دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3107

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط کیمیاگر پست شده است View Post
    سلام به دوستان این تاپیک...
    میخواستم این پست رو در تاپیک سینما بگذارم دیدم اون بخش خیلی سوت و کوره...

فیلم Anna 2019 فیلم خوبی بود. در ژانر جاسوسی و نبرد پنهانی بین کی جی بی و س..آی.ا. به کارگردانی لوک بسون فیلمساز قهار.
    فیلم از وسطهاش به بعد کمی پیچ در پیچ میشود. هم از لحاظ زمانی و فلش بک ها و هم از لحاظ سیر حوادث و موضوعی. در کل فیلمی جذاب و نفس گیر است.

تقریبا هم از لحاظ موضوعی و هم از لحاظ سبک، شبیه فیلم red sparrow بود که اونهم فیلم بسیار خوش ساختی بود و در همین موضوع.
    سپاس از شما
    جسارتا باید عرض کنم که حتما حتما این فیلمها رو تنهایی ببینید
    مخصوصا رد اسپارو:.thumbsupsmileyanim
    ارادتمندم جناب کیمیاگر

نظر

• کیمیاگر
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 298

در اصل توسط dadash پست شده است View Post
      سپاس از شما
      جسارتا باید عرض کنم که حتما حتما این فیلمها رو تنهایی ببینید
      مخصوصا رد اسپارو:.thumbsupsmileyanim
      ارادتمندم جناب کیمیاگر
      درود بر جناب داور عزیز، بای دیفالت تقریبا اکثر فیلمها خانوادگی نیستند و تک و توک مشکلاتی دارند. اگر پای روسیه و کا گ ب هم در میان باشه که دیگه بدتر!

فیلمهای زیر برای با خانواده دیدن خوبند:
      سپید دندان براساس رمان جک لندن است و فیلم خوش ساخت و خوبی است (خصوصا برای بچه ها) و مشکلی ندارد، فیلم دوم شاید در حد چند ثانیه

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

زمان های مناسب و نامناسب خواب

آیت الله بهجت(ره):
        در تعبّدیات کوه کندن (کار دشوار طاقت فرسا) از ما نخواسته اند،سخت ترینش نماز شب است
        که در حقیقت، تعیین وقت خواب است نه بی خوابی.بلکه نیم ساعت زودتر بخواب تا نیم ساعت زودتر بیدار شوی
        .

زمان های نامناسب خواب
        1. خواب سحر: سحراز حدود یک ساعت و نیم قبل از اذان صبح شروع می‌شود و با اذان صبح به پایان می‌رسد. بیدار ماندن در این زمان، علاوه بر فواید طبی بر جسم انسان، تاثیرات زیادی بر رشد روحی و معنوی او دارد؛ تاجایی‌ که تمام عرفا وبزرگان، رشد عقلانی و روحانی خود را حاصل بیداری و مناجات در این زمان می‌دانند. امام علی علیه‌السلام: خوابیدن قبل از نماز صبح، پریشانی و فقر می‌آورد. به گفته یکی از حکما تمام موجودات زنده (به غیر از سگ که بیدار بوده و تا صبح نگهبانی می‌دهد) در این ساعت از شبانه‌روز بیدارند.امام باقر علیه‌السلام: "بر حذر باش از خواب بین نماز شب و نماز صبح."در روایات نیز خواص زیادی برای برخاستن در این ساعات و اقامه نماز شب هم‌چون زیبایی صورت، نورانیت چهره و ... آمده است.امام رضا علیه‌السلام: خودت را عادت بده که ساعتی از شب را برخیزی.قرآن کریم می‌فرماید: ".. شب را به جز کمی از آن به پا خیز و ... بیداری در این زمان است که موجب افزایش توان انسان برای فعالیت روزانه می گردد)سورهمزمل آیات 1 الی 7( ازمنظر علم نیز، وقتی پس از نیمه شب می‌خوابید، ظاهر بدن سرد و دمای محیط هم سرد است و سردی خیلی زیاد می‌شود. بنابراین برخواستن از خواب پس از نیمه شب برای رفع این سردی مفید بوده و موجب تعدیل دمای بدن می‌گردد. هم‌چنین آن ساعات، زمان سکوت و آرامش است که در دیگر زمان‌ها نمی‌توان این آرامش را یافت
          [*=right]خواب عیلوله: فاصله زمانی بین اذان صبح و طلوع خورشید را بین‌الطلوعین و خواب در این زمان را عیلوله می‌نامند. عیلوله از ماده ((علل)) و به معنای مرض است؛ زیرا خواب در این زمان بیماری زاست.امام صادق علیه‌السلام: "خواب بامداد، شوم و مانع روزی است. چهره را زشت و رنگ را زرد می‌گرداند، پس مبادا در این زمان بخوابید."این زمان، زمان نزول فرشتگان است و هر کس در این زمان بخوابد، از دریافت رزق کامل خود و برکات معنوی آن محروم خواهد شد.امام سجاد علیه‌السلام به ابو حمزه ثمالی فرمودند: "قبل از طلوع آفتاب نخواب که من این کار را از تو نمی‌پسندم؛ زیرا حق تعالی روزی بندگان خود را در این زمان قسمت می‌کند و هر که این ساعت را خواب باشد، از روزی محروم می‌گردد

