دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    خدا لعنتت کند.
    ان‌شاءالله بروی زیر ماشین (روغنش را عوض کنی برگردی).
    نگاه کن تو را به خدا!
    من را دقیقه نود تو منفی پنج پیاده کردند و بعد رنج کشیدند تا مثبت پنج!
    سازمان بورس هم که الحمد لله فقط قوانینش بر علیه ما می‌چرخد! اینها را احتمالا نگاهش نمی‌افتد!
    اگر گفتی این آه که بود؟؟؟؟

?
    ?
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

خدااااااایااااااا
      اینترنت را بکش.

که ما را کشت.

تو اخبار می‌گویند فلان روستا آنتن نمی‌دهد... اینترنت ندارند...

ما داریم... ولی ازش نمی‌توانیم استفاده کنیم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

اگر گفتی این آه که بود؟؟؟؟

?

?
        انصافا خیلی سوزش دارد...
        چندین سال تو بورس بوده باشی و بعد...
        این‌جوری بیایند پیاده‌ات کنند...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

خدااااااایااااااا
          اینترنت را بکش.

که ما را کشت.

تو اخبار می‌گویند فلان روستا آنتن نمی‌دهد... اینترنت ندارند...

ما داریم... ولی ازش نمی‌توانیم استفاده کنیم.
          من که تا حالا تو اخبار ندیدم از کم و کاستی ها کشورمون چیزی گفته بشه.
          همیشه از کاستی های امریکا و انگلیس و فرانسه و ... می شنوم.
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

یک کوچولو وزمین دارم... می‌دانم برمی‌گردد... حقوقی هم خوب دارد جمع می‌کند...
            ولی حوصله‌ام را دیگر سر برده... هم این که ازش کم دارم... هم این که ممکن است یکی دو روز دیگر طول بکشد برگشتش... و هم این که بخواهد رشد کند هم جان آدم را می‌گیرد... (من هم که کم‌حوصله...)
            بفروشمش به جایش فردا یا منفی دو شپترو بردارم یا مثبت پنج تماوند.
            فکر کنم...
            ?
            دوستان از این سه تا اگر احیانا بررسی‌ای دارند بفرمایند.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

یک کوچولو وزمین دارم... می‌دانم برمی‌گردد... حقوقی هم خوب دارد جمع می‌کند...ولی حوصله‌ام را دیگر سر برده... هم این که ازش کم دارم... هم این که ممکن است یکی دو روز دیگر طول بکشد برگشتش... و هم این که بخواهد رشد کند هم جان آدم را می‌گیرد... (من هم که کم‌حوصله...)بفروشمش به جایش فردا یا منفی دو شپترو بردارم یا مثبت پنج تماوند.فکر کنم...������دوستان از این سه تا اگر احیانا بررسی‌ای دارند بفرمایند.
              سلام ، شپترو فکر کنم چنتا دیگر منفی داردتماوند هم یکهو ولش می کنند و ان هم که رفته بالا (البته چون پول کمی هست ، برای هیجان بد نیست)

های وب بخرید با هم ضرر کنیم /.:blushsmiley:./
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                سلام ، شپترو فکر کنم چنتا دیگر منفی داردتماوند هم یکهو ولش می کنند و ان هم که رفته بالا (البته چون پول کمی هست ، برای هیجان بد نیست)

های وب بخرید با هم ضرر کنیم /.:blushsmiley:./
                زیان دوست نمی‌دارم.
                سود دوست می‌دارم.
                های وب تنها خوب است. همین.
                ولی این دو تا بهتر هستند.

هیجان خوب می‌باشد. آدرنالین دوست می‌باشد.

شما هم گول بخورید بیایید فردا صبح تماوند بخرید با هم آدرنالین بزنیم صفا کنیم. /:.ohno-smiley.://:.yead.://.:blinksmiley.:/:D /:.rolleyessmileyani

ویرایش: نگاه کردم دیدم اصلا پول ندارم. دقیقه نود هم می‌خواستم یک چیزهایی بفروشم که نشد. کلا تماوند برای خودتان دختر نمی‌دهیم به‌تان...
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/12/28, 19:13.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

دیروز و پریروز و چند روز پیش چند تا چیز در این مورد گفته بودم. ۱- حرکت از نمادهای کوچیک به نمادهای بزرگ و بنیادی (البته صد در صد معلومه این کار رو کردن و هماهنگ شده و نامردانه هم کردن ولی معلوم نیست چقدر موفق باشه.) ۲- حالت بازگشت موقت در بسیاری از نمادها که این افت رو نه تنها براشون بد نمی‌کنه بلکه خوب هم می‌کنه و ۳- روند افزایشی (موج پنج کبیر) در کل بازار تا زمانی که ان‌شاءالله آقای روحانی تمام شود. دوره‌اش البته ?
                  برای یک بنده خدایی نوشته بودم اینجا نقل قول کردم.
                  البته بارها تو همین انجمن تکرار کرده‌ایم... تکراری است...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

زیان دوست نمی‌دارم.
                    سود دوست می‌دارم.
                    های وب تنها خوب است. همین.
                    ولی این دو تا بهتر هستند.

