دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

نه از آن روشی که کپی پیست کرده بودم بروید.
    و مانند تصویر زیر بروید سربرگ دوم. سربرگ دیسپلی.
    آنجا نوشته مشخصات کارت گرافیکتان را.
    ببینید:
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post

اینم مشخصات گرافیک.
      از توی گوگل سرچ کردم گفت این مسیر و برم
      خوب...
      من نگاه کردم.. خوب است. بیشتر برنامه‌ها را پشتیبانی (Support) می‌کند. مسئله‌ای نیست.
      البته یادتان باشد حافظه‌ی کارت گرافیکتان ۲ گیگ است. (که به اشتراک گذاشته نمی‌شود.)
      یک جاهایی این را باید بدانید. (برای همین Software's Requirements).
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

دیدم شما یه جاهاییشو شطرنجی کردین
        گفتم شاید نباید کسی ببینه.
        منم خط خطی کردم. /.:biggrinsmiley.:/

جناب محمدحسین؟
        رم لپ تاپ و میشه ارتقا داد یا نمیشه.
        چیزی که توی ذهن من هست واسه لپ تاپ امکان ارتقا نیست.
        درسته؟؟؟
        و اگه کرافیکم هم پایین باشه اون چی. اونو میشه ارتقا داد؟
        و خرجش زیاد میشه اگه نیاز به ارتقا باشه؟؟؟
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

چقدر حسرت میخورم.
          تا 4 ماه پیش هم میتونستم خونه بخرم هم ماشین هم لپ تاپم و عوض کنم هم گوشیمو
          اما الان ........=((

به بورس که دیگه امیدی ندارم.
          امیدوارم توی بیزینس جدیدم بتونم به نتیجه ی مطلوبی که میخوام برسم و همه ی چیزایی که میخوام و بدست بیارم.
          ک البته اونم طبق پیش بینی که دارم می کنم سال دیگه به بار می شینه احتمالا...

هر چند توی شرایط روحی سختی هستم و البته فکر می کنم همه مث من باشن
          بورس حسابی انرژی هامون رو فیل کرد.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/11/12, 01:15.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            خوب...
            من نگاه کردم.. خوب است. بیشتر برنامه‌ها را پشتیبانی (Support) می‌کند. مسئله‌ای نیست.
            البته یادتان باشد حافظه‌ی کارت گرافیکتان ۲ گیگ است. (که به اشتراک گذاشته نمی‌شود.)
            یک جاهایی این را باید بدانید. (برای همین Software's Requirements).
            من متوجه نمیشم که حافظه کارت گرافیکم به اشتراک گذاشته نمیشه یعنی چی

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

زندگی عمر کردن نیست
              بلکه رشد کردن است. :)

چه جمله ی خوبی. همین الان یه جایی خوندمش.
              گفتم واسه شما هم بزارم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

من متوجه نمیشم که حافظه کارت گرافیکم به اشتراک گذاشته نمیشه یعنی چی
                زیاد مهم نیست. یک فرآیند خودکار است که داخل رایانه اتفاق می‌افتد...
                معنی‌اش این است که اگر رم کم باشد می‌آید از این هم استفاده می‌کند...
                چقدر حسرت میخورم.
                تا 4 ماه پیش هم میتونستم خونه بخرم هم ماشین هم لپ تاپم و عوض کنم هم گوشیمو
                اما الان ........=((

به بورس که دیگه امیدی ندارم.
                امیدوارم توی بیزینس جدیدم بتونم به نتیجه ی مطلوبی که میخوام برسم و همه ی چیزایی که میخوام و بدست بیارم.
                ک البته اونم طبق پیش بینی که دارم می کنم سال دیگه به بار می شینه احتمالا...

هر چند توی شرایط روحی سختی هستم و البته فکر می کنم همه مث من باشن
                بورس حسابی انرژی هامون رو فیل کرد.

همه همین‌اند تقریبا...
                می‌خواهم اکنون یک آمار بگیرم...
                گمان کنم بیشتر نمادها بالای ۵۰ درصد افت داشته باشند...
                البته... بیشتر این افت‌ها تنها کل یا بخشی از رشد سال ۹۹ را جبران کرده! برای همین هم هست که عده زیادی صدایشان در نیامده...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