[*=right]خواب فیلوله: خواب ضعف و سستی است و به خواب بعد از روز (بعد از طلوع خورشید) گفته می‌شود. امام باقر علیه‌السلام: خواباول روز بی‌عقلی است؛ زیرا موجب سردی بدن می‌شود؛ لذا فرد در طول روز کسلاست و شور و نشاط کافی جهت انجام فعالی‌تهای روزانه خود ندارد. همانبحرانی که نسل‌های امروزی در اثر بی‌توجهی به این دستورات طبی وروان‌شناسی اسلام گرفتار آن شده‌اند.

[*=right]خواب غیلوله: خوابیدن حدود نیم ساعت قبل از غروب را غیلوله می‌گویند. این خواب موجب هلاکت انسان می‌شود.امام باقر علیه‌السلام: خواب بعد از عصر حماقت است.خواب بین‌العشائین: خواب از اذان مغرب تا زمان عشاء (دو ساعت بعد از اذان مغرب) مناسب نیست.امام باقر علیه‌السلام: خواب بین نماز مغرب و عشاء انسان را از رزق محروم می‌کند.امیرالمومنین علیه‌السلام: خوابیدن قبل از نماز عشاء پریشانی و فقرمی‌آورد چون باقی‌مانده رزق هر فرد از بینالطلو عین در این زمان پخش می‌شود.
          [*=right]شب‌های خاص: در احادیث معصومین تاکید زیادی بر بیداری واحیاء شب‌های خاصی مانند شب نیمه شعبان، لیالی قدر و ... شده است

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/10/12, 08:57.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

زمان‌های مناسب خواب

1. [*=right]خواب قیلوله:خواب پیش از ظهر (حدود نیم ساعت قبل از اذان ظهر تا اذان ظهر) را خواب قیلولهگویند که بسیار مفید بوده و موجب نشاط و تقویت قوای مختلف بدن می‌شود.شخصی نزد پیغمبر اکرم صلی‌الله علیه و آله رفت و سوال کرد:منحافظه‌ای قوی داشتم ولی اکنون فراموشی بر من غالب شده است. حضرت پرسیدند:آیا خواب قیلوله می‌کردی و اکنون آن را ترک کردی؟ گفت: بله. حضرتفرمودند: دوباره خواب قیلوله بکن. چون این کار را کرد، حافظه‌اش برگشت.امام باقر علیه‌السلام: (خواب قیلوله نعمت است)؛ زیرا گرمی هوای روز ، سردی ظاهر بدن را تعدیل می‌کند.امام خمینی قدس سره نیز در انجام خواب قیلوله استمرار می‌ورزیدند.

