دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

چقدر از تغییر ابعاد بازار و تغییر ماهیت بازار گفتیم!
    این ۵ میلیون نفر مشخص کرد جریان چیست.
    از هر شانزده ایرانی یک نفر.
    با حساب پیرها و بچه‌ها و روستاها و نقاط کمتر توسعه یافته.
    (البته من هم می‌دانم شما هم می‌دانید که خیلی از اینها صرفا یک کد بورسی (کارت ملی) است... ولی بسیاری هم نه. به هر روی... هر جور بیاندیشیم بالاخره ۵ میلیون فوق‌العاده آمار بالایی است.... (بیشتر از زمانی است که ۴۰ هزار نفر شرکت می‌کردند!:D)
    و اینکه مشارکت را خودمان به عینه هم می‌بینیم... مانند شاخص شاپور دانا نیست که در عمل چیزی تو سفره‌های مردم نیاید...
    نه... می‌رویم بقالی... می‌رویم ادارات... می‌رویم اتوبوس... می‌بینیم صحبت روز مردم بورس است...
    واقعا مشارکت وجود دارد...
    (گفتم که... نگهبان دم در اداره هم (که سواد درست و حسابی ندارد) سیگنال خرید می‌داد به دوستم! :D)

آری. ماهیت بورس دارد تغییر می‌کند.
    ?
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

چقدر از تغییر ابعاد بازار و تغییر ماهیت بازار گفتیم!
      این ۵ میلیون نفر مشخص کرد جریان چیست.
      از هر شانزده ایرانی یک نفر.
      با حساب پیرها و بچه‌ها و روستاها و نقاط کمتر توسعه یافته.
      (البته من هم می‌دانم شما هم می‌دانید که خیلی از اینها صرفا یک کد بورسی (کارت ملی) است... ولی بسیاری هم نه. به هر روی... هر جور بیاندیشیم بالاخره ۵ میلیون فوق‌العاده آمار بالایی است.... (بیشتر از زمانی است که ۴۰ هزار نفر شرکت می‌کردند!:D)
      و اینکه مشارکت را خودمان به عینه هم می‌بینیم... مانند شاخص شاپور دانا نیست که در عمل چیزی تو سفره‌های مردم نیاید...
      نه... می‌رویم بقالی... می‌رویم ادارات... می‌رویم اتوبوس... می‌بینیم صحبت روز مردم بورس است...
      واقعا مشارکت وجود دارد...
      (گفتم که... نگهبان دم در اداره هم (که سواد درست و حسابی ندارد) سیگنال خرید می‌داد به دوستم! :D)

آری. ماهیت بورس دارد تغییر می‌کند.
      ?
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

2 ساعت و 20 دقیقه هست دارم مطلب م نویسم و بعد می بینم خوب ننوشتم پاک می کنم
        سوال اول ( اینکه زمان محدود هست ؟ چه وقت خرج کردن زمان صحیح و چه وقت غلط است ؟)

سوال دوم
        اینکه یاد گرفتن برخی مهارت ها ... نیاز به مهارت ها پایه داره که خود اون مهارت های پایه باز نیاز به مهارت های پایه ی دیگه ای دارن که در کل چند نسل هم زمان صرف کنی باز هم نیاز به مهارت های دیگه ای پیدا می کنی،نمونه اش مهارت ساخت خودرو ، که از یک میلیون قطعه و جز مختلف ساخته شده هر قسمتش ی دانش خاص به خودش رو میطلبه، خود یک پیچ بعنوان مثال از چه الیاژی باشه ولش چقدر باشه زاویه بین مارپیچ هاش چقدر باشه عمق مارپیچ ها چقدر باشه ، خودش یک بحث مهندسی ساخت پیچ ساده است بقیه قطعات که جای خود

برای ساخت یک خودروی خوب حساب و کتاب همه این نکات ضروری هست ، از طرفی عمر محدود و قطعا فرصت نمیشه تمام مهارت لازم یادبگیریم

