دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

دارم صندوق‌ها را نگاه می‌کنم...
    این مال کاریس است:

این بد عمل نکرده...
    ولی سال ۹۹ بیشترشان جا ماندند...

پی‌نوشت: واژه‌ی صندوق را جستجو کرده بودم... بین اینها وصندوق هم آمد! وصندوق از بقیه اتفاقا بهتر هم بود! :D اینجا: https://i.vgy.me/CyLREz.png خوب بالاخره دولت باید یک جوری پول بازنشسته‌ها را بدهد دیگر... هوای اینها را نداشته باشد می‌خواهد هوای که را داشته باشد؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

تا دو ماه مانده به سال 99....این صندوق ها چون شناوری معاملاتی کمی داشتند و هم اینکه در دید بازار نبودند...کسی سراغشان نمی رفت...خودم یک بار فیروزه را در قیمت 4700 تومان خریدم...چون حجم معملات روزانه اش کمتر از 30 هزار سهم بود...با سود ده درصدی فروختم....الان دیگه همه بچه زرنگ بازار شده اند....مثل عقاب تیزبین سهم های با ارزش را شکار می کنند....
      شاخص 930 هزار واحد........فیروزه 9100 تومان.......به نظر شما فیروزه بیشتر از شاخص رشده نکرده؟
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

متاسفانه نمودار آگاه کار نمی کنه...یک مقایسه ای بین فیروزه با شاخص می گذاشتم.....
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

دوستان شنیده شده برا صندوق Etf گروه خودرویی رو اول میخوان عرضه کنن بعد پالایشی ها رو
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
            تا دو ماه مانده به سال 99....این صندوق ها چون شناوری معاملاتی کمی داشتند و هم اینکه در دید بازار نبودند...کسی سراغشان نمی رفت...خودم یک بار فیروزه را در قیمت 4700 تومان خریدم...چون حجم معملات روزانه اش کمتر از 30 هزار سهم بود...با سود ده درصدی فروختم....الان دیگه همه بچه زرنگ بازار شده اند....مثل عقاب تیزبین سهم های با ارزش را شکار می کنند....
            شاخص 930 هزار واحد........فیروزه 9100 تومان.......به نظر شما فیروزه بیشتر از شاخص رشده نکرده؟
            بگذارید یک لحظه ببینم...

در 99/02/06 فیروزه 91000 ریال بوده... که تا اینجا 78.8 درصد رشد داشته! تنها در عرض دو ماه یا ۴۰ روز کاری...

در همین مدت شاخص لعنتی کل 88.26 درصد رشد داشته! اینجا:
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

البته چون هم بازار و هم فیروزه۳۰ هر دو یک بار ریزش داشته‌اند بد نیست از کف هم نگاه کنیم... همان‌جا که شاخص ۹۲۰ هزارتا هم رسیده...

در این مدت شاخص 59 درصد رشد داشته (تا اینجا) و فیروزه 61 درصد.

در این مدت فیروزه و شاخص هم‌پای هم بوده‌اند و فیروزه یک مقدار بهتر بوده. (یک مقدار یعنی در حد ۲ واحد در ۵۹ واحد)

این برای یک ماه اخیر است فقط.

کاش می‌شد بازدهی همه افراد را در این مدت دید...
              برای این می‌گویم که...
              .
              .
              .

