دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omdbrz
    ستاره دار (1)
    • Oct 2020
    • 37

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    ولی همه‌ی اینها را گفتم که به اینجا برسم...
    با تمام این عوامل...
    ما هنوز هستیم.
    و امیدوار هستیم.
    به آینده‌ای بهتر.
    به این که فرصت هنوز هم هست.
    به این که خیلی نعمت‌ها هست که از من گرفته نشده و می‌توانم آزادانه از آنها استفاده کنم...

به خدایی که هست...

سلام بزرگوار /چرا اینقدر دپرس!

شما که استادی و ذات بازار رو بهتر می دونید ، پر از بالا و پایین و دوز و کلک / و بقول اساتید بهتره که با روند دوست باشید! / زمان زمان بزن در رو هست در بازار !/سهامداری در مقطع حاضر اعصاب فولادی می طلبه،امیدوارم دلتون شاد باشه و تنتون سلامت/شما و دیگر دوستان/ این رباعی هم از طرف من تقدیم به شما

با خــون جگـر چهره بر افروخته ایم

دلخسته از این قوم پدر سوخته ایم

مــا مـــلــت خامــوشِ پر از فریادیم

مــا فـــرخــیِ یــزدی لب دوخته ایم

#بــهروز_امـــیدی

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط omdbrz پست شده است View Post
      سلام بزرگوار /چرا اینقدر دپرس!

شما که استادی و ذات بازار رو بهتر می دونید ، پر از بالا و پایین و دوز و کلک / و بقول اساتید بهتره که با روند دوست باشید! / زمان زمان بزن در رو هست در بازار !/سهامداری در مقطع حاضر اعصاب فولادی می طلبه،امیدوارم دلتون شاد باشه و تنتون سلامت/شما و دیگر دوستان/ این رباعی هم از طرف من تقدیم به شما

با خــون جگـر چهره بر افروخته ایم

دلخسته از این قوم پدر سوخته ایم

مــا مـــلــت خامــوشِ پر از فریادیم

مــا فـــرخــیِ یــزدی لب دوخته ایم

#بــهروز_امـــیدی
      سلام.
      دپرس نیستم.
      الحمد لله... همچنان که نوشتم تا زمانی که خدا هست ما هم امید داریم. ان‌شاءالله.
      ممنون بابت نوشته زیبایتان.
      ------------------------
      راستش را می‌خواهید؟
      من گاهی احساس می‌کنم که جایی (به خصوص به خودم) دارد ظلم می‌شود اعصابم خرد می‌شود... (از منفی سبدم زیاد ناراحت نمی‌شوم. اعصابم از بی عدالتی خرد می‌شود!)
      امروز که داشتم بررسی می‌کردم دو تا موضوع را دیدم یکی نزدیک شدن به سالگرد شهادت سردار سلیمانی عزیز و ترس طبیعی بازار از مسائل سیاسی (و احتمال دادن بد شدن بازار به آن) و دیگر هم این که دیدم سازمان بورس رفته هشت ایستگاه معاملاتی را بسته... خیلی خیالم راحت‌تر شد. ? برای دوستان شاید قابل هضم نباشد... ولی این‌گونه‌ام دیگر...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

تو پرانتز بگویم...
        می‌ترسم خودم خودم را به خرافات متهم کنم... ولی نمی‌دانم چه حکمی است که باز وضعم که می‌خواهد خراب شود دوباره همان چرخه تکرار می‌شود... (گناه و فلان و بهمان و درونی و بیرونی که گفته بودم.) حالا بیشتر نمی‌گویم چون اگر این را از کسی می‌شنیدم قطعا در دلم می‌گفتم به خرافات دارد کشیده می‌شود... ولی این را بگویم که باز دوباره آن حالت برای من تکرار شد. گناه و خراب شدن بخشی از حال درونی و آسیب رسیدن به یک جایی از منزل و بورس خراب. حکمش را هم نمی‌دانم. (در مورد منزل هم... این همسایه بالایی‌مان واقعا نمی‌دانم چه کار می‌کند؟ هر روز صدای دریل از خانه‌اش می‌آید... امروز هم از بالای توالت فرنگی دیدم دارد چکه چکه آب می‌آید...)
        با مادرم گفتگو می‌کردم... یک نکته‌ای گفتند... خیلی خوشم آمد... گفتند این که فکر می‌کنی واقعا تقارنی بین گناهت و مسائل و مشکلاتت وجود دارد نه تنها چیز بدی نیست بلکه واقعا خوب است... (به این وجه از قضیه نگاه نکرده بودم!)... گفتند خدا مومنانش را مراقبت می‌کند تا یک کم کج و ماوج می‌رود تذکر می‌دهد و این که... اگر گناه می‌کردی و ولت می‌کردند (مانند بهائم) بروی و خوش باشی، آن بود که جای نگرانی داشت...
        خیلی خوشم آمد.
        خیلی.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

