دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ms. mousavi
    ستاره دار (1)
    • Nov 2018
    • 129

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام. نه. متاسفانه تا حالا به همچین موضوعی نیاندیشیده‌ام. دینی منظور شما است یا فلسفی؟ برای خودتان (احتمالا به عنوان مادر نوجوان) می‌خواهید یا برای خود نوجوان؟ (برای این می‌پرسم که تو ذهنم باشد اگر چیزی دیدم یا به ذهنم رسید شاید یادم باشد خدمتتان بگویم.)
    متشکرم
    برای بچه های خواهرم میخوام 15 و 17 ساله هستن از نظر دینی و اعتقادی
    هفته ای یه روز که میان خونه ما کلی باهاشون حرف میزنم اما تا هفته بعد دوباره ریست میشن/:.rolleyessmileyani

چون شما فرمودید که سخنرانی گوش میکنید و خوب صحبت میکنید گفتم شاید موردی در ذهن داشته باشید

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Post
      متشکرم
      برای بچه های خواهرم میخوام 15 و 17 ساله هستن از نظر دینی و اعتقادی
      هفته ای یه روز که میان خونه ما کلی باهاشون حرف میزنم اما تا هفته بعد دوباره ریست میشن/:.rolleyessmileyani
      می‌فهمم چه می‌فرمایید.
      بچه‌ها دنیایی از احساسات هستند و مدام در حال تجربه کردن و رنگ گرفتن.
      جهت‌گیری‌شان هنوز مشخص نشده.
      و جهت‌دهنده‌ی افکارشان هم خودشان نیستند معمولا. بلکه محیط است. (و البته شما هم بخشی از محیطشان هستید. البته چند ساعت در هفته. که البته همین هم عالی است.)
      و توقع هم نباید داشت! بچه بچه است. بچگی‌اش را می‌کند و تاثیرپذیری از محیطش را دارد. خواهی نخواهی. (اصلا نمی‌توانم پسر بچه‌ای را تصور کنم که دنبال پلی‌استیشن نباشد! خیلی بعید است.) و طبیعی است که از آنجا و از دوستان و از خیلی چیزهای دیگر رنگ بگیرد. طبیعی است. و البته این رنگ‌ها هم یک‌جورهایی می‌مانند و هم یک‌جورهایی می‌روند. می‌روند، ولی یک صبغه‌ای از آنها در یاد آدم همواره می‌ماند. و خوب است ما تلاش کنیم صبغه‌های عاقلانه/معنوی را در آنها بیشتر کنیم. که در آینده کمکشان شود. (فقط هم برای آینده. وگرنه اکنون هر رنگی که می‌آید موقت است! حتی اگر دین‌داری کامل باشد!) (یعنی جوری که من ۲۵ ساله زمانی که به گذشته‌ام فکر می‌کنم به خودم بگویم من بارها اهل دین و مطالعه و فهم و شعور بوده‌ام. فقط در همین حد. )

معمولا بچه‌ها به مسائل عجیب خیلی علاقه نشان می‌دهند و این موارد در ذهنشان خوب می‌ماند! (البته من که دارم می‌گویم بیشتر یک پسر در ذهنم است و از دخترها زیاد نمی‌دانم.)
      مثلا در بین داستان‌های قرآنی روی داستان‌هایی که از حضرت سلیمان ع (قدرت!) و اجنه (عجیب!) و موضوعات برزخی (خاص!) و یا حضرت آدم و حوا ع و امثال اینها است بیشتر ذهنشان درگیر می‌شود و می‌ماند! ماجرای کرامات بزرگان را بد نیست آدم برای اینها تهیه کند و بخوانند. مثلا چشم برزخی و طی الارض و چیزهای دیگر. در برخی از شرح و وصف بزرگان (مانند شیخ رجب علی خیاط و آیت الله بهاء الدینی و امثالهم) از این چیزها به وفور یافت می‌شود.

موضوع هرچقدر عجیب‌تر و خاص‌تر باشد احتمالا بیشتر در ذهنشان می‌ماند و گاه‌گاهی در بین هفته به آن می‌اندیشند و همین می‌تواند پایه‌ای باشد برای ادامه‌دار شدن افکار و اندیشه‌ها و آموزه‌هایی که در کنار این موضوعات یاد می‌گیرند. که ان‌شاءالله در کنار اینها یواش یواش موضوعات عقلانی هم وارد شود و خودشان هم یواش یواش بزرگتر شوند و گرایششان به موضوعات عقلی بیشتر شود و احساس نیاز به دین در آنها پیدا شود و همین پایه‌هایی که اینجا برایشان گذاشته شده باعث شود بعدها هم در تلاششان برای پیدا کردن راه (دین) کمکشان بشود.

