دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

اختلالات روانی هم جالبه

مثلا اینو خوندم یاد ی بنده خدایی افتادم

درباره ویژگی‌های شخصیت انفعالی - تهاجمی، اظهار کرد: این افراد به طور غیر مستقیم از انجام وظائف معمول شغلی و اجتماعی سر باز می‌زنند، همیشه ازاین که دیگران او را درست درک نکرده و قدر او را نمی‌دانند، شکایت دارند و به نظر می‌رسد بدون هیچ دلیل منطقی از مافوق خود خشمگین است و انتقاد می‌کند.نسبت به افراد موفق تَر از خود حسود هستند و کار‌هایی انجام می‌دهند که به شیوه غیر مستقیم موفقیت شما را پوچ و بی‌ارزش جلوه گر می کند.
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
      برادر عزیزم، سلام.
      خیلی عالی بود.
      انگار مو به مو وصف مرا نوشته بودند! /:.ph34r-smiley.:/
      گمان کنم از بین موارد گفته شده ۹۰ درصد با من هم‌خوانی داشت. (البته من خیلی از این موارد را در عمل به ظهور نمی‌رسانم چون با خودم می‌گویم درست نیست... ولی تقریبا در مورد ۹۰ درصدش گرایش دارم به آن.)
      خیلی عالی بود.
      خیلی.
      و البته درست.
      به ویژه آن قسمتش که می‌گوید این‌قدر به چارچوب‌ها و اصول و جزئیات و چیزهای دیگر کار اهمیت می‌دهند که اصلا از خود کار باز می‌مانند! /.:biggrinsmiley.:/
      -------------------------
      در مورد این که این یک اختلال است یا نه؟
      نمی‌توانم بگویم اختلال است... ولی «نتیجه‌» اش صد در صد «اشتباه» است.
      و در مورد رفع و برطرف کردنش هم گمان کنم باید به خودمان این تذکر را بدهیم که: توصیه قرآن به رفتار در دنیا «رفق» است. مدارا. همراهی. کوتاه‌آمدن. گیر ندادن و سخت نگرفتن.
      و اینکه (برای اصلاح کمال‌گرایی و گرایش دادن منشاء این مشکل یعنی کمال‌گرایی به کمال آن و جای درست آن) باید به خودمان متذکر شویم که کمال‌گرایی در دنیا معنی ندارد. در جاهای کامل و ایده‌آل کمال‌گرایی می‌تواند تحقق بپذیرد و اصلا اگر کسی کمال‌گرا نباشد در اشتباه است. ولی از سوی دیگر در این دنیای ناقص و کثیف (یعنی در هم و برهم) و پر اشتباه کمال‌گرایی نباید رعایت شود. باید هم هنجارها انعطاف‌پذیر نوشته شوند و هم اینکه باید انتظار داشت که هنجارها شکسته شوند! و توجه داشت که این موضوع در دنیا کاملا امری عادی و طبیعی است.
      متاسفانه ذهن ما جوان‌های نسل آی تی (به ویژه ماهایی که با دنیای الکترونیک و رایانه و صفر و یک و از همه مهمتر «برنامه‌نویسی» آشنایی داریم) به واسطه‌ی درک کردن و سر و کار داشتن با دنیایی بی‌نقص و کامل و گشت و گذار در آن و دیدن مواهب قانون‌مندی آن مقداری به سوی کمال‌گرایی می‌رود.
      باید توجه داشته باشیم که این دنیای کثیف (در هم و بر هم) فرق می‌کند و قانون‌مندی و نظام‌دار بودن و منظم بودن و زیبا بودن کامل آن میسر نیست که نیست که نیست که نیست!
      و باید با آن ساخت!

