دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
    سلام محمد حسین عزیز...
    میگویند سیستم مرکزی آگاه سوخته..!تا شنبه درست میشود این سوختگی؟
    سلام کریس عزیزی. ❤
    خودشان می‌گویند سوخته! (می‌گویند به خاطر نوسان برق!)
    برخی می گویند هک شده!
    طرف راست می‌گفت تو کانال مهناز صادقی به عنوان صدای سهامدار... می‌گفت یعنی اگر به خاطر نوسان برق بوده یک دانه ضد نوسان نگذاشتید سر راهش؟؟؟؟ ?????

حقیقتش در مورد زمانش من هم نمی‌دانم...
    من در یک کارگزاری دیگر تغییر کارگزار ناظر زدم... ولی آن کارگزاری مشکل دارد و دیر عمل می‌کند...
    خوب شد اکنون گفتید بروم باز در یک کارگزاری دیگر هم تغییر ناظر بزنم... (البته در آنها داد و ستد نداشته‌ام روی این نمادها... ?)

عجب مسئله‌ای شدها...
    خدا کند تا شنبه یک گلی به سرشان بگیرند...

این هم از کانال خانم صادقی:
    (صد و هشت هزارتا دیده‌شده خورده!❕?❕)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

من که خودم به شخصه روی نیمی از سبدم پنج درصد منفی خوردم به خاطر همین قطع بودن کارگزاری...
      ولی مهم نیست...
      خواست خدا اگر بود جای دیگر این منفی پنج را می‌خوردم...
      حتما یک حکمتی در کار بوده.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

فارس من:
        عدم پاسخگویی و ناکارآمدی کارگزاری‌های بورس
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط eps پست شده است View Post
          علت اختلال در کارگزاری آگاه اعلام شد / تخصیص عرضه اولیه امروز به همه.

۱۳۹۹/۰۴/۰۴
          ۱۲:۱۴:۲۰

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمدرضا سرافراز یزدی در واکنش به گلایه امروز مشتریان کارگزاری آگاه مبنی بر عدم امکان سفارش آنلاین و آفلاین خرید و فروش سهام و عرضه اولیه امروز به بورس پرس گفت : این مشکل که از شب گذشته رخ داد ، ناشی از سوختگی دیتاسنتر و دستگاه ذخیره اطلاعات (backup) بود که موجب اختلال ناخواسته در روال عادی معاملات شد.

وی ادامه داد: این مشکل از همان شب گذشته به هر روش ممکن به مشتریان اعلام و اطلاع رسانی و در عین حال برای حل این چالش تلاش شد اما متاسفانه تا امروز به نتیجه نرسیده ولی انتظار می رود تا شنبه برطرف شود.

این مقام مسئول افزود: در این میان تهمیداتی اندیشه شده و مشتریانی که نیاز فوری به خرید یا فروش سهام دارند می توانند با مراجعه به دفاتر ۹۰ شعبه در سراسر ایران ، اقدام به ارایه سفارش کنند.

سرافزار در مورد عرضه اولیه امروز سرمایه گذاری پویا هم توضیح داد: تمدید زمان سفارش گیری برای خرید این سهم ( تا ساعت ۱۲:۳۰ امروز ) هم به دلیل مشکل مربوط به کارگزاری آگاه بود

اما با همکاری سازمان بورس ، فرابورس و مدیریت فناوری بورس تهران و... قرار شد به همه مشتریان قدیم کارگزاری و افرادی که اقدام به ارسال سفارش کرده اند و حتی تازه واردین ، عرضه اولیه امروز تخصیص داده شود.

فقط این بخش که قرمز کرده‌ام را نگاه!
          عذر بدتر از گناه!
          ?
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط eps پست شده است View Post
            وقتی این آقا می‌گوید بورس خوب است به خدا پای من می‌لرزد...
            هنوز خاطره‌ی سال ۹۲ در ذهنم از بین نرفته...
            اصلا از یادم نرفته که این همه مدت چقددددددددددر حرف‌هایی زد که دقیقا خلافش از آب در آمد... و یا اینکه بدتر.... خلافش عمل کرد...