[*=right]خواب اول شب : خواب سر شب یعنی بعد از نماز عشاء تا نیمه شب شرعی است که بسیار مناسب است و هرساعت آن برابر با دو و نیم تا سه ساعت است و از نیمه شب شرعی تا یک ساعتبه اذان صبح که هر یک ساعت برابر یک ساعت می‌باشد؛ به این معنی که کیفیت خواب اول شب بسیار زیاد است و خستگی کار روز را ازبین می‌برد.

[*=right]خواب حیلوله: خواب بعد از ظهر را خواب حیلوله گویند. حیلوله یعنی حایل میان انسان و نماز ظهر و عصر که پس از نماز اشکالی ندارد.

برگرفته از جزوات استاد خیراندیش و دکتر خوش‌نژاد
          منبع احادیث: کتاب حلیه‌المتقین

«محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

متاسفانه بیشتر ما خوابمان بعد از نیمه‌شب تازه آغاز می شود... و یا تا ظهر خوابیم یا اگر خواب نباشیم مانند خواب‌ها هستیم.
            بدتر این که متاسفانه مهمانی‌ها جوری تنظیم می‌شود که تا نیمه‌شب یا بیشتر طول می‌کشد.
            بدتر این که برنامه‌های تلویزیونی هم شب‌ها تازه گل می‌کند.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام.
              یک مقدار (زیادی) دلم گرفته بود. به خاطر مسائل مادی...
              (خیلی این محرم و صفر (به ویژه صفر) به من فشار آمد... خیلی.)
              ولی چند تا چیز یک مقدار حالم را بهتر کرد.
              یکی دعای خیر شما عزیزان که من هم دعاگویتان هستم.
              یکی یک کلیپی که مادرم برایم فرستاده بود و در آن سخنرانی این حدیث قدسی را روایت می‌کرد:
              قالَ اَميرُالمُؤمِنين عليه السلام: اَوْحَى اللّه ُ اِلى داوُودَ: يا داوُودُ! تُريدُ وَ اُريدُ وَ لايَكُونُ اِلاّ ما اُريدُ ، فَاِنَ اَسْلَمْتَ لِما اُريدُ اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ وَ اِنْ لَمْ تُسْلِمْ لِما اُريدُ اَتْعَبْتُكَ فيما تُريدُ وَ لا يَكُونُ اِلاّ ما اُريدُ. اميرالمؤمنين عليه السلام فرمود: خداوند متعال به حضرت داود عليه السلاموحى فرمود: اى داود! تو مى خواهى، من هم مى خواهم ، ولى جز آنچه من مى خواهم نمى شود. پس اگر تسليم آنچه من مى خواهم بشوى، آنچه را هم تو مى خواهى عطايت مى كنم. امّا اگر تسليم آنچه من مى خواهم نشوى، در آنچه خودت مى خواهى تو را به رنج مى افكنم و جز آنچه هم كه من بخواهم نخواهد شد.
              دیگر این‌که به واسطه مورد بالا یاد این شعر افتادم که می‌فرماید: هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام‌تر از آهو، بی‌باک‌ترم از شیر! هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر! (خودش همه کارها را درست می‌کند.)

و در نهایت هم این که... یاد آقا امام سجاد ع افتادم/:.negaran.:/. احساس کردم این ماه و این سختی‌هایش یک گوشه از سختی‌هایی که آن حضرت کشیدند هم نیست. به خصوص زمانی که از آن حضرت پرسیدند کجای آن واقعه‌ی عظیم برای شما بزرگتر و سخت‌تر بود؟ (قتل امام حسین ع ؟ حضرت عباس ع؟ تشنگی؟ بی‌وفایی کوفیان؟ کدام؟) و ایشان سه بار فرمودند الشام! الشام! الشام! و آدم آب می‌شود وقتی یک مقدار به سختی‌هایی که آن حضرت در شام (سوریه) کشیدند می‌اندیشند... هم خود آدم آب می‌شود... هم سختی‌هایش!

