منظورم از کول پد اینهایی بود که می‌گذارند زیر لپ تاپ. کلا این بنده خدا را ببرید یک جای حسابی خنک ببینید جگرش حال می‌آید یا نه؟ شاید زبان‌بسته صفحه آبی نشان می‌دهد منظورش آب و عطش و گرما است... ???????❄

?
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

نکته:
            لپ تاپ را نباید روی جاهایی مانند فرش قرار داد... اینها ورودی خروجی‌های هوایشان یا زیرشان است یا بغلشان... که در جایی مانند روی فرش قشنگ نمی‌توانند از این منافذ تنفس خوبی داشته باشند.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• تیدی آلفا
              Banned
              • Jul 2013
              • 2540

نه.
              باید یا از نرم‌افزارهای مخصوص استفاده کنید.
              یا اینکه زمانی که می‌خواهید بفروشید ابتدا هر چیزی که باید را پاک کنید سپس یکی دو بار هاردی که می‌خواهید بفروشید را با داده‌های چرت و پرت (فیلم و آهنگ تکراری مثلا.) پر کنید. (یک بار در حقیقت. دو را محض احتیاط گفتم. /.:biggrinsmiley.:/)
              منظورم از کول پد اینهایی بود که می‌گذارند زیر لپ تاپ. کلا این بنده خدا را ببرید یک جای حسابی خنک ببینید جگرش حال می‌آید یا نه؟ شاید زبان‌بسته صفحه آبی نشان می‌دهد منظورش آب و عطش و گرما است... ???????❄

?

تو خونه اسپیلیت ندارم ولی فکر خوبیه میخوام برای امتحان بذارم جلوی کولر آبی ببینم عکس العملش چیه

الان نمیشه نصفه شبه :) ولی فردا امتحان میکنم

خیلی ممنون از راهنمایی

درست نشه میفروشمش

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

اکنون... که حرف از جاروبرقی آمد... یادم آمد... آن اوایل که تازه آغاز کرده بودم تمیز کردن رایانه را... یک چند باری همین‌جوری جاروبرقی را با قدرت گرفتم روی رایانه... حقیقتش... یک صداهایی هم آمد... مانند اینکه یک قطعه‌ای همین‌جور هورت کشیده شده باشد رفته باشد از خرطوم جاروبرقی بالا! ???
                بعد من دیدم چه کار کنم؟ چیزی به ذهنم نرسید... دو سه تا بسم الله گفتیم و در رایانه را هم بستیم و به روی خودمان نیاوردیم و چیزی نگفتیم و رایانه هم نجابت کرد و چیزی نگفت!
                ما با خودمان گفتیم ان‌شاءالله که پیچ بوده! (ولی خودم هم می‌دانستم که سطح کارت گرافیکی که پیچ ندارد! ? فقط یک دانه بود آن هم مال بستنش به کیس بود... حتی فن هم نداشت آن زمان...)
                و جالب اینکه سال‌های بعد هم هر بار هم دقت می‌کردم و هر بار هم صدای بلعیده شدن چند قطعه فلزی می‌آمد... ?????
                چه بگویم والا...
                .
                .
                .
                ان‌شاءالله که پیچ بوده! ?
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• میلاد سودی
                  ستاره دار (1)
                  • Apr 2020
                  • 1034

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                  من 9 تا. ولی تو زمان کم
                  کلا من یه آدمی هستم حوصلم نمیشه دنبال چیزی بگردم.
                  حتی دنبال وسایلم که گم می کنم هم نمی گردم.
                  بعدا خودش یه روزی یه جایی پیدا میشه.

شما به معنای واقعی شیرازی هستید اینو خوندم فقط دارم میخندم یه هم اتاقی شیرازی داشتم تو دوران دانشگاه اونم کلا مثله شما بود /:.yead.:/
                  البته ایشون الان تو تورنتو کانادا هستن
                  بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• ali_nostro
                    ستاره‌دار (34)
                    • Feb 2017
                    • 863