(میان کلام... همتی خیلی قشنگ درآمد! حالا نمی‌دانم سوتی داد و از دهنش پرید یا اینکه با قصد گفت... گفت بازار سرمایه هم که خود به خود (به خاطر کاهش سود بانکی) خوب شده و دولت هم از این گرمی بازار دارد استفاده می‌کند برای تامین مالی خودش!!!) (حالا این آقا بیاید محکم نگه دارد!) همچیــنـــــــــ :^o:-|/:.mellowsmiley.://:.hmmsmiley.://:.mellowsmiley.:/:-|:-|:-|
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• eps
              ستاره دار(2)
              • Feb 2019
              • 435

طرح جنجالی «ازد‌واج اجباری»

روزنامه «آرمان ملي» طرح جامع جمعيت و تعالي خانواده را بررسي مي‌کند
              طرح جنجالي يک روحاني براي «ازدواج اجباري»
              چگونه طرحي بدون حساب و کتاب شبکه‌هاي اجتماعي را تحت تاثير قرار داد
              آرمان ملي- رها معيري: چند روز پيش طرح «جامع جمعيت و تعالي خانواده» پس از هفت سال خاک خوردن در کميسيون‌هاي مجلس همزمان با شروع به کار مجلس يازدهم مورد توجه نمايندگان قرار گرفت و اعلام وصول شد. در مرداد سال 92 اين طرح در مجلس نهم پس از افزايش نگراني‌ها نسبت به حرکت جمعيت کشور به سمت سالمندي با هدف تشويق جوانان به ازدواج، فرزندآوري و در نهايت افزايش نرخ رشد جمعيت تهيه و تنظيم شد، اما به دليل داشتن بار مالي براي دولت، به مرحله اجرا نرسيد. در اين طرح به منظور تشويق زوجين و جوانان به فرزندآوري و ازدواج، مشوق‌هاي متعددي در نظر گرفته شده بود تا با ايجاد شرايطي ويژه زوجين ترغيب به تولد فرزندان بيشتر شوند. آنچه که مسلم است، قانون تسهيل ازدواج براي دولت بار مالي دارد. به‌طور مثال در بخشي از اين طرح، مشوق‌هايي براي ازدواج و فرزندآوري لحاظ شده بود تا پس از فرزنددارشدن زوج‌هاي جوان، دولت موظف به پرداخت مشوق‌هايي براي آنها شود؛ مشوق‌هايي همچون قرارگيري در اولويت‌هاي استخدامي و پرداخت وام مسکن که به دليل عدم تصويب نهايي، اجرايي نشد و بار ديگر پس از بررسي و انجام کارهاي کارشناسي و چکش کاري‌هاي ديگر در کميسيون فرهنگي مجلس دهم، تصويب و در دستور کار و رسيدگي مجدد قرار گرفت. اين طرح براي افزايش جمعيت و ارتقاي کيفيت زندگي مشترک داراي محاسن و در عين حال نقاط ضعف است. مسائل مهمي ازجمله کاهش سن ازدواج، کاهش ميزان طلاق، فرزندآوري و سلامت باروري و در اين راستا سياست‌هايي مانند تهيه مسکن براي دانشجويان متاهل، آموزش سبک زندگي مناسب و تامين بخشي از وسايل ضروري زندگي در اين طرح در نظر گرفته شده است و البته شامل خصايصي ديگر چون اولويت استخدام براي مردان متاهل و زنان داراي فرزند و ارائه مشوق‌هاي شغلي براي زنان به منظور افزايش فرزندآوري نيز هست که البته اين اولويت در اجرا لازم است با لحاظ شايسته سالاري انجام شود تا از شائبه هرگونه تبعيض دور بماند. اما يکي از اقدامات مجلس دهم درباره اين طرح افزايش تسهيلات ازدواج به 50 ميليون توماني بود. با اين حال سوال اصلي زماني مطرح مي‌شود که آيا مجلس يازدهم مي‌تواند طرح‌هاي موثرتري را تصويب کند؟ در حالي‌که اغلب نمايندگان اين مجلس شعارهاي زيادي در اين رابطه مي‌دهند. به عنوان مثال فاطمه محمدبيگي، نماينده قزوين در اين باره گفته است: «ارتقا، رشد و پويايي و بالندگي جمعيت ايران و همچنين پاسخگويي به دغدغه‌هاي مقام معظم رهبري در حوزه سياست‌هاي جمعيتي و همين‌طور پيش‌روي به سمت سبک زندگي سالم ايراني اسلامي از مهم‌ترين اهداف تشکيل فراکسيون جمعيت و خانواده سالم است».
              طرح عجيب و غريب