حالا شما وقتت را صرف ساخت خودرو نمی کنی میای خودرو خریداری کنی ، بازم این مشکل وجود داره ، باید جو بازار بشناسی ، بدانی جنگ نمیشه مذاکره ام نمی کنیم ، باید نبض بازار بررسی کنید ، باید اخرین توییت ترامپ بخونی ، قیمت انس جهانی تحلیل کنی ، از درگیری ها در مرز 2 کره باخبر باشی ، روابط اتحادیه اروپا با ایتالیا و یونان و اسپانیا رو رصد کنی

اینا رو رصد کنی که یک خودروی تولید داخل خریداری کنی ، خدایی نکرده قصد خرید خودروی خارجی داشته باشی که .... بگذریم

البته فقط چیزای مهمو گفتم وگرنه باید نماینده دارقوزآباد بشناسی بدونی نظرشدر مورد صنعت خودرو سازی چیه ، نظرشو که فهمیدی ببینی به کجا وصله چنتا پسر داره چنتا دختر ، پسراش به کی زن داده دختراشو به کجا شوهر ، از کدام فرزندش نوه دار شده، رانت کدام جناح در منافع کدام جناح دیگه قرار گرفته ، حزب چپ و راست فرانسه نظرش چیه و....

گاهی وقتا ! (همیشه) متن نصف خط هست و گنگ و حاشیه بینهایت

==================================================
        راه حل چیست آقا محمد حسین ، که اصل مطلب را لا به لای حواشی پیدا کنیم اما حواشی را دنبال نکنیم ؟

دل بدو دادند ترسایان تمام

خود چه باشد قوت تقلید عام

در درون سینه مهرش کاشتند

نایب عیسیش می‌پنداشتند

او بسر دجال یک چشم لعین

ای خدا فریاد رس نعم المعین

صد هزاران دام و دانه‌ست ای خدا

ما چو مرغان حریص بی‌نوا

دم بدم ما بستهٔ دام نویم

هر یکی گر باز و سیمرغی شویم

می‌رهانی هر دمی ما را و باز

سوی دامی می‌رویم ای بی‌نیاز

ما درین انبار گندم می‌کنیم

گندم جمع آمده گم می‌کنیم

می‌نیندیشیم آخر ما بهوش

کین خلل در گندمست از مکر موش

موش تا انبار ما حفره زدست

و از فنش انبار ما ویران شدست

اول ای جان دفع شر موش کن

وانگهان در جمع گندم جوش کن

بشنو از اخبار آن صدر الصدور

لا صلوة تم الا بالحضور

گر نه موشی دزد در انبار ماست

گندم اعمال چل ساله کجاست

ریزه‌ریزه صدق هر روزه چرا

جمع می‌ناید درین انبار ما

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

چطوری میشه فهمید تا یک ماه دیگه مسکن میره بالا یا میاد پایین
          دلار میره بالا یا میاد پایین
          طلا میره بالا یا میاد پایین
          خونه بخریم یا نخریم
          همه پولمون و ورداریم بدیم یه خونه
          یا مبلغی رو بدیم
          چیکار کنیم از مستاجری خلاص بشیم؟
          وای خدا مغزم داره متلاشی میشه.
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
            چطوری میشه فهمید تا یک ماه دیگه مسکن میره بالا یا میاد پایین
            دلار میره بالا یا میاد پایین
            طلا میره بالا یا میاد پایین
            خونه بخریم یا نخریم
            همه پولمون و ورداریم بدیم یه خونه
            یا مبلغی رو بدیم
            چیکار کنیم از مستاجری خلاص بشیم؟
            وای خدا مغزم داره متلاشی میشه.
            سلام.
            اگر واقعا نمی‌دانید خانه بهتر است یا بورس خوب.... بهتر است همان راهکار میانه را در پیش بگیرید! /:.happysmiley:./ یعنی نصف پولتان را بدهید یک چیزی بگیرید که هم دلتان قرص باشد خانه دارید. هم اینکه از بازار جا نمانید.