امام سجاد ع امروز روزی‌ام کرد که سخنرانی «فرشتگان، اداره‌کنندگان عالم» را از استاد محمد شجاعی عزیز /:.Heart.:/ شروع کردم... خیلی زیبا است... پیشنهاد می‌کنم حتما گوش دهید. ایشان به ویژه مهارتی که دارند این است که با دل صحبت می‌کنند و صحبت‌هایشان به دل می‌نیشند و آدم می‌تواند فضای فکر را به فضای عواطف پیوند بدهد و این کاری است که ایشان خودشان می‌کنند و کلا صحبت‌هایشان دلی است... و خیلی زیبا است... پیشنهاد می‌کنم یک مقدارش را گوش دهید.

از آقای رائفی پور هم یک سخنرانی گوش می‌دادم در مورد مدیریت زمان حرف‌های جالبی داشت در آن. یک موضوعی هم که در میانه‌ی حرف‌هایش اشاره کرد (که بی ارتباط به این موضوع ما هم نیست) این بود که «مومن همیشه شاد است»!!!!!! مومن هیچ‌گاه حالت یاس و ناامیدی و «وای دیگر تمام شد» و من بدبخت هستم و از این چیزها ندارد. (خیلی حرف قشنگی است! به آن تا حالا اندیشیده‌اید؟ این‌گونه که آدم بیاندیشد همه دنیا گلستان می‌شود!)

یا علی.

از تمام دوستان و برداران ایمانی عزیزم که برایم دعا می‌کنند خیلی خیلی خیلی خیلی متشکر و ممنونم و همواره برای خودشان و عزیزانشان تن‌درستی و سلامت دنیوی و اخروی را از پروردگار بلندمرتبه‌ام خواستارم.
              یا علی. /:.Heart.:/
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/10/14, 17:53.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

۱۱ اکتبر ۲۰۲۰ ، نوزادی که ماسک را از چهره دکتر برمی دارد. شاید نوید دنیایی بدون کرونا را می دهد.
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  متاسفانه بیشتر ما خوابمان بعد از نیمه‌شب تازه آغاز می شود... و یا تا ظهر خوابیم یا اگر خواب نباشیم مانند خواب‌ها هستیم.
                  بدتر این که متاسفانه مهمانی‌ها جوری تنظیم می‌شود که تا نیمه‌شب یا بیشتر طول می‌کشد.
                  بدتر این که برنامه‌های تلویزیونی هم شب‌ها تازه گل می‌کند.
                  درود...
                  محمد حسین عزیز...متاسفانه دیر خوابی یک معضلی شده برای ما....من هم وقتی ساعت در مهرماه عقب کشیده شد...گفتم دیگه مشکل حل شده...ولی موقتی بود و نشد...
                  دیر میخوابم دیر هم بیدار میشوم....با زنگ ساعت هم بیدار بشوم...در طول معاملات گیج میزنم...مغزم درست کار نمی کند....
                  از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                    ۱۱ اکتبر ۲۰۲۰ ، نوزادی که ماسک را از چهره دکتر برمی دارد. شاید نوید دنیایی بدون کرونا را می دهد.
                    سلام بر کریس بسیار عزیز. امیدوارم حالتان خوب باشد.
                    می‌گویم... عجب تصویری قرار داده‌ایدها! یک دنیا حرف دارد این عکس!

-------------------------------------

حالا کرونا نگیرد بچه از آقای دکتر خندان!
                    /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
                    چه جوری هم گرفته‌ات‌اش! /:.ohno-smiley.://:.weirdsmiley.:/
                    (گرفته‌ات‌اش؟ درست است؟ داریم؟ مردم؟ به هر روی... به پارسی سخت می‌شود: گرفتتش. منظورم این بود.)
                    داستان: آدم احساس می‌کند انگشت‌هایش را کرده تو سینه نوزاد بدبخت! گلویش را هم دارد فشار می‌دهد و یک خنده‌ی پلیدانه هم به خاطر همین دارد می‌زند! نوزاد هم جیغ و گریه‌اش هوا رفته و برای مقابله به مثل حمله کرده به ماسک طرف.

