دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    سلام آقا محمد حسین عزیز ، یک امروز استین ها را بالا بزنید ، یکی دو خط جاوا اسکریپت بنویسید که اگر دکمه ارسال زده شد ، پست با هشتگ شروع شده بود عبارت جلوی هشتگ را برداره ، بیاد اینجا
    https://www.sahamyab.com/hashtag/آسیا/
    اخرین و درصد اخرین را بگیره
    متن ارسالی را هم تغییر بده به هشتگ نام + اخرین+درصد اخرین
    بعد هم پست را ارسال کنه

برای شما کار سختی نیست ، نهایت نیم ساعت وقت بگیره :| فقط چون راه حل اصولی و شیک و زیبا و مهندسی نیست و شما هم فرد کمالگرایی هستین ، دنبال ی چیز در و پیکر دار می گردین
    بیاین و یدونه غیر اصولیشو فعلا درست کنید تا بعد ها /:.rolleyessmileyani
    سلام و عرض ادب و احترام.
    اصلا و ابدا.
    من نمی‌کنم به هیچ وجه شما هم نکنید این کار رو.
    همیشه حرف از نیم ساعت است... ولی افتاد دنگ و فنگ ها...
    تمام عمرم صرف انجام کارهای خوب ولی فرعی شد. #:-S

پی‌نوشت: خوشحالم با آمی آشتی کرده‌اید... /:.rolleyessmileyani (حال می‌کنید انصافا؟ سرعت و سهولت برنامه‌نویسی را؟)

@};-
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب و احترام.
      اصلا و ابدا.
      من نمی‌کنم به هیچ وجه شما هم نکنید این کار رو.
      همیشه حرف از نیم ساعت است... ولی افتاد دنگ و فنگ ها...
      تمام عمرم صرف انجام کارهای خوب ولی فرعی شد. #:-S

پی‌نوشت: خوشحالم با آمی آشتی کرده‌اید... /:.rolleyessmileyani (حال می‌کنید انصافا؟ سرعت و سهولت برنامه‌نویسی را؟)

@};-
      من سوادم نمیرسه وگرنه انجام میدادم بنظر چند خط بیشتر نمیشه ( شاید رفتم یاد گرفتم یکی دو روز و شد خودم نوشتمش )
      چند روز هم هست دارم پایتون یاد می گیرم (دستوراتش ساده نیست بنظرم (با منطقم نمی خونه) ولی همه چیز را اماده داره (فکر می کردم سخترین کارم یاد گرفتن دادن ورودی و گرفتن خروجی و رسم نمودار و... باشه ، ولی همه را از قبل نوشتن ، تقریبا هیچکاری لازم نیست انجام بدی ، ولی باهاش حال نمی کنم :|
      یکمم می خواستم سی و جاوا یاد بگیرم بنظرم خیلی منطقی تر هستن ، و البته تکمیل کردن فرزند چهارم در همون اکسل
      و در کنارشون هم امی بروکر :D
      امروز برم ببینم چیزی از جاوا اسکریپ متوجه میشم یا نه

در مورد بازار هم بقول هلالات پارادایم ها تغییر کردن :| گویا دیگه خبری از باد و طوفان و نسیم و مهناز نیست :|

برنامه نویسی هم در اینده بنظرم دچار تغییر تحول میشه و خیلی ساده تر میشه ، و احتمالا تمام نرم افزار ها هم ابری میشن
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

خاک بر سر اینترنت.

/:.offtopic.:/

در ایام جوانی با سرعت کمش پیرمان کرد و در ایام پیری هم با قطع و وصلی‌اش دارد حالمان را می‌گیرد.

تا اینترنت را پس نگیریم آرام نمی‌گیگیریم...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خاک بر سر اینترنت.

/:.offtopic.:/

در ایام جوانی با سرعت کمش پیرمان کرد و در ایام پیری هم با قطع و وصلی‌اش دارد حالمان را می‌گیرد.

تا اینترنت را پس نگیریم آرام نمی‌گیگیریم...
          خدایا!
          می‌خواستی خاک تو سر اینترنت بکنی یک کم خاک تو گور همراه بانک پارسیان و اینترنت بانک پارسیان هم بکن. موجودات زیاد جالبی نیستند. با تچکر.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

قشنگ، از سوت و کوری انجمن تابلو است که، یک عده رفته‌اند کرونا را در این شب بزرگ جشن بگیرند! /:.ph34r-smiley.:/
            هدف ویژه هم انگار پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها و کلا بزرگان فامیل هستند. /:.nono.:/
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

