دورهمی چند نفره
Collapse
X
-
-
پاسخ : نوشتههای غیر بورسی ما بورسیها
جناب سروش میشه یه سوال در مورد یه نرم افزار تخصصی ازتون بپرسم؟؟؟؟
در مورد wondershare video editor
می پرسم اگه بلد بودین کمکم کنید لطفا.
تو نت خیلی آموزش هاش و سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم.
فیلم هایی که توی این نرم افزار میکس می کنم وقتی سیو می کنم لوگوی wondershare میوفته وسط فیلم.
نمی دونم چطوری باید پاکشون کنم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postجناب سروش میشه یه سوال در مورد یه نرم افزار تخصصی ازتون بپرسم؟؟؟؟
در مورد wondershare video editor
می پرسم اگه بلد بودین کمکم کنید لطفا.
تو نت خیلی آموزش هاش و سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم.
فیلم هایی که توی این نرم افزار میکس می کنم وقتی سیو می کنم لوگوی wondershare میوفته وسط فیلم.
نمی دونم چطوری باید پاکشون کنم.
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postسلام دوستان. یه برنامه ای میخوام واسه برش فیلم ها با کیفیت خوب و همینطور گرفتن عکس از هر جای فیلم که میخوام.
قبلا سالیان پیش همچین برنامه ای رو داشتم و باهاش کار می کردم و حتی کلیپ می ساختم. اما الان یادم نمیاد اسمش چی بود.
یه برنامه برای ساخت کلیپ هم میخوام.
میشه لطفا دوستان راهنمایی کنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Postبه طور کلی وقتی واترمارک (لوگو) نرم افزار میفته روی تصویر یک معنی اش اینه که اون نرم افزار رجیستر (کرک) نشده و نسخه آزمایشی (trial) داره استفاده میشه.
برای گرفتن عکس بسته به نرم افزاری که برای پخش فیلم استفاده میکنید خودش قابلیت اسکرین شات گرفتن داره. مثلا در VLC Player با زدن SHIFT+S این اتفاق میفته. برای بُرش فیلم نرم افزار بی نهایت زیاده. از حرفه ای ها و سنگین ها و پر استفاده ها، تا جمع و جورها. اگر راحتی ملاک باشه iSkysoft Video Editor پیشنهاد منه.
چجوری باید اینکار و می کردم؟؟؟؟
اونی که شما اسمش و آوردین نیاز به کرک داره؟؟؟
و اینکه کیفیت فیلم رو بعد از میکس پایین نمیاره؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Postبه طور کلی وقتی واترمارک (لوگو) نرم افزار میفته روی تصویر یک معنی اش اینه که اون نرم افزار رجیستر (کرک) نشده و نسخه آزمایشی (trial) داره استفاده میشه.
برای گرفتن عکس بسته به نرم افزاری که برای پخش فیلم استفاده میکنید خودش قابلیت اسکرین شات گرفتن داره. مثلا در VLC Player با زدن SHIFT+S این اتفاق میفته. برای بُرش فیلم نرم افزار بی نهایت زیاده. از حرفه ای ها و سنگین ها و پر استفاده ها، تا جمع و جورها. اگر راحتی ملاک باشه iSkysoft Video Editor پیشنهاد منه.
بیشتر آموزش های نصب از سافت 98 دانلود کردن. قبلی و پاک می کنم دوباره نصب می کنم.
مرسی به خاطر راهنمایی هاتون. خیلی کمک خوبی بود. یه دنیا مرسی.
نظر
-
سلام
نرم ازار های رایگان هم وجود دارند (البته استفاده نکردم و از کارایی و.... خبر ندارم ...صرفا از جهت کارما و...)
24 Best Free Video Editing Software Programs in 2020 | Oberloاز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postسلام
نرم ازار های رایگان هم وجود دارند (البته استفاده نکردم و از کارایی و.... خبر ندارم ...صرفا از جهت کارما و...)
24 Best Free Video Editing Software Programs in 2020 | Oberlo
دیگه در مورد کارما و این که اینا هم قفل شکسته هستن یا نه و اینا نمی دونم واقعا
ما که فک کنم همه ی نرم افزارهایی که استفاده می کنیم قفل شکسته هستن.
هیچی اروجینال نداریم که ما...
اگه قرار باشه واسه اینا هم بازخواست بشیم که باید خدا به دادمون برسه.
از ویندوزمون بگیر تا بقیه نرم افزارها همه قفل شکسته ان...
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postفایل اول قانون جذب قانون جذبه استاد امینی خواه رو گوش کردم.
هر چقدر تو آن سوی مرگ این آقا با سخنرانیش من و به وجد آورد الان حس بدی بهش پیدا کردم.