----------------------------

خیلی جالب است. نمی‌دانستم. آیا می‌دانستید؟ بچه‌ها در بدو ورود به دنیا چنگ می‌اندازند و می‌گیرند!
                    یکی از عزیزان تعریف می‌کرد از کلیپی که دیده بود و می‌گفت دکتری بچه‌ی تازه به دنیا آمده را گذاشته بود روی شکمش و این بچه را رها کرده بود و این بچه چنگ زده بود به لباس دکتر و خودش را نگه داشته بود! و آقای دکتر می‌گفت همه‌ی بچه‌ها همین‌جوری هستند در بدو تولد و می‌توانند خودشان را حفظ کنند!
                    عجب!

----------------------------

درود...
                    محمد حسین عزیز...متاسفانه دیر خوابی یک معضلی شده برای ما....من هم وقتی ساعت در مهرماه عقب کشیده شد...گفتم دیگه مشکل حل شده...ولی موقتی بود و نشد...
                    دیر میخوابم دیر هم بیدار میشوم....با زنگ ساعت هم بیدار بشوم...در طول معاملات گیج میزنم...مغزم درست کار نمی کند....

آری... یادم رفت این را بگویم... تنظیم خواب واقعا روی داد و ستدهای روز آدم هم تاثیر می‌گذارد!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام.
                      خدا را شکر که خوشتان آمد.
                      اصلا ترسناک از آن جنبه نیست. شما دارید افراط/اشتباه می‌کنید.
                      ترس فقط از یک جنبه دارد آن هم ترس از عذاب وجدان است آن هم برای ماجرای نفر سوم (آقای دکتر) است که ترسش هم جنسش متفاوت است. جنس ترسش ترس از حق الناس و با اعمال بد رفتن به آن عالم/عوالم است. که واقعا تاثیرگذار است و این ترس باید با آدم باشد.

البته... اکنون که دارم می‌اندیشم اگر اشتباه نکنم ماجرای نفر دوم (مهندس) هم یک مقدار می‌تواند ترسناک باشد. (البته برای شما که یک مقدار آستانه ترستان را بالا گرفته‌اید و خودتان را حساس کرده‌اید.) چون یک مقدار از این می‌گوید که همیشه انسان مورد وسوسه‌ی شیطان قرار می‌گیرد و جایی نیست و زمانی نیست که انسان مورد وسوسه‌ی اینها و در کنار اینها نباشد... ممکن است این یک مقدار ترسناک باشد و باعث شود مدام نگران حضور اینها بشوید... به خصوص این که یک مقدار صورت‌گری‌اش هم قوی است و تصویرپردازی می‌کند.... (انسان‌های مرده‌ی بد و شیاطین را به موجودات کریه شبیه حشرات تشبیه می‌کند...)
                      می‌خواهید این ماجرای دوم (آقای مهندس) را گوش ندهید و یکباره از ماجرای نخست (سحر خانم) بروید سراغ ماجرای سوم.
                      من موضوع دوم رو هم گوش کردم. و الان اخرای موضوع سوم هستم.
                      البته ناگفته نماند که بعد از گوش دادن به موضوع دوم دو سه شب خوابم نمیبرد
                      یه شب که کلا بیدار بودم... ترس از اعمالم یه طرف و ترس از اینکه اون شیاطین و ارواح خبیث الان توی اتاق من هستند هم یه طرف
                      و البته این ترس باعث شد که به ترسم از تاریکی غلبه کنم و نماز صبح هام رو بیدار بشم و بخونم.
                      هر چند الان که بیدار میشم می بینم مادرم همیشه صبح ها بیداره و وقتی من با ترس بیدار میشم که برم وضو بگیرم با دیدن مادرم که بیداره و داره نماز میخونه ترسم از بین میره.

