دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

سلام دوستان.

می‌گویم... نبض داد و ستدهای روی دارا یکم خیلی چیزها را نشان می‌دهد.... نشان می‌دهد چند درصد از مردم پشت داد و ستدها بی‌سواد هستند و چند درصد بازی دست اکبرآقا (نه گردن‌کلفت‌ها و دست‌ها) است و سیاست دولت (و وزارت اقتصاد و سازمان بورس) چیست.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

3.2٪
      رشد شاخص بورس امروز!
      خیلی‌ها با اینکه تمام سبدشان امروز صف خرید است از شاخص جا می‌مانند!
      یعنی پایانی‌شان پر نمی‌شود.

#شاخص_عجیب!
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

اصلاح می‌کنم...
        داده‌های من به روز نبود!
        شاخص شد مثبت ۴ درصد!
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• CHESTER.2020
          عضو فعال
          • Apr 2020
          • 1255

رفقا اگر از این اکبر آقا ها به تورتان خورد تا جاییکه میشود توضیحی مختصرو مفید بدین بهشون شده یک کانال یا چنگال اندرو بکشید و نقطه خروج نشان دهید خیلی از اینها به امید سود نیامدند که از روی شرایط و اوضاع اقتصادی آمدند اشکالی ندارد اگر نمیدانند کجا خروج کنند کمکشان کنید در این اوضاع بد اگر دیدید کسی به بیراهه رفت اول نگویید برو آموزش ببین ممکن است خیلی از اینها تا موقع آموزش ارزش پولشان هیچ شده باشد... امسال را با سالهای قبل مقایسه نکنید برای خیلی ها حکم زنده ماندن پیدا کرده و تا انتهای سال خیلی داستانهای به مراتب سخت تری داریم... در این بازار سبز از سبزی وجودتون بفکر کم در آمد ها هم باشید. در هر صعود بازار کسی در این تاپیک این موضوع را یاد آوری کند برای هممون خوب هست...
          نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
          نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• sooroosh1315
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2019
            • 5358

شاخص 6 درصد مثبت :|
            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
              شاخص 6 درصد مثبت :|
              نه آقا ۴٫۲ درصد مثبت.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• azad.
                عضو فعال
                • Jun 2019
                • 962

سلام به همه دوستان
                میشه لطف کنید نظرتون رو در مورد سهم وسبحان بگین.ممنون
                فکر کنم تنها سهمی هست که توی این بازار صف نیست/:.hmmsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                  برای کسی که ثروتمند هست هیچ چیزی بهتر از خرید طلا نیست حتی همین الان که در سقف موج 5 هست .... بخره بذاره ی گوشه شده تا 20 سال صبر کنه بالاخره ی اتفاقی میوفته که طلا تنها دارایی ارزشمند بشه (البته ارز رمز ها هم رقیب کم ظرفیت طلا هستن ولی باز اونجا هم طلا حرف اول رو میزنه ) و در روز موعد جز ثروتمندان خاص میشه .... البته زر اندوزی کار خوبی نیست

زکات طلا وقتی در صندوق طلاس چگونه اس ؟ :-/ و اینکه وقتی روش نوسانگیری کنی دیگه سال مالی نمی خوره ؟
                  پولی که ما بیاندازیم در صندوق طلا احتمالا حکم سرمایه کار را پیدا می‌کند. دقیقا مانند همین اکنون که انداخته‌ایم در بورس و با آن داریم کاسبی می‌کنیم.
                  پولی که در کاسبی است تا جایی که من فهمیدم تا زمانی که به یک زندگی معمولی در حد خودت نرسیده‌ای خمس ندارد. زمانی که رسیدی سود مانده استفاده نشده خمس دارد.
                  -------------------
                  زر یعنی تورم.
                  در بلند مدت بازار سرمایه بر تورم غلبه می‌کند. همواره. (اگر اشتباه نکنم.) در همه‌جا.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

