دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

.............
    آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/09/09, 22:51.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      .............
      دانلود فعال ساز ویندوز 7/8.1/10 و آفیس 2010/2013/2016/2019 ( مرداد 99 )

kms فعال ساز آفیس و ویندوز

احتمالا آقا محمد حسین نرم افزار open office را معرفی خواهند کرد که بسیار کم حجم و راحت و کارگشاس و زیر دین هم نمی روید چون نرم افزار رایگان است.

Apache OpenOffice 4.5.0 + Portable آفیس قدرتمند و رایگان - دانلود رایگان

قبلا شرکت های کوچک در همان صفحه ایمیل هم که مشخصات نامخانوادگی شماره حساب و کد سهامداری می نوشتید ثبت می کردن ( اینکه فرمت دقیقا رعایت بشه مهم نبود ) الان ممکنه بخاطر تعداد بالای سهامداران اطلاعات توسط رایانه خوانش بشه
      آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/09/09, 23:01.
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• gholamk
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 520

دوستان سلام
        اگر وقت اضافی دارید و نمیدونید چکار کنید این آدرس ی کانال تلگرامی هست ک مطالب خوبی می‌ذاره
        دانلود کنید و گوش بدید واقعا جاهایی ک وقت آزاد دارید گوش بدید خیلی ب آدم کمک می‌کنه

@kttttttttttttt
        کتابخانه صوتی موفقیت

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
          دانلود فعال ساز ویندوز 7/8.1/10 و آفیس 2010/2013/2016/2019 ( مرداد 99 )

kms فعال ساز آفیس و ویندوز

احتمالا آقا محمد حسین نرم افزار open office را معرفی خواهند کرد که بسیار کم حجم و راحت و کارگشاس و زیر دین هم نمی روید چون نرم افزار رایگان است.

Apache OpenOffice 4.5.0 + Portable آفیس قدرتمند و رایگان - دانلود رایگان

قبلا شرکت های کوچک در همان صفحه ایمیل هم که مشخصات نامخانوادگی شماره حساب و کد سهامداری می نوشتید ثبت می کردن ( اینکه فرمت دقیقا رعایت بشه مهم نبود ) الان ممکنه بخاطر تعداد بالای سهامداران اطلاعات توسط رایانه خوانش بشه

گفتم یه بار دیگه برم از گوگل سرچ کنم ببینم به نتیجه میرسم
          واسه همین سوالم و پاک کردم.
          ولی مرسی به شما که زودتر پاسخ دادین. الان دیدم.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

جناب سروش شما نرم افزار انی دسک رو دارید؟
            اگه دارید می تونید بیایید رو سیستم من واسم نصبش کنید لطفا؟
            خودم هر کاری می کنم درست نمیشه.

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

جناب سروش شما نرم افزار انی دسک رو دارید؟
              اگه دارید می تونید بیایید رو سیستم من واسم نصبش کنید لطفا؟
              خودم هر کاری می کنم درست نمیشه.
              چرا نصب نمیشه ؟ و از کدام نرم افزار استفاده می کنید ؟
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

چرا نصب نمیشه ؟ و از کدام نرم افزار استفاده می کنید ؟
                فردا شب بهتون توضیح میدم. الان دیگه باید برم بخوابم.
                از وقت خوابم خیلی گذشته.
                الان من هیچی نمی تونم توضیح بدم دیگه. خیلی گیج میزنم الان...
                فقط این رو بگم که نصب شدن و که مشکل نداره.
                نصب میشه. اما کار نمیکنه.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

فردا شب بهتون توضیح میدم. الان دیگه باید برم بخوابم.
                  از وقت خوابم خیلی گذشته.
                  الان من هیچی نمی تونم توضیح بدم دیگه. خیلی گیج میزنم الان...
                  فقط این رو بگم که نصب شدن و که مشکل نداره.
                  نصب میشه. اما کار نمیکنه.

اپن افیس نصب کردین ؟ یا کی ام اس

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

اپن افیس نصب کردین ؟ یا کی ام اس
                    الان که هیچ کدوم اینایی که شما گفتید رو نصب نکردم.
                    ولی نصب هم کنم اینا هم جواب نمیدن. میدونم.
                    فک کنم اخرشم باید ویندوز عوض کنم.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