اصن کی گفته هر آدمی باید توی همه چیز یه سرکی بکشه ؟؟؟
کلا دوتا موضوعی که هییییچ ارتباطی به هم ندارن رو روبروی هم قرار میده
و جالب اینجاست ادعا میکنه که ما نتونستیم معیارهای موفقیت و آدم موفق رو تعریف کنیم بر اساس دین و مباحث دینی منطورشون هست اما خوده ایشون هم ابدا نتونست من رو قانع کنه. نمیدونم. شاید دارم زود قضاوت میکنم شاید با گوش کردن به ادامه صحبت هاشون بتونم معنای حرفاشون رو درک کنم. اما الان با مقایسه مباحث موفقیت و مقابل قرار دادن اونها و مقایسه با اهل بیت کلا باورهای مذهبی آدما رو هم بزنه خراب کنه. چی میگه این اخه؟؟؟ من بقیش و گوش میدم. شاید نظرم عوض شه اما از جناب محمدحسین که دیدگاهی مخالف دیدگاه من رو دارن هم میخوام که گوش کنن و نظر ایشون رو هم بدونم.
اگه براتون مقدوره گوش کنید جناب محمدحسین
چطور شما از علم و تکنولوژی غربی ها استفاده میکنی مشکلی نیست. بعد کتاب هاشون و یه سری مباحث موفقیت که اونا بهش پی بردن رو منع میکنی؟؟؟ من نمی فهمم واقعا
چرا مسائلی که بهم ربط نداره رو روبروی هم قرار میدی ؟؟؟
هم سایتی که جنابعالی داری که سخنرانی هات و توش قرار میدی که ما دانلود میکنیم گوش میکنیم حاصل همین مباحث موفقیت هست که شخصی مثل بیل گیتس که اینا رو میدونسته ویندوز رو تولید کرده؟؟؟
چرا اینجوری حرف میزنی اخه؟؟؟
زندگی خوب داشتن توی دنیا چه ارتباطی به آخرت بد داشتن داره؟؟؟
سلام
من تقریبا به ندرت وارد چنین موضوعاتی می شوم اما توصیه اکید دارم کسانی که چنین ایده ای دارند (منظورم جمله آخر) !!! اینها حتی سخنانشان ارزش شنیدن هم ندارد ! اینها شما را نسبت به دنیا و زندگی بی میل و بی تفاوت می کنند عمرتان و جوانی اتان را می گیرند بدون آنکه چیزی به شما بدهند وعده هایی برای پس از مرگ می دهند که خودشان هم نه بهش معتقدند و نه مطمئن!! چرا نباید اینجوری فکر کرد "" به ما یکبار فرصت زندگی کردن در این دنیا داده شده است پس حق ماست به بهترین نحو ممکن زندگی کنیم !! دنیایی با این همه زیبایی برای لذت بردن خلق شده است اگر کسی منتظر است در آن دنیا لذت ببرد برای این است که نتوانسته است انطور که باید از این دنیا بهره ببرد و این نتیجه باورهای غلطی است که از کودکی در مغز او چپانده اند .""
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postسلام
24 Best Free Video Editing Software Programs in 2020 | Oberlo
دومی ورژن 5 بود که کرکش رو طبق آموزش نصب کردم.
اما گویا نسخه 5 اش با ویندوز 8 و 10 مشکل داره و خروجی نمیده.
فقط روی نسخه 7 ویندوز جواب میده. اوضاعی داریما
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postحالا که اینم جواب نداد. اولی ورژن 3 بود. اوکی بود. ولی کرکش و نتونستم نصب کنم.
دومی ورژن 5 بود که کرکش رو طبق آموزش نصب کردم.
اما گویا نسخه 5 اش با ویندوز 8 و 10 مشکل داره و خروجی نمیده.
فقط روی نسخه 7 ویندوز جواب میده. اوضاعی داریما
چقدر خوبه حضرت گوگل
/.:biggrinsmiley.:/اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
دوستانی که از اینستا استفاده می کنند یه سوال داشتم.
فیلمی که قابلیت آپلود در اینستا رو داشته باشه باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
هر کاری می کنم فیلمی که میخوام آپلود نمیشه.
نمی دونم مشکل از حجمش هست یا فرمتش.
فرمتش رو mp4 کردم.
زمانش 22 ثانیه است.
حجمش هم 11.7 مگ هست.
به نظرتون اشکال از کجاست؟اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
ببینیم این پیرمرد پر حاشیه برود آن یکی پیرمرد پر حاشیه بیاید چه میشود...
نمیدانم چرا... اصلا به چهرهی بایدن که نگاه میکنم به نگرم نمیآید از این «رئیسجمهور»ی در بیاید... اصلا چهرهاش رییس جمهور بشو نیست! (قبول دارید؟؟؟؟)
آن لقبی که ترامپ بهاش داده خیلی باحال است... جو خوابآلو!
من چهارشنبه نمیدانستم آمار انتخابات این روزها مشخص میشود وگرنه در برخی از نمادها نقد میکردم... (یعنی تقریبا هر چیزی که صف فروش نبود را میفروختم.)
حواسم نبود و اکنون تمام سهم هستم.