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط میری پست شده است
                    باسلام خدمت همه دوستان
                    بنده مدت 20 ساله که تریدر و تحلیل گر و سیگنال پروایدر هستم .
                    مبتکر روشهای ورتکس - لوشو دربازارفارکس و هر بورس دیگری . درحال حاضر برروی بازار فارکس تمرکز دارم . کانالی را طبق درخواست دوستان بنا نهادم تا مطالبی در این زمنیه ارائه بشه . و اخیرا به درخواست عده ایی از دوستان ، کپی تریدر دربازار فارکس را دربروکر هات فارکس ایجادکردم . ازانجایی که مقیم کانادا هستم . با بروکرهای امریکایی و کانادایی کارمیکنم که متاسفانه مشتری از ایران قبول نمیکنند و به خاطر قوانین مالیاتتی کانادا نیز ، تعداد کمی از بروکرها با کانادا کارمیکنند لذا مجبور به افتتاح حساب از طریق یکی از نزدیکان مقیم ایران دربروکرهات فارکس شدم تا به دین ترتیب موفق بدون روش ورتکس و لوشو ( رمزخوانی بازار) را در حساب متاتریدرم به نمایش بذارم . درمدت 13 روز ترید حساب نده به 52 درصد رشد رسیده یعنی سرمایه اولیه معادل 52 درصد رشد داشته . دوستانی از ایران بنده رو فالو کرده اند که با سرمایه های متفاوت حسابشان را به حساب بنده متصل کردن تا هر گونه پوزیشنی که من میگیرم روی حساب اونها هم گرفته بشه و در این مدت حسابهای انها نیز مانند من 52 درصد از اصل سرمایه اولیه رشد داشته مثلا دوستی که معادل 20 هزاردلار سرمایه گذاشته درمدت 2 هفته سرمایه اش به بالای 30 هزاردلاررسیده که این یعنی موفقیت کامل.درصورتی که مایل بودید درتلگرام سرچ کنید کانال بنده هست miri_Cryptovortex
                    و شماره و نام کپی ترید بنده در بروکر هات فارکس هست 35204130 به نام cryptovortex
                    میزان دراودان بنده درحدود 1.24 درصد است که بسیار بسیار ناچیز است و این نشان میدهد که پوزیشنها درجای درست گرفته شده اند . میزان لات بنده بسیار پایین است چهت حفظ مدیریت سرمایه . میزان سوددهی بنده معادل 94 درصد بوده است . خوحشال میشوم که از کانال بنده دیدن نمایید
                    باسپاس
                    میری
                    من یادمه دو سال پیش همین متن ها رو مینوشتید اینجا./:.yead.:/ رفتم پیدا کردم پیامتون و...پست زیر:
                    http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post761065

ایدی که قدیم داده بودی برای FXTM و زدم تو لیست اینوستورها نبودیو..یعنی پولت صفر شده..خخخخخ...تو FXTM پولت صفر شد حالا اومدی هات فارکس؟
                    پول در بیار بزار جیبت
                    بقیه رو بدبخت نکن

نظر

• ali_nostro
                      ستاره‌دار (34)
                      • Feb 2017
                      • 863

هات فارکس ، قراردادش با کانادا تمام شده بود . شما لینک بنده رو در هات فارکس چک کنید اگر پولم سوخت بیا اینجا هر چی میخوای برعلیه من بنویس . ممنون از توجه شما
                      درتلگرام سرچ کنید کانال بنده هست miri_Cryptovortex
                      قراردادش هم تموم شده باشه لینک اینوستور شما موجوده...
                      یوزرنیم و پسوردش و بدید من برم داخل اکانتتون ببینم سابقه اتون چطور بوده..و اینجا نشون بدم کال مارجین شدی
                      شما بیا اول گذشته ات و ثابت کن بعد هات فارکس تبلیغ کن
                      باهاتون وارد بحث شدم برای اینکه مردمی که اینجا رو بخونن بدونن که 95 درصد ادم ها تو فارکس ضرر میکنن .. به هیچکس اعتماد نکنید...هیچکس..بازار فارکس شوخی نداره با کسی

نظر

• ali_nostro
                        ستاره‌دار (34)
                        • Feb 2017
                        • 863

ممنون مردم رو بیدار میکنی . مردم خودشون هم میتونند لینک بنده رو دنبال کنند و خودشون قضاوت کنند .