هیجان خوب می‌باشد. آدرنالین دوست می‌باشد.

شما هم گول بخورید بیایید فردا صبح تماوند بخرید با هم آدرنالین بزنیم صفا کنیم. /:.ohno-smiley.://:.yead.://.:blinksmiley.:/:D /:.rolleyessmileyani
                    حریل هم هست.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• Bourse-Plan
                      عضو فعال
                      • Jun 2020
                      • 491

من کلا قضیه مالیات بر خانه های خالی رو درک نمیکنم. فرمول و سیستم چطوریه!؟ من یه واحد 75 متری دارم که 10 ساله دارم اجاره میدم. تا حالا هم 1 ریال به جایی مالیات بابتش ندادم و اصلا چنین قانونی مگه بوده!؟!؟! الان نوشته اگر هر ملکی 4 ماه خالی باشه:

باید معادل 6 برابر مالیات سالانه

رو جریمه بپردازه. خب، من اصلا مالیاتی به عمرم ندادم بابت اجاره دادن این آپارتمان، حالا 6 برابر کدوم مالیات رو بدم اگر به فرض خواستم خونه رو خالی نگه دارم!؟ مستاجر قبلی بلند شده و البته منم احتمالا به رسم همیشه مجدد اجاره میدم. ولی فرض کنیم اومدیم و اصلا نخواستم اجاره بدم، کدوم جریمه/کدوم مالیات/چقدر بهم تعلق میگیره؟ فرمول مالیات رو البته میشه پیدا کرد از تو اینترنت، ولی سوال اینه که اصلا مگه برای اجاره دادن ملک، باید سالیانه به جایی مالیات میدادیم تا حالا و خبر نداشتیم؟ یه زمانی میگفتن واحدهای بالای 150 متر اگر اشتباه نکنم. این، همون قضیه است؟ خلاصه کلا این قانون مالیات بر خانه های خالی گُنگ و نامشخصه برای بنده.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                        من کلا قضیه مالیات بر خانه های خالی رو درک نمیکنم. فرمول و سیستم چطوریه!؟ من یه واحد 75 متری دارم که 10 ساله دارم اجاره میدم. تا حالا هم 1 ریال به جایی مالیات بابتش ندادم و اصلا چنین قانونی مگه بوده!؟!؟! الان نوشته اگر هر ملکی 4 ماه خالی باشه:

باید معادل 6 برابر مالیات سالانه

رو جریمه بپردازه. خب، من اصلا مالیاتی به عمرم ندادم بابت اجاره دادن این آپارتمان، حالا 6 برابر کدوم مالیات رو بدم اگر به فرض خواستم خونه رو خالی نگه دارم!؟ مستاجر قبلی بلند شده و البته منم احتمالا به رسم همیشه مجدد اجاره میدم. ولی فرض کنیم اومدیم و اصلا نخواستم اجاره بدم، کدوم جریمه/کدوم مالیات/چقدر بهم تعلق میگیره؟ فرمول مالیات رو البته میشه پیدا کرد از تو اینترنت، ولی سوال اینه که اصلا مگه برای اجاره دادن ملک، باید سالیانه به جایی مالیات میدادیم تا حالا و خبر نداشتیم؟ یه زمانی میگفتن واحدهای بالای 150 متر اگر اشتباه نکنم. این، همون قضیه است؟ خلاصه کلا این قانون مالیات بر خانه های خالی گُنگ و نامشخصه برای بنده.
                        سلام.
                        من نخوانده‌ام‌اش.
                        ولی شنیده‌ام میزان مالیات دو برابر اجاره خانه می‌شود.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خصدرا هم اطلاعیه‌اش را دوستان تو جستارش گذاشته‌اند.
                          پیوندش: https://www.ifb.ir/GetFiles/GetAnnou...aspx?file=7501
                          نمودارش را هم گذاشته‌اند:
                          در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
                          درود
                          بزار برا فصل آلوچه ها!
                          فقط دعا کن اصلاح سه موجی باشه...