قشنگ، از سوت و کوری انجمن تابلو است که، یک عده رفته‌اند کرونا را در این شب بزرگ جشن بگیرند! /:.ph34r-smiley.:/
              هدف ویژه هم انگار پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها و کلا بزرگان فامیل هستند. /:.nono.:/

یلدا مبارک :D

دارم یک فایل اپلود می کنم که مثلا اتفاقی افتاد فایل را از دست ندهم 8 مگ هست :|

الان 1 ساعت 22 دقیقه اس 5-6-7 مگ اپلود می شود ارتباط قطع میشه و فرت :|

کلیپ ترور فخری زاده را دیدین ؟ به اون کامیونه هم نیروهای داخلی شلیک کرده بودن

احتمالا برای همین نت قطع و اینجوریه
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

بالای 30 بار اپلود کردم و اپلود نشد :| ببینیم با فیل کش میشه /:.ph34r-smiley.:/

بلی بسیار روان و راحت با فیل کش انجام شد /.:blinksmiley.:/ 1.5 ساعت الکی تلاش کردم

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

چقدر پیج اینستا داشتن سخته...
                  میگن اینایی که پیج دارن راحت پول در میارن.
                  من دیروز از صبح تا شب درگیر ساخت کلیپ یلدا برای توی پیجم بودم.
                  و با این وجود هم کلیپم دقیقه 90 آماده شد.
                  یه اوضاعی داشتما.
                  بنده خدا زن داداشم همه کارای سفره ی شب یلدا رو تنهایی انجام داد./.:biggrinsmiley.:/ (البته منم دیگه از خجالت این که کاری نکرده بودم همه ظرفا رو شستم/:.yead.:/)
                  البته زن داداشم یه زن خوش شانسه که داداشمو داره و اینجور مناسبت ها نیازی نیست غذا درست کنه.
                  چون شام مراسم های دورهمی تو خونه ی داداشم همیشه با داداشمه. یا جوجه میزنه یا کوبیده
                  دیشب کوبیدش خیلی اذیتش کرد. همش از سیخ می ریخت. با کلی طرفند درستش کرد. اعصابش قاطی پاتی شده بود.
                  اما به نظر من از همه دفعه های قبل خوشمزه تر شده بود.:x

@};-یلداتون مبارک@};-
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

حالا امروز برعکس عالی دارد جمع می‌شود.
                    (آن ناقلایی که آن بالا خالی کرده بود دارد دوباره بازی‌اش را آغاز می‌کند!)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

من دیگر در جستار نبض بازار و روند کدام گوری است چیزی نمی‌نویسم... والابوخودا... هر بار هر چه نوشتم دقیقا برعکس از آب درآمد آبرویم ریخت. (البته در میان‌مدت درست از آب درآمدها! ولی دقیقا همان‌روز و و همان دقیقه و همان ‌لحظه دقیقا برعکسش شد!) اینجا می‌نویسم به جایش...
                      احساس می‌کنم بازار دو نیم شده... نیمی خاک بر سر شده و نیمی خوش و سر حال!
                      آن حالت تزلزل هنوز تو بازار هست... هم می‌ترسد و هم تو دلش غنج می‌زند برای روزهای خوش. بیم و امید. (نام این روزهای بازار.)

ان‌شاءالله یک و نیم را رد کند (شاخص) تزلزل هم از بین می‌رود.

پی‌نوشت: یکی بررسی کرده بود دو روز پیش که بازار تا یک میلیون می‌ریزد... گفتم آری تو خوبی! بایست تا بریزد... /:.nono.:/ خیلی خوشگل و توی پی‌دی‌اف هم (به صورت مقاله) دیدگاه و نمودارش را منتشر کرده بود... هشتگ تحلیل‌گرنما
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خساپا خیلی خشک شده. ولی من اصلا به آن فکر هم نمی‌کنم. خاطره‌ی بد دارم ازش.
                        یک چیزی بگویم بین خودمان بماند... /:.ph34r-smiley.:/ داشتم سبد یکی از عزیزانی که سبدش دستم هست را نگاه می‌کردم دیشب پریشب... دیدم خساپا توی سبدش هست و یادم رفته بوده برایش بفروشم! /:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.://.:blinksmiley.://:.negaran.:/:O:((#:-S درصد زیادی هم داشت بنده‌خدا... گمان کنم ۲۰ - ۲۵ درصد سبد.../:.yead.:/
                        هیچ چیز دیگر... فقط خدا کند یک مدت سر به تارنمای کارگزاری‌اش نزند.../:.ph34r-smiley.:/
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