باز هم می‌گویم. همه چیز به ذائقه‌ی طرف مربوط می‌شود. اگر شکم معنوی بچه الان مسائل خیالی طلب کند و ما به او مسائل عقلی بیاموزیم پس می‌زند. و برعکس اگر تشنه‌ی علم و حقیقت باشد و به او چیزهای عجیب نشان دهیم هم حال نمی‌کند و رها می‌کند. اگر به دین بخواهد احتمام بورزد آن گاه است که نیاز به دانستن برخی احکام دارد (نه زمان دیگر!!!!!!). اگر زمان انتخاب دینش شده باشد باید (با اشتیاق) به او فلسفه خوراند... باید دید مزه دهن طرف چیست.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        می‌فهمم چه می‌فرمایید.
        بچه‌ها دنیایی از احساسات هستند و مدام در حال تجربه کردن و رنگ گرفتن.
        جهت‌گیری‌شان هنوز مشخص نشده.
        و جهت‌دهنده‌ی افکارشان هم خودشان نیستند معمولا. بلکه محیط است. (و البته شما هم بخشی از محیطشان هستید. البته چند ساعت در هفته. که البته همین هم عالی است.)
        و توقع هم نباید داشت! بچه بچه است. بچگی‌اش را می‌کند و تاثیرپذیری از محیطش را دارد. خواهی نخواهی. (اصلا نمی‌توانم پسر بچه‌ای را تصور کنم که دنبال پلی‌استیشن نباشد! خیلی بعید است.) و طبیعی است که از آنجا و از دوستان و از خیلی چیزهای دیگر رنگ بگیرد. طبیعی است. و البته این رنگ‌ها هم یک‌جورهایی می‌مانند و هم یک‌جورهایی می‌روند. می‌روند، ولی یک صبغه‌ای از آنها در یاد آدم همواره می‌ماند. و خوب است ما تلاش کنیم صبغه‌های عاقلانه/معنوی را در آنها بیشتر کنیم. که در آینده کمکشان شود. (فقط هم برای آینده. وگرنه اکنون هر رنگی که می‌آید موقت است! حتی اگر دین‌داری کامل باشد!) (یعنی جوری که من ۲۵ ساله زمانی که به گذشته‌ام فکر می‌کنم به خودم بگویم من بارها اهل دین و مطالعه و فهم و شعور بوده‌ام. فقط در همین حد. )

معمولا بچه‌ها به مسائل عجیب خیلی علاقه نشان می‌دهند و این موارد در ذهنشان خوب می‌ماند! (البته من که دارم می‌گویم بیشتر یک پسر در ذهنم است و از دخترها زیاد نمی‌دانم.)
        مثلا در بین داستان‌های قرآنی روی داستان‌هایی که از حضرت سلیمان ع (قدرت!) و اجنه (عجیب!) و موضوعات برزخی (خاص!) و یا حضرت آدم و حوا ع و امثال اینها است بیشتر ذهنشان درگیر می‌شود و می‌ماند! ماجرای کرامات بزرگان را بد نیست آدم برای اینها تهیه کند و بخوانند. مثلا چشم برزخی و طی الارض و چیزهای دیگر. در برخی از شرح و وصف بزرگان (مانند شیخ رجب علی خیاط و آیت الله بهاء الدینی و امثالهم) از این چیزها به وفور یافت می‌شود.

موضوع هرچقدر عجیب‌تر و خاص‌تر باشد احتمالا بیشتر در ذهنشان می‌ماند و گاه‌گاهی در بین هفته به آن می‌اندیشند و همین می‌تواند پایه‌ای باشد برای ادامه‌دار شدن افکار و اندیشه‌ها و آموزه‌هایی که در کنار این موضوعات یاد می‌گیرند. که ان‌شاءالله در کنار اینها یواش یواش موضوعات عقلانی هم وارد شود و خودشان هم یواش یواش بزرگتر شوند و گرایششان به موضوعات عقلی بیشتر شود و احساس نیاز به دین در آنها پیدا شود و همین پایه‌هایی که اینجا برایشان گذاشته شده باعث شود بعدها هم در تلاششان برای پیدا کردن راه (دین) کمکشان بشود.