همه همین‌اند تقریبا...
                  می‌خواهم اکنون یک آمار بگیرم...
                  گمان کنم بیشتر نمادها بالای ۵۰ درصد افت داشته باشند...
                  البته... بیشتر این افت‌ها تنها کل یا بخشی از رشد سال ۹۹ را جبران کرده! برای همین هم هست که عده زیادی صدایشان در نیامده...
                  کسی هم بخواد صداش در بیاد مثلا چیکار می کنن؟؟؟
                  اوضاع رو درست می کنن؟؟؟
                  نه بابا... کسی نطق بکشه میبرنش جایی که عرب نی انداخت.
                  یکی از دوستای بابام گفته که پسرش 40 میلیارد توی بورس ضرر کرده
                  و در عرض یک ماه کل موهاش سفید شده.
                  جواب اینا رو کی میخواد بده...
                  ولی این وسط من مونده بودم این چقدر پول داشته که 40 میلیارد ضرر کرده/.:biggrinsmiley.:/
                  گفتم بابا همچین دوستی داری و ما خبر نداشتیم.
                  پول یه خونه ای که ما میخواییم بخریم واسه اون پول خوردشه
                  بابام گفت اووووووه.... اینقدر خسیسه آب از دستش نمی چکه /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

میگم که .... جناب محمدحسین در هر حال من با توجه به اینکه رمم 8 نیست پس فعلا نمی تونم نصب کنم. آره؟؟؟
                    پس قضیه تعویض ویندوز هم منتفی شد
                    خب لپ تاپ جدید هم رفت تو لیست هدفهام...:-s
                    بعلاوه گوشی جدید.:(
                    گوشیم هم 2015 هست. دیگه داره اذیت می کنه اونم.

فقط لیست بنویسم کی محقق میشه خدا میدونه....

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

میگم که .... جناب محمدحسین در هر حال من با توجه به اینکه رمم 8 نیست پس فعلا نمی تونم نصب کنم. آره؟؟؟

ویندوز را می‌توانید عوض کنید. ۴ گیگ رم دارید. مشکلی نیست.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

Requirements رو بیخیال !

نصب کنید استفاده کنید (یاد بگیرین) ، احتمالا 1-2 گیگ بیشتر نیست حجم سونی وگاس ، دانلود و نصب کنید ببینید چی میشه ! (فوقش پاکش می کنید)

سیستمم از سیستم شما هم ضعیفتر هست ، اما نصب شد ، (ممکنه در اجرا یکم جیگر لهی داشته باشه ، یا فایل های فول اچ دی را نتونید تدوین کنید ، ولی در حد یادگیری کار میکنه (روان نیست)

نهایت کار نکرد !!!! ورژن قدیمی نرم افزار رو نصب می کنید ، یادگیری رو شروع می کنید

پ.ن: تدوین هم فایده نداره، بشدت هم وقت گیر هست اخر هم کار تمییزی از داخلش در نمیاد (البته نظر شخصی ی ادم عجول هست که هیچوقت تو هنر موفق نبوده )

پ.ن2: هر چیزی که بخوایم یاد بگیریم حداقل 1-2 سال فقط زمان می بره که الفباش را یادبگیریم و 10 سال وقت باید بذاریم که بتونیم مسلط بشیم بهش و ی کار تمییز از داخلش در بیاریم ، ی الفبای خوبی یاد بگیریم ، و برای سوال من کیستم ی جواب شخصی پیدا کنیم

پ.ن3: سایت اتاق رو دیدین شما ؟ جز کسب و کار های موفق و آینده دار هست ! بنظرم تو سال های آینده نون میره تو سبک زندگی ، ی دونه دوربین عکاسی خوب می خواد (میشه برای شروع از دوربین گوشی شروع کرد) یدونه سایت یا وبلاگ یا پیج اینستا می خواد ، ی نویسنده خوش ذوق و حرف بلد می خواد ، یکمم صبر بامبو مانند و خسته نشدن
                        بزودی تمام اقشار جامعه نیاز پیدا می کنند به الگوی سبک زندگی

سبک زندگی هم تقریبا میشه این که مثلا یک کارگر برجی 3 تومن داره ، 1 تومنش را می خواد خرج خورد و خوراک کنه ، با ی تومن چطور تا سر برج برسونه و بتونه بهینه ترین حالت ممکن هم پروتین و ویتامین سلامت و... خودشو تامین کنه ، یا مثلا ماهی 200 تومن گذاشته برای تفریح ، با 200 تومن چه تفریحی نویی می تونه داشته باشه ، مثلا کاغذ بخره ، بشینه اورگامی بازی !!!
                        اینکه برنامه ی واقعی و جذابی برای زندگیش بچینی ، چون خودش هست یا بلد نیست یا وقت و فرصت نداره با کیفیتی که شما می تونید براش برنامه ریزی کنید برای خودش برنامه ریزی کنه

درامد از کجا حاصل میشه ؟ خوب این برای این برنامه ریزی پولی به شما نمیده ! اما شما میگی کاغذ بخر اوریگامی بازی کن ، زیرش هم لینک ی فروشگاه فروش کاغذ رو میذاری ، از اون شرکته بابت بازاریابی پول میگیری

این کار الان درامدی نداره !!! ولی بامبو هست چند سال که وقت بذاری و اصول کار رو یادبگیری (چون درامد نداره دست توش زیاد نیست) چند سال بعد که میره تو بورس! میشه دوره های آموزشی این کارو زد و تبدیل به برند شد
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• Amir.tala
                          ستاره دار (2)
                          • Dec 2015
                          • 3134

خیلی مهمه که ویندوزی که الان روی سیستم هست،اوریجینال هست یا خیر.اگر باشه خیلی راحت نصب میشه.