پی‌نوشت: البته این پیشنهاد را یکی از دوستان پیش‌تر گفته بود. من تَکرار کردم.
            پی‌نوشت: من به شخصه مستاجر بودن و پول در بورس داشتن را ترجیح می‌دهم. این خیلی به دیدگاه شخصی و احساسات و عواطف بر می‌گردد. خطرپذیر بودن یا مطمئن گام برداشتن... برداشتی که آدم از شرایط دارد و غیره...
            پی‌نوشت: خودتان هم دنبال خانه نروید! بسپرید به کسان دیگر. در بازار بودن سودش بیشتر است. (از آن ور بروید دنبال خانه بگردید و خیلی خوب هم بلد باشید چک و چانه بزنید و جنس و قیمت مناسب پیدا کنید و و و فوقش چند درصد سود دارد؟ ۱۵-۲۰ درصد... چندین و چند روز هم باید زمان بگذارید و خستگی بسیار هم دارد... تازه این کار را دیگران هم می‌توانند بکنند... شاید از شما هم بهتر... ولی همین را اگر پشت رایانه باشید و درست تلاش کنید شاید منفعت بیشتر داشته باشد. بسیار بیشتر.)
            پی‌نوشت: در جاهای مشابه در بورس هم من پیشنهاد می‌کنم آدم راهکار میانه را در پیش بگیرد! مثلا آدم نمی‌داند اکنون زمان فروش سهام در این نماد رسیده یا نه؟ کاملا به حالت ۵۰ درصد رسیده... در این زمان من می‌گویم: یک کوچولو بفروش. (مثلا ده درصد کل چیزی که می‌خواستی بفروشی.) و حتی در این یک کوچولو هم باز کوچولو-کوچولو بفروش... (مثلا این ۱۰ درصد را تبدیل کن به قطعات ۱ درصدی و در میانه‌ی روز همین‌جور یواش یواش قطعات یک درصدی را بفروش.) خیلی خاصیت دارد. هم احساسات آدم را تنظیم می‌کند. هم دو احساس متضاد را مقابل هم می‌نشاند و از هیچ کدام هم دوری نمی‌گزیند و به هر دو توجه می‌کند و هم عقل آدم احیا می‌شود و می‌تواند بین این دو احساس متضاد به خوبی تصمیم بگیرد و هم اینکه بازار را (بهتر - با تمام وجود) می‌سنجد و هم اینکه از هر یک کنشی (عملی) که انجام می‌دهد یک واکنش و پژواک می‌گیرد و هر بار هم با خودش می‌گوید: آیا این کار درست است؟ و هر بار پاسخ می‌دهد و این‌گونه مصمم هم می‌شود. روش عالی‌ای است.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
              2 ساعت و 20 دقیقه هست دارم مطلب م نویسم و بعد می بینم خوب ننوشتم پاک می کنم
              سوال اول ( اینکه زمان محدود هست ؟ چه وقت خرج کردن زمان صحیح و چه وقت غلط است ؟)

سوال دوم
              اینکه یاد گرفتن برخی مهارت ها ... نیاز به مهارت ها پایه داره که خود اون مهارت های پایه باز نیاز به مهارت های پایه ی دیگه ای دارن که در کل چند نسل هم زمان صرف کنی باز هم نیاز به مهارت های دیگه ای پیدا می کنی،نمونه اش مهارت ساخت خودرو ، که از یک میلیون قطعه و جز مختلف ساخته شده هر قسمتش ی دانش خاص به خودش رو میطلبه، خود یک پیچ بعنوان مثال از چه الیاژی باشه ولش چقدر باشه زاویه بین مارپیچ هاش چقدر باشه عمق مارپیچ ها چقدر باشه ، خودش یک بحث مهندسی ساخت پیچ ساده است بقیه قطعات که جای خود

برای ساخت یک خودروی خوب حساب و کتاب همه این نکات ضروری هست ، از طرفی عمر محدود و قطعا فرصت نمیشه تمام مهارت لازم یادبگیریم

حالا شما وقتت را صرف ساخت خودرو نمی کنی میای خودرو خریداری کنی ، بازم این مشکل وجود داره ، باید جو بازار بشناسی ، بدانی جنگ نمیشه مذاکره ام نمی کنیم ، باید نبض بازار بررسی کنید ، باید اخرین توییت ترامپ بخونی ، قیمت انس جهانی تحلیل کنی ، از درگیری ها در مرز 2 کره باخبر باشی ، روابط اتحادیه اروپا با ایتالیا و یونان و اسپانیا رو رصد کنی

اینا رو رصد کنی که یک خودروی تولید داخل خریداری کنی ، خدایی نکرده قصد خرید خودروی خارجی داشته باشی که .... بگذریم

البته فقط چیزای مهمو گفتم وگرنه باید نماینده دارقوزآباد بشناسی بدونی نظرشدر مورد صنعت خودرو سازی چیه ، نظرشو که فهمیدی ببینی به کجا وصله چنتا پسر داره چنتا دختر ، پسراش به کی زن داده دختراشو به کجا شوهر ، از کدام فرزندش نوه دار شده، رانت کدام جناح در منافع کدام جناح دیگه قرار گرفته ، حزب چپ و راست فرانسه نظرش چیه و....