و اما ماجرای سوم که خیلی خیلی خیلی عالی بود و خیلی من رو از اعمالم و از حق الناس ترسوند...
                      خیلی از کارایی که کرده بودم و اصلا فکر نمی کردم چیز مهمی باشه رو دارم از اون روز جبران می کنم.
                      با خیلی ها تماس گرفتم. جالبه خیلی ها وقتی موضوع رو مطرح می کنی می بخشن
                      با خودم میگم اگه به این موضوعاتی که من الان واقف هستم واقف بودن هم آیا به این راحتی می بخشیدن؟؟؟؟
                      بعید میدونم....
                      البته خب بعضی ها واقف هم هستند و می بخشند.
                      مثلا به سازمان فرهنگی اوج تماس گرفتم (به خاطر دانلود غیرقانونی 14 قسمت از سریال آقازاده)
                      من و وصل کردن به یه حاج آقای آخوندی که با ایشون صحبت کنم.
                      قطعا ایشون به این مسائلی که من میدونستم کاملا واقف هستند.
                      اما بخشیدن و گفتن بقیه قسمت ها رو بخر و ببین و اینایی که دانلود کردی هم به کس دیگه ای نده.
                      باورم نمیشد که بخشیده باشه. هی می گفتم یعنی واقعا نیازی نیست پولش و پرداخت کنم؟؟؟
                      دید خیلی اصرار دارم گفت دو رکعت نماز امام زمان بخون.
                      اما به موسسه ماهان تیموری که تماس گرفتم به خاطر محصولی که غیرقانونی تهیه کرده بودم اما استفاده هم نکرده بودم
                      گفت باید محصول جدیدمون رو بخری که حلال کنیم. اونم 2.5 میلیون پولشه. البته با طرح تخفیفی که تا دوشنبه داره.
                      وگرنه اگه تا دوشنبه تهیه نکنم باید فک کنم 4.5 پرداخت کنم.:(
                      کتاب رمان دور دنیا در هشتاد روز رو که تو سوم راهنمایی از مدرسه گرفتم و خیلی خوشم اومد و تحویلش ندادم و دیگه نمی دونم چیکار کنم.
                      البته فردا دارم میرم دفتر اقای مکارم شیرازی که اونجا خیلی از مسائلم رو بپرسم و حلشون کنم.

و اما می مونه یه تشکر خیلی خیلی خیلی ویژه که از شما جناب محمدحسین باید بکنم به خاطر معرفی این محصول
                      واقعا دنیای دیگه ای به روی من باز شده
                      همزمانی گوش کردن به این موضوعات و صحبت های استادم در مورد انفجار بیگ بنگ و افرینش جهان و فیزیک کوانتوم و اثبات خیلی از مسائل با فیزیک کوانتوم
                      و مقایسه با آن چیزهایی که این افراد دیده اند و تشابه آنها با آنچه که علم فیزیک اثبات کرده باعث شده یقین من کامل بشه
                      و منی که هیچ علاقه ای به مطالعه کتاب های مذهبی نداشتم الان میخوام مطالعاتم رو در این زمینه شروع کنم.
                      استارتم رو با عضو شدن کانال علامه طباطبایی که توی صحبت های حجت الاسلام امینی خواه توی آن سوی مرگ خیلی به ایشون اشاره کرده بودن زدم
                      تا حالا فکر نمی کردم آخوندها هم اینقدر علمی صحبت می کنند و اینقدر روشنفکر هستند. شاید کلمه روشنفکر کلمه ی مناسبی نباشه براش...
                      چون خودم حس خوبی نسبت به این کلمه و نوع کاربردش و برداشتش توی جامعه ندارم...
                      در کل فهمیدم که همه چیز از جهل من بوده... بدون اینکه مطالعه ای داشته باشم نظر می دادم و قضاوت می کردم. (که بابت همین ها هم چقدر حق الناس به گردن من هست)
                      اما شاید اگر اینها رو در زمان دیگری گوش می کردم باز هم شک می کردم و می گفتم از کجا معلوم دروغ نباشه
                      اما وقتی همزمان شد با مسائل علمی ای که در این زمینه ها آموختم خیلی خیلی عالی شد برام.
                      کاش همه افراد واسه یه بار هم که شده این وویس ها رو گوش می کردن...
                      البته مطالعه ی فیزیک کوانتوم و نظریه نسبیت انشتین و تئوری بیگ بنگ هم خیلی خیلی به درک این موضوعات کمک می کنه.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/10/15, 00:45.
                      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

من قبل از اینکه متن بالاش رو بخونم اینجوری برداشت کردم:
                        نداشتن ماسک مساوی با مرگه یک نوزاد
                        چون من هم احساس کردم دکتر داره بچه رو خفه می کنه.
                        و فک کردم پیام عکس اینه که چه یه بچه رو خفه کنی چه ماسک نزنی.
                        وقتی متن بالاش رو خوندم تازه متوجه ماجرا شدم.
                        مرسی جناب کریس قشنگ بود...
                        و امیددهنده...

