دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

از کجا می‌توان فهمید یک نماد بازارگردان دارد یا نه؟ و اگر دارد کیست؟ و احیانا چگونه عمل می‌کند؟
    حتما باید در بخش سهامداران یک حقوقی به نام بازارگردان باشد؟ یا خود حقوقی اصلی یا اصلا حقیقی هم می‌تواند بازارگردان باشد؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• علیرضا حسنی
      عضو فعال
      • Mar 2019
      • 1642

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      از کجا می‌توان فهمید یک نماد بازارگردان دارد یا نه؟ و اگر دارد کیست؟ و احیانا چگونه عمل می‌کند؟
      حتما باید در بخش سهامداران یک حقوقی به نام بازارگردان باشد؟ یا خود حقوقی اصلی یا اصلا حقیقی هم می‌تواند بازارگردان باشد؟
      بازارگردان یا بازیگر؟ فکر کنم بیشتر منظورتون بازیگر باشه تا بازار گردان درسته؟

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

آقا محمد حسین، میشه بازار رو بشکل درخت بررسی کرد؟ مثلا بگیم یک تنه اصلی هست که کل سهام بهش متصل هستن، کل درخت باهم رشد می کنند (البته شاخه های بریک و سبک سریع تر رشد می کنند، همین طور به نور بهتری هم دسترسی دارن، ولی بالاخره وصلن به تنه های اصلی)
        از آون طرف یکی از تنه های اصلی خساپا و خودرو هست مثلا که قطعات وصلن به این دوتا تنه و تکون خوردن این تنه ها ی اصلی (هرچند که خودشون کم نوسان کنن،) تنهای فرعی رو نوسان بیشتری میده و چون تنه های فرعی سبک هستن هرچی سبکتر نوسان بیشتر و تکون بیشتری می خورن، البته حیات این تنه های فرعی به تنه های نیمه اصلی هست،

گاهیم ی شاخه های ظریف سریع رشد می کنند و میرسن بالای درخت و نور زیادی جذب می کنند (انرژی، خورشید همون نقدینگی)
        ومی تونن فارغ از تنه ی اصلی کلی رشد کنند، بادها هم حسابی نوسانشون بدن، چون باریک هستن هنوز چوب خشک نشدن، پیر نیستن،
        گاهی وقتا هم این درخت پیر باید هرس بشه، تا بهتر رشد کنه

بنظرتون رو این موضوع بیشتر فکر کنم، یا شهوت (بی فایده) هست؟ ?
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
          بازارگردان یا بازیگر؟ فکر کنم بیشتر منظورتون بازیگر باشه تا بازار گردان درسته؟
          نه. منظورم همان بازارگردان بود.
          در برخی نمادها جزء سهامداران درصدی می‌زند مثلا ج.ج.بازارگردان‌های‌وب. یک همچنین چیزی.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
            آقا محمد حسین، میشه بازار رو بشکل درخت بررسی کرد؟ مثلا بگیم یک تنه اصلی هست که کل سهام بهش متصل هستن، کل درخت باهم رشد می کنند (البته شاخه های بریک و سبک سریع تر رشد می کنند، همین طور به نور بهتری هم دسترسی دارن، ولی بالاخره وصلن به تنه های اصلی)
            از آون طرف یکی از تنه های اصلی خساپا و خودرو هست مثلا که قطعات وصلن به این دوتا تنه و تکون خوردن این تنه ها ی اصلی (هرچند که خودشون کم نوسان کنن،) تنهای فرعی رو نوسان بیشتری میده و چون تنه های فرعی سبک هستن هرچی سبکتر نوسان بیشتر و تکون بیشتری می خورن، البته حیات این تنه های فرعی به تنه های نیمه اصلی هست،

گاهیم ی شاخه های ظریف سریع رشد می کنند و میرسن بالای درخت و نور زیادی جذب می کنند (انرژی، خورشید همون نقدینگی)
            ومی تونن فارغ از تنه ی اصلی کلی رشد کنند، بادها هم حسابی نوسانشون بدن، چون باریک هستن هنوز چوب خشک نشدن، پیر نیستن،
            گاهی وقتا هم این درخت پیر باید هرس بشه، تا بهتر رشد کنه

بنظرتون رو این موضوع بیشتر فکر کنم، یا شهوت (بی فایده) هست؟ ������
            فکر نکنم مدل‌سازی خوبی باشد.
            نمی‌دانم.
            به این نیاندیشیده‌ام تا کنون.

