دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

سلام به دوستان.
    در اصل توسط polan پست شده است View Post
    با دو تا دسته سه تایی شروع میکنیم اگر مساوی بودن که دو تای باقیمانده با حرکت باقیمانده بدست میاد اگه مساوی نبودن از دسته سنگینا دو تا انتخاب میکنیم و اگه مساوی بودن مهره سوم تقلبیه و اگه نبودن اون سنگینه تقلبیه
    عالی.
    در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    سلام آقا محمد حسین جان

نظرتان در مورد تاپیک تست ، و اخرین و ارسالش چیست ؟

در آخر بازار 45 میلیارد تومن زدن زیر شستا (برای چه ؟ ) که شنبه باز هم بخرن ؟ یا این حجم را شنبه بگذارند صف فروش و رعب و وحشت درست کنند؟
    حقیقتش من جستار تست را نمی‌خوانم. چون هم مطالب زیاد است و هم خواندنش سخت است و هم آن چیزی را که بخواهم خودم می‌توانم در بیاورم.
    شستا را لحظه آخر جمع کردند بردند بالا؟؟؟؟
    ببینم...

۱۵ میلیون حجم خورده لحظه آخری.
    اگر اشتباه نکنم اواخر بازار، بازار یک جانی گرفت. روی کلیه نمادها... (حافظه‌ام ضعیف است درست خاطرم نیست.)
    ------------------------------
    نکته جالب‌تر در نمودار بالا می‌دانید چیست؟ این که ۲ ساعت قیمت را روی ۲۲۲۲۲ ریال نگه داشته بودند!!!
    خوب این دستکاری قیمتی نیست چیست پس؟ خوب دستکاری هم می خواهی بکنی این‌قدر دیگر تابلو این کار را انجام نده!
    آهان... نکته‌ای که در کل بازار دیروز مشخص بود (بهتر است بگویم نکات) :
    ۱- فروشنده نبود.
    ۲- خریدار هم بسیار کم بود. (کلا بازار خیلی یبس شده بود.) (حجم هم نسبت به یکی دو ماه پیش یا نسبت به دوره رونق بازار افت قابل ملاحظه‌ای دارد.) (می‌توان گفت بازار خشک شده. منتظر است که ا یک سمت بشکند. ان‌شاءالله که به سمت بالا بشکند.)
    ۳- بسیاری از نمادهای شاخص هم‌وزن به کف رسیده‌اند. (شاخص کل که چند وقت پیش به کف رسیده بود.) چند تا از کف‌ها در این تصویر هست: https://i.vgy.me/jcYxDB.png
    ۴- یک شایعه‌ای هم شده که با حقوقی‌ها جلسه گذاشته‌اند که دو هفته فروش انجام ندهند.
    در مجموع این که... امکان دارد فعلا افت سنگینی در بازار نداشته باشیم. (البته رشد هم... معلوم نیست. شاید دوباره دولت یک نوسان بگیرد از مردم.)
    یک کاری هم دارند می‌کنند (مشترک: مجلس با سازمان بورس) به نام اثر بازار (ضربه بازار - Market Impact). که اگر نهایی شود خوب می‌شود و دیگر کسی نمی‌تواند یک باره بزند زیرش یا یک باره بزند تو سرش و مجبور است این کارها را یا بسیار خرد خرد انجام دهد یا این که برود در بازار بلوکی.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

رفتم فال گرفتم/:.ph34r-smiley.:/ (دیگه تحلیل فایده نداره ، بس متغیرهای اثر گذار نامشخص زیاد شده/.:biggrinsmiley.:/ )

جواب اومده ، تا 30روز آینده پول میره رو پول و رونق اقتصادی هست ، $-)

دلار هم دم عید احتمالا نذارن بره بالا ، هر وقت بخواد بره بالا ، دوتا خبر بزنن ، که حاج بایدن سلام و التماس دعا داشته.:-?

بورس چطور قراره با دلار ثابت رشد کنه :-??