              در حالي اين صحبت‌ها مطرح مي‌شود که بسياري از کارشناسان کاهش نرخ ازدواج و رشد جمعيت را ناشي از وضعيت عمومي و کاهش قدرت مالي جوانان ارزيابي مي‌کنند و در کنار مسائل اقتصادي عوامل سياسي، فرهنگي و اجتماعي را در حرکت جمعيت کشور به سمت سالمندي مي‌دانند. همچنين برخي فعالان اجتماعي و فرهنگي نگران بحران سالمندي در سال‌هاي آينده در ايران هستند و مي‌خواهند جوانان را به ازدواج و فرزندآوري ترغيب کنند. درهمين حال در روز‌هاي اخير پيشنهاد‌هايي درباره ازدواج از سوي يک فعال اجتماعي و کارشناس مذهبي مطرح شده که جنجال بر پا کرده است. براساس گزارش‌ها اين پيشنهادات در بين نمايندگان مجلس نيز تکثير شده است. حجت‌الاسلام محمد ادريسي سردبير نشريه سراج، يادداشتي با عنوان «پيشنهاد قوانين جديد براي تسريع ازدواج به مجلس و دولت» منتشر کرده است که در اين يادداشت براي تسهيل ازدواج موارد عجيب و غريبي مطرح شده است، جالب اينجاست که اين يادداشت در قالب يک طرح در اختيار قرار گرفته است! در متن اين يادداشت و قوانين آن آمده است: «ازدواج اجباري و قوانيني هم براي آن» در اين يادداشت آمده است «قانون اول: ابتداي دوره ازدواج اختياري 17 سال و انتهاي آن 28 است و اگر کسي ازدواج نکرد بايد ازدواج اجباري داشته باشد. قانون دوم: اگر کسي بعد از سن 28 سالگي از ازدواج امتناع کرد از او ربع درآمد کسب و کار و صنعت يا ماليات از تجارت او گرفته مي‌شود و به آن‌ها که مي‌خواهند ازدواج کنند و گرفتار فقر هستند داده مي‌شود. قانون سوم: اگر فرد در اين دوره سني ازدواج نکرد، اگر بيمار بود، معالجه او مجاني است و اگر بيماري بدون علاج داشت از ازدواج او امتناع شود و اگر بيماري او معالجه شد و ازدواج نکرد بايد تمام هزينه‌هاي ازدواج يک زوج را پرداخت کند.»اين قوانين تا دوازده مورد ادامه دارد و براي کسي که از ازدواج امتناع مي‌کند تنبيه‌هاي سختي از جمله پرداخت جريمه و ممنوعيت استخدام در مشاغل خاص همچون پست‌هاي مديريتي و تدريس و عضويت هيات علمي در نظر گرفته شده است. حال اين نگراني وجود دارد که نمايندگان از اين طرح و يا طرح‌هاي مشابه براي تصميم‌گيري‌هاي کلان و مهم استفاده کنند.
              واکنش کاربران شبکه‌هاي اجتماعي
              با اين حال اين يادداشت باعث واکنش طنز کاربران شبکه‌هاي اجتماعي با هشتگ «ازدواج اجباري» شده است. يک کاربر در اين رابطه نوشته است: «از زمان اجراي قانون ازدواج اجباري فردي که سنش از 28 گذشته باشه تکليفش چيست؟ عطف به ماسبق مي‌شود يا نه؟ آن‌وقت مطلقه‌ها چطوري تعريف شدن در اين طرح؟» کاربر ديگري گفته است: «اگر ازدواج را مثل خريد خودرو قرعه‌کشي کنند چي؟» فردي ديگري هم گفته کسي که اين طرح و داده قطعا با مجرد‌ها دشمني داشته است. يا نوشته‌اند «40 روز مانده تا اينکه تصميم بگيرم يک مجرم باشم يا نه؛ زيبا نيست؟» اما عده‌اي هم اين طرح را جدي گرفته‌اند و آن را نشانه‌اي از پسرفت مي‌دانند. وحيد هِروآبادي، روحاني و از فعالان فضاي مجازي در اين باره در توئيتي نوشت: «حجت الاسلام محمد ادريسي در يادداشتي که در سايت شفقنا منتشر شده، به دولت و مجلس انقلابي پيشنهاد کرده قانوني در 12 بند براي ازدواج اجباري تصويب شود؛ و حقيقتا چرا نشود؟ وقتي حجاب اجبارى وجود دارد، اين يکي هم اصلا بعيد نيست». برخي از شهروندان هم تصور کرده‌اند که اين طرح از سوي نمايندگان مجلس مطرح شده است که اينگونه نيست و فقط پيشنهادي از سوي يک فعال فرهنگي و اجتماعي است.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