اکنون که بحثش پیش آمد بگذارید این‌گونه تقسیم بندی بکنیم:

تقسیم‌بندی بازار
            =========
            نمادهای بازار دو دسته هستند.

نمادهای انرژی‌محور (صادراتی‌محور-دلار محور-بنیادی-یارانه‌محور) که از دید «گروه» محدود هستند (به چهار گروه فلز و معدنش و نفت و پتروشیمی‌اش) ولی از دید سود به قول جناب ادیب این ۲۰ درصد بازار ۸۰ درصد سود بازار را تولید می‌کنند. اینها جان می‌دهند برای پیرمردها... بخرند بیاندازند یک گوشه‌ای و چند وقت بعد بیایند ازش گنج برداشت کنند‍! برای سرمایه‌گذاری‌ها که سود سالانه ازش بگیرند. برای افراد بنیادی‌کار. حرکت اینها لاک‌پشتی است. (و لاک‌پشت همیشه بر خرگوش پیروز است.)

و نمادهای به درد نخور. که خودرویی‌ها همیشه شماره یک هستند در این موضوع. یک زمانی قندی‌ها هم بودند. یک زمانی سیمانی‌ها هم بودند... (به تصمیمات دولتی ربط دارد این بدبخت کردن یا خوش‌بخت کردن صنایع. بگذریم.) اینها جان می‌دهند برای سفته‌بازی و نوسان‌گیری. خوش‌بخت می‌کنند و بدبخت می‌کنند. رفتار خرگوشی دارند. کسی بخواهد اینها را بررسی بنیادی کند /:.yead.:/ تنها وقت خودش را تلف کرده!

و اگر بخواهیم یک دسته‌ی سومی هم مثلا بگیریم باید بگوییم زیرشاخه‌های این دو گروه و جیره‌خواران اینها. معمولا جیره‌خواران باید مانند همین‌ها وضعشان خوب باشد. مثلا فباهنر هم مانند فملی وضعش خوب است. و مانند خاذین که مانند خساپا درونش خالی است. ولی مانند پرچم کره‌ی‌جنوبی در میان بدها (جیره‌خواران خودرویی‌ها مثلا) خوب هم پیدا می‌شود و در میان خوب‌ها (بنیادی‌ها وجیره‌خواران آنها) بد هم پیدا می‌شود.

=======================

این حالت پرچم کره‌جنوبی را مخصوصا گفتم. به خاطر آن حالت درخت. اگر حالت درخت درست باشد باید همواره حرکت هم هم‌جهت باشد و هم ‌یک‌شکل. ولی گاهی نگاه می‌کنیم می‌بینیم مثلا در بین نمادهای خودرویی برخی دارند آهسته و پیوسته (لاک‌پشتی-بنیادی-بازارگردان‌دار) حرکت می‌کنند! یا یک سری اصلا همواره تقریبا خلاف جهت گروه حرکت می‌کنند! (اگر اشتباه نکنم خنصیر و خکار خیلی مواقع برعکس حرکت می‌کنند. با اینکه دقیقا قطعه‌ساز هم هستند!!!)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

تلگرام داخلی (https://web.monocx.com/#/im) هم باز شد.
              خدا را شکر.
              ان‌شاءالله بازار شنبه سبز است.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

گمان کنم برای امروز باشد:

استعلام قیمت بازار

20:00

سکه امامی : 4,155,000
                آبشده : 1,778,500
                طلا 18 عیار : 410,739
                طلا 24 عیار : 548,920
                بهار : 4,080,000
                نیم : 2,280,000
                ربع : 1,470,000
                سکه گرمی : 950,000
                دلار تهران : 12,400
                دلار هرات : 12,280
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

یک زمانی به هوای اینکه زر رشد می‌کند رفته بودم زر خریده‌بودم. (نماد سکه سامان و صادرات و نماد گوهر اگر اشتباه نکنم.)

من بدون سود فروختم و
                  از قضا رشد هم کرد.

ولی اصلا کار اشتباهی نکردم.

دیگر هم احتمالا دوباره سراغ این نمادها نمی‌روم.

بازار بورس همواره بهتر از دیگر بازارهاست. (مگر در موارد عجیب غریبی مانند گند دولت احمدی‌نژاد و گند دولت روحانی. آن سال‌هایی که یکباره تورم (ارز) چند صد درصد شد. که حالا حالاها از این چیزها انگار نداریم. مگر ورشکست شدن بانک‌ها.)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

تالار بورس هم درست شده بود دوباره خراب شد. هرچند زیاد آنجا دیگر سر نمی‌زنم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

نه. منظورم همان بازارگردان بود.
                      در برخی نمادها جزء سهامداران درصدی می‌زند مثلا ج.ج.بازارگردان‌های‌وب. یک همچنین چیزی.
                      بله دیگه اون که همونطور که فرمودید مشخصه و به صورت رسمی اعلام میشه.
                      و اینکه بازارگردان بنا بر تعهداتش اگه درخواست بده دامنه نوسان سهم میتونه افزایش پیدا کنه مثل نماد سمگا.

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

تالار بورس هم درست شده بود دوباره خراب شد. هرچند زیاد آنجا دیگر سر نمی‌زنم.
                        سلام وصل هست الان
                        من از dns زیر استفاده می کنم:
                        217.218.127.127
                        185.20.163.2
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

گمان کنم برای امروز باشد:

استعلام قیمت بازار

20:00

سکه امامی : 4,155,000
                          آبشده : 1,778,500
                          طلا 18 عیار : 410,739
                          طلا 24 عیار : 548,920
                          بهار : 4,080,000
                          نیم : 2,280,000
                          ربع : 1,470,000
                          سکه گرمی : 950,000
                          دلار تهران : 12,400
                          دلار هرات : 12,280
                          قیمتهای پایان روز

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                            سلام وصل هست الان
                            من از dns زیر استفاده می کنم:
                            217.218.127.127
                            185.20.163.2
                            برای من هم همین 217 بود.
                            امروز برش داشتم خودکارشان کردم.

پینگ می‌کنم تایم‌اوت می‌شود.
                            ===========================
                            این 185 هم جدید است می‌شنوم. مال کجاست؟
                            ===========================
                            من معمولا دومی را بین‌المللی می‌گذارم. مثلا 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 مثلا با خودم می‌گویم اگر این کار نکرد آن یکی کار کند. (البته اکنون که بین‌الملل بسته است که هیچ...)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سیاست - چیزی که همه در آن خبره‌اند!
                              =======================
                              زمانی که خیل عظیم بررسی‌های سیاسی خیل عظیم مردم را می‌بینم... یاد حرف چرچیل می‌افتم... که می‌گفت: نمی‌دانم چگونه است که بزرگترین سیاستمداران رانندگان تاکسی و آرایشگران آرایشگاه‌ها هستند!

می‌دانید برای چیست؟ بگذارید نخست چالش زیر را مطرح کنم تا پاسخش را خود به خود داده باشم.

چالش:
                              عزیز من. تو که گمان می‌کنی حرف‌های درون دهانت از خودت است. و زیاد می‌فهمی. و از سیاست خیلی سررشته داری. اگر واقعا این‌گونه است، بیا یک سری پیشبینی انجام بده. بگو فلان می‌شود یا بهمان می‌شود.
                              بعد از مدتی نگاه کن ببین چند درصد پیشبینی‌هایت درست یا حتی نزدیک به واقعیت یا حتی در جهت واقعیت پیش رفته.
                              اگر دیدی درصدش خیلی افتضاح است، یک لطفی بکن، تا زمانی که سواد سیاسی‌ات را افزایش نداده‌ای حرف نزن.
                              کاش دنیای سیاست هم شبیه این مسابقات بورسی داشت.

