کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
متشکرم جناب سروش
میگم روش اولی که گفته ویندوز رو اپدیت کنید با توجه به اینکه ویندوزهای ما اروجینال نیست به نظرتون مشکل ساز نمیشه؟؟؟
البته من دقیقا نمی دونم ویندوزم اورجینال هست یا نه.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
من بخوام ویندوزم و عوض کنم نسخه ده و نصب کنم ویندوز رو از کجا باید تهیه کنم که مطمئن باشه؟؟؟
سلام وعرض ادب
من سال گذشته از سایت مایکروسافت مچانی روی فلش دانلود وطریقه نصب هم در اینترنت پیدا کردم ونصب کردم ومرتب هم آپدایت میشه وهیچ مشکلی تا کنون نداشته البته ویندوز قبلی من ویندوز 8 اورجنینال بود
من همانطور که گفتم از این سایت خریدم ولی بعدا متوجه شدم که چون ویندوز7 خودم اوریجینال بوده است،احتیاجی به خرید جدید نبوده است و الان لایسنسی که خریدم هست و دیگه از من پس نگرفتند البته قیمتش هم به دلیل افزایش دلار بالا رفت.
اگر ویندوز 10 اوریجینال نصب نکنید احتمال داره که اکتیو نشه و اگر هم بشه زود به زود خراب میشه
نسخه ای که خریدم windows 10 Home MSDN بوده است.(که قابلیت فقط یکبار نصب روی یک دستگاه را دارد.
سایت قیمتش رو زده 1485000 تومان که با 20 درصد تخفیف میشه 1185000 تومان!!
من همانطور که گفتم از این سایت خریدم ولی بعدا متوجه شدم که چون ویندوز7 خودم اوریجینال بوده است،احتیاجی به خرید جدید نبوده است و الان لایسنسی که خریدم هست و دیگه از من پس نگرفتند البته قیمتش هم به دلیل افزایش دلار بالا رفت.
اگر ویندوز 10 اوریجینال نصب نکنید احتمال داره که اکتیو نشه و اگر هم بشه زود به زود خراب میشه
نسخه ای که خریدم windows 10 Home MSDN بوده است.(که قابلیت فقط یکبار نصب روی یک دستگاه را دارد.
سایت قیمتش رو زده 1485000 تومان که با 20 درصد تخفیف میشه 1185000 تومان!!
ممنون بابت لینکی که قرار دادین و بابت راهنمایی هاتون.
الان با اون روش هایی که جناب سروش گذاشتن مشکلم توی همون ویندوز قبلی حل شد خدا رو شکر
انشاء الله یه کم که بورس بالا بره و دست و بالم باز شه حتما از لینکی که شما گذاشتید خرید می کنم و نصب می کنم.
اینجوری آدم خیالش راحت تره دیگه.
بازم ممنون.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
سلام وعرض ادب
من سال گذشته از سایت مایکروسافت مچانی روی فلش دانلود وطریقه نصب هم در اینترنت پیدا کردم ونصب کردم ومرتب هم آپدایت میشه وهیچ مشکلی تا کنون نداشته البته ویندوز قبلی من ویندوز 8 اورجنینال بود
خوشبختانه مشکل حل شد و فعلا نیازی به نصب نیست.
ممنون از راهنماییتون جناب زاهد
نظر