تسه‌ها هم خوب دارند رشد می‌کنند!
                همین‌جور صندوق‌ها...
                آتیمس... آگاس... کاریس...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

وبوعلی را هم اینجا بنویسم برای بررسی بیشتر اکنون نگاه کردم نمودارش بد نبود.
                  کچلمان کرد یک بنده خدایی در تارنمای همسایه با این وبوعلی!
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

سهم ولصنم سه روزی هست از منفی 5 به مثبت 5 میره....اول صبح منفی 5 یا 4 بخر و مثبت 5 هم بفروش......حیف که نقدینگی نیست.....
                    این دالبر هم کچلمون کرد....../:.zzzzzz.:/بیشتر از یک هفته بسته شد و امروز هم صف فروش!!
                    یه کاربری بود در 2800 تومان بوقش را میزد....بعد هم توقع داشت همه در برابرش تعظیم کنند.....میخواست ادای یه خدابیامورزی را دربیاره.......نگو ماهی کوچولومون کوسه ای بوده برای خودش
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

یک وقت‌هایی می‌فهمد آدم دارد اشتباه می‌کند (تقریبا همیشه) ولی ... نمی‌دانم چرا باز آدم روی کارش پافشاری می‌کند...
                      یارو یک عمر است میوه‌فروشی می‌کند... می‌فهمد یک جای کارش خراب است که مشتری‌ها مثلا پس از دو ماه که می‌آیند می‌روند... یک بوهایی هم کشیده ولی توان اصلاح ندارد...
                      حالا من خودم را می‌خواستم بگویم...
                      من خیلی پژوهش می‌کنم...
                      ولی پژوهش‌هایم (خودم می‌فهمم که) با آن که خیلی خوب است از یک دید از دید دیگر خیلی بد است و یک جورهایی رها است و مدل کار کردنم به درد نمی‌خورد و رها می‌شود کار و در کل نمی‌شود آنچه باید بشود...
                      ولی نمی‌دانم چرا درستش نمی‌کنم...

گمان کنم این مستلزم صبر است.
                      صبر.
                      و اندیشیدن.
                      اندیشیدن به اندیشیدن. (چگونه اندیشیدن و به چه اندیشیدن و برای چه اندیشیدن و تصمیم‌گیری کردن.)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        یک وقت‌هایی می‌فهمد آدم دارد اشتباه می‌کند (تقریبا همیشه) ولی ... نمی‌دانم چرا باز آدم روی کارش پافشاری می‌کند...
                        یارو یک عمر است میوه‌فروشی می‌کند... می‌فهمد یک جای کارش خراب است که مشتری‌ها مثلا پس از دو ماه که می‌آیند می‌روند... یک بوهایی هم کشیده ولی توان اصلاح ندارد...
                        حالا من خودم را می‌خواستم بگویم...
                        من خیلی پژوهش می‌کنم...
                        ولی پژوهش‌هایم (خودم می‌فهمم که) با آن که خیلی خوب است از یک دید از دید دیگر خیلی بد است و یک جورهایی رها است و مدل کار کردنم به درد نمی‌خورد و رها می‌شود کار و در کل نمی‌شود آنچه باید بشود...
                        ولی نمی‌دانم چرا درستش نمی‌کنم...