متاسفانه بیشتر ما سواد رسانه نداریم. نمی‌دانیم درونمان با چه و چگونه باد شده است. نمی‌دانیم حرف‌های درون دهانمان از خودمان نیست!!! نمی‌دانیم فلان فیلم را که ساخته‌اند بدون اینکه حتی به فلان سمت حتی اشاره‌ای کرده باشند (با آن) فلان حرف را در زبان من و شما انداخته‌اند. نمی‌دانیم. برای اینکه ژرف‌اندیشی نداریم. به اندیشه‌های خود نمی‌اندیشیم. به خوراک خود نگاه نمی‌کنیم. در حالی که قرآن به ما دستور داده. (اگر اشتباه نکنم: فلینظر الانسان الی طعامه.) نمی‌دانیم این چند خوراک رسانه‌ای (خبری/اینستاگرامی/تفریحی/فیلم و سریالی) که ترتیب داده شده است برای این است که (اندیشه‌ی) شما را مانند یک توپ بیلیارد از نقطه‌ی الف به نقطه‌ی ب منتقل کند تا با گل کردن/شدن (احساسات) شما یک نفر دیگر ببرد و یک نفر ببازد.

* نمی‌دانم چگونه است که بزرگترین سیاستمداران رانندگان تاکسی و آرایشگران آرایشگاه‌ها هستند!
                              * پیشبینی کن.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

سیاست - چیزی که همه در آن خبره‌اند!
                                =======================
                                زمانی که خیل عظیم بررسی‌های سیاسی خیل عظیم مردم را می‌بینم... یاد حرف چرچیل می‌افتم... که می‌گفت: نمی‌دانم چگونه است که بزرگترین سیاستمداران رانندگان تاکسی و آرایشگران آرایشگاه‌ها هستند!

می‌دانید برای چیست؟ بگذارید نخست چالش زیر را مطرح کنم تا پاسخش را خود به خود داده باشم.

چالش:
                                عزیز من. تو که گمان می‌کنی حرف‌های درون دهانت از خودت است. و زیاد می‌فهمی. و از سیاست خیلی سررشته داری. اگر واقعا این‌گونه است، بیا یک سری پیشبینی انجام بده. بگو فلان می‌شود یا بهمان می‌شود.
                                بعد از مدتی نگاه کن ببین چند درصد پیشبینی‌هایت درست یا حتی نزدیک به واقعیت یا حتی در جهت واقعیت پیش رفته.
                                اگر دیدی درصدش خیلی افتضاح است، یک لطفی بکن، تا زمانی که سواد سیاسی‌ات را افزایش نداده‌ای حرف نزن.
                                کاش دنیای سیاست هم شبیه این مسابقات بورسی داشت.

متاسفانه بیشتر ما سواد رسانه نداریم. نمی‌دانیم درونمان با چه و چگونه باد شده است. نمی‌دانیم حرف‌های درون دهانمان از خودمان نیست!!! نمی‌دانیم فلان فیلم را که ساخته‌اند بدون اینکه حتی به فلان سمت حتی اشاره‌ای کرده باشند (با آن) فلان حرف را در زبان من و شما انداخته‌اند. نمی‌دانیم. برای اینکه ژرف‌اندیشی نداریم. به اندیشه‌های خود نمی‌اندیشیم. به خوراک خود نگاه نمی‌کنیم. در حالی که قرآن به ما دستور داده. (اگر اشتباه نکنم: فلینظر الانسان الی طعامه.) نمی‌دانیم این چند خوراک رسانه‌ای (خبری/اینستاگرامی/تفریحی/فیلم و سریالی) که ترتیب داده شده است برای این است که (اندیشه‌ی) شما را مانند یک توپ بیلیارد از نقطه‌ی الف به نقطه‌ی ب منتقل کند تا با گل کردن/شدن (احساسات) شما یک نفر دیگر ببرد و یک نفر ببازد.

* نمی‌دانم چگونه است که بزرگترین سیاستمداران رانندگان تاکسی و آرایشگران آرایشگاه‌ها هستند!
                                * پیشبینی کن.
                                حالا کاش فقط رانندگان تاکسی و آرایشگران بودند. فعلا که همه ی مردم ایران سیاستمدار شده اند. البته شاید کلمه ی همه غلو باشه. چون من خودم به شخصه نه سیاست و بحث سیاسی و دوس دارم و نه اصلا نظری میدم. شاید خیلی ها مثل من باشن. بنظرم خانم ها کمتر در این موارد بحث میکنن. آقایون خیلی خودشون رو صاحبنظر میدونن. یکیشون که خیلی ادعاش میشه شوهر خواهر منه... بعضی وقتا از نظر من عملا چرت میگه حتی... :):D
                                آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/21, 10:25.
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X