سه ساله که دارم بکوب از قانون جذب و nlp و مثبت اندیشی میخونم.
                      همه ی اینا جاهای مختلف به کمکم اومدن
                      اما گاهی اوقات تمام علمی که بلدی به هیچ کار نمیاد
                      فقط و فقط مقدسات و اعتقادات دینیت و امیدی که متوصل شدن به اونها بهت میده میتونه حالت و خوب کنه
                      البته همینم با قانون جذب همخوانی داره
                      بهش میگن مرحله ی رهایی
                      تو این حالی که داری و دست به دامن مقدساتت میشی دیگه خودت و رهای رها میکنی و یهو یه ندایی توی قلبت زمزمه میکنه که آروم باش
                      نگران هیچی نباش. همه چی و بسپر به من
                      اینجاست که تمام علمت و چیزایی که بلدی و بیخیال میشی
                      و فقط به اون ندای درونیت گوش میکنی و آروم میگیری
                      اینجاست که به قول دوست مسیحیم می فهمی که دین وسیله آرامش بشره
                      واقعا اگه دین و مقدسات نبودن اینجور مواقع چیکار میکردیم ؟؟؟
                      استر هیکس هم این مرحله رو میگه مرحله رهایی
                      که سومین مرحله برای رسیدن به خواسته هست.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        خیلی عالی است.
                        شما را نمی‌دانم ولی برای من هم عالی است.
                        سیاحت غرب را من هم نخوانده‌ام... ولی با اوصافی که ازش شنیدم ترجیح دادم نخوانم... و در عین حال مانند جناب سروش نقدش هم نمی‌کنم.
                        توضیح این که... راست راست است... ولی گاهی یک شیء واحد را چند نفر می‌بینند و همه برداشت‌های متفاوت می‌کنند... و حتی گاهی این برداشت‌ها همه هم درست است! چون بستگی به دید بیننده دارد. اصلا یک نظریه وجود دارد که آخرت برای همه یک چیز است... ولی یک نفر آن را جهنم می‌بیند و یکی دیگر «همان» را بهشت... هیچ کدام هم در مشاهده‌ی خودشان «دروغ» نگفته! ضرب المثل مشهور مولوی هست که می‌گوید یک چیز را چند نفر دیده بودند و با هم بحث می‌کردند و هر کس می‌گفت دیگری دارد اشتباه می‌کند. یکی می‌گفت آن چه من دیدم عنب بود. یکی دیگر می‌گوید نه آن چیز انگور بود.{۱}
                        ------------------------------
                        نسخه‌ی صوتی‌ای که من دارم گوش می‌دهم (که طرف هم زمان یک جورهایی شرح هم می‌دهد و به فلسفه‌ی ملاصدرا هم گاهی یک گریزی می‌زند{۲}) ترسناک نیست.
                        سه نفر را توضیح می‌دهد. دست کم نفر نخست ترسناک نیست.
                        و من هم موارد ترسناک نگاه نمی‌کنم و نمی‌خوانم و گوش نمی‌کنم. (برای گوشم دروازه گذاشته‌ام). هم موارد ترسناک و هم موارد خشن و شاید هم موارد احمقانه.
                        چیزی که روی احساساتم تاثیر بگذارد (تاثیر بد) را بایکوت می‌کنم.
                        (در گذشته مثلا نوجوانی، تلاش می‌کردم فیلم ترسناک ببینم و موارد خشن نگاه کنم که مثلا شجاع بشوم یا خودم را به خودم ثابت کنم! بعدا فهمیدم اندیشه‌ی اشتباهی است و این تاثیر را ندارد و تاثیر بد دارد. مثلا فیلم خشن روح آدم را عصبانی یا غمگین یا شقی می‌کند یا دست کم هیچ بدی‌ای نداشته باشد باعث می‌شود این چیزها برای آدم عادی شود.)
                        شبکه‌ی چهار اوایل سال یک مصاحبه/مستند گذاشته بود در همین حول و حوش. آن هم فوق العاده بود ولی متاسفانه نتوانستم همه‌اش را ببینم. فوق العاده بود. با نمونه‌های همین افراد رفته بود طرف مصاحبه کرده بود. جلوی تلویزیون {۴} و طرف چیزهایی که دیده بود را می‌گفت. من چهار پنج‌تایشان را اگر اشتباه نکنم دیدم.
                        می‌گویند یک انجمن‌های اینترنتی هست (مانند این انجمن بورسی ما) و نیز سایت‌های تخصصی‌ای در این زمینه وجود دارد که در آنها هزاران تجربه‌ی مشابه وجود دارد.
                        جالب است که با توجه به این که یک سری چیزها در هر کدام متفاوت است ولی یک سری چیزها در همه «مشترک» است!!! (چیزهایی مانند عبور از یک دالان نور یا همراهی با یک همراه (تور لیدر!) که مسائل را توضیح می‌دهد و غیره.
                        نکته‌ی جالب دیگر (برای افرادی که مانند من مشکوک هستند و به آسانی چیزی را قبول نمی‌کنند) این است که اینها خیلی وقت‌ها اوکی می‌گیرند. یعنی مثلا در آن برنامه‌ی تلویزیونی طرف رفته بود در آن عالم پدربزرگش را دیده بود و پدربزرگ به او گفته بود برگرد. بعد در این عالم مادر این پسر که مرده بود در خواب پدرش (همان پدر بزرگ) را دیده بود و به او گفته بود بچه‌ام؟ گفته بود ناراحت نباش من برش گرداندم. (این دو با هم تطبیق دارد.)
                        یا این که همین کتاب صوتی را گوش بدهید در همان تجربه‌ی نفر نخست مشخص می‌شود که شمار بسیار بسیار زیادی از این تطابق‌ها وجود دارد.
                        پانویس:
                        {۱} چار کس را داد مردی یک درم آن یکی گفت این بانگوری دهم آن یکی دیگر عرب بد گفت لا من عنب خواهم نه انگور ای دغا آن یکی ترکی بد و گفت این بنم من نمی‌خواهم عنب خواهم ازم آن یکی رومی بگفت این قیل را ترک کن خواهیم استافیل را
                        {۲} قابل توجه جناب سروش. البته گریز که... باید آدم قبلش یک مقدار از اسفار شنیده باشد تا یک کلمه‌ای که وسط حرف‌هایش اشاره می‌کند را درک کند.
                        {۳} و اصلا تطابق این موارد با فلسفه است که جالب است. به خصوص برای من. حالت داستانی‌اش هم جالب است. حالت پندآموزی‌اش هم جالب است. حالت علمی (دانستن آن ور) هم جالب است. ولی برای من از همه جالب‌تر تطابقی است که از این با سوالاتی که در فلسفه برایم به وجود می‌آمد می‌توانم بدهم.
                        {۴} باز هم قابل توجه جناب سروش.
                        اکنون بیش از نیمی از آن را گوش دادم.
                        واقعا عالی است. /:.wubsmiley.:/ به خصوص با توجه به توضیحاتی که گوینده (حجت الاسلام امینی خواه) رویش می‌دهد گهگاهی. (البته نیازمند یک مقدار پشتوانه‌ی فلسفی هم هست که آدم متوجه حرف‌های طرف بشود. ولی باز... بدون این پشتوانه هم عالی است.)
                        جناب سروش، برادر عزیزم، من خیلی دوست داشتم شما هم این را گوش کنید. احساس می‌کنم در انجمن یک نفر چنین چیزی به دردش بخورد آن شما هستید. /:.Heart.:/@};-
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ms. mousavi
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2018
                          • 129