احتمالا مثل همیشه بورس پیش خور میکنه ، ببینیم در یکماه آینده فال و سیگنال جناب حسنی چیکار میکنه
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• 2FAN
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 1051

یدونه معما ببینیم ضریب هوشی فعالین اقتصادی در چه حاله
        *********************************8
        حالا این معما من اگه میتونن باهوشا جواب بدهند:
        معما:
        فرض کنید که با یک طناب به درخت وصل شده اید و مثل لنگر کشتی تو هوا معلق هستی.
        یه شمع هم به آرومی داره طناب رو می سوزونه و یک آقا شیره هم اون زیر وایساده تا تو بیفتی و شیره ناهارشو که شما باشید رو بخوره (خخخخخخخخخ) و تا زمانی که طناب سالم باشه تو هم زنده هستی و کسی هم نیست که بهت کمک کنه.
        تنها راه اینه که آقا شیره رو متقاعد کنید شمع رو خاموش کنه
        چه جوری شما این کارو انجام میدید؟
        https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• Bourse-Plan
          عضو فعال
          • Jun 2020
          • 491

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
          *********************************8
          حالا این معما من اگه میتونن باهوشا جواب بدهند:
          معما:
          فرض کنید که با یک طناب به درخت وصل شده اید و مثل لنگر کشتی تو هوا معلق هستی.
          یه شمع هم به آرومی داره طناب رو می سوزونه و یک آقا شیره هم اون زیر وایساده تا تو بیفتی و شیره ناهارشو که شما باشید رو بخوره (خخخخخخخخخ) و تا زمانی که طناب سالم باشه تو هم زنده هستی و کسی هم نیست که بهت کمک کنه.
          تنها راه اینه که آقا شیره رو متقاعد کنید شمع رو خاموش کنه
          چه جوری شما این کارو انجام میدید؟
          جواب معما رو نمیدونم،
          ولی این قضیه من رو یاد خاطره ای مربوط به حدود 20 سال پیش انداخت. برادرم میخواست وارد مقطع دبیرستان بشه و رفت برای مصاحبۀ ورودی یکی از مدارس تاپ تهران. همین حکایت شما رو به عنوان سوال ورودی ازش پرسیدن با این تفاوت که بالای درخت به جای شمع ماری بود آمادۀ گزیدن و پایین هم شیر. برادرم میمونه چی بگه و راهکاری پرکتیکال تر رو بازگو میکنه: «شاخه درخت رو میکنیم تا مار بیفته روی زمین و با شیر درگیر بشه». مصاحبه کننده اخم هاش میره تو هم و میگه: «خیر. راهکارش این نیست. باید میگفتید در این لحظه به پروردگار توکل میکنم و سرنوشت خود را به او میسپارم». دیگه رنگ درب ورودی اون مدرسه رو هم ندیدیم...

ویرایش: با کلیدواژه های «شیر»، «درخت»، «مار»، «معما» در گوگل سرچ کردم و دیدم ظاهرا این پرسش/معما مرسوم بوده. البته در عکس های زیر تمساح هم اضافه شده. حالا سوال اصلی اینجاست اگر چنین شبه-معمایی پیش از این هم مطرح و مرسوم بوده، اون فرد مصاحبه کننده چرا جوابی منطقی یا حداقل جوابی با چاشنی طنز (!) نداشته و معتقد بوده راهکار صرفا «توکل به خدا»ست /:.hmmsmiley.:/

آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2021/01/29, 16:31.

نظر

• sooroosh1315
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2019
            • 5358

براش توضیح میدیم که:

1-قیمت پارافین جهانی کشیده بالا ، و می تونه خاموشش کنه و بفروشتش

2- اینکه بدلیل استفاده بی رویه از سوخت های فسیلی دمای جهان رو به افزایش هست ، یخ های قطبی دارن آب میشن و محیط زیست در خطره ، (البته نیازی به توضیح نیست خود شیره کامل در جریان گرم شدن زمین و نابودی جهان قرار داره ، خودش خاموشش میکنه قبل از توضیح ما، مخصوصا که بایدن هم اومده)/:.yead.:/