هشتگ رفق.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        برادر عزیزم، سلام.
        خیلی عالی بود.
        انگار مو به مو وصف مرا نوشته بودند! /:.ph34r-smiley.:/
        گمان کنم از بین موارد گفته شده ۹۰ درصد با من هم‌خوانی داشت. (البته من خیلی از این موارد را در عمل به ظهور نمی‌رسانم چون با خودم می‌گویم درست نیست... ولی تقریبا در مورد ۹۰ درصدش گرایش دارم به آن.)
        خیلی عالی بود.
        خیلی.
        و البته درست.
        به ویژه آن قسمتش که می‌گوید این‌قدر به چارچوب‌ها و اصول و جزئیات و چیزهای دیگر کار اهمیت می‌دهند که اصلا از خود کار باز می‌مانند! /.:biggrinsmiley.:/
        -------------------------
        در مورد این که این یک اختلال است یا نه؟
        نمی‌توانم بگویم اختلال است... ولی «نتیجه‌» اش صد در صد «اشتباه» است.
        و در مورد رفع و برطرف کردنش هم گمان کنم باید به خودمان این تذکر را بدهیم که: توصیه قرآن به رفتار در دنیا «رفق» است. مدارا. همراهی. کوتاه‌آمدن. گیر ندادن و سخت نگرفتن.
        و اینکه (برای اصلاح کمال‌گرایی و گرایش دادن منشاء این مشکل یعنی کمال‌گرایی به کمال آن و جای درست آن) باید به خودمان متذکر شویم که کمال‌گرایی در دنیا معنی ندارد. در جاهای کامل و ایده‌آل کمال‌گرایی می‌تواند تحقق بپذیرد و اصلا اگر کسی کمال‌گرا نباشد در اشتباه است. ولی از سوی دیگر در این دنیای ناقص و کثیف (یعنی در هم و برهم) و پر اشتباه کمال‌گرایی نباید رعایت شود. باید هم هنجارها انعطاف‌پذیر نوشته شوند و هم اینکه باید انتظار داشت که هنجارها شکسته شوند! و توجه داشت که این موضوع در دنیا کاملا امری عادی و طبیعی است.
        متاسفانه ذهن ما جوان‌های نسل آی تی (به ویژه ماهایی که با دنیای الکترونیک و رایانه و صفر و یک و از همه مهمتر «برنامه‌نویسی» آشنایی داریم) به واسطه‌ی درک کردن و سر و کار داشتن با دنیایی بی‌نقص و کامل و گشت و گذار در آن و دیدن مواهب قانون‌مندی آن مقداری به سوی کمال‌گرایی می‌رود.
        باید توجه داشته باشیم که این دنیای کثیف (در هم و بر هم) فرق می‌کند و قانون‌مندی و نظام‌دار بودن و منظم بودن و زیبا بودن کامل آن میسر نیست که نیست که نیست که نیست!
        و باید با آن ساخت!

هشتگ رفق.
        کمال‌گرایی خودش اشکال ندارد.
        درست است.
        یعنی عقل.
        یعنی دین.
        یعنی دنبال کردن حق.
        یعنی خداجویی.
        نه کمال‌گرایی خودش اشکال ندارد.
        و این که (به نگر من)
        کمال‌گرایی از قضا درست نمی‌شود مگر به کمال‌گرایی! (به کمال رساندن کمال‌گرایی.)
        به عبارت دیگر کمال کمال‌گرایی صرف‌نظر از کمال‌گرایی در قالب/قابلیت‌ ناکامل (ناقص) ناکامل است.
        دقیقا به همان شیوه که یک برنامه‌نویس خبره باید برنامه‌هایی که می‌نویسد بتواند با دنیا و به خصوص با مردم (با رفتارهای پیچیده و ناقص و غیر همگون آنها) تعامل داشته باشد. یک انسان هم برنامه‌ی زندگی‌اش را باید آن قدر دقیق طراحی کند که تمام نقاط نادقیق را پوشش دهد. چه در دیگر انسان‌ها، چه در دنیا و چه در خودش. که خودش صد تا دست ندارد و بهترین ذهن‌ها را ندارد و بهترین بدن‌ها را ندارد و حتی اگر داشت باز ایده‌آل نبود. خلاصه اینکه خودش هم حتی (از دید دنیوی) ایده‌آل نیست و نمی‌تواند باشد و اگر برنامه‌ای ایده‌آل می‌خواهد بریزد باید این ناایده‌آلی‌ها را هم برنامه‌اش پوشش دهد.

بعد عرفانی: دو تا صد داریم. یک صدی که تنها یک صد است و یک صدی که در آن نود و نه و نود و هشت و ... هم هست. آن حضرت صد نخستین کامل نیست و دارا (مالک) نیست. چرا که نقص ندارد. و نقص داشتن از لوازم کمال است. و چون حضرت صد نمی‌تواند خودش در ذات با این نواقص آمیختگی داشته باشد لذا باید این موجودات و نیستی‌ها را (به صورت اعتباری و نیستی) در خود مشاهده نماید. و البته نمی‌توان گفت موجود شود که این عدم موجود شدنی نیست. تنها به فعل مشاهده می‌توان اشاره کرد. و این مشاهده هم در عوالم دون و غفلت مانند حس و خیال ممکن است و آن گونه از مشاهده هم در حقیقت بیشتر به صرف نگر از مشاهده می‌خورد تا خود مشاهده. ندیدن است تا دیدن. و این مشاهده در مرآت است. که تکثر زا است و دروغ پرداز.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

بورس فاماتک on Instagram: “#borsfamatak”
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام بر دوستان.
            بورس امروز احتمالا می‌خواهد جشن بگیرد.
            ببینیم عمر روند چقدر است. و البته قدرتش.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

کمپین فارس نیوز چی شدش؟ بنظرم این حقوقی ها و دولت بایست یه اهرم فشار بدرد بخوری بالای سرشون بیاد

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط نقی خواب علی پست شده است View Post
                سلام جناب رهنما و دیگر دوستان.
                من تجربه ای از موفقیت دارم.
                در سال 63 سال سوم راهنمایی مردود شدم. مدرسه امان هم منحل شد. اجبارا به مدرسه دیگری رفتم.
                در مدرسه جدید. معلم اول سال اسامی دانش اموزان را پرسید و بعد گفت هر کسی دوساله است دستش بالا.
                وقتی دستم را بالا گرفتم حس کردم کل کلاس به چشم تنبل به من نگاه میکند. تنبل هم بودم.
                همان لحظه چنان اراده ای در من شکوفا شد که گفتم باید این نگاه ها را از خودم دور کنم.
                منی که تا پارسال معلم به دانش اموزان نگاه میکرد تا از یکی سوال بپرسد. وحشت میکردم و خدا خدا میکردم یوقت از من نپرسد.
                حالا داستانم فرق میکرد.معلم میگفت کی جواب این پرسش را میداند؟ دستم را بالا میبردم.
                ان سال شاگرد اول کلاس شدم. یه دوساله شاگرد اول شد.
                نمیدانم خجالت و شرم باعث همچین نیروی مثبتی در من شد؟ یا عوض شدن مدرسه؟
                عالی.?
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                  کمپین فارس نیوز چی شدش؟ بنظرم این حقوقی ها و دولت بایست یه اهرم فشار بدرد بخوری بالای سرشون بیاد
                  فارس من
                  ۵۷ هزار امضاء شد.
                  احتمالا رفته برای پیگیری.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سرمایه‌ی من که حسابی... ???
                    ولی خوشحالم از این که شاخص کل هر روز دارد مثبت می‌خورد! ☺??
                    (ماشاءالله به آقای روحانی و تیم اقتصادی‌اش که امروز هم دماسنج اقتصاد کشور را مثبت نگه داشتند.)

#زنونابین ?
                    #گشایش
                    #حمایت
                    #نوسان‌گیری‌ازمردم
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

....
                      آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/09/07, 20:01.

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یکی از دوستان حرف جالبی زد... گفت می‌بینی مردم در شبکه‌های اجتماعی چه می‌گویند... گفت نزدیک است کارشان به کفر بکشد!
                          شوخی تلخی بود.
                          شوخی تلخی است که روزگار با مردم می‌کند.
                          نفاقشان را رو می‌کند.
                          حزب باد بودنشان را به رخ‌شان می‌کشد.
                          دو زاری بودنشان را بر ملا می‌کند.

#دوزاری‌نباشیم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

اگر همه چیز را سپرده‌ای دست خدا دیگر ناراحتی‌ات برای چیست؟
                            ناراحتی تو زبان حال تو است.
                            به زبان حال داری می‌گویی خدایا دروغ بود.
                            دروغ بودی تو... دروغ بود حکیم بودن تو... دروغ بود ایمان من به کریم بودن تو...
                            دروغ بود ایمان دو روزه‌ی دوزاری من. کشک بود ایمان من به رزاقیت تو. چرت بود ایمان من به مقتدر بودن تو و این که همه چیز در دستان قدرتمند تو است و همه کاره تویی و هرچه تو بخواهی انجام می‌شود و هر چه دیگران بخواهند انجام نمی‌شود.

خدایا.
                            همه چیز در دستان تو است. اگر اکرام می‌کنی و بالا می‌بری به حق و به دانش آزمایش می‌کنی و اکرام می‌کنی و نعمت می‌دهی. و اگر آزمایش می‌کنی و پایین می‌کشی به حق می‌آزمایی و به درستی نعمت می‌گیری و...
                            و اینکه...
                            نعمت نمی‌گیری. نعمت بزرگتر می‌دهی.
                            مادر زمانی که یک چیزی از بچه‌اش می‌گیرد از او چیزی نگرفته. بلکه چیزی بزرگتر به او داده.
                            و تو از مادر حکیم‌تر و مهربان‌تری.

اگر دادی به حق دادی و اگر ستاندی به حق گرفتی.
                            و صلاح من فعل تو است.
                            خدایا، امید دارم به من ببخشایی بهتر از آنچه از من از دست رفته. بیشتر و بزرگتر و زیباتر.
                            که با بخشش چیزی از تو کم نمی‌شود و تو همواره بر بندگان پر رافت بوده‌ای.

و ما توفیقی الا بالله علیه توکلت و الیه انیب.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• MORTEZA66
                              عضو عادی
                              • Jun 2020
                              • 94

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              قبلا اخر هفته که میشد ناراحت میشدم که بورس تعطیله
                              الان خیلی خوشحال میشم و یه احساس آرامش عجیبی پیدا می کنم.
                              حس کسی و دارم که پنج روز هفته شکنجه اش می کنن
                              بعد دو روز آخر هفته میگن خب دیگه شکنجه واسه دو روز تعطیل
                              یه نفس راحتی بکشیم این دو روز

فردا برم کلی خرید کنم حال و هوام عوض بشه...

برام جالبه شما در اکثر پستاتون از ضرر ها و ...... میگید
                              بعد اومدید به من نصیحت میکنید....
                              امیدوارم 5 ساله دیکه این وضعیت ضرر هاتون تموم بشه من پستای سود کردن شما رو ببینم .......

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط MORTEZA66 پست شده است View Post
                                برام جالبه شما در اکثر پستاتون از ضرر ها و ...... میگید
                                بعد اومدید به من نصیحت میکنید....
                                امیدوارم 5 ساله دیکه این وضعیت ضرر هاتون تموم بشه من پستای سود کردن شما رو ببینم .......
                                من ضرر نکردم.
                                من دویست تومن اوردم بورس. الان یه میلیارد دارم.
                                هر چی ضرر کردم از سوده.
                                من عادت ندارم از سودهام بگم.
                                الانم دیدم شما خیلی راحت قضاوت می کنید منم مجبور شدم واسه اولین بار این رو اعلام کنم.
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X