گاهی وقتا ! (همیشه) متن نصف خط هست و گنگ و حاشیه بینهایت

==================================================
              راه حل چیست آقا محمد حسین ، که اصل مطلب را لا به لای حواشی پیدا کنیم اما حواشی را دنبال نکنیم ؟
              سلام و عرض ادب.
              به نگر من:

اندیشیدن.
              اندیشیدن ژرف.
              اندیشیدن به اندیشیدن.
              مانند همین کاری که همین اکنون کردید. (البته اینجا خیلی کلی بود و نباید این‌قدر کلی باشد!)
              و اینکه: باید از پایان آغاز کرد آمد به آغاز. به عبارت دیگر باید به غایت/غایات اندیشید.
              به عبارت دیگر شما از صورت مسئله آغاز نمی‌کنی تا به پاسخ برسی از پاسخ آغاز می‌کنی...

مثال می‌زنم... در مورد همین خودرو...
              باید دید در «خروجی» دقیقا «من» چه می‌خواهم؟ (از اینجا باید آغاز کرد نه از مصالح خودرو) (باید صورت مسئله را از اینجا (از پایان) نوشت.)
              من چه می‌خواهم و چه توانایی‌هایی دارم.
              (بالتبع من که خدا نیستم! حتی اگر برترین بنده‌ی خدا (نور اول - عقل - انسان کامل) بودم باز هم محدود بودم... پس محدودیت‌های من یک بخش صورت مسئله است و بخش دیگر مسئله هم می‌شود خواسته‌ام.)
              حل مسئله هم به این حال آسان می‌شود.
              بسمه‌تعالی. ۱- من یک چند نفر آشنا دارم از کسانی که با صنعت خودرو آشنایی دارند. و «یک مقدار» نمودار خوانی (نمودار قیمت دلار و خودرو) بلد هستم و توانایی این را دارم که صد عنوان خبری اخیر را بخوانم و ۲- می‌خواهم ببینم اکنون برای خرید خودرو اقدام کنم یا این موضوع را به دو ماه بعد بیاندازم و دوباره آنجا درباره‌اش بیاندیشم. (یا اینکه می‌خواهم ببینم آیا می‌توانم خودم خودرو بسازم یا نه؟)
              می‌بینیم که خود به خود حل مسئله هم با این جور صورت مسئله نوشتن می‌آید...
              (زمانی که من توانایی/زمان خواندن صد عنوان خبری بیشتر ندارم کلا این راه حل به ذهنم نمی‌آید که بروم تمام عناوین اخبار دنیا را بررسی کنم. محدودیت زمانی من به من اجازه نمی‌دهد که به ساخت خودرو بیاندیشم.) پاسخ مسئله بسیار بسیار بسیار محدود می‌شود. ☺???

پی‌نوشت: در بورس هم بیایید خودمان را محدود کنیم. محدود به چند نماد. و اندیشیدن در مورد چند نماد. یا اندیشیدن در مورد چند کار. همواره باید به یاد داشته باشیم که محدودیم. (به خصوص افرادی مانند من و شما جناب سروش. که به واسطه‌ی کار با رایانه (و دنیای بسیار آسان و همه‌چیز در دسترس آنجا) گاهی احساس این ممکن است به ما دست بدهد که می‌توان (در این دنیا) به «ایده‌آل» اندیشید. (نه) باید توجه داشته باشیم که در این دنیا دو تا دست داریم و با آنها نمی‌توان چند تا هندوانه برداشت. پس باید گزینه‌های خودمان را قشنــــــــگ محدود کنیم. (گزینه‌ها مثلا: ۱- یک عدد هندوانه ۲- دو کیلو هولو ۳- موز و پرتقال. همین. نه بیشتر.) (و این متمرکز بودن ثمرات فوق‌العاده‌ای دارد.) (باید به خودمان یادآوری کنیم که دستمان باز نیست و تنها می‌توانیم و باید یک کار کوچک را انجام دهیم)