3- حالت سومش هم اینه که بهش میگن دلار داره میشه 8000 تومن و شیره هم بدو بدو میره سهامش بفروشه
            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام به دوستان.
              براش توضیح میدیم که:

1-قیمت پارافین جهانی کشیده بالا ، و می تونه خاموشش کنه و بفروشتش

2- اینکه بدلیل استفاده بی رویه از سوخت های فسیلی دمای جهان رو به افزایش هست ، یخ های قطبی دارن آب میشن و محیط زیست در خطره ، (البته نیازی به توضیح نیست خود شیره کامل در جریان گرم شدن زمین و نابودی جهان قرار داره ، خودش خاموشش میکنه قبل از توضیح ما، مخصوصا که بایدن هم اومده)/:.yead.:/

3- حالت سومش هم اینه که بهش میگن دلار داره میشه 8000 تومن و شیره هم بدو بدو میره سهامش بفروشه
              وای خدا... دمت گرم... کلی حال کردم...
              در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
              جواب معما رو نمیدونم،
              ولی این قضیه من رو یاد خاطره ای مربوط به حدود 20 سال پیش انداخت. برادرم میخواست وارد مقطع دبیرستان بشه و رفت برای مصاحبۀ ورودی یکی از مدارس تاپ تهران. همین حکایت شما رو به عنوان سوال ورودی ازش پرسیدن با این تفاوت که بالای درخت به جای شمع ماری بود آمادۀ گزیدن و پایین هم شیر. برادرم میمونه چی بگه و راهکاری پرکتیکال تر رو بازگو میکنه: «شاخه درخت رو میکنیم تا مار بیفته روی زمین و با شیر درگیر بشه». مصاحبه کننده اخم هاش میره تو هم و میگه: «خیر. راهکارش این نیست. باید میگفتید در این لحظه به پروردگار توکل میکنم و سرنوشت خود را به او میسپارم». دیگه رنگ درب ورودی اون مدرسه رو هم ندیدیم...

ویرایش: با کلیدواژه های «شیر»، «درخت»، «مار»، «معما» در گوگل سرچ کردم و دیدم ظاهرا این پرسش/معما مرسوم بوده. البته در عکس های زیر تمساح هم اضافه شده. حالا سوال اصلی اینجاست اگر چنین شبه-معمایی پیش از این هم مطرح و مرسوم بوده، اون فرد مصاحبه کننده چرا جوابی منطقی یا حداقل جوابی با چاشنی طنز (!) نداشته و معتقد بوده راهکار صرفا «توکل به خدا»ست /:.hmmsmiley.:/

انصافا این را دیگر نمی‌تواند شاخه را ببرد.
              توکل به خدا هم تو این مواقع اصلا امکان پذیر نیست.
              بگذارید ببینیم گوگل چه می‌گوید؟
              ...
              آهان... از این خیلی خوشم آمد:
              Give the boy a Escape Plan | Puzzle Fry
              Boy is in Dream, let him wake up and he’ll Escape the dream.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یک پاسخ هم می‌تواند این باشد که:
                از سمت دیگر شاخه که به درخت/درختان دیگر متصل است در می‌رود!!!

چه باحال گفتم من!؟؟؟؟
                :->

-------------------

اینجا هم همه‌اش از این چیستان‌ها است:
                lateral thinking puzzle | Page 14 of 20
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

:(
                  حس همون اقاهه که به شاخه درخت گیر کرده رو دارم.
                  من باشم ریسک می کنم.
                  میرم تو دل یکیشون./.:biggrinsmiley.:/
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

بالاخره من به سمت شغل جدیدم هدایت شدم.
                    فقط استرس دارم واسه راه اندازیش.
                    ده تومن سرمایه اولیه هم میخواد.
                    که مجبورم از این سهام حسابی چلونده شدم بفروشم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                      بالاخره من به سمت شغل جدیدم هدایت شدم.
                      فقط استرس دارم واسه راه اندازیش.
                      ده تومن سرمایه اولیه هم میخواد.
                      که مجبورم از این سهام حسابی چلونده شدم بفروشم.
                      سلام.
                      چه شغل کم خرجی!
                      چیست‌آن؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post