با مادرم گفتگو می‌کردم... یک نکته‌ای گفتند... خیلی خوشم آمد... گفتند این که فکر می‌کنی واقعا تقارنی بین گناهت و مسائل و مشکلاتت وجود دارد نه تنها چیز بدی نیست بلکه واقعا خوب است... (به این وجه از قضیه نگاه نکرده بودم!)... گفتند خدا مومنانش را مراقبت می‌کند تا یک کم کج و ماوج می‌رود تذکر می‌دهد و این که... اگر گناه می‌کردی و ولت می‌کردند (مانند بهائم) بروی و خوش باشی، آن بود که جای نگرانی داشت...
          خیلی خوشم آمد.
          خیلی.
          آقا محمد حسین
          سلام

خدا حواسش به همه بندگان هست حتی اگه گناه کار باشند ...
          البته چه خوب و عالی است که کسی بدی نکند و گناه نکند... و هنر انسانیت در همین است و بعد هنرش که خوبی داشته باشد...

و مشکلات را باید با تدبیر حل کرد ... و حتی سعی کرد مشکلات کمتر بوجود بیایند ...

آقا ازدواج کن
          تا ما هم بیاییم و شیرینی بخوریم
          من سه چهار ماهی است به دلیل مشغله های دیگر 80 درصد مطالب بورسی را نمی خوانم
          برای جنابعالی و سایر دوستان سلامتی و موفقیت و سود خوب ارزو می کنم
          درود
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
            آقا محمد حسین
            سلام

خدا حواسش به همه بندگان هست حتی اگه گناه کار باشند ...
            البته چه خوب و عالی است که کسی بدی نکند و گناه نکند... و هنر انسانیت در همین است و بعد هنرش که خوبی داشته باشد...

آقا ازدواج کن
            تا ما هم بیاییم و شیرینی بخوریم
            من سه چهار ماهی است به دلیل مشغله های دیگر 80 درصد مطالب بورسی را نمی خوانم
            برای جنابعالی و سایر دوستان سلامتی و موفقیت و سود خوب ارزو می کنم
            درود
            سلام جناب آباد بسیــــــــــــــــــــــــــــار عزیز.
            چقدر خوشحالم کردید که به من سر زدید. @};-@};-@};-@};-@};-@};-
            -------------------------
            عالی. بیست.
            در مورد ازدواج حقیقتش دنبالش هستم. ولی آن چیزی که می‌خواهم را پیدا نمی‌کنم. نمی‌دانم از کجا باید همسر/همسان خودم را پیدا کنم؟ (حالا صد در صد هم همسان نشد... باز دست کم ۸۰ نه ۷۰ نه ۶۰ درصد شبیه خودم باشد و بتوانم به او انس بگیرم...)
            ازدواج عالی است ولی ازدواج اشتباه به گمان من از چاله در آمدن و رفتن در چاه است.
            اگر شما هم این طرف آن طرف مورد ازدواجِ شبیه من پیدا کردید معرفی کنید. ثواب دارد به خدا.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

گوشت مصنوعی درست کرده‌اند.
              دارند تو رستوران‌های سنگاپور طبخ می‌کنند.

پرسش یکم: آیا شما از اینها می‌خورید؟ (اگر باشد.)
              ???

پرسش دوم: اگر گوشت آدم درست کنند چه؟
              ?
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7515

عالی. بیست.
                در مورد ازدواج حقیقتش دنبالش هستم. ولی آن چیزی که می‌خواهم را پیدا نمی‌کنم. نمی‌دانم از کجا باید همسر/همسان خودم را پیدا کنم؟ (حالا صد در صد هم همسان نشد... باز دست کم ۸۰ نه ۷۰ نه ۶۰ درصد شبیه خودم باشد و بتوانم به او انس بگیرم...)
                اگر شما هم این طرف آن طرف مورد ازدواجِ شبیه من پیدا کردید معرفی کنید. ثواب دارد به خدا.
                ارادت
                و درود

بر دوست عزیر محمد حسین
                پر تلاش
                با ایمان
                مهربان

استاد بنده هستید
                به امید سلامتی
                و امید دیدار

@};-@};-@};-
                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

عالی. بیست.

مطالعات روانشناسی نشون میده که آدمهای نرمال، به وقتش بدنیا میان! به وقتش درس میخونند، به وقتش میرن سر کار، به وقتش ازدواج میکنند، به وقتش بچه میارن، به وقتش هم میمیرن! بنابراین این نکته مهمی هست که هر چیز باید به وقتش انجام بشه تا که به ما هم بگن آدم نرمال!
                  ولی در کل ازدواج کردن! فی نفسه نه خوبه نه بد هست. مهم اینه که ازدواج درست یا خوب هست..یا ازدواج بد صورت گرفته باشه....
                  حالا نکته مهم اش اینه:
                  ازدواج خوب، خوبه!
                  ولی ازدواج بد، خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بده!!!!
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

یک مقدار انرژی مثبت گرفته بودم... آمدم دیدم دوستان در انجمن دارند حرف‌های سیاسی و انرژی‌خور می‌زنند... رفتم این ور آن ور دیدم باز حرف‌های نا امید کننده و بدبینانه این ور و آن ور زیاد است... (ناگفته نماند خودم سلطان بدبینی و بدگویی می‌شوم گاهی! ولی امروز نمی‌خواهم دست کم...)
                    ...
                    اما!
                    امروز انجمن تولدم را تبریک گفت! ~^o^~
                    ???????

تولدم نیست!
                    همین‌جوری ۱/۱/۱۹۸۵ ثبت کرده بودم...
                    ولی خیلی انرژی مثبت بود. @};-
                    آفرین به انجمن. /:.Heart.:/
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

مطالعات روانشناسی نشون میده که آدمهای نرمال، به وقتش بدنیا میان! به وقتش درس میخونند، به وقتش میرن سر کار، به وقتش ازدواج میکنند، به وقتش بچه میارن، به وقتش هم میمیرن! بنابراین این نکته مهمی هست که هر چیز باید به وقتش انجام بشه تا که به ما هم بگن آدم نرمال!
                      ولی در کل ازدواج کردن! فی نفسه نه خوبه نه بد هست. مهم اینه که ازدواج درست یا خوب هست..یا ازدواج بد صورت گرفته باشه....
                      حالا نکته مهم اش اینه:
                      ازدواج خوب، خوبه!
                      قبول دارم.
                      لایک.
                      ✔????
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

یک مقدار انرژی مثبت گرفته بودم... آمدم دیدم دوستان در انجمن دارند حرف‌های سیاسی و انرژی‌خور می‌زنند... رفتم این ور آن ور دیدم باز حرف‌های نا امید کننده و بدبینانه این ور و آن ور زیاد است... (ناگفته نماند خودم سلطان بدبینی و بدگویی می‌شوم گاهی! ولی امروز نمی‌خواهم دست کم...)
                        ...
                        اما!
                        امروز انجمن تولدم را تبریک گفت! ~^o^~
                        ������������������������������������������

تولدم نیست!
                        همین‌جوری ۱/۱/۱۹۸۵ ثبت کرده بودم...
                        ولی خیلی انرژی مثبت بود. @};-
                        آفرین به انجمن. /:.Heart.:/
                        نکته:
                        (به نگر من)
                        یک جا که دارند انرژی منفی توزیع می‌کنند چه بر له چه بر علیه حرف بزنی درگیر آن فاز منفی و اعصاب‌خردی می‌شوی. خواهی نخواهی.

------------------------------------------------

در مسابقه بازار پایه فارغ از صف خرید بودن یا نبودن ، حجم معاملات باید حداقل به اندازه حجم مبنا باشد.

ای بابا!
                        بازار پایه مگر حجم مبنایش ۱ نبود؟
                        آبرویمان را برد...