گمان کنم این مستلزم صبر است.
                        صبر.
                        و اندیشیدن.
                        اندیشیدن به اندیشیدن. (چگونه اندیشیدن و به چه اندیشیدن و برای چه اندیشیدن و تصمیم‌گیری کردن.)
                        از بچگی عادت داشتم تمام امکاناتم را دور خودم پخش می‌کردم و بعدا اقدام می‌کردم...
                        درس که می‌خواستم بخوانم تمام کتاب‌ها (جغرافی و ریاضی و علوم و ...) و تمام دفترها و تمام مداد پاک‌کن‌ها و خط‌کش و غیره را (از کیف در می‌آوردم و) دور خودم پخش می‌کردم بعد شروع می‌کردم به کار...
                        بازی‌های رایانه‌ای می‌خواستم انجام دهم هم همین بود! :D تمام قوایم را جمع می‌کردم بعدا به حریف ضربه می‌زدم...
                        در تصمیم‌گیری هم همین است... تا تمام احتمالات را برای خودم یک دور نسنجم تصمیم نمی‌گیرم. (جزء تصمیم‌نگیرها هستم!)
                        -----------------------------------------
                        خوب... این یک جایش مشکل دارد... می‌دانم... ولی چرا نمی‌توانم درستش کنم...؟
                        شاید به خاطر نقص دانش است... یعنی می‌دانم یک جای کار می‌لنگد و به طور نسبی یک مقدار هم می‌دانم کجایش... ولی نمی‌دانم چگونه باید درست شود...
                        شاید به خاطر عدم توانایی به این پرسش باشد که برای پاسخ دادن به یک پرسش (اگر به داده‌های اولیه‌ی حداکثری نخواهیم دست یابیم) به چه میزان داده‌گیری اولیه نیاز است؟
                        فرض کنید من می‌خواهم یک کیلو پیاز بخرم... اصغرآقا می‌دهد کیلویی ۵۰ تومان و گندیده هم هست. اکبر آقا می‌دهد کیلویی ۲۰ تومان و کیفیتش بد هم نیست (ولی زنم این پیازها را ببیند غر می‌زند!). اوسط آقایی هم هست که نمی‌دانم چند می‌دهد و دو قدم پایین‌تر است... ده دوازده‌تا میوه فروشی دیگر هم اطراف هستند از یک کوچه تا ده کوچه آن‌طرف‌تر...
                        پرسش: من به چه مقدار داده نیاز دارم برای تصمیم‌گیری؟

:-/

:-?
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          از بچگی عادت داشتم تمام امکاناتم را دور خودم پخش می‌کردم و بعدا اقدام می‌کردم...
                          درس که می‌خواستم بخوانم تمام کتاب‌ها (جغرافی و ریاضی و علوم و ...) و تمام دفترها و تمام مداد پاک‌کن‌ها و خط‌کش و غیره را (از کیف در می‌آوردم و) دور خودم پخش می‌کردم بعد شروع می‌کردم به کار...
                          بازی‌های رایانه‌ای می‌خواستم انجام دهم هم همین بود! :D تمام قوایم را جمع می‌کردم بعدا به حریف ضربه می‌زدم...
                          در تصمیم‌گیری هم همین است... تا تمام احتمالات را برای خودم یک دور نسنجم تصمیم نمی‌گیرم. (جزء تصمیم‌نگیرها هستم!)
                          -----------------------------------------
                          خوب... این یک جایش مشکل دارد... می‌دانم... ولی چرا نمی‌توانم درستش کنم...؟
                          شاید به خاطر نقص دانش است... یعنی می‌دانم یک جای کار می‌لنگد و به طور نسبی یک مقدار هم می‌دانم کجایش... ولی نمی‌دانم چگونه باید درست شود...
                          شاید به خاطر عدم توانایی به این پرسش باشد که برای پاسخ دادن به یک پرسش (اگر به داده‌های اولیه‌ی حداکثری نخواهیم دست یابیم) به چه میزان داده‌گیری اولیه نیاز است؟
                          فرض کنید من می‌خواهم یک کیلو پیاز بخرم... اصغرآقا می‌دهد کیلویی ۵۰ تومان و گندیده هم هست. اکبر آقا می‌دهد کیلویی ۲۰ تومان و کیفیتش بد هم نیست (ولی زنم این پیازها را ببیند غر می‌زند!). اوسط آقایی هم هست که نمی‌دانم چند می‌دهد و دو قدم پایین‌تر است... ده دوازده‌تا میوه فروشی دیگر هم اطراف هستند از یک کوچه تا ده کوچه آن‌طرف‌تر...
                          پرسش: من به چه مقدار داده نیاز دارم برای تصمیم‌گیری؟