بگذار مسئله را یک مقدار شخصی‌اش کنم...
              بسیاری از زیان‌هایی که کردم (زیان... یا جاماندگی از بازار...) به خاطر این بود که نمادهایی که انتخاب کرده بودم را سازمان بورس بست!
              یکی را بست دو ماه دیگر باز کرد... یکی را بست دو سال دیگر باز کرد... یکی را بست و هرگز باز نکرد...
              می‌خواهم این‌گونه بگویم... شاید در خیلی از برهه‌ها... اگر وصندوق و وغدیر و فیروزه و این‌جور چیزها می‌گرفتم وضع بهتر بود...
              من خیلی از بازار عقب ماندم... هنوز هم حتی بخشی‌اش هم جبران نشده... (بیشترش هم به خاطر وقوام بود...)
              آری... خیلی جاها فیروزه بهتر بود... ولی نه به خاطر اینکه آنها مدیریت بهتری از من داشتند روی سرمایه یا بهتر از من خرید و فروش می‌کردند یا بهتر از من بررسی می‌کردند... (نمی‌دانم آنها بهتر هستند یا نه... ولی بهتر بودن خروجی به این ربطی نداشت.) به خاطر این بود که آنها سهام با پدر مادر را انتخاب می‌کردند...
              نه...
              بگذار این‌گونه بگویم... آنها خودشان همان پدر مادری بودند که بالای سهم بودند و هر چیزی می‌خرند خود به خود پدر مادر دار می‌شود...
              مگر می‌شود یک شرکتی را وصندوق بخرد و بعد سازمان بورس بیاید برایش بازی در بیاورد؟ تشکیلات وصندوق اصلا خودش از تشکیلات سازمان بزرگتر است... اصلا اگر سازمان کاری کند که وصندوق زیان کند به اعتبار خودش لطمه زده! از آن سو کارگزاری‌های بزرگ... از آن سو سازمان‌های دیگر و پشتوانه‌هایشان (بانکی / نظامی / ارگانی...)
              .
              .
              .
              داشتم یک جای دیگر در انجمن می‌نوشتم...
              (اصلا یکی از دلایل تاسیس کارگاه بنیادی هم همین بود...)
              که...
              نمی‌دانم چه حسابی است من همیشه به سوی گونه‌ای خاص از نمادها کشیده می‌شوم!
              خیلی جالب است اصلا... هر کسی را نگاه می‌کنی در انجمن یا کلا در بورس به سوی گروه خاصی از نمادهای بازار گرایش دارد... گرایش دارد هم نه! کشیده می‌شود!
              این‌قدر که خودرو و خساپا به تور من می‌خورد یک در سی شاید شبندر و پارسان و وغدیر به تور من نمی‌خورند!
              من که به نرم‌افزارهایم نگفته‌ام اینها خودرویی هستند بروید سراغ اینها! (/.:biggrinsmiley.:/) که اگر گفته بودم مطمئنا می‌گفتم کمتر بیایید این طرف‌ها... ولی صدی نود و نه اینها به تورم می‌خورند...
              :-?
              و مشکلشان خودشان هم نیستند...(یعنی بررسی نمودار و داده‌های بنیادی و قیمتی و کدال و خبر و غیره)
              مشکلشان این است که زود به زود سازمان بورس اینها را می‌بندد...

و البته خرج هم هست دیگر....
              و مسدودی‌های غیر بورسی هم هست...

در کل... اکنون که نگاه می‌کنم هنوز ۲۰ درصد از پول‌هایم قفل و گیر است... (البته ۱۰ درصدش گیر موقت است و ۱۰ درصدش هنوز به صورت بلند مدت قفل شده!)

یک برهه‌هایی بوده از زندگی‌ام که ۷۰ تا ۹۰ درصد سبدم هم قفل بوده...

بیشترش هم مال زمان همین آقای روحانی و آقای شاپور دانا بوده...
              کلا به گمان من هم برای من و هم برای دیگر جوانان زمان ریاست جمهوری آقای روحانی بدترین سال‌های اقتصادی عمرمان بود... در جا زدیم...
              نگاه می‌کنیم می‌بینیم دو ساله مثلا پولمان هفت برابر شده... یا ده برابر شده... یا بیست برابر شده... ولی واقعیتش این است که تازه داریم می‌رسیم به جایگاه اولمان! تازه یک نفر که سال ۹۲ می‌توانسته با پولش یک مثلا سانتافه نو بخرد دوباره الان می‌تواند همان را بخرد... هم پول این ده برابر شده و هم پول آن... (همه را مثالی می‌گویم‌ها...و میانگین)

آری... داشتم می‌گفتم... یعنی حتی اگر مثلا فلان نماد را اگر می‌بستند خیلی سریع تعیین تکلیف می‌کردند... حتی شده نصف قیمتش را هم به من می‌دادند برایم بهتر بود... اگر فلان بانک را همان روز نخست می‌بستند و بازی سرش در نمی‌آوردند وضع بهتر بود... برای من که بهتر بود... خوب... آدم با پولش کار می‌کند... زمانی که پول نباشد با چه کار کند؟ :D

بگذریم... نمی‌خواهم بدی‌ها را بگویم... راه حل چیست؟
              باید یا برنامه‌هایم را یک جور تربیت کنم که خودشان مانند بچه آدمی‌زاد سرشان را بیاندازند پایین و بیایند سراغ دلاری‌ها (انرژی‌ای‌ها - صادراتی‌ها - چهار گروه بزرگ شاخص‌باز)
              یا باید پیش از برنامه‌هایم یا پس از آن یک پالایه بگذارم که نمادهای بد و بی‌تربیت را الک کند و نگذارد وارد/خارج شوند.
              یا باید سرمایه‌ام را صد قسمت بکنم و در هر سرمایه‌گذاری یک صدم از دارایی‌ام را بیشتر درگیر نکنم (یک زمانی این کار را می‌کردم. حتی کمتر از یک درصد!) (زیاد جالب نیست.)
              یا باید دعا کنم سازمان بورس آدم شود. یا کمتر به من و سبدم کار داشته باشد.
              یا باید بروم هر جا این شرکت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری کرده‌اند در آنها خرید و فروش داشته باشم...
              یا باید بهره‌ام را که از این دوران خوش بازار گرفتم بروم سراغ یک جای دیگر... فارکس مثلا... یک جایی که سازمان بورس و شاپور دانا و جهانگیری۴تومنی و روحانی نداشته باشد. قوانینش را عاقلانه وضع کنند. (البته یک مقدار هم به ۱۴۰۰ امید دارم حقیقتش... این مجلس احتمالا نفع داشته باشد برای مملکت.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• azad.
                عضو فعال
                • Jun 2019
                • 962

سلام دوستان
                کارگزاری اگاه هنوز درست نشده؟؟؟

نظر

• wxy4u
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 330

یک مساله‌ای که فی‌الواقع ترسناک به نظر می‌رسه و یادآور روزهای نه چندان جالب بازارهای موازی و‌ نتورک هست، زیاد شدن عصاطید بورسی حاضر در اینستگزام و تلگرام است! واقعیت موضوع تعداد عصاطید بورسی که ماکزیمم تجربه بورسی‌شان زیر ۶ ماه هست از تعداد سهامداران نیز پیشی گرفته.

متاسفانه سو استفاده از افراد تازه وارد به بازار زیاد شده و هر روز به‌صورت کسل‌آوری یک کامال و صفحه استاد سیگنال‌ده با ماکزیمم سنی ۳۰ سال شاهدیم...

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                    سلام دوستان
                    کارگزاری اگاه هنوز درست نشده؟؟؟
                    چرا درست شده. حتی خرید و فروش هم انجام شده (با سختی فراوان البته!).
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                      متاسفانه نمودار آگاه کار نمی کنه...یک مقایسه ای بین فیروزه با شاخص می گذاشتم.....
                      جناب کریس عزیز،
                      من یک بار دیگر توضیح بدهم (چون متنی که نوشته بودم بلند بود و شاید نخوانید).
                      شما درست می‌فرمایید.
                      دو تا ۹٫۱۰۰ تومان در نمودار فیروزه بود که من بار اول مورد اول را دیدم که در آن شاخص جلو زده بود.
                      بار دوم نگاه کردم یک ۹٫۱۰۰ دیگر بود که از آنجا تا امروز را که نگاه می‌کنی فیروزه حدود ۳٫۳ درصد از شاخص جلو زده!

--------------------

جلوی این نوشته فیروزه ۳۰ !
                      این احیانا نیامده شاخص ۳۰ شرکت برتر را معادل‌سازی کند؟ :-?:-?:-?:-?:-?
                      کسی نمودارش را با نمودار شاخص-۳۰ مقایسه کرده؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        چرا درست شده. حتی خرید و فروش هم انجام شده (با سختی فراوان البته!).
                        پس چرا واسه من درست نمیشه؟؟؟
                        آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/06/28, 08:42.
                        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام دوستان.
                          در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          پس چرا واسه من درست نمیشه؟؟؟
                          مانند این تلویزیون قدیمی‌ها است که هی قطع و وصل می‌شود... هی باید تو سرش بزنید و این کانال آن کانال کنید (یعنی مدام باید صفحه را refresh کنید) تا بلکه یک بار کار کند.
                          امروز هم که اصلا حسابی قاطی کرده.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

یه مدت از تمام برنامه هام عقب افتادم.
                            الان یه ذره هم که وقت آزاد بدست میارم نمی دونم از کجا شروع کنم
                            و اینکه دست و دلم هم به کار نمیره.
                            میخوام آموزش های بورس رو شروع کنم اما حسش نمیاد...
                            این گپی که بین برنامه هام افتاد خیلی آزار دهنده شده...
                            من و کلا از همه چی کنده...
                            حتی حس می کنم روحیم هم مثل قبل نیست. منفیم و بی انگیزه
                            بازار و هم که نمی تونم رصد کنم به لطف کارگزاری آگاه

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              سلام دوستان.

مانند این تلویزیون قدیمی‌ها است که هی قطع و وصل می‌شود... هی باید تو سرش بزنید و این کانال آن کانال کنید (یعنی مدام باید صفحه را refresh کنید) تا بلکه یک بار کار کند.
                              امروز هم که اصلا حسابی قاطی کرده.
                              ده بار آزمایش کردم... با فیلتر شکن بدون فیلتر شکن... اصلا کار نمی‌کند... اتفاقا می‌خواستم یک مقدار خرید و فروش هم بکنم...
                              کار نمی‌کند که نمی‌کند...
                              ما که رفتیم...
                              شماها اگر توانستید به جای من هم خرید و فروش کنید!
                              دارا یکم هم روی ۲۶ تومن از سمت من بگذارید برای فروش!
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

حیقی حقوقی سهمم :(
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X