درتلگرام سرچ کنید کانال بنده هست miri_Cryptovortex

https://copy.hotforex.com/sv/en/stra...count=35204130
                        منم میخوام گذشته شما در FXTM رو برای مردم روشن کنم.. چرا انقدر مقاومت میکنی؟ اگه کانادا اجازه فعالیت هم نداده باشه، شما در اکانت FXTM ، برداشت پول داشتید بیشتر از واریزتون..خیلی راحت میشه اثباتش کرد..
                        ورتکش لوشوتون کال مارجین شده ..رفتید سراغ جای دیگه
                        سال بعد هم میرید سراغ جای دیگه..

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                          شما به معنای واقعی شیرازی هستید اینو خوندم فقط دارم میخندم یه هم اتاقی شیرازی داشتم تو دوران دانشگاه اونم کلا مثله شما بود /:.yead.:/
                          البته ایشون الان تو تورنتو کانادا هستن
                          والا ما اسممون بد در اومده
                          وگرنه خیلی هم اکتیویم
                          من دنبال چیزی گشتن کلافه ام میکنه
                          اما اون معنای شیرازی که منظور شما بود نیستم/:.yead.:/
                          من خیلی اکتیو و پر انرژیم
                          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

اکنون... که حرف از جاروبرقی آمد... یادم آمد... آن اوایل که تازه آغاز کرده بودم تمیز کردن رایانه را... یک چند باری همین‌جوری جاروبرقی را با قدرت گرفتم روی رایانه... حقیقتش... یک صداهایی هم آمد... مانند اینکه یک قطعه‌ای همین‌جور هورت کشیده شده باشد رفته باشد از خرطوم جاروبرقی بالا! ???
                            بعد من دیدم چه کار کنم؟ چیزی به ذهنم نرسید... دو سه تا بسم الله گفتیم و در رایانه را هم بستیم و به روی خودمان نیاوردیم و چیزی نگفتیم و رایانه هم نجابت کرد و چیزی نگفت!
                            ما با خودمان گفتیم ان‌شاءالله که پیچ بوده! (ولی خودم هم می‌دانستم که سطح کارت گرافیکی که پیچ ندارد! ? فقط یک دانه بود آن هم مال بستنش به کیس بود... حتی فن هم نداشت آن زمان...)
                            و جالب اینکه سال‌های بعد هم هر بار هم دقت می‌کردم و هر بار هم صدای بلعیده شدن چند قطعه فلزی می‌آمد... ?????
                            چه بگویم والا...
                            .
                            .
                            .
                            ان‌شاءالله که پیچ بوده! ?
                            جناب محمدحسین یعنی واقعا به ذهنتون نمیرسید که تو کیسه جارو برقی سرچ کنید تا تمام معماهای چندین و چند ساله ی ذهنتون حل بشه؟؟؟ :D

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام.
                              در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              جناب محمدحسین یعنی واقعا به ذهنتون نمیرسید که تو کیسه جارو برقی سرچ کنید تا تمام معماهای چندین و چند ساله ی ذهنتون حل بشه؟؟؟ :D
                              ای خانووووم... بروم جاروبرقی را باز کنم درون آن همه کثافت دنبال چه باشم؟ یک قطعه ریز؟ که اصلا نمی‌دانم چیست؟
                              بعد دیدم دارد کار می‌کند دیگر ولش کردم... آن بنده‌خدا هم که نجابت کرد و چیزی نگفت... چه کارش دارید؟ ان‌شاءالله که پیچ بوده. /:.happysmiley:.//:.rolleyessmileyani
                              /:.smilingsmiley.:/
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

سلام.

ای خانووووم... بروم جاروبرقی را باز کنم درون آن همه کثافت دنبال چه باشم؟ یک قطعه ریز؟ که اصلا نمی‌دانم چیست؟
                                بعد دیدم دارد کار می‌کند دیگر ولش کردم... آن بنده‌خدا هم که نجابت کرد و چیزی نگفت... چه کارش دارید؟ ان‌شاءالله که پیچ بوده. /:.happysmiley:.//:.rolleyessmileyani
                                /:.smilingsmiley.:/
                                شما به یه ذره گرد و خاکی که توی جارو برقی هست میگید کثافت؟؟؟؟
                                ای خدااااااااااااا......
                                چه پسر سوسولی :))

نظر

در حال کار...
                                X