اکنون بیش از نیمی از آن را گوش دادم.
                          واقعا عالی است. /:.wubsmiley.:/ به خصوص با توجه به توضیحاتی که گوینده (حجت الاسلام امینی خواه) رویش می‌دهد گهگاهی. (البته نیازمند یک مقدار پشتوانه‌ی فلسفی هم هست که آدم متوجه حرف‌های طرف بشود. ولی باز... بدون این پشتوانه هم عالی است.)
                          جناب سروش، برادر عزیزم، من خیلی دوست داشتم شما هم این را گوش کنید. احساس می‌کنم در انجمن یک نفر چنین چیزی به دردش بخورد آن شما هستید. /:.Heart.:/@};-
                          با سلام
                          ببخشید شما برای سن نوجوانی سخنرانی به زبان ساده و روان پیشنهادی دارید؟
                          ترجیها فایل صوتی و کوتاه
                          واقعا دلم برای بچه های این دوره میسوزه کارشون خیلی سخته

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Post
                            با سلام
                            ترجیها فایل صوتی و کوتاه
                            سلام. نه. متاسفانه تا حالا به همچین موضوعی نیاندیشیده‌ام. دینی منظور شما است یا فلسفی؟ برای خودتان (احتمالا به عنوان مادر نوجوان) می‌خواهید یا برای خود نوجوان؟ (برای این می‌پرسم که تو ذهنم باشد اگر چیزی دیدم یا به ذهنم رسید شاید یادم باشد خدمتتان بگویم.)
                            «محمد حسین» هستم.
                            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام. نه. متاسفانه تا حالا به همچین موضوعی نیاندیشیده‌ام. دینی منظور شما است یا فلسفی؟ برای خودتان (احتمالا به عنوان مادر نوجوان) می‌خواهید یا برای خود نوجوان؟ (برای این می‌پرسم که تو ذهنم باشد اگر چیزی دیدم یا به ذهنم رسید شاید یادم باشد خدمتتان بگویم.)
                              یک چیزی بگویم...
                              برایم یک مقدار عجیب بود.
                              ولی خیلی وقت‌ها آدم با نوجوان‌ها گفتگو می‌کند می‌بیند ظرفیت بسیار خوبی دارند. آدم تعجب می‌کند.
                              خیلی وقت‌ها حرف‌های گنده (و نه اصطلاحات مسخره‌ی قلمبه سلمبه) را می‌فهمند!!!
                              یک ظرفیت‌های بزرگی آدم در اینها می‌بیند. (با یکی دوتایشان که گفتگو می‌کردم به این نتیجه رسیدم.)
                              .
                              .
                              .