به خدا این‌قدر قوانین هر روز تولید می‌کنند من یک دست از قوانین به کل از یادم رفته...
                        /:.wacsmiley.:/
                        قانون گره دقیقا چگونه بود؟ انصافا؟... الان اجرا می‌شود؟ نمی‌شود؟ نصفه اجرا می‌شود؟ یا چه؟
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

حالا نکته مهم اش اینه:
                          ازدواج خوب، خوبه!
                          نمی دونم منظور شما از آدم نرمال چیه؟
                          ولی از نظر من این آدم نرمالی که شما در موردش گفتید آدم چندان موفقی نیست.
                          یه آدم معمولیه و نمی تونه یه آدم با رویاهای بزرگ و کارهای بزرگ باشه
                          کمتر آدم موفقی رو دیدم که اینقدر همه چیزش به موقع و به وقت انجام شده باشه.
                          اگه تعریف آدم نرمال اینه من اعتراف می کنم که نمیخوام نرمال باشم.
                          مثلا در مورد ازدواج .... من ترجیح میدم هر چقدر هم که لازم باشه انتظار بکشم حتی اگه بعد از این همه انتظار فقط یه روز با کسی که دوسش دارم زندگی کنم
                          تا یه عمر با کسی که فقط به خاطر اینکه نرمال باشم به موقع باهاش ازدواج کردم باشم.

فقط لطفا لطفا لطفا اگه خواستید پاسخ بدید از همین الان بگم نیایید یه جوری حرف بزنید که بهم بربخوره...
                          دفعه های قبل این کارو کردید. این بار مراعات کنید لطفا...

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

یه آهنگی میخوام توی ذهنم می دونم چیه اما نمی تونم به گوگل بگم
                            یه آهنگ بی کلام که وقتی یه فیلمی و که دوس دارم و آهسته می کنم بزارم روش بهش بیاد...
                            فرض کنید فیلم به جایی میرسه که کسی که دوسش داری میاد یه دلبری ای می کنه و میره:D (حالا چجوری این و به گوگل بگم؟؟؟)
                            پ ن پ: شخصی نیست. مربوط به ساخت کلیپ برای اینستاگرام هست...

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              یه آهنگ بی کلام که وقتی یه فیلمی و که دوس دارم و آهسته می کنم بزارم روش بهش بیاد...
                              فرض کنید فیلم به جایی میرسه که کسی که دوسش داری میاد یه دلبری ای می کنه و میره:D (حالا چجوری این و به گوگل بگم؟؟؟)
                              مثلا یه آهنگی هست اسمش نمی دونم نهنگ آبیه چیه ... لای لای توشه.. اون خوبه ...
                              اما یه چیز بهتر میخوام.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                                سلام.
                                نخست بگویم که من با تفکر ارسطویی زیاد آشنایی ندارم. (من کلا از اصطلاح‌ها و تاریخ بدم می‌آید و احساس می‌کنم رفتن دنبال تاریخ و اصطلاح انسان را از اصل (که همان معنا و مفهوم است) باز می‌دارد.) حالا اگر مفهوم خاصی مورد اشاره شما بود می‌توانید آن را بیان بفرمایید.
                                (گفتم جواب ندادن آنجا حمل بر نادیده گرفتن نشده باشد.)
                                -------------------------------
                                در مورد این موضوع دو راهکار وجود دارد:
                                (من چون یکی دو سال پیش همین مشکل را داشتم رفتم تهش را در آوردم.)
                                ۱- سرویس‌هایی مانند جستجوی تصویری گوگل هستند که جستجوی صوتی انجام می‌دهند.
                                البته ناگفته نماند که آن موقع من رفتم از آنها استفاده کردم و نتیجه‌ی درستی نگرفتم. آن زمان کارا نبودند. با این که آهنگ هم خارجی بود. (یک آهنگ برزیلی قدیمی اگر اشتباه نکنم.) حالا را نمی‌دانم. و نام سایت هم از یادم رفته. احتمالا در گوگل به دنبال online music search by sample بگردید یک چیزی بیابید...
                                ۲- انجمن‌هایی در اینترنت هست که اینها آهنگ شناس هستند! /:.ohno-smiley.://:.ph34r-smiley.://.:blinksmiley.:/ مانند ما که متخصص بورس هستیم آنها متخصص آهنگ هستند! گاهی بخشی از آهنگ را اگر برایشان بفرستی (و از این بالاتر! اگر بخشی از آهنگ را با دهانت ضمضمه کنی و ضبط کنی و برایشان بفرستی احتمالا می‌توانند کمک کنند! یا حتی اگر گاهی در مورد فیلم برایشان توضیح دهی شاید کمک کنند. (باز هم این نیز از یادم رفته. و باز هم گوگل حتما کمک می‌کند. و البته باز هم این را بگویم که این انجمن‌هایی که گفتم خارجی هستند.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X