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          من قبل از اینکه متن بالاش رو بخونم اینجوری برداشت کردم:
                          نداشتن ماسک مساوی با مرگه یک نوزاد
                          چون من هم احساس کردم دکتر داره بچه رو خفه می کنه.
                          و فک کردم پیام عکس اینه که چه یه بچه رو خفه کنی چه ماسک نزنی.
                          وقتی متن بالاش رو خوندم تازه متوجه ماجرا شدم.
                          مرسی جناب کریس قشنگ بود...
                          و امیددهنده...

نوزاد تازه متولد شده....
                          صحنه خیلی شیزین و دلنشینی هست...
                          در بدو تولد و اینکارا!/:.smilingsmiley.:/حتما بچه شری خواهد شد....

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

از دوستان بورسی اگه کسی جایی از حرف هایی که من زدم ناراحت شده من تقاضا می کنم که من و حلال کنن.
                            چون میدونم که شاید زبان تیزی داشتم و ممکن هست خیلی ها رو باهاش رنجونده باشم.
                            اگه کسی هم هست که از من رنجیده و نمیتونه ببخشه لطفا بهم بگه...

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

کلاه شرعی جواب نمیده ؟

مثلا اینکه حق الناس دیگران گردان ما هست ، به همان میزان حق ما گردن الناس نیست ؟

مثلا استادیوم میری (ایران که فوتبال نداره ، ) شروع میکنی به فحاشی به بازیکن ها ، خوب اون بازیکن داره بودجه دولتی میگیره وظیفه اش هست فحش بخوره :| حالا تو قردادش درج نشده خودش حق الناسی هست که مردم از مدیران باشگاه ها طلب دارن

و اصلا ریشه ای تر نگاه کنی ، 2 تا حالت داره یکی اموزش هست که این عمل را از کجا یاد گرفتی ؟ گناه و حق و الناسش گردن همون ! حالت دومش هم یادم رفت !

ی موضوع دیگه اینکه از الان تمامی مولکول های اکسیژن موجود در هوا متعلق به شخص سروش1315 می باشد ! کی می خواد مشروعیت بده یا نده ؟ شما چون مولکول های منو الان استفاده کردی زیر دین من هسی ، بر اساس نظریه پروانه بود چی چی بود بال میزد طوفان میومد(اثر پروانه ای) ، ده دقیقه قبل من خمیازه کشیدم رو کل مولکول های جهان هستی اثر گذاشنم و....
                              و خیلی مسایل دیگه که چون بهش فکر نکردن مغلطه و سفسته بنظر میاد ، ولی یکم وقت بذاری روشون می تونی بعنوان پایه علمی تبدیلشون کنی
                              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                                کلاه شرعی جواب نمیده ؟

مثلا اینکه حق الناس دیگران گردان ما هست ، به همان میزان حق ما گردن الناس نیست ؟

مثلا استادیوم میری (ایران که فوتبال نداره ، ) شروع میکنی به فحاشی به بازیکن ها ، خوب اون بازیکن داره بودجه دولتی میگیره وظیفه اش هست فحش بخوره :| حالا تو قردادش درج نشده خودش حق الناسی هست که مردم از مدیران باشگاه ها طلب دارن

و اصلا ریشه ای تر نگاه کنی ، 2 تا حالت داره یکی اموزش هست که این عمل را از کجا یاد گرفتی ؟ گناه و حق و الناسش گردن همون ! حالت دومش هم یادم رفت !