نکتهی جالب بایدن میدانید کجاست؟
بروید در سایتش متوجه میشوید...
طرف کمیته دریافت اعانات مردمی راه انداخته!!!!! /:.mellowsmiley.://.:blinksmiley.://:.ph34r-smiley.://:.hmmsmiley.:/
/.:biggrinsmiley.:/
خیلی باحال است!
خوش اشتها هم هست... ۱۵ دلار به بالا پیشنهاد داده...
زیرش هم قابلمه و دستگیره میفروشد!!! :D
اصلا یک وضعی!
Joe Biden for President: Official Campaign Website«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
این سایت بورس خاک بر سر قرار نیست درست شود؟؟؟؟
/:.zzzzzz.:/
اعصابم را خرد کرد.
خوب داده را از کجا بگیریم؟«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
نمیدانم بگویم متاسفانه؟ یا خوشبختانه؟
بالاخره بایدن آمد روی کار انگار...
(به قول ترامپ: جو خوابآلو... به قول دوستان: حاجبایدنانشاءالله!/:.winksmiley02.:/laughingsmiley)
من که تمامسهم هستم! آن هم مثلا فولاد دارم در سبدم! :((
البته... آدم میتواند خودش را اینجور گول بزند: اجناس هم ممکن است افت قیمت داشته باشند! (این به آن در.)
مسئله و مشکل اصلی بورس ایران قانون صفنشینی است... به قول آقای حسینی (درست گفتم؟) مهمترین مسئله برای هر بورس بازی سه چیز است: نفد شوندگی - نقدشوندگی - و نقدشوندگی! باقی مسائل حاشیه هستند.
الان وقتی نقد شوندگی نداشته باشم اصلا بررسی کردن به چه درد میخورد؟ دیگر گیر کردهایم دیگر... باید ببینیم کجا اجازه خروج میدهد تازه آنجا بیاندیشیم که خارج شویم یا نه؟
(حالا من تنها فولاد را گفتم... باز فولاد هم خوب است و احتمالا فردا پسفردا راه میدهد هر که بخواهد بفروشد... ولی یک چیزهای دیگر هم دارم که مدتها است در صف فروش قفل شده و احتمالا مدتها پس از این نیز همینجور قفل خواهد ماند!)
به هر روی...
من اگر نقد داشتم هم خودرو نمیخریدم.
میایستادم تا کامل آبها از آسیاب بیافتد.
شاید بیش از دو هفته این موضوع زمان ببرد. مهم رصد دلار است. و آرامگرفتن آن.
البته دو نکتهی مثبت هم در مورد این قضیه (بایدن) هست (غیر از آن احتمال رشد ارزش ریال و افت قیمت اجناس که گفتم) : ۱- پیشتر افتها یک مقدار پیشخور شده! در بسیاری از نمادها بیش از ۱۰۰ درصد با قله (یعنی همین یکی دو ماه پیش) فاصله داریم! ۲- در بلند مدت احتمالا وضع بورس بهتر میشود. (البته ترامپ هم بود همین بود.)
پینوشت: اگر ترامپ هم انتخاب میشد باز کار درست به نگر من فروش داراییها و نقد ماندن (نگهداری ریال!) بود! (حتی منظورم فروش داراییهای دلاری است!) به خاطر تاثیر کوتاهمدتی که دلار روی بازار دارد. ناشی از انتخابات. ولی چه کنم که حواسم نبود و تمام سهام ماندم. بگذریم. آینده مهم است نه گذشته.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام و عرض ادب.
استادی از خودتان است.
وضعیتشان متفاوت است. هر کدام یک جور هستند. در برخی حقوقی فروشنده بوده در برخی خریدار. در برخی اکبرآقا خریدار بوده و در برخی دست قوی.
در برکت حقوقی فروشنده بوده ولی قدرت حقیقی خیلی بالا است! ۱۵۰۰ نفر به ۲۵۰۰ نفر حقیقی (به نفع خریدار).
ویرایش:
دارم نگاه میکنم... همه خیلی هماهنگ راس ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه حرکتشان را زدهاند!!! یک جای کار نمیلنگد؟ آیا؟ /:.nono.:/ (البته ممکن است خبری در این ساعت منتشر شده باشد...از تحریمهای بایدن... ولی اگر خبری نباشد صد در صد سفته بازی است. صد در صد.)
داشتم نگاه میکردم ببینم درگروه سیمان و غذا و دیگر گروهها کدام حرکتشان را آغاز کردهاند...ونتیجه گیری کنم که در نمادهای کوچک انگار حرکت آغاز دارد میشود...
:D
ساعت از ۱۲ و نیم گذشته... من دارم میگم... عه؟ این هم حرکتش آغاز دارد میشود...
مثل اینهایی که فیلم تمام شده هنوز دارند تخمه میشکنندو فکر میکنند الان بعد از تیتراژ پایانی فیلم ادامه پیدا میکند...
:->«محمد حسین» هستم.
نظر
نظر