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/07/25, 21:16.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

تغییر تخفیف های آگاه:
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

نکته‌ای جالب در مورد ارسال سفارش:

در کارگزاری آگاه چند سفارش در انتظار ثبت کردم و ساعت ۸ و ۲۹ دقیقه و ۵۷ ثانیه ارسال کردم... حالا ببینید نتایج چگونه شده!!! (نتایج در تصویر بالا.)
                  .
                  .
                  .
                  بگذارید تصویر بهتری بگذارم که معلوم باشد:

چه بگویم والا؟
                  ???
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

در کارگزاری آگاه چند سفارش در انتظار ثبت کردم و ساعت ۸ و ۲۹ دقیقه و ۵۷ ثانیه ارسال کردم... حالا ببینید نتایج چگونه شده!!! (نتایج در تصویر بالا.)
                    .
                    .
                    .

چه بگویم والا؟
                    ������������������
                    نگاه کن تو را به خدا!
                    زمان‌ها را عوض کردند!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

.
                      .
                      .

چه بگویم والا؟
                      ������������������

ولش کن بابا...
                      نه دوست دارم خودم حرص بخورم و نه دوست دارم با منفی‌بینی‌ام شما را اذیت کنم...
                      فقط نکته‌ی بامزه‌اش را بگویم...
                      باز هم پیش از تصویر نخست یک چیزهای دیگر ثبت کرده بودند... در آنجا برای یکی را زمانش را زده بودند: 8:29:51
                      من یک مدت همین‌جور داشتم با خودم می‌اندیشیدم که چگونه زمان سفارش زودتر از اینکه من دکمه را بزنم ثبت شده؟
                      /:.ohno-smiley.://.:biggrinsmiley.:/
                      من 58-59 ثانیه دستم رفت روی دکمه.

(این همه مدت سر کار بودیم! :D گمان می‌کردیم زمان‌ها را دریافت می‌کنند و بعد نشان می‌دهند به ما... تو نگو زمان‌ها را آنجا می‌سازند و بعد نمایش می‌دهند به ما!:D)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• ms. mousavi
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2018
                        • 129

با سلام
                        در مورد پذیره نویسی عمومی سهام اطلاعاتی دارید من تا حالا شرکت نکرده ام و روندش را نمیدونم
                        1- چطور میشه شرکت کرد؟
                        2- قیمتش همون 100 تومن هست؟ بعد میتونیم به قیمت سهم بفروشیم؟

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Post
                          با سلام
                          در مورد پذیره نویسی عمومی سهام اطلاعاتی دارید من تا حالا شرکت نکرده ام و روندش را نمیدونم
                          1- چطور میشه شرکت کرد؟
                          2- قیمتش همون 100 تومن هست؟ بعد میتونیم به قیمت سهم بفروشیم؟
                          سلام پذیره نویسی جدیدی آمده؟
                          -----------------
                          پذیره نویسی خیلی مربوط می‌شود به آن ضامنی که پشت شرکت هست.
                          به عبارت دیگر:
                          کلاه‌برداری زیاد شده!

۱۴ سال پیش در پذیره‌نویسی سیمان خرم آباد شرکت کردم...
                          با آگهی فراوان از صدا سیما و پذیره‌نویسی بانک سپه...
                          خانمی که شما باشید هنوز منتظرم ببینم پولم را که برد و چگونه خورد.

نماد تماوند چند ماه پیش پذیره‌نویسی شده بود... چند روز دیگر شاید باز شود...

بیمه خاورمیانه پذیره نویسی شده بود... (همین اکنون هم در بورس دارد داد و ستد می‌شود...) وسط راه ما سوار شدیم... با هماهنگی ناظر ما را پیاده کردند و خودشان رفتند...