ی موضوع دیگه اینکه از الان تمامی مولکول های اکسیژن موجود در هوا متعلق به شخص سروش1315 می باشد ! کی می خواد مشروعیت بده یا نده ؟ شما چون مولکول های منو الان استفاده کردی زیر دین من هسی ، بر اساس نظریه پروانه بود چی چی بود بال میزد طوفان میومد(اثر پروانه ای) ، ده دقیقه قبل من خمیازه کشیدم رو کل مولکول های جهان هستی اثر گذاشنم و....
                                و خیلی مسایل دیگه که چون بهش فکر نکردن مغلطه و سفسته بنظر میاد ، ولی یکم وقت بذاری روشون می تونی بعنوان پایه علمی تبدیلشون کنی
                                جناب سروش نمی دونم این پستتون خطاب به پست من بود یا نه.
                                اما این کلاه شرعی رو که میگید....
                                یه چیزی توی این مایه ها نه البته کلاه شرعی به ذهن من هم رسید.
                                مثلا یه سری مسائلی بود که با خودم فکر می کردم زنگ بزنم به فلانی و ازش بخوام من و ببخشه
                                اما بعد با خودم می گفتم ولی حرفایی که اون به من زد و حق و حقوقی که اون از من ضایع کرد خیلی بیشتر از حرفی بود که من بهش زدم.
                                مثلا زمانی که توی خابگاه بودم دو تا از هم خابگاهی هام به شدت من رو رنجوندن.
                                طوری که هنوز هم توی خاطرم هست
                                اما یه بار با یکی شون که پدر هم نداشت به خاطر حس بدی که بهش داشتم دعوام شد و واکنش تندی نشون دادم
                                جوری که جا خورد. خب حرفایی که اون به من میزد و باعث رنجش خاطر من میشد و من و از دوشنبه هایی که باید میرفتم خابگاه بیزار می کرد به ظاهر تند نبود. با عصبانیت نبود که من بتونم گریه کنم. در خلوت خودم من و به گریه می نداخت و ازش به شدت می رنجیدم. بیشتر حالت تمسخر و تحقیر بود.
                                اما خیلی خیلی دل من می شکست. با حالت شوخی و حتی شاید بدون آگاهی از کاری که میکنه من و میرنجوند. و متاسفانه موضوعی بود که من روش اعتماد به نفسم خیلی کم بود
                                و واکنش من و نداشتن جوابی برای حرفایی که میزد باعث میشد که یه آدم مظلوم جلوه کنم و اون رو ترغیب می کرد که بیشتر به کارش ادامه بده.
                                بعلاوه اینکه من درسم خیلی خوب بود و نوعی حس حسادت هم شاید باعث رفتارش میشد. (حس اون زمان من این بود. شاید اینم یه قضاوت اشتباه بود)
                                اما واکنش من یه بارش در برابر این که حس می کردم خودش و زرنگ حساب می کنه تند بود. خیلی تند. جوری که یهویی شوکه شد
                                و حتی اون شب هر دوتامون شدید گریه کردیم.
                                حالا با خودم می گفتم زنگ بزنم از اونم عذرخواهی کنم و بخوام که حلالم کنه.
                                اما دیدم اون طرف ترازو که من و بارها و بارها به خاطرش رنجوند خیلی چرب تر بود
                                و گفتم بهتره که زنگ نزنم.
                                چون اگه زنگ بزنم مطمئنا اونم میگه تو هم من و حلال کن
                                و کارایی که باهام کرده بود و دوران دانشگاهم رو واسم جهنم کرده بود به راحتی برام قابل بخشش نبود.
                                و خیلی مسائل این شکلی...
                                شاید هم رنجش ها (شاید که نه حتما) هم توی اون دنیا به دادمون برسه.
                                یه کم از بار گناهامون رو سبک کنه یا یه مقداری بار ثواب هامون و زیاد کنه و باعث نجاتمون بشه.
                                اما در کل حس خوبی نسبت به این مدل دو دوتا چارتا کردن های خودم هم ندارم.
                                اینا هم مسائلی هست که باعث میشه با یه شخص متخصص توی این زمینه صحبت کنم و نتیجه گیری کنم.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/10/15, 02:31.

نظر

در حال کار...
                                X