اصلا یک چیزی!
                        آن تبر آنجا چه می‌کند؟
                        برای خودش که نمی‌تواند باشد.
                        چون اگر برای خودش بود نمی‌توانست زمانی که شیر آمده از درخت بالا برود. (چون مار آنجا است.)
                        پس این تبر لاجرم برای یک نامردی است. چرا نامرد؟ برای این که زمانی که این پسربچه آن بالا بوده مزید بر علت شده و با تبر زده درخت را قطع کرده.
                        پس پسربچه باید از آن نامرد که احتمالا صاحب باغ‌وحش است خواهش کند بیاید دست از بازی بردارد و نجاتش دهد.
                        /:.coolsmiley02:./
                        -------------------------
                        باز هم پاسخ بدهم؟؟؟
                        ببینید... مار کوچک است. مارها زمانی که تهدید نشوند و طعمه‌ای به اندازه‌ی دهان (چهار پنج برابر دهان!) خودشان پیدا نکنند نیش نمی‌زنند و دورش نمی‌پیچند. (مارهای بزرگ هم عموما نیش ندارند.)
                        با این پیش فرض پسربچه برود با جناب مار از در صلح وارد شود و همان بالای درخت بنشیند تا آقا شیره خسته شود برود..
                        یا به قول کامنت‌های انگلیسی که خواندیم... مار را به لطایف‌الحیل بیاندازد جلوی شیر!
                        -------------------------
                        بین دست و پاهای شیره یک چیزهایی هست...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          سلام.
                          چه شغل کم خرجی!
                          چیست‌آن؟
                          اممممممم
                          نمی تونم بگم...
                          چون حسودم/.:biggrinsmiley.:/
                          میترسم بقیه هم برن همین کار و راه بندازن.=))
                          البته از اونجایی که نیاز به روابط عمومی بالا برای گرفتن سفارش داره از پس هر کسی برنمیاد
                          ولی واقعا استرس دارم. یه جور احساس تنهایی دارم...
                          اما حتی با وجود استرسی هم که دارم از کسی مشورت نگرفتم هنوز.... یعنی کسی هم نیست که ازش مشورت بگیرم.
                          تو نت بیشتر دارم سرچ می کنم.
                          کلا وقتی میخوام یه کاری و شروع کنم دلم نمیخواد کسی از کارم سر در بیاره که انرژی منفی بهم وارد کنه
                          کاریه که توی خونه هم میتونم انجامش بدم.
                          فقط برای گرفتن سفارش اولش باید خیلی جاها مراجعه حضوری کنم.
                          یه انرژی زیادی اولش باید بزارم.
                          البته یه دونه جامعه ی هدف پیدا کردم. توی این سه ماهی که روی یه پیج اینستا کار کردم یه جامعه ی هدف پیدا کردم.
                          که فکر می کنم استقبال خوبی بشه.
                          به جز اون جامعه ی هدف موردنظرم باید سفارش های دیگه ای هم بگیرم. که خیالم راحت بشه.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