باز هم می‌گویم. همه چیز به ذائقه‌ی طرف مربوط می‌شود. اگر شکم معنوی بچه الان مسائل خیالی طلب کند و ما به او مسائل عقلی بیاموزیم پس می‌زند. و برعکس اگر تشنه‌ی علم و حقیقت باشد و به او چیزهای عجیب نشان دهیم هم حال نمی‌کند و رها می‌کند. اگر به دین بخواهد احتمام بورزد آن گاه است که نیاز به دانستن برخی احکام دارد (نه زمان دیگر!!!!!!). اگر زمان انتخاب دینش شده باشد باید (با اشتیاق) به او فلسفه خوراند... باید دید مزه دهن طرف چیست.
        من در یک برهه از زندگی‌ام علاقه عجیبی به حدیث پیدا کرده بودم.
        با ولع اینها را... می‌خوردم!
        و این‌قدر خوشمزه و گوارا بودند که نگو و نپرس.
        (پیش از آن هم بدم نمی‌آمد از احادیث، اکنون هم بسیار مشتاقم ولی آن موقع یک چیز دیگر بود.)
        کتاب اصول کافی را در کتابخانه‌ی خانه‌مان پیدا کرده بودم و شما شاید باورتان نشود، مانند کسی که گویا نقشه‌ی گنج یافته به آن عشق می‌ورزیدم.
        چندین روز چمباتمه (خیمه) زده بودم رویش. گاهی برخی از احادیثش را می‌بوسیدم...
        آب گوارایی بود روی آتش اشتیاق و نادانی‌های من که البته آتش را خاموش که نمی‌کرد هیچ دو چندان هم می‌کرد و من دو برابر ذوق می‌کردم.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

دارم ادامه را گوش می دهم @};-
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
            دانلود فعال ساز ویندوز 7/8.1/10 و آفیس 2010/2013/2016/2019 ( مرداد 99 )

kms فعال ساز آفیس و ویندوز

احتمالا آقا محمد حسین نرم افزار open office را معرفی خواهند کرد که بسیار کم حجم و راحت و کارگشاس و زیر دین هم نمی روید چون نرم افزار رایگان است.

Apache OpenOffice 4.5.0 + Portable آفیس قدرتمند و رایگان - دانلود رایگان

قبلا شرکت های کوچک در همان صفحه ایمیل هم که مشخصات نامخانوادگی شماره حساب و کد سهامداری می نوشتید ثبت می کردن ( اینکه فرمت دقیقا رعایت بشه مهم نبود ) الان ممکنه بخاطر تعداد بالای سهامداران اطلاعات توسط رایانه خوانش بشه
            جناب سروش اولی که فعال سازه هست و تعدادش زیاد بود و من نمی دونستم کدوم و باید دانلود کنم.
            لینک دومی هم که زده بود برای نسخه 32 بیتی. من 64 بیتی میخواستم.
            میشه بیشتر راهنماییم کنید لطفا؟؟؟
            باید چیکار کنم؟
            قبلا از این فعال سازها هم استفاده کردم نشده ها.
            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              جناب سروش اولی که فعال سازه هست و تعدادش زیاد بود و من نمی دونستم کدوم و باید دانلود کنم.
              لینک دومی هم که زده بود برای نسخه 32 بیتی. من 64 بیتی میخواستم.
              میشه بیشتر راهنماییم کنید لطفا؟؟؟
              باید چیکار کنم؟
              قبلا از این فعال سازها هم استفاده کردم نشده ها.
              سلام وقت بخیر
              دقیقا مشکلش چیست که بالا نمی یاید ؟
              کدوم ورژن آفیس را استفاده می کنید ؟ 365؟ 2013؟ 2016؟ 2019؟

و اگر کار خاصی با آفیس ندارید همان اپن افیس را نصب کنید 32 بیتی هم اجرا می شود

سیاری از مشکلات آفیس نظیر اجرا نشدن برنامه به دلیل مشکلات افزونه هاست.
              بدین منظور کافی است کلید Ctrl را از روی کیبورد نگه داشته و سپس نرم‌افزار را اجرا کنید.
              پیغامی ظاهر می‌شود که بایستی بر روی Yes کلیک کنید. سپس برنامه در حالت Safe Mode اجرا می‌شود.
              آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/09/10, 22:57.
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