آدم وقتی سبدش داره رشد می کنه حس با ارزش بودن بهش دست میده.
                          حس می کنه داره از عمرش و وقتش خیلی خوب استفاده می کنه.
                          اما وقتی سبدت رشد نمی کنه احساس پوچی میاد سراغت
                          با خودت میگی من که هیچ کار خاصی نمی کنم.:-s
                          هر کاری هم که می کنی با خودت می گی این کارم هم هدر دادن وقته:-s
                          حس امروز من....
                          توی رختخواب چمباتمه زدم و احساس پوچی می کنم... احساس بی ارزشی...
                          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خیلی دارد بازار حجم می‌زند. روی نمادهای در حال رشد.
                            بازار به شدت روی 1.5 میلیون متزلزل است و می‌خواهد تصمیم بگیرد با این مقاومت چه کند.
                            آن چیزی که جناب جان اسنو گذاشته بودند از آقای علی مصدق هم ممکن است. یعنی جا‌به‌جایی بازار از نمادهای کوچک به شاخص‌سازها.
                            در هر روی... بازار خیلی متزلزل است.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              آدم وقتی سبدش داره رشد می کنه حس با ارزش بودن بهش دست میده.
                              حس می کنه داره از عمرش و وقتش خیلی خوب استفاده می کنه.
                              اما وقتی سبدت رشد نمی کنه احساس پوچی میاد سراغت
                              با خودت میگی من که هیچ کار خاصی نمی کنم.:-s
                              هر کاری هم که می کنی با خودت می گی این کارم هم هدر دادن وقته:-s
                              حس امروز من....
                              توی رختخواب چمباتمه زدم و احساس پوچی می کنم... احساس بی ارزشی...
                              سلام.
                              من هم همه‌اش این‌گونه می‌شوم.
                              ولی باید غلبه کرد.
                              باید پذیرفت این کار هیجانش (خطرش/اعصاب‌خردی‌اش) بالا است. و باید راهکار غلبه بر احساسات ناشی از این حال‌ها را دانست.
                              تاکید می‌کنم که این حال خوش است که سود و زیان آتی را می‌سازد. (بخشی از کار این حال خوش است. این فکر باز و این خیال آسوده.) (اگر نتوانیم در روانشناسی شخصی موفق بشویم بازدهی‌مان کمتر می‌شود.)
                              حالا هر کسی روشی دارد...
                              • یکی می‌رود با خدا راز و نیاز می‌کند...
                              • یکی می‌رود موسیقی گوش می‌کند.
                              • یکی می‌رود یک دور می‌زند (اصطلاحا نمایشگر رایانه را خاموش می‌کند)...
                              • یکی مانند آن بنده خدا می‌آید به دو نفر در انجمن‌های مجازی فحش می‌دهد (کارش هم خراب‌تر می‌شود)... (اینها همان‌هایی هستند که در گذشته از سر کار که کتک می‌خوردند می‌رفتند خانه زن و بچه‌شان را می‌زدند!/:.zzzzzz.:/)
                              • یکی می‌خوابد...
                              • یکی با خنده و شوخی فضا را عوض می‌کند.
                              • یکی خودش را مدیریت می‌کند و خودش را جمع می‌کند و دوباره سکان را به دست می‌گیرد...
                              • یکی می‌گوید گور بابایش... زیر سبیلی در می‌کند و بی‌خیالی طی می‌کند...
                              • یکی می‌گوید شکست بدنه‌ی پیروزی است! و اصلا با این شکست (به عنوان گامی به سوی پیروزی) حال هم می‌کند!!! (این را خیلی دوست دارم. این خوش‌بینی درست است. اگر بتوانم این را در خودم نهادینه کنم عالی می‌شود!) در این حال اصلا شکستی دیگر وجود ندارد! شری نیست. همه‌اش مقدمه‌ی خیر است. (از دید فلسفی/عرفانی هم درست است و حرف چرتی نیست. کسی که به خدا معتقد باشد (به خدای دادگر مهربان) تمام بدی‌ها را هم خوبی می‌بیند. و هر چه از دوست رسد را نیکو می‌بیند.)
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/12/21, 11:59.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

۲۰ درصد گزینه‌ی ر‌ت‌ت و ۸۰ درصد گزینه‌ی عشق و حال.
                                چون فعلا که ۱۰ میلیون صف را نگه داشته!
                                اگر می‌خواست بزند پدر سهم را در بیاورد این ده میلیون را هم می‌داد. /:.winksmiley02.:/
                                خوب...
                                الحمد لله...
                                دیگر در جستار چی‌همه‌چی هم نمی‌نویسم...
                                انگار منتظر حرف من بودند بزنند پدرش را در بیاورند.
                                اصلا من دیگر نمی‌نویسم. /:.offtopic.:/
                                /:.rolleyessmileyani
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X