فقط یه چیزی بگم.
                            من اصلا اینستا بلد نبودم.
                            نمی دونستم مثلا چجوری میشه استوری گذاشت حتی
                            نمی دونستم کپشن چیه حتی
                            نمی دونستم منشن کردن و تگ کردن یعنی چی
                            نمی دونستم هشتگ چیه
                            نمی دونستم نمی دونستم نمی دونستم
                            اما شروع کردم. یه پیجی رو زدم و اولش یه هدف دیگه داشتم
                            جذب فالور و گرفتن تبلیغات
                            اما به سمت دیگه ای خود به خود هدایت شدم.
                            و فهمیدم یه جامعه ی هدف وجود داره که من می تونم براشون نیاز ایجاد کنم و یه چیزی بهشون بفروشم.
                            نیاز که نه. از اشتیاقشون یه یه سری موضوعات خاص.... اشتیاق و علاقه ی زیاد
                            میتونم چیزهایی که امربوط به اون علاقه و اشتیاقشون هست رو تولید کنم و بهشون بفروشم.
                            و شروع کردم به تحقیق کردن و هدایت شدم به سمت یه چیز دیگه.
                            یعنی این که میگن از تو حرکت از خدا برکت حقیقته.
                            و در همین حین مجددا یه نفر بهم گفت صدات خیلی خوبه.
                            حالا کی... نگین دختری که خیلی اینستا بلد بود و باهاش آشنا شدم و خیلی چیزا ازش یاد گرفتم
                            و با وویس باهاش حرف میزدم یه شب که یه شعری و توی وویس خوندم بهم گفت چقدر صدات عالیه واسه گویندگی
                            نگین هم سودای بازیگری در سر داره
                            خلاصه نگین شاید 5-6 امین نفری بود که بهم در مورد خوب بودن صدام گفت
                            و من بعد اون با یکی از شخصیت های هنری صدا و سیما صحبت کردم. توی پی ویش پیام دادم.
                            از اونجایی که آدم خیلی معروفی نبود جواب داد
                            و بهم گفت دوره های گویندگی و برم.
                            اما قبلش میخوام یه پیج بزنم.
                            به صورت ناشناس... کاملا ناشناس
                            و شعر بخونم و آهنگ بزارم روی شعرهام و بزارم اینستا. هدفم هم خوندن شعرهای عاشقانه است فعلا
                            و این کار رو هم به زودی بعد از سر و سامون گرفتن کار اولم شروع می کنم دوباره.
                            تا ببینم از این کارم به کجا هدایت میشم. /.:biggrinsmiley.:/
                            شایدم یه روزی من و توی تلویزیون به عنوان مجری ببینید /:.yead.:/
                            شایدم مثه پیج اولم به سمت و سوهای دیگری هدایت شوم.
                            تا ببینم خدا چی میخواد:)

راستی یادم اومد که من یه زمانی گیتار هم میزدم.
                            شاید هم هدایت بشم به خوندن با نوازندگی خودم...
                            نمی دونم.... زمانی که کلاس گیتار میرفتم یه دونه آهنگ خوندم.

در این دنیا تک و تنها شدم من .... این و خوندم اون زمان
                            البته فقط واسه خودمااااا... و استادم....
                            آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2021/01/29, 23:59.

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

پاسخ : خبرهای مهم و فوری

نقدینگی وحشتناکی در بانک ها و کارگزاری ها پارک شده و هر دونه دلاری که بخواد به محدوده ۲۰ نزدیک بشه را روی هوا میزنن،
                              البته خیلی رانتی ها منتظرن دولت همچین شرایطی را براشون فراهم کنه ولی بعید هست بتونه،
                              دولت اگر دلش به حال اقتصاد و تولید میسوخت دلار را مدتی در محدوده ۲۵ تثبیت میکرد ولی وقتی تارگت ۱۵ تومنی میده معلومه هدفش نوسان سازی و نوسانگیری از مردم هست. و ممکنه دوباره دلار را به بالای ۳۰ هم برسونه

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

راستی آقای سروش یادتونه وقتی میخواستم برنامه پریمیر رو نصب کنم گفتید یادگیریش زمان بره و باعث میشه خسته شم و رهاش کنم.
                                من هم یادش گرفتم و هم الان دارم با این برنامه کلیپ هایی میزنم که با اینکه الان مثلا فالورام 800 و خورده ای هست ولی پستم 3 هزار تا ویو بخوره.
                                من خوشبختانه فهمیدم که تمرین های خلاقیتی که توی دوره های موفقیت انجام دادم خیلی خلاقیتم رو بالا برده.
                                و پست هام خیلی خلاقانه است. ایده های به ذهنم میاد که به ذهن هیچ کس نمیرسه.
                                البته نگین دوستم هم انصافا خیلی ایده های نابی میاد به ذهنش که گاهی از پست هاش غش میکنم از خنده.

الانم باید برنامه فتوشاپ و یاد بگیرم.
                                اینم بخوام نصب کنم لپ تاپم می پوکه دیگه /:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X