ارادت
                          در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                          اطلاعیه آغاز بازارگردانی به روش مبتنی بر حراج در نماد معاملاتی «خصدرا1» از روز شنبه مورخ 1399/10/13

البته دامنه نوسانش همچنان ۳ درصد است ولی ممکن است در آینده ۵ یا ۱۰ درصدی هم بشود.
                          این هم شناورش مانند نمادهای بزرگ در گذشته (خساپا و وتجارت و شپنا و ...) خشک شده. توسط حقوقی.
                          چند بار به ذهنم رسید بخرم. ولی نمی‌دانم چرا یک نیروی درونی مرا زین کار باز داشت. /.:biggrinsmiley.:/ نیرو می‌گفت شپترو بهتر است. و این که کلا پایه بخری وام به‌ات کم می‌دهند... و از این جور حرف‌ها...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام.
                            من نخوانده‌ام‌اش.
                            جریمه سنگین در انتظار خانه‌های خالیدرخصوص مشمولان و نحوه اخذ مالیات از خانه‌های خالی نیز طبق ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم، هر واحد مسکونی که از سال ۹۵ خالی از سکنه بوده، در سال اول مشمول‌مالیات نیست و از سال دوم به بعد به آن مالیات تعلق می‌گیرد و تا زمانی که خالی بماند، مالیات از این واحد مسکونی دریافت می‌شود. بدین‌شکل که براساس ماده ۵۴ قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سال 94، خانه خالی از سکنه در سال اول مشمول مالیات نیست، اما در سال دوم به میزان ۵۰ درصد «ارزش اجاری ملک» مشمول مالیات می‌شود. سال سوم ۱۰۰درصد و از سال چهارم به بعد سالانه 5/1 برابر ارزش اجاری ملک از مالک به‌عنوان مالیات دریافت می‌شود. برای مثال هر واحد مسکونی بیش از یک سال خالی از سکنه و بلااستفاده بماند، در سال اول مشمول این مالیات نیست، در سال دوم اگر ارزش اجاری ملکی ماهانه دو میلیون تومان باشد، طی 12ماه این ارزش اجاری ملک 24میلیون تومان خواهد بود که بر این‌اساس مالک باید 12میلیون‌تومان مالیات به دولت بدهد. اگر این وضعیت به سال‌سوم برسد، باید 24میلیون و درصورتی‌که درسال‌چهارم هم خالی باشد، این رقم به سالانه 36میلیون‌تومان خواهد رسید.اما وضعیت گفته‌شده مربوط به قبل از قانون اصلاح ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم است که روز یکشنبه 22 تیرماه امسال دو فوریت آن در مجلس یازدهم به تصویب رسیده است. بر این اساس با نهایی شدن طرح جدید مجلس، طبق اصلاحیه ماده 54 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم، از این پس واحدهای مسکونی واقع در شهرهای بالای ۱۰۰هزار نفر جمعیت که به استناد سامانه ملی املاک و اسکان کشور (موضوع تبصره۷ ماده۱۶۹ مکرر این قانون) خانه خالی شناسایی شوند، چنانچه بیش از 12ماه از پایان عملیات ساخت (برای واحدهای نوساز) یا بیش از 6 ماه از آخرین نقل‌وانتقال یا آخرین زمان سکونت (برای واحدهای غیرنوساز) گذشته باشد، در سال نخست مشمول مالیاتی به‌ازای هرماه دوبرابر ارزش اجاری ماهانه ملک می‌شود که این مالیات در سال‌های بعد، ۵۰ درصد بیش از سال قبل خواهد بود. این مالیات از سال دوم اجرا، مشمول تمام شهرها خواهد شد.همچنین طبق تبصره10 طرح جدید مجلس یازدهم، سازمان امور مالیاتی کشور موظف است مطابق فصل هشتم این قانون مالیات متعلقه را به مالک واحد مذکور ابلاغ کند. مالک واحد خالی مکلف است تا سه‌ماه پس از ابلاغ، مالیات متعلقه را به‌نحوی‌که سازمان امور مالیاتی تعیین می‌کند، پرداخت کند. تاخیر در پرداخت مالیات، ماهانه مشمول جریمه ۴ درصد مالیات متعلقه خواهد بود.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

سلام.
                              من نخوانده‌ام‌اش.
                              جناب محمدحسین؟
                              اول صبحی با ذهن ایرادگیرم شروع کردم.
                              اخه چرا نخوانده ام اش در حالیکه نخوندمش هست؟؟؟/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

و سوال دوم چرا من هر نمادی رو میخوام سر خطی بزنم برای فروش میگه امکان ثبت سفارش در این گروه نمی باشد؟؟؟
                                اول بوعلی و زدم که بعد گفتم خب شاید به خاطر مجاز محفوظیش بوده
                                هر چند مجاز محفوظ قاعدتا باید امکان ثبت سفارش باشه.
                                دوم : شاروم زدم بازم همون پیغام رو میده
                                نکنه امروز تعطیله و من خبر ندارم؟
                                اما بچه خواهرم اینجاست. این یعنی اینکه تعطیل نبوده که خواهرم رفته سر کار...

نظر

در حال کار...
                                X