:-/

:-?
                          من هم شبیه شما درس می خواندم ... حقیقتش همین الان هم دور را نگاه کردم به همان شکل است :) (البته الان بی نظمی و شلختگی هم دارد ...در کودکی حساب و کتاب و نظم و زیبایی هم بود)

بعد از 2-3 هفته فکر کردن به اینکه چطور کار را جمع کنم دیروز گفتم استارت می زنم یک طوری می شود و مشغولم (دارم سعی می کنم جوری انجام بدم که در اینده براحتی به ازش کم و زیاد کرد

حقیقتش اینا همه اش پژوهش هست .... بقول خودتان صبر می خواد

علی الحساب از همین اصغر و اکبر و آنتونی پیاز می خریم .... خرد خرد هم در شهر تحقیق و پژوهش می کنیم بالاخره یک پیاز فروش مناسب پیدا می شود. البته بهترین جا برای خرید پیاز میدون هست .... هم نرخش خوبه هم کیفیتش هم ی عالمه پیاز خر قهار هست که از رو دسشون پیاز خریدن یاد بگیریم .
                          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• سرمایه گذار
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1925

به مشکلات مشتریان کارگزاری آگاه رسیدگی شود
                            بیش از 3 ماه است که سیستم‌های برخط کارگزاری‌ آگاه با انواع و اقسام مشکلات و قطعی‌ و کندی سیستم روبرو است و زیرساخت‌هایش هم جوابگو نمی‌باشد که از این جهت خسارت‌های مالی و روحی را برای سهامداران وارد کرده است و با وجود پیگیری‌های مکرر از سازمان بورس نتیجه‌ای حاصل نشده است.
                            این در حالی است که در مورد ظرفیت پایین زیرساخت‌های این کارگزاری‌ و سیستم‌های مرکز داده آن بارها و بارها به سازمان بورس و مسؤولان گوشزد شده و تقاضای محدود کردن پذیرش مشتریان جدید را در این کارگزاری داشتیم اما مسئولان سازمان اهمیتی نداده‌اند و همچنان در حال جذب مشتری جدید هستند در حالی که زیرساخت سخت‌افزاری آن تنها برای یک سوم مشتریان فعلی جوابگو است.
                            متاسفانه سیستم معاملاتی در کارگزاری آگاه امروز به کل از مدار خارج شده و دلیل آن سوختن سیستم‌های سخت‌افزاری و مرکز داده کارگزاری عنوان شده است و در نتیجه هیچ مشتری موفق به انجام معامله و بررسی و اصلاح پورتفوی خود در روز جاری نشده و علاوه بر آن سهامداران امروز موفق به شرکت در عرضه اولیه نیز نشدند.
                            سوال من از مسئولان و نهادهای نظارتی این است که چرا وقتی می‌شد با پیشگیری مانع از بروز چنین خسارت سنگینی به مشتریان و مردم عزیز شد چرا هیچ اقدامی صورت نگرفت؟
                            چرا هیچ محدودیتی ایجاد نشد تا کار به اینجا بکشد و پس از خسارات مالی و روحی که در این مدت به مشتریان وارد شده که امروز ضربه آخر هم وارد شد و حجم خسارات چندین برابر شده است؟
                            چه کسی باید خسارات وارد شده به مشتریان را جبران کند؟
                            چه نهادی مسئول حمایت از مشتریان و مردم در ارتباط با مشکلات کارگزاری‌ آگاه است؟
                            اینکه هر روز تبلیغ حضور مردم در بورس شود خوب است اما در اولویت اول باید این باشد که زیرساخت‌های لازم فراهم شود تا این گونه به مردمی که به سختی سرمایه خود را به دست آورده‌اند و وارد بورس شده‌اند خسارت وارد نشود.
                            ما مشتریان و سهامداران بورس ایران از مسئولان محترم مخصوصا مسئولان قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم به جد به این موضوع ورود کنند و حق مشتریان را از کوتاهی کارگزاری‌ها بستانند و برای آن چاره‌اندیشی کنند و قوانینی در جهت حمایت از مشتریان و سهامداران تدوین کنند.