سلام وقت بخیر
                دقیقا مشکلش چیست که بالا نمی یاید ؟
                کدوم ورژن آفیس را استفاده می کنید ؟ 365؟ 2013؟ 2016؟ 2019؟

سیاری از مشکلات آفیس نظیر اجرا نشدن برنامه به دلیل مشکلات افزونه هاست.
                بدین منظور کافی است کلید Ctrl را از روی کیبورد نگه داشته و سپس نرم‌افزار را اجرا کنید.
                پیغامی ظاهر می‌شود که بایستی بر روی Yes کلیک کنید. سپس برنامه در حالت Safe Mode اجرا می‌شود.
                نمی دونم مشکل چیه.
                باز نمیشه. :(
                فک کنم مشکل از اونجا شروع شد که وقتی 2016 نمی دونم یا 2013 (احتمال قوی 2016) روش نصب بود یهویی بعد از یه مدتی غیر فعال شد.
                منم اومدم ورژن 19 نصب کردم بازم اوکی نشد. دوباره ورزن 16 نصب کردم بازم نشد.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

نمی دونم مشکل چیه.
                  باز نمیشه. :(
                  خود نرم افزار ورد اصلا باز نمیشه ؟ یا باز میشه ارور میده ؟ :|

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

خود نرم افزار ورد اصلا باز نمیشه ؟ یا باز میشه ارور میده ؟ :|

اول این میاد. ضربدرش و میزنم. ورود باز میشه.
                    این صفحه و باز می کنم.

بعد اینی که اومده هر چی تایپ می کنم هیچی تایپ نمیشه.

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

اول این میاد. ضربدرش و میزنم. ورود باز میشه.
                      این صفحه و باز می کنم.

بعد اینی که اومده هر چی تایپ می کنم هیچی تایپ نمیشه.

خوب دیگه اکتیو نیست

کافیه با همون لینک اول kms راحت اکتیوش کنید (لینک اول اول گزینه دانلودش)

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

جناب سروش؟
                        این دیوار آتش ویندوز هستا
                        این انگار فایل ها رو پاک کرد. دانلود کردم.
                        4 تا فایل بود.
                        هی یه پیعامی از دیوار آتش میومد تا میومدم بخونمش میرفت البته
                        بعد یهو دیدم فایل های دات اگزه رو پاک کرده.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

ببینید... عکس گرفتم از پیغامه.
                          پاکشون می کنه. فک کنم ویروس شناسایی شون می کنه.

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

جناب سروش؟
                            این دیوار آتش ویندوز هستا
                            این انگار فایل ها رو پاک کرد. دانلود کردم.
                            4 تا فایل بود.
                            هی یه پیعامی از دیوار آتش میومد تا میومدم بخونمش میرفت البته
                            بعد یهو دیدم فایل های دات اگزه رو پاک کرده.

خوب کرک هست دارین نرم افزار آفیس را غیر قانونی فعال می کنیم فکر می کنم نرم افزار آفیس حدود 1000 دلار قیمتش هست

فایروال را که خاموش کنید بعد می توانید کرک کنید

راه حل دیگر این است که از خیر آفیس بگذرید و از نرم افزار رایگان 32 بیتی اپن آفیس که بصورت رایگان توسط ناشر منتشر شده استفاده کنید

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

خوب کرک هست دارین نرم افزار آفیس را غیر قانونی فعال می کنیم فکر می کنم نرم افزار آفیس حدود 1000 دلار قیمتش هست

فایروال را که خاموش کنید بعد می توانید کرک کنید

راه حل دیگر این است که از خیر آفیس بگذرید و از نرم افزار رایگان 32 بیتی اپن آفیس که بصورت رایگان توسط ناشر منتشر شده استفاده کنید
                              32بیتی روی 64 بیتی نصب میشه؟؟؟
                              فایروال و بلد نیستم خاموش کنم.

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

32بیتی روی 64 بیتی نصب میشه؟؟؟
                                فایروال و بلد نیستم خاموش کنم.
                                بلی معمولا که نصب میشه و اجرا هم میشه

نهایت Run As Administrator میزنید

غیر فعال کردن موقت ویندوز دفندر و دیوار اتش

پاک شدن کرک توسط آنتی ویروس ویندوز 10 | Exclude کردن برنامه ها در ویندوز دیفندر

نظر

در حال کار...
                                X