من یک ویندوز اوریجینال ویستا روی سیستمم بود نزدیک 12 سال کار کرد و عوضش نکردم.

بعد از اون یک ویندوز اوریجینال از یک سایت خارجی خریدم(توسط فردی در خارج از ایران)و از ویستا رفتم روی 7 و همه چیز اوکی شد.

3 سال هم اون کار کرد دوباره یک ویندوز اوریجینال 10 از یک سایت داخلی با تضمین خریدم و از 7 رفتم روی 10.در عین ناباوری دیدم چون قبلیم 7 اوریجینال بوده خودبه خود ویندوز 10 اکتیویت شد و اون ویندوزی که خریدم الان رو دستم مونده/.:biggrinsmiley.:/پس هم نگرفتند از من.(البته چون دلار رفته بالا الان قیمتش دو برابر شده)

ولی الان خیلی راحتم و دارم با سیستمم کار می کنم.

Click image for larger version

Name:	winm.png
Views:	1
Size:	24.7 KB
ID:	1511803

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                            Requirements رو بیخیال !

نصب کنید استفاده کنید (یاد بگیرین) ، احتمالا 1-2 گیگ بیشتر نیست حجم سونی وگاس ، دانلود و نصب کنید ببینید چی میشه ! (فوقش پاکش می کنید)

سیستمم از سیستم شما هم ضعیفتر هست ، اما نصب شد ، (ممکنه در اجرا یکم جیگر لهی داشته باشه ، یا فایل های فول اچ دی را نتونید تدوین کنید ، ولی در حد یادگیری کار میکنه (روان نیست)

نهایت کار نکرد !!!! ورژن قدیمی نرم افزار رو نصب می کنید ، یادگیری رو شروع می کنید

پ.ن: تدوین هم فایده نداره، بشدت هم وقت گیر هست اخر هم کار تمییزی از داخلش در نمیاد (البته نظر شخصی ی ادم عجول هست که هیچوقت تو هنر موفق نبوده )

پ.ن2: هر چیزی که بخوایم یاد بگیریم حداقل 1-2 سال فقط زمان می بره که الفباش را یادبگیریم و 10 سال وقت باید بذاریم که بتونیم مسلط بشیم بهش و ی کار تمییز از داخلش در بیاریم ، ی الفبای خوبی یاد بگیریم ، و برای سوال من کیستم ی جواب شخصی پیدا کنیم

پ.ن3: سایت اتاق رو دیدین شما ؟ جز کسب و کار های موفق و آینده دار هست ! بنظرم تو سال های آینده نون میره تو سبک زندگی ، ی دونه دوربین عکاسی خوب می خواد (میشه برای شروع از دوربین گوشی شروع کرد) یدونه سایت یا وبلاگ یا پیج اینستا می خواد ، ی نویسنده خوش ذوق و حرف بلد می خواد ، یکمم صبر بامبو مانند و خسته نشدن
                            بزودی تمام اقشار جامعه نیاز پیدا می کنند به الگوی سبک زندگی

سبک زندگی هم تقریبا میشه این که مثلا یک کارگر برجی 3 تومن داره ، 1 تومنش را می خواد خرج خورد و خوراک کنه ، با ی تومن چطور تا سر برج برسونه و بتونه بهینه ترین حالت ممکن هم پروتین و ویتامین سلامت و... خودشو تامین کنه ، یا مثلا ماهی 200 تومن گذاشته برای تفریح ، با 200 تومن چه تفریحی نویی می تونه داشته باشه ، مثلا کاغذ بخره ، بشینه اورگامی بازی !!!
                            اینکه برنامه ی واقعی و جذابی برای زندگیش بچینی ، چون خودش هست یا بلد نیست یا وقت و فرصت نداره با کیفیتی که شما می تونید براش برنامه ریزی کنید برای خودش برنامه ریزی کنه

درامد از کجا حاصل میشه ؟ خوب این برای این برنامه ریزی پولی به شما نمیده ! اما شما میگی کاغذ بخر اوریگامی بازی کن ، زیرش هم لینک ی فروشگاه فروش کاغذ رو میذاری ، از اون شرکته بابت بازاریابی پول میگیری

