دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

اقای رامین حیاتی اگه این پست و میخونید پاسخ بدید لطفا
    افشین حیاتی که الان تو عصر جدید برنامه اجرا کرد با شما نسبتی دارند؟:)
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

فقط این استیکر ... (عشق من است.)

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

از دوستان کسی اموزش های بورس احسان کامیابی رو دنبال نمی کنه؟
        یه سوال داشتم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام. سریال سوتی‌های من در بورس دارد تکمیل می‌شود. امروز هم یک سوتی دیگر دادم. که البته اصلا هم سوتی نبود. تکذیب می‌کنم به جد. (مانند تکذیبیه‌های دولت آقای روحانی در این روزها.)

ولی اصلا ناراحت نیستم. باز هم همه‌چیز عالی است. عالی عالی عالی. (از ته دلم دارم می‌گویم. نه شوخی و نه ساختگی.)

پی‌نوشت: گاهی می‌خواهم اینها را نگویم. ولی می‌دانم گفتنش بد نیست. دو نفر دیگر شاید مانند من اشتباه کرده باشند و زیان شدید کرده باشند این روزها و با دیدن روحیه من روحیه بگیرند. /:.Heart.:/
          پی‌نوشت: جالبش می‌دانید کجاست؟ اینجاست که زمانی که یک کار اشتباه می‌کنی سریع سفارشت را می‌گیرد و هسته درست کار می‌کند و خرید و فروش انجام می‌شود /.:blinksmiley.:/ و تمام (تامام). ولی زمانی که یک کار درست می‌خواهی انجام دهی چنان اذیتت می‌کنند که موهای سرت را می‌خواهی بکنی و آخر هم کار را برایت انجام نمی‌دهند. /.:blinksmiley.:/
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

دستش درد نکند آقای روحانی... /.:blushsmiley:./
            پیش‌تر که صابون «آن‌چنان رونق اقتصادی»اش به تن ما خورده بود.../:.happysmiley:./
            این هم از پروژه «گشایش اقتصادی» که ماشاءالله هزار ماشاءالله خیلی گشاده بوده. :D (چه را گشودی داداچ؟ داری عوضی می‌زنیا؟) (یک کم دیگر گشودگی بکنی می‌ترسم کلا جر بخورد. اقتصادمان.)
            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/08/10, 10:32.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

خانم shadiچند وقت پیش خانم رویا گفتند توجه کردم... شما هم انگار نمادهای دارای روند را خوب شناسایی می‌کنید... درست است؟ اگر چیزی پیدا کردید از این به بعد به ما هم اعلام کنید خوشحال می‌شویم. ? (در جستار اشتباهات (که با دقت داشتم می‌خواندم) دیدم از خساپا گفته بودید... خیلی عالی انتخابش کرده بودید. آفرین.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

چرا امسال بازار اینجوری شده؟؟؟؟

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                  چرا امسال بازار اینجوری شده؟؟؟؟

بررسی بازار سال ۹۹ (تا اینجا)
                  -----------------------
                  بازار طور خاصی نشده. همیشه همین بوده.
                  یک جای بازار رشد می‌کرده یک جا می‌ایستاده بعد جای دیگر رشد می‌کرده و دوباره...

امسال هم بیشتر گروه‌های بانک و خودرو و پالایش رشد کردند...
                  و البته نگاه کنید می‌بینید اینها از بازار هم جا مانده‌بودند...
                  نمادهای دلاری (گروه‌های پترو پالایش و فلز و معدن) در ابتدای رشد بزرگ (سال ۹۷ - ۹۸) رشد کردند و بعد از آن ثابت ماندند و رشد را دادند به نمادهای کوچک‌تر (و البته دوزاری! به معنی به درد نخور).
                  نمادهای دو زاری خیلی رشد کردند و عملا یا باید آنها عقب می‌نشستند و افت می‌کردند یا اینکه نمادهای بنیادی دلاری دوباره رشد کنند...

دلار عقب ننشست...
                  و از تراز ۱۰-۱۵ تومانی‌ای که داشت نه تنها پایین‌تر نرفت بلکه هجوم آورد به ۲۵ تومان.
                  و این شد که نمادهای دلاری هم باز دوباره جای یک رشد پیدا کردند. (سفته‌بازی در این نمادها کمتر است. بسیاری از حرکاتشان معقول است. هیجانی نیست.)
                  (توجه کنیم که نمادهای بنیادی چند خاصیت دارند: کم تعداد هستند + بزرگ هستند و شاخص‌ساز + سرمایه‌های عاقل و بزرگ بیشتر در آنها رفت و آمد دارند (مانند کارگزاری‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها) + حرکاتشان معقول است + سفته‌بازی در آنها کم است.)
                  اینها دوباره آغاز کردند به حرکت. ولی از آنجایی که تعداد اینها کم است و شاخص‌ساز هستند عملا این‌گونه (القاء) شد که بازار دارد در جا می‌زند. (یعنی در عمل هم همین بود... بازار داشت در جا می‌زد و اینها داشتند رشد می‌کردند...) به این گروه‌ها دو گروه جامانده‌ی دیگر یعنی بانک و خودرو هم پیوستند... به خصوص خودرو که حتی همان رشد بانک را هم در دور گذشته‌ی رشد دست‌جمعی بازار نداشت. {۱}