متن بالا در فارس من برای موضوع مشکلات مشتریان کار گزاری آگاه نوشته شده است

دوستانی که در این مدت از کارگزاری آگاه ضرر دیده اند یا مشکلاتی در حین معامله داشته اند به آدرس زیر مراجعه و زدن حمایت از این موضوع پیگیر مشکلات خود باشند.
                            آدرس:
                            farsnews.ir/my/c/29616

تا الان 16660 نفر از این موضوع حمایت کردند.
                            آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                              به مشکلات مشتریان کارگزاری آگاه رسیدگی شود
                              بیش از 3 ماه است که سیستم‌های برخط کارگزاری‌ آگاه با انواع و اقسام مشکلات و قطعی‌ و کندی سیستم روبرو است و زیرساخت‌هایش هم جوابگو نمی‌باشد که از این جهت خسارت‌های مالی و روحی را برای سهامداران وارد کرده است و با وجود پیگیری‌های مکرر از سازمان بورس نتیجه‌ای حاصل نشده است.
                              این در حالی است که در مورد ظرفیت پایین زیرساخت‌های این کارگزاری‌ و سیستم‌های مرکز داده آن بارها و بارها به سازمان بورس و مسؤولان گوشزد شده و تقاضای محدود کردن پذیرش مشتریان جدید را در این کارگزاری داشتیم اما مسئولان سازمان اهمیتی نداده‌اند و همچنان در حال جذب مشتری جدید هستند در حالی که زیرساخت سخت‌افزاری آن تنها برای یک سوم مشتریان فعلی جوابگو است.
                              متاسفانه سیستم معاملاتی در کارگزاری آگاه امروز به کل از مدار خارج شده و دلیل آن سوختن سیستم‌های سخت‌افزاری و مرکز داده کارگزاری عنوان شده است و در نتیجه هیچ مشتری موفق به انجام معامله و بررسی و اصلاح پورتفوی خود در روز جاری نشده و علاوه بر آن سهامداران امروز موفق به شرکت در عرضه اولیه نیز نشدند.
                              سوال من از مسئولان و نهادهای نظارتی این است که چرا وقتی می‌شد با پیشگیری مانع از بروز چنین خسارت سنگینی به مشتریان و مردم عزیز شد چرا هیچ اقدامی صورت نگرفت؟
                              چرا هیچ محدودیتی ایجاد نشد تا کار به اینجا بکشد و پس از خسارات مالی و روحی که در این مدت به مشتریان وارد شده که امروز ضربه آخر هم وارد شد و حجم خسارات چندین برابر شده است؟
                              چه کسی باید خسارات وارد شده به مشتریان را جبران کند؟
                              چه نهادی مسئول حمایت از مشتریان و مردم در ارتباط با مشکلات کارگزاری‌ آگاه است؟
                              اینکه هر روز تبلیغ حضور مردم در بورس شود خوب است اما در اولویت اول باید این باشد که زیرساخت‌های لازم فراهم شود تا این گونه به مردمی که به سختی سرمایه خود را به دست آورده‌اند و وارد بورس شده‌اند خسارت وارد نشود.
                              ما مشتریان و سهامداران بورس ایران از مسئولان محترم مخصوصا مسئولان قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم به جد به این موضوع ورود کنند و حق مشتریان را از کوتاهی کارگزاری‌ها بستانند و برای آن چاره‌اندیشی کنند و قوانینی در جهت حمایت از مشتریان و سهامداران تدوین کنند.

متن بالا در فارس من برای موضوع مشکلات مشتریان کار گزاری آگاه نوشته شده است

دوستانی که در این مدت از کارگزاری آگاه ضرر دیده اند یا مشکلاتی در حین معامله داشته اند به آدرس زیر مراجعه و زدن حمایت از این موضوع پیگیر مشکلات خود باشند.
                              آدرس:
                              farsnews.ir/my/c/29616

تا الان 16660 نفر از این موضوع حمایت کردند.
                              یک خرده دیگر حمایت بخورد در صحن علنی مجلس رسیدگی می‌شود!!! /:.ph34r-smiley.:/
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

سلام دوستان
                                کارگزاری آگاه چی میشه ؟؟
                                چیکار کنیم ؟؟؟
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X