این کار الان درامدی نداره !!! ولی بامبو هست چند سال که وقت بذاری و اصول کار رو یادبگیری (چون درامد نداره دست توش زیاد نیست) چند سال بعد که میره تو بورس! میشه دوره های آموزشی این کارو زد و تبدیل به برند شد
                            جناب سروش نمی دونم حرفی که می زنید رو بپذیرم یا نه
                            اما من با شناختی که از خودم دارم خیلی سریع چیزی که بهش علاقه داشته باشم و یاد می گیرم
                            و بهش سوار میشم.
                            چون آدم سمجی هستم. وقتی چیزی برام جذاب باشه براش از خواب و خوارکم هم میزنم...
                            و تعریف از خود نباشه آدم باهوشی هم هستم.
                            حتی اگه خیلی چیزا رو هم بلد نباشم و حرفه ای نباشم ابتکار زباد به خرج میدم.
                            و میتونم کلیپ هایی که جذاب باشه رو در بیارم.
                            نمی تونم اوج سمجی و مصرر بودن خودم رو براتون توصیف کنم /.:biggrinsmiley.:/

در ضمن من نمی دونم نون در سال های آینده میره کجا
                            فعلا دارم دنبال چیزی که علاقم هست میرم.
                            و البته ناگفته نماند یه جرقه ای توی ذهنم خورده اولش
                            و یه اقداماتی کردم و این نرم افزارهایی که میخوام یاد بگیرم در راستای اون اقدامات هست
                            همیشه آدم هر چیزی رو که یاد بگیره میتونه یه روزی ازش پول در بیاره.
                            من زمانی که تایپ ده انگشتی رو با یه نرم افزار یاد گرفتم اصلا نمی خواستم ازش درآمدی کسب کنم
                            فقط وقتی تو فیلما میدیدم که یکی ده انگشتی بدون نگاه کردن به کیبورد تایپ می کنه برام خیلی جذاب بود
                            و دوست داشتم منم این مهارت و داشته باشم.
                            اما بعدها کلی از راه تایپ درآمد کسب کردم.
                            همیشه هر چیزی رو بهش علاقه داریم نباید به این فکر کنیم که کی به درآمد میرسه
                            به نظر من همین که اون زمان از یادگیری اون کار لذت می بریم باید انجامش بدیم
                            و بخواییم خیلی عمیق تر فکر کنیم همه چیزایی که داریم یاد می گیریم شاید در راستای رسیدن ما به اهدافمون باشه
                            چون هیچ چیزی بی دلیل اتفاق نمی افته
                            و وقتی آدم یه کاری رو با عشق انجام میده نه برای پول خیلی روند رشدش توی اون کار سریع تر میشه.
                            اینجاست که شاید اون دو سالی یا ده سالی که شما گفتید رو من باور نمی کنم و من میگم شاید توی چند ماه هم آدم به نتایج خوب برسه.
                            آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/11/12, 14:34.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

ویندوز را می‌توانید عوض کنید. ۴ گیگ رم دارید. مشکلی نیست.
                              خب اخه هدف اصلیم از تعویض ویندوز نصب اون برنامه ها بود. اگه قرار باشه نصب نشن که تعویض ویندوز معنایی نداره واسم.
                              البته بهتره طبق چیزی که جناب سروش گفتن ورژن های پایین تر برنامه رو دانلود کنم ببینم نصب میشه یا نه.

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                                خیلی مهمه که ویندوزی که الان روی سیستم هست،اوریجینال هست یا خیر.اگر باشه خیلی راحت نصب میشه.

من یک ویندوز اوریجینال ویستا روی سیستمم بود نزدیک 12 سال کار کرد و عوضش نکردم.

بعد از اون یک ویندوز اوریجینال از یک سایت خارجی خریدم(توسط فردی در خارج از ایران)و از ویستا رفتم روی 7 و همه چیز اوکی شد.

3 سال هم اون کار کرد دوباره یک ویندوز اوریجینال 10 از یک سایت داخلی با تضمین خریدم و از 7 رفتم روی 10.در عین ناباوری دیدم چون قبلیم 7 اوریجینال بوده خودبه خود ویندوز 10 اکتیویت شد و اون ویندوزی که خریدم الان رو دستم مونده/.:biggrinsmiley.:/پس هم نگرفتند از من.(البته چون دلار رفته بالا الان قیمتش دو برابر شده)

ولی الان خیلی راحتم و دارم با سیستمم کار می کنم.

[ATTACH=CONFIG]5968[/ATTACH]
                                ویندوزتون را به 10 64 تغییر بدهید الان فقط 3 گیگ از 4 گیگ رم قابل استفاده اس توسط سیستم
                                در مورد اکتیو از 7 به 10 هم ویندوز 7-8-8.1 رایگان به ویندوز 10 ارتقا پیدا می کنند ( گویا تا شهریور امسال فرصت داشتن ! اما همچنان هم رایگان هست ، با پرداخت 100 دلار می تونن نسخه هوم را به التیمیت تغییر بدن )
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X