دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام.
    چه شغل کم خرجی!
    چیست‌آن؟
    راستی جناب محمدحسین الان که بیشتر توی نت سرچ کردم یه دستگاه دیگه هم در کنارش نیاز دارم.
    پس فعلا رسید به 15 تومن. فک کنم واسه شروع 20 تومن و میخواد. چون مواد اولیه هم هست بالاخره.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام.
      صبح همگی به خیر.
      در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      راستی جناب محمدحسین الان که بیشتر توی نت سرچ کردم یه دستگاه دیگه هم در کنارش نیاز دارم.
      پس فعلا رسید به 15 تومن. فک کنم واسه شروع 20 تومن و میخواد. چون مواد اولیه هم هست بالاخره.
      یازدهی‌اش چقدر هست؟
      ----------------------
      یک برنامه‌ای تلویزیون نشان می‌داد به نام خانه ما. (دو تا برنامه بود. من عاشق هر دو تا هم بودم. منظور الان آن است که حالت مستند داشت.)
      در آن برنامه شرکت‌کنندگان باید یک کسب و کار خانوادگی دو سه روزه راه می‌انداختند.
      واقعا قشنگ بود. خیلی به من انرژی و روحیه می‌داد.
      اکنون این کار شما هم شبیه همان است.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

چند نکته به ذهنم می‌رسد (به عنوان سوم‌شخص) که شاید اگر خودم در تکاپوی کسب و کار جدید بودم به ذهنم نمی‌رسید و دوست داشتم کسی به من بگوید:
        ۱- به هیچ وجه خرج اضافه نکنید.
        ۲- ولی خرج‌های اصلی را حتما انجام دهید و درست‌درمان هم انجام دهید. آنهایی که اگر خرج کنید بازدهی (پول) خوب به شما می‌دهد. و تاثیرگذاری قطعی و مهم دارند.
        ۳- منظور تنها خرج‌های ریالی هم نیست. خرج زمانی (مثلا زمان گذاشتن برای آموزش یا جذب مشتری) هم هست. و نیز انرژی/روحی. پیش از هزینه یک نگاه بکنید ببینید آیا قطعا پول مهم و زیادی برای شما زنده می‌کند؟ اگر جواب مثبت بود به بیشترین اندازه هزینه کنید ولی اگر شک داشتید حتی یک ذره هم هزینه نکنید.
        ۴- الکی ناامید نشوید.
        ۵- ولی از همین اکنون یک دو دو تا چهار تا بکنید که ببینید در چه حالتی باید ناامید بشوید. آستانه زیان (حد الضرر) بگذارید. (مثلا نیم سال زمان گذاشتن و درآمد ماهیانه ۱ میلیون تومانی.) واقع‌بینانه و غیر احساسی و با دوراندیشی شخصی‌ای که دارید.
        ۶- دست خدا با جماعت است. تا جای ممکن دیگران را هم شریک کنید.
        ۷- ولی به هیچ وجه دیگران را به جای خود ننشانید. جوری که اگر رفتند کارتان بماند. یا مدیریت کار به آنها واگذار شود. یا این که کار شما را کامل بدانند (یاد بگیرند) و اگر موفق شدید بروند عین کار شما را انجام دهند و رقیبتان شوند و منجر به کاهش درآمد شما شوند.
        ۸- آدم‌های به درد بخور را دور خودتان جمع کنید. کسی که زمانی که در ناخودآگاه خودتان به او می‌اندیشید می‌بینید وجودش به پول‌دار شدن شما کمک می‌کند. چه با انرژی مثبت دادن. چه با پشت کار. چه با ایده‌های بکر ولی کارا.

برایتان آرزوی پیروزی دارم.
        ???
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام.
          صبح همگی به خیر.

یازدهی‌اش چقدر هست؟
          ----------------------
          یک برنامه‌ای تلویزیون نشان می‌داد به نام خانه ما. (دو تا برنامه بود. من عاشق هر دو تا هم بودم. منظور الان آن است که حالت مستند داشت.)
          در آن برنامه شرکت‌کنندگان باید یک کسب و کار خانوادگی دو سه روزه راه می‌انداختند.
          واقعا قشنگ بود. خیلی به من انرژی و روحیه می‌داد.
          اکنون این کار شما هم شبیه همان است.
          جناب محمدحسین هنوز در حال تحقیق هستم.
          در مورد میزان درآمدی که میتونم ازش داشته باشم هنوز به نتیجه ی خاصی نرسیدم.
          امروز چندین تماس با شماره هایی که پیدا کردم می گیرم شاید به نتایجی برسم.
          و همینطور با یکی از افرادی که توی شیراز داره این کار و انجام میده هم احتمالا یه ملاقات حضوری داشته باشم.
          اینجوری به نتایج خوبی میرسم. البته این هفته برنامه ها اونقدر پره که احتمالا ملاقات حضوری بیوفته واسه نیمه دوم هفته.