مورد دیگری که امسال بود ادامه‌ی هجوم بسیار شدید پول از سطح جامعه به بازار سرمایه بود و مهمتر از آن عرضه‌های عجیب و غریب دولت بود. عرضه‌هایی مانند شستا و صبا و دارا یکم و سیتا. پول بسیار بزرگی از بازار سرمایه بیرون کشیده شد و البته ادامه هم دارد.
                  هم عرضه قوی بود و هم تقاضا. و یک حالت اله‌کلنگی به وجود آورد. و البته بازار در کلیت خودش باز هم با رشد همراه بود. (بیشتر نمادهای دولتی و در کنار آن سایر بازار)

از این به بعد چه می‌شود؟
                  زیاد مشخص نیست. بهانه‌ی دلار که دیگر برای رشد گروه‌های بنیادی وجود ندارد... از آن سو بهانه‌ی تورم هم برای رشد کلیت بازار زیاد وجود ندارد.... (نمودارهای قیمتی که ۱۰ - ۲۰ برابر شده‌اند دیگر چقدر می‌خواهند با تورم خود را سازگار کنند؟ سازگار شده دیگر...) احتمال رشد بیشتر دلار هم نیست دیگر... می‌ماند دو چیز: گروه‌ها یا نمادهای جامانده که کم هستند و دیگر ادامه‌ی سفته‌بازی در نمادهایی که روند قوی دارند تا زمانی که سرکوب شوند...
                  البته... این وسط موارد دیگری هم وجود دارد که باید توجه شود... یکی خواست قالیباف است برای ارایه مدل صرفه‌سهم... که می‌تواند یک نیمچه شوری به بازار بدهد و در عین حال مقداری رمق بازار را بگیرد... و دیگر خواست دولت است به ارائه بیشتر سهام... در قالب دارا دوم و سوم و چهارم و فروش سهام دولتی خارج از اینها و سهام عدالت...
                  مسائل مهم همیشگی هم هست دیگر... مانند نرخ سود سپرده بانکی (که می‌تواند موازه بین بازارها را به هم بزند) یا میزان فروش نفت توسط دولت یا نرخ کالاهای جهانی...
                  پس کاری که من می‌خواهم بکنم این است که «فعلا» (تا زمانی که اوضاع تغییر نکرده و اتفاقی نیافتاده) تمرکز کنم روی بخش‌های جامانده‌ی بازار و شاید هم مقداری سفته‌بازی‌ها (روندهای قوی‌ای که شکل گرفته و موجود است)...
                  پانویس:
                  {۱} هنوز هم گمان کنم خساپا از بازار عقب است... گمان کنم افتش تمام شود یک بازی دیگر دارد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

این روزها یه کم وقت آزاد دارم که می تونم سیستم و روشن کنم که آموزش بورس ببینم
                    اما اجرای علی فریادی استندآپ کمدی عصر جدید نمیزاره./.:biggrinsmiley.:/
                    هی میرم این اجرا رو توی آپارات باز می کنم و می بینم و می خندم./.:biggrinsmiley.:/
                    چقدر این بچه با استعداده....

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

از دوستان آگاه اگر کسی وام و اعتبار برای فروش دارد بگوید. (۱۲ ماهه)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

دوستان اگه کسی آموزش های احسان کامیابی قسمت اندیکارتورها رو داره لطفا به منم بده.
                        توی سایت مبین سرمایه این قسمتش ناقص هست..
                        به شماره همراه خوده آقای کامیابی هم تماس می گیرم خاموش هستند.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          بررسی بازار سال ۹۹ (تا اینجا)
                          -----------------------
                          بازار طور خاصی نشده. همیشه همین بوده.
                          یک جای بازار رشد می‌کرده یک جا می‌ایستاده بعد جای دیگر رشد می‌کرده و دوباره...

امسال هم بیشتر گروه‌های بانک و خودرو و پالایش رشد کردند...
                          و البته نگاه کنید می‌بینید اینها از بازار هم جا مانده‌بودند...
                          نمادهای دلاری (گروه‌های پترو پالایش و فلز و معدن) در ابتدای رشد بزرگ (سال ۹۷ - ۹۸) رشد کردند و بعد از آن ثابت ماندند و رشد را دادند به نمادهای کوچک‌تر (و البته دوزاری! به معنی به درد نخور).
                          نمادهای دو زاری خیلی رشد کردند و عملا یا باید آنها عقب می‌نشستند و افت می‌کردند یا اینکه نمادهای بنیادی دلاری دوباره رشد کنند...