گاهی هم آدم از پیرمردها یک چیزهایی می‌بیند احساس می‌کند از بچه‌ی چند ساله هم عقلشان کمتر می‌رسد.
                              به قول برخی از علما: بچه‌های ریش سفید کم نداریم در جامعه.
                              .
                              .
                              .
                              منظورم از ظرفیت چیست؟
                              یکی توانایی فهم. یکی هم خواسته‌ها.
                              در مورد خواسته‌ها: گاهی یک نوجوان که به صورت طبیعی ازش انتظار داری دنبال پلی‌استیشن باشد خواسته‌های سطح بالاتر دارد. خواسته‌هایی از جنس سر در آوردن از آن دنیا و گرایش پیدا کردن به عوالم بالاتر از ماده. توانایی اندیشیدن به ورای دو دو تا چهارتای این دنیا را دارد. می‌خواهد که بفهمد.

از آن سو برخی پیرمردها خواسته‌های بچگانه و کودکانه دارند! آدم تعجب می‌کند. طرف یک پایش لب گور است آن یکی پایش توی گور! ولی دنیال خوردنی و ریاست و پول است! آدم با خودش می‌گوید: خاک تو گورت کنند مرد :D پس کی می‌خواهی بفهمی؟ دیگر مهلت هم که دارد تمام می‌شود! پس کی؟ کی می‌خواهی تلاش کنی بفهمی؟
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Post
                                با سلام
                                ترجیها فایل صوتی و کوتاه
                                من نمی‌دانم نوجوان مورد نظر شما چند ساله است ولی اکنون که داشتم می‌اندیشیدم...
                                برخی هستند صحبت‌هایشان برای عموم خوب است. مانند آقای قرائتی. یا حضرت استاد شهید مطهری رحمةالله‌علیه.
                                استاد مطهری یک سری کتاب داستان دارند به عنوان «داستان راستان». این برای سن‌های کم خیلی عالی است. (کلا اکنون که دارم می‌اندیشم با خودم می‌گویم اگر کودک-نوجوان داشتم حتما برایش داستان‌های قرآنی (خواندنی/صوتی/تصویری) تهیه می‌کردم نگاه کند.

من تقریبا بیشتر آثار استاد مطهری را خوانده‌ام.
                                همه را هم تقریبا هم‌زمان و در یک زمان (گمان کنم مثلا ۲۰ سالگی، یا کمتر یا بیشتر، همان حدود) خوانده‌ام. هم چیزهایی مانند داستان راستان را و هم چیزهایی مانند اصول فلسفه را.

اصول فلسفه فوووووووووووووووووووووق العاده است. برای همه سنی (بالای ۱۷ سال البته) عالی است. من هر کسی را که با فلسفه آشنایی نداشته باشد و علاقه داشته باشد را توصیه می‌کنم که از این کتاب بخواند (از ۱۸ تا ۸۰ سال. فرقی نمی‌کند. چه تحصیلات زیر دیپلم چه استاد تمام دانشگاه.) (دارم می‌اندیشم... این را هم اگر یک پسر ۱۶ - ۱۷ ساله داشتم که علایق فلسفی داشت (مثلا دو تا چرای جان دار ازم می‌پرسید و اندکی (میل به) ژرف‌اندیشی را در پرسش‌هایش می‌دیدم) حتما حتما حتما حتما برایش تهیه می‌کردم که بخواند.
                                انسانی که از خواندن این کتاب فارغ می‌شود به کل با انسانی که تازه این کتاب را به دست گرفته متفاوت است/می‌شود.
                                نمی‌گویم افکار آدم عوض می‌شود. خود آدم عوض می‌شود. دنیای آدم عوض می‌شود. جهان آدم عوض می‌شود.

استاد مطهری یک سری کتاب دیگر هم دارند که بین این دو دست کتاب قرار می‌گیرد. که آن هم برای هر کسی خوب است و مناسب. شاید برای از ۱۲-۱۳ سال به بالا.

البته: اول و آخر این روحیه بچه است که مشخص می‌کند چه به چه است و کدام کتاب/صوت به ذائقه‌اش می‌چسبد و دنبال چیست؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X