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

پاسخ : خبرهای مهم و فوری

روند صعودی خوبی داره شکل میگیره، پول های بلاتکلیف هم داره تکلیفشون مشخص میشه دیگه باید از پارکینگ خارج بشن
            جوری پالایش را دارن میخرن امروز ممکنه حتی دقیق روی قیمت ۱۰ تومن صف خرید بشه

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

جناب محمدحسین مرسی از نکات خوبی که بهش اشاره کردین.
              امروز آرش اصلا نزاشت من کارام و انجام بدم.
              همش گفت میخوام برم پیش خاله. همش گفت اتاق .... خاله..... گوشی....
              نزاشت هیچ کاری انجام بدم.
              در ضمن کسی که توی شیراز اون کار و داره انجام میده حاضر نشد بهم اطلاعاتی در مورد کار بده.
              مجبورم راه های دیگه رو امتحان کنم.

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

روی ۶ تومن قصد داشتم سوار پالایش بشم ولی چنان جو یاس و ناامیدی راه انداخته بودن حتی من که همیشه اعتقاد داشتم فرصت های ناب خرید در همچین جوهایی پدید میاد دو دل شدم و نخریدم و از یک سود ۶۰ درصدی خالص بی دردسر جا موندم.
                درسی شد تا دیگه بر اصول خودم پایبند باشم و تحت تاثیر جو هیجانی بازار قرار نگیرم.

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                  روی ۶ تومن قصد داشتم سوار پالایش بشم ولی چنان جو یاس و ناامیدی راه انداخته بودن حتی من که همیشه اعتقاد داشتم فرصت های ناب خرید در همچین جوهایی پدید میاد دو دل شدم و نخریدم و از یک سود ۶۰ درصدی خالص بی دردسر جا موندم.
                  درسی شد تا دیگه بر اصول خودم پایبند باشم و تحت تاثیر جو هیجانی بازار قرار نگیرم.
                  دوست عزیز نق و غر زیانهایی که میکنید کافی نبود از این به بعد نق و غر سودهایی که میشد بکنید و نکردید هم بیارید واسمون، خیلی هم عالی دیگه بهتر از این نمیشه.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

سلام جناب محمدحسین
                    میشه لطفا شما که آگاه هستید من و راهنمایی کنید؟
                    میخوام بدونم اون سودهای مجمع که میاد به حسابم رو از کجا باید ببینم.
                    میدونم که از قسمت سودهای تقسیمی می تونم همه رو ببینم.
                    اما نمی دونم چجوری متوجه بشم که کدوماشون سود رو واریز کردن و کدوماشون هنوز واریز نکردن.
                    یه مبلغی پول اومده توی حسابم. نمی دونم از کجا اومده.
                    میخوام چک کنم ببینم سود کدوم سهام هست. (البته اینم بگم هیچ مسیجی هم نیومده برام. که متوجه بشم ریز مبلغش چقدر بوده و مال کدوم سهام هست)
                    وقتی یکی که ازش طلب داشتم پول زد به حسابم متوجه شدم.
                    جون کارتم خالی بود. و ایشون دو تومن زدن به حسابم. مسیجش هم اومد.
                    اما دیدم جمع حساب کارتم 4 تومن هست. نمی دونم اون دو تومن از کجا اومده و از سود کدوم سهامم هست.

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

سلام جناب محمدحسین
                      اما نمی دونم چجوری متوجه بشم که کدوماشون سود رو واریز کردن و کدوماشون هنوز واریز نکردن.
                      میخوام چک کنم ببینم سود کدوم سهام هست. (البته اینم بگم هیچ مسیجی هم نیومده برام. که متوجه بشم ریز مبلغش چقدر بوده و مال کدوم سهام هست)
                      اما دیدم جمع حساب کارتم 4 تومن هست. نمی دونم اون دو تومن از کجا اومده و از سود کدوم سهامم هست.
                      سلام

منم نمی دونم راه درستش چیه ، ولی اینجوری شاید بشه که چک کنید ببینید سود کدوم شرکت 2 تومن بوده (حالا با ارقام اعشارش که شبیه هم نباشن) و بشه پیدا کرد شرکت رو .
                      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

.
                        آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2021/02/02, 00:31.
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

سلام جناب محمدحسین
                          از قسمت منو...گزینه سودهای تقسیمی من را بزنید...همه سودهