دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    باز هم گویا داریم به آن روزهایی می‌رسم که شاخص قرار است از رویم رد شود... /.:biggrinsmiley.:/
    از نوشته‌های دوستان هم این‌گونه بر می‌آید که فقط از من رد نشده... از روی همه دارد رد می‌شود...
    هعیــــــــــــ
    /:.smilingsmiley.:/
    خیلی وقته از روی من رد شده /:.ph34r-smiley.:/ . همه اش منتظرم دلار اصلاح کند ان ها هم اصلاح کنند

هرچی فحش هست در عالم نثار انکه دلار را بالاتر از 18 برد.
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

تفسیر این نمودار هم با شما و دیگر دوستان (فلزات خوبن یا بد.... مس قحطی اومده ... دلار رفته بالا ..... بنظر خودم خوبه... ولی مطمن نیستم ) نظر شما چیست اقا محمد حسین

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

شوخی!
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

دوستانی که نامه نوشتند که چرا شاخص‌تان رشد کرده مال ما رشد نکرده...
            چند نکته:
            ۱- من هم از این غرها می‌زنم... ولی توجه کنیم که این ما هستیم که خودمان را باید وقف دهیم نه بازار.
            ۲- به جدول مسابقات نگاه کنیم... در همین ماه بودند کسانی که بالای ۳۰ درصد (آیدین عزیز ۱۰۰ درصد!) سود کردند... پس جا برای رشد بوده!
            ۳- بازار درست‌درمان رهبر می‌خواهد! رهبر بازار را که بخواهی تضعیف کنی خودت را تضعیف کرده‌ای!
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
              تفسیر این نمودار هم با شما و دیگر دوستان (فلزات خوبن یا بد.... مس قحطی اومده ... دلار رفته بالا ..... بنظر خودم خوبه... ولی مطمن نیستم ) نظر شما چیست اقا محمد حسین

خدا می‌داند این نمودار چقدر خوب است... و البته من از آن استفاده نمی‌کنم زیاد... (چون) بلد هم نیستم درست استفاده کنم...
              پیشنهاد: می‌توانید به جای نام گروه‌ها (که خیلی درشت است! مانند رایانه و فعالیت‌های وابسته به آن!) مخفف قرار دهید (مثلا رایانه). یا بهتر از آن اینکه اصلا نام گروه را ننویسید... چون این‌قدر نام اینها را شنیده‌ایم که به محض اینکه بشنویم مارون - فارس - پترول می‌فهمیم گروه چیست!
              ---------------------
              پیشنهاد... می‌توانید گروه‌های وسط را هم اصلا نیاورید! اینها داده‌ی خاصی ندارند. من بودم شاید کلا... آنهایی که از میانگین پایین‌تر هستند (حجم را می‌گویم‌ها! نه صف... یا اینکه ترکیب حجم و صف) اینها را می‌زدم می‌رفت... یعنی بر اساس صف (ABS و قدر مطلق صف) اینها را رتبه بندی می‌کردم... اگر بیست تا گروه بودند به بالاترین امتیاز بیست و به پایین ترین امتیاز صفر می‌دادم... بعد همین کار را با حجم هم می‌کردم و آن که مثلا صد هزار میلیارد ریال خرید و فروش داشته را امتیاز ۲۰ می‌دادم و آن که پایین جدول است را امتیاز صفر... و در نهایت امتیاز حجم و صف را جمع می‌کردم... و آنهایی را که امتیازشان زیر ۲۰ (از ۴۰) بود را اصلا نمی‌آوردم.... (ارزش بررسی ندارند...)
              ---------------------
              این که دو تا نمودار را با هم گذاشته‌اید (ارزش و صف) فووووووووووق‌العاده است... منتها آدم نمی‌داند کدام نماد بوده که حجم زده... /:.ph34r-smiley.:/ البته... زیاد مهم هم نیست... بعدا می‌شود نگاه کرد و اگر نام‌ها کنار هم نوشته شوند قر و قاطی می‌شود... پس هیچ...
              ---------------------
              پیشنهاد: نمودار سوم هم می‌توان کنار این دو تا قرار داد... (درصد رشد) پایانی امروز... به صورت هم‌وزن...
              ---------------------
              تفسیر این است که به فرموده‌ی دولتی‌ها... شیرفلکه در فلزات باز شده دیگر... دارند متعادل‌سازی و شناورسازی می‌کنند...
              ---------------------
              و اینکه با تدابیر دولت فخیمه این نمودار هم باید مانند جداول مسابقات ما دوباره به روز رسانی شود! /:.mellowsmiley.:/ به خصوص اکنون که خساپا و خودرو ساعت ۱ - ۲ داد و ستد می‌شوند. /:.zzzzzz.:/
              داده‌های مهمی هم آنها دارند...
              ---------------------
              دارویی‌ها چقدر وضعشان خراب شده! صف فروش همراه با حجم بالا! /:.weirdsmiley.:/ صف فروش و حجم بالا یعنی بد. خیلی بد.
              آن بالا.. منظورم فلزی‌ها بود... آنها صف خرید داشتند و همزمان حجم خورده‌بودند... این موضوع زیاد بد نیست...
              ---------------------
              پتروشیمی‌ها اشاره شدند چند وقت پیش (هنوز نرسیده‌ام بررسی کنم... به این گروه سه گروه دیگر هم افزوده شده... برای بررسی...). اینها در جدول شما هم آمده‌اند. /:.ph34r-smiley.:/ باید حتما بررسی شوند. ممکن است یک خودرویی/پالایشی از دلشان در بیاید!
              -------------------------
              بانک‌ها هم که همچنان پرچمشان بالا است....
              نکته‌ی خوب در بانک و پترو این است که همزمان هم حجمشان بالا است و هم صفشان! /:.ph34r-smiley.:/
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