خلاصه اینکه هندوانه در بسته است!
                          اگر بورس n واحد درون خودش قمار (شانس/بخت/اقبال/عدم‌تسلط به داده‌ها/احتمال) دارد، پذیره‌نویسی n*4 واحد درون خودش قمار دارد!
                          باید خیلی مطمئن باشید که اقدام به سرمایه‌گذاری کنید.
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/07/26, 11:46.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

شمار ضرباتی که ما از هسته می‌خوریم از شمار ضرباتی که بروسلی از حریف‌هایش می‌خورد دارد پیشی? می‌گیرد.
                            اذیتی شدیم‌ها...
                            امروز با روح و روان من حسابی بازی کردند...
                            کلی تنش (Stress) به من وارد شد...

باور کنید آخر هم نفهمیدم چه خریدم و چه فروختم و چقدر داد و ستد کردم و مانده ریالی‌ام چقدر شد.
                            /:.wacsmiley.:/
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• ms. mousavi
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2018
                              • 129

سلام پذیره نویسی جدیدی آمده؟
                              -----------------
                              پذیره نویسی خیلی مربوط می‌شود به آن ضامنی که پشت شرکت هست.
                              به عبارت دیگر:
                              کلاه‌برداری زیاد شده!

۱۴ سال پیش در پذیره‌نویسی سیمان خرم آباد شرکت کردم...
                              با آگهی فراوان از صدا سیما و پذیره‌نویسی بانک سپه...
                              خانمی که شما باشید هنوز منتظرم ببینم پولم را که برد و چگونه خورد.

نماد تماوند چند ماه پیش پذیره‌نویسی شده بود... چند روز دیگر شاید باز شود...

بیمه خاورمیانه پذیره نویسی شده بود... (همین اکنون هم در بورس دارد داد و ستد می‌شود...) وسط راه ما سوار شدیم... با هماهنگی ناظر ما را پیاده کردند و خودشان رفتند...

خلاصه اینکه هندوانه در بسته است!
                              اگر بورس n واحد درون خودش قمار (شانس/بخت/اقبال/عدم‌تسلط به داده‌ها/احتمال) دارد، پذیره‌نویسی n*4 واحد درون خودش قمار دارد!
                              باید خیلی مطمئن باشید که اقدام به سرمایه‌گذاری کنید.
                              Codal_p_786930_0 - دانلود - آپلودسنتر بورسی
                              سهم شپترو هست که قبلا داشتم و حق تقدمش هم برام اومد اما در زمانش نفروختم و استفاده هم نکردم
                              با امور سهام که تماس گرفتم گفتن حراج میکنیم و پولش را به حساب میریزیم
                              حالا نمیدونم با چه قیمتی

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Post
                                Codal_p_786930_0 - دانلود - آپلودسنتر بورسی
                                سهم شپترو هست که قبلا داشتم و حق تقدمش هم برام اومد اما در زمانش نفروختم و استفاده هم نکردم
                                با امور سهام که تماس گرفتم گفتن حراج میکنیم و پولش را به حساب میریزیم
                                حالا نمیدونم با چه قیمتی
                                آهان....
                                ما به این پذیره‌نویسی نمی‌گوییم... به این می‌گوییم حق تقدم استفاده نشده...
                                شما کاری به کارشان نداشته باشید... خودشان برایتان می‌فروشند (به خودشان!) و بعدا پولش را هم واریز می‌کنند برایتان...
                                زمان تصمیم‌گیری درباره‌اش گذشته احتمالا...
                                (توضیح: تا زمانی که نماد شپتروح باز باشد/بود می‌توانید/می‌توانستید تصمیم بگیرید که حق را بفروشید یا نه... اکنون اگر این نماد (یعنی شپتروح) باز نباشد دیگر باید تنها صبر کنید که برایتان بفروشند و پولش را واریز کنند به حسابتان)
                                اگر شماره حساب به آنها نداده‌اید این کار را بکنید. (گاهی هم می‌گویند بروید بانک...)
                                --------------------------
                                کار دیگری که می‌توانید بکنید این است که یک پولی (به ازای هر حق تقدم هزار ریال) واریز کنید به حسابی که در پرونده‌ی پی دی اف درج شده.... و بعد به آنها بگویید که پول را واریز کرده‌اید و احیانا فرمی اگر بود پر کنید و بعد از مدتی (کمتر از شش ماه احتمالا - شاید حتی یک ماه) این حق‌ها تبدیل به سهم شود.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X