دلار عقب ننشست...
                          و از تراز ۱۰-۱۵ تومانی‌ای که داشت نه تنها پایین‌تر نرفت بلکه هجوم آورد به ۲۵ تومان.
                          و این شد که نمادهای دلاری هم باز دوباره جای یک رشد پیدا کردند. (سفته‌بازی در این نمادها کمتر است. بسیاری از حرکاتشان معقول است. هیجانی نیست.)
                          (توجه کنیم که نمادهای بنیادی چند خاصیت دارند: کم تعداد هستند + بزرگ هستند و شاخص‌ساز + سرمایه‌های عاقل و بزرگ بیشتر در آنها رفت و آمد دارند (مانند کارگزاری‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها) + حرکاتشان معقول است + سفته‌بازی در آنها کم است.)
                          اینها دوباره آغاز کردند به حرکت. ولی از آنجایی که تعداد اینها کم است و شاخص‌ساز هستند عملا این‌گونه (القاء) شد که بازار دارد در جا می‌زند. (یعنی در عمل هم همین بود... بازار داشت در جا می‌زد و اینها داشتند رشد می‌کردند...) به این گروه‌ها دو گروه جامانده‌ی دیگر یعنی بانک و خودرو هم پیوستند... به خصوص خودرو که حتی همان رشد بانک را هم در دور گذشته‌ی رشد دست‌جمعی بازار نداشت. {۱}

مورد دیگری که امسال بود ادامه‌ی هجوم بسیار شدید پول از سطح جامعه به بازار سرمایه بود و مهمتر از آن عرضه‌های عجیب و غریب دولت بود. عرضه‌هایی مانند شستا و صبا و دارا یکم و سیتا. پول بسیار بزرگی از بازار سرمایه بیرون کشیده شد و البته ادامه هم دارد.
                          هم عرضه قوی بود و هم تقاضا. و یک حالت اله‌کلنگی به وجود آورد. و البته بازار در کلیت خودش باز هم با رشد همراه بود. (بیشتر نمادهای دولتی و در کنار آن سایر بازار)

از این به بعد چه می‌شود؟
                          زیاد مشخص نیست. بهانه‌ی دلار که دیگر برای رشد گروه‌های بنیادی وجود ندارد... از آن سو بهانه‌ی تورم هم برای رشد کلیت بازار زیاد وجود ندارد.... (نمودارهای قیمتی که ۱۰ - ۲۰ برابر شده‌اند دیگر چقدر می‌خواهند با تورم خود را سازگار کنند؟ سازگار شده دیگر...) احتمال رشد بیشتر دلار هم نیست دیگر... می‌ماند دو چیز: گروه‌ها یا نمادهای جامانده که کم هستند و دیگر ادامه‌ی سفته‌بازی در نمادهایی که روند قوی دارند تا زمانی که سرکوب شوند...
                          البته... این وسط موارد دیگری هم وجود دارد که باید توجه شود... یکی خواست قالیباف است برای ارایه مدل صرفه‌سهم... که می‌تواند یک نیمچه شوری به بازار بدهد و در عین حال مقداری رمق بازار را بگیرد... و دیگر خواست دولت است به ارائه بیشتر سهام... در قالب دارا دوم و سوم و چهارم و فروش سهام دولتی خارج از اینها و سهام عدالت...
                          مسائل مهم همیشگی هم هست دیگر... مانند نرخ سود سپرده بانکی (که می‌تواند موازه بین بازارها را به هم بزند) یا میزان فروش نفت توسط دولت یا نرخ کالاهای جهانی...
                          پس کاری که من می‌خواهم بکنم این است که «فعلا» (تا زمانی که اوضاع تغییر نکرده و اتفاقی نیافتاده) تمرکز کنم روی بخش‌های جامانده‌ی بازار و شاید هم مقداری سفته‌بازی‌ها (روندهای قوی‌ای که شکل گرفته و موجود است)...
                          پانویس:
                          {۱} هنوز هم گمان کنم خساپا از بازار عقب است... گمان کنم افتش تمام شود یک بازی دیگر دارد.
                          جناب محمدحسین در مورد خساپا من چند روز پیش چارتش و نگاه کردم حس کردم خیلی رشد کرده.
                          شاید نگاه من خیلی نگاه سطحی ای بوده.
                          من نگاه کردم دیدم بعد از افزایش سرمایه نه تنها گپ و پر کرده که خیلی خیلی خیلی هم بیشتر رشد کرده بود.
                          اما خودرو هنوز گپ و پر نکرده
                          میشه بیشتر در مورد خساپا و این که از بازار عقب هست توضیح بدید؟؟؟؟

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خساپا:
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

خودرو:
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

ای خدا....
                                چرا اصلا من متوجه نشدم که اینا امسال اینقدر سود دادن
                                چرا واقعا خودروی 80 تومنی و نخریدم.؟؟؟
                                وگرنه الان داشتیم اسباب کشی می کردیم تو خونه ی خودمون.... نه دوباره تو خونه رهن و اجاره ای:(
                                یعنی بازم بازار از این فرصت ها میده؟؟؟
                                یعنی بازم سهامی هستن با این پتانسیل؟؟؟
                                دوستان بگردیم این سهام و پیدا کنیم...

نظر

در حال کار...
                                X