برویم... وقت نماز است... برویم یک مقدار نماز بخوانیم بلکه این روحیه‌ای که به‌مان منتقل شد برود...
                امروز تصمیم داشتم بازار را دنبال نکنم، انجمن‌نویسی نکنم، قشنگ زندگی کنم...
                هم نشستم پای تابلو و هم اعصاب زیادی ازم خرد شد و هم اینکه تمام وقتم صرف انجمن نویسی شد...

دوباره...
                صد بار اگر توبه شکستی باز آ....
                ببینم از اکنون موفق می‌توانم بشوم؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خانم رویا،
                  دارا یکم شما آمد؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• ms. mousavi
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2018
                    • 129

((ربیعی: حمایت از بورس در دستور کار دولت است

?لایحه افزایش سرمایه شرکت‌ها را با دوفوریت تصویب کردیم و به زودی به مجلس تقدیم می‌کنیم.))

خدا بخیر کنه
                    امیدوارم مثل بقیه کارای دولت نباشه

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

خانم رویا،
                      دارا یکم شما آمد؟
                      بله. خیلی وقته
                      دو هفته پیش اومد فک کنم.
                      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        بله. خیلی وقته
                        دو هفته پیش اومد فک کنم.
                        عجیب است. من برای یک نفر که تازه احراز هویت کرده در این کارگزاری مزخرف آگاه ده دوازده روزی است درخواست تغییر کارگزار ناظر داده‌ام روی دو تا نماد (که یکی‌اش دارا یکم است) و هنوز نیامده.
                        همین‌جور نوشته در جریان!
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

پاسخ : ( تماوند ) تامين سرمايه دماوند

دوستان و هم‌انجمنی‌های عزیز، لطفا پیش از آغاز یک جستار از بخش جستجوی انجمن نماد مربوطه را جستجو بفرمایید. تا برای هر نماد صرفا یک جستار در انجمن داشته باشیم. سپاس.

کادر جستجوی انجمن:
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

دوستان این را دیدید؟
                            در اصل توسط ع-خاکسار قیری پست شده است View Post
                            این شرکت سال گذشته که دقیق تاریخش یادم نیست پذیره نویسی شد با قیمت اسمی هر سهم صد تومان

خرید از طریق انلاینها انجام نمیشد که باید از طریق کارگزاری سفارش میدادید

استقبال خوبی شد و چون تقاضا زیاد بود تعداد سهم عرضه را تقسیم بین متقاضیان کردند
                            به هر نفر حدود 36هزار سهم رسید که بنده نیز خرید زدم

فکر کنم شرکت تماوند تاکنون فعالیتی نکرده هنوز با این سرمایه اما پتانسیل سود اوری در اینده با توجه به نوع فعالیت دارد

قرار براین هست که هفته اینده در بازار پایه زرد نمادش بازگشایی شود

پیشنهاد خرید یا فروش نیست چون نمیدونم در چه قیمتی کشف قیمت شود
                            صرفا جهت اطلاع دوستان بود موفق باشید
                            عرضه اولیه است ها...
                            عرضه اولیه بی‌صدا...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

سلام دوستان.
                              غزر رو به نظرتون چقدر سفارش بزاریم؟؟؟
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                                سلام دوستان.
                                غزر رو به نظرتون چقدر سفارش بزاریم؟؟؟
                                در صورتی‌که ۴،۵۰۰،۰۰۰ کد مشارکت داشته باشند به هر کد حدودا ۳۵ سهم معادل ۱۴۰،۰۰۰ تومان تخصیص می‌یابد.

تعداد ۱۹۲ میلیون سهم معادل ۱۲ درصد از سهام شرکت “صنعتی زر ماکارون” به عنوان پانصدوسی و هشتمین شرکت
                                سلام
                                کافیه تعداد سهامیکه قرار عرضه اولیه بشه را تقسیم بر تعداد افراد شرکت کننده در عرضه اولیه قبلی کنید و در سقف قیمت ضرب کنید

(یکمم بیشتر بذارین که خیالتون راحت تر باشه

رافزا تقسیم شده ؟ در سیستم مفید که هنوز اردرش هست و تقسیم نشده :|

نظر

در حال کار...
                                X