بعد از کاهش کارمزد سهام....قرار بر این هست تخفیف معاملاتی را بردارند کارگزاری ها.......چند روزی هست باشگاه مشتریان آگاه از رو سیستم برداشته شده......مبلغ 2.800 میلیون پول دارم آنجا...
                    چی میشه؟پول را میدهند یا خوردند؟
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                      بعد از کاهش کارمزد سهام....قرار بر این هست تخفیف معاملاتی را بردارند کارگزاری ها.......چند روزی هست باشگاه مشتریان آگاه از رو سیستم برداشته شده......مبلغ 2.800 میلیون پول دارم آنجا...
                      چی میشه؟پول را میدهند یا خوردند؟
                      خوردن که صد در صد بعید و دور از ذهن است.
                      برداشتن تخفیف کارمزد هم خیلی بعید است.
                      خیالتان راحت.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                        سلام به همه دوستان
                        میشه لطف کنید نظرتون رو در مورد سهم وسبحان بگین.ممنون
                        فکر کنم تنها سهمی هست که توی این بازار صف نیست/:.hmmsmiley.:/
                        از دید حقیقی حقوقی خیلی وضعش خوب است.
                        ولی همین که شما گفتید یکی از پارامترهای بسیار مهم برای به صدا در آمدن زنگ خطر است! یعنی صف خرید نبودن زمانی که تمام بازار صف خرید است!
                        در یک کانال دارد حرکت می‌کند به این شکل: https://i.vgy.me/MPZ3bG.png
                        حجم بسیار عالی و مبارکی (ولی نه میمونی! ?) امروز از خودش ثبت کرده. عالی است.
                        در کل امروز مانند دیگر جاهای بازار عالی بوده و برگشته.
                        ممکن است اگر بخواهد برود بالا تیز بالا نرود و نرم برود.

وضعش در کل خوب است.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• azad.
                          عضو فعال
                          • Jun 2019
                          • 962

ممنون از شما.زحمت کشیدین.
                          سهم مدتی اذیت کرده و انشالله که از امروز استارت خورده باشه.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

یه چیز جالب
                            امروز یکی از کارمندان کارگزاری آگاه سبد من و که نگاه کرد گفت هیچ کدوم از سهامت به درد نمیخوره.:D
                            بعدش به من پیشنهاد یه سهم (البته سهم نبود ) رو داد
                            گفتم سبدم رو یه نگاه بندازید که کدوم و بفروشم این و بخرم.
                            شروع کرد تکنیکالی همه رو دونه دونه بررسی کردن.
                            هر کدوم رو بررسی کرد گفت این الان جای خوبیه. این و نفروش
                            همه رو دونه دونه به همین نتیجه رسید...:D
                            گفتم حالا دیدین سبدم خوبه...
                            گفت آره. بعدش گفت از هر کدوم یه مقدار کمی بفروش که اونی که میگم و بخری.
                            منم اومدم تنها اعتبار باقیمانده ای که می تونستم بگیرم ده تومن سه ماهه بود.
                            اونم گرفتم که فردا بخرم.
                            امشب هم بررسی کنم که شاید تونستم تصمیم به فروش سهمی رو بگیرم.
                            شاید هم نتونم این کار و بکنم.
                            دارا یکم رو البته اگه کسی روز اول بازگشایی خریده بود خیلی سود خوبی تا الان بهش داده.
                            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

از همه جالب تر سهم فولای ام بود.
                              چند روز پیش توی همین سایت به خاطر تعلیقی که شده یکی از دوستان چنان از سهم بد می گفت که از زندگی ناامید شدم کلا :D
                              اما این اقاهه که داشت سهامم رو بررسی می کرد وقتی به فولای رسید (البته بررسی هاش فقط تکنیکالی بود)
                              چشماش گرد شد گفت این و اصلا نفروش. نگهش دار. دست بهش نزن /.:biggrinsmiley.:/
                              قبلا هم جناب مهدی برام تحلیل زمانی کردن. هدف های خیلی خیلی خیلی خیلی خوبی داره. خیلی خوب
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                                از همه جالب تر سهم فولای ام بود.
                                چند روز پیش توی همین سایت به خاطر تعلیقی که شده یکی از دوستان چنان از سهم بد می گفت که از زندگی ناامید شدم کلا :D
                                اما این اقاهه که داشت سهامم رو بررسی می کرد وقتی به فولای رسید (البته بررسی هاش فقط تکنیکالی بود)
                                چشماش گرد شد گفت این و اصلا نفروش. نگهش دار. دست بهش نزن /.:biggrinsmiley.:/
                                قبلا هم جناب مهدی برام تحلیل زمانی کردن. هدف های خیلی خیلی خیلی خیلی خوبی داره. خیلی خوب
                                یک هفته پیش توی خواب دیدم فولای 6100 تومان صف خرید هست....از آنجا که خوابم همیشه تعبیر میشه خواستم فرداش بخرم اما نماد بسته بود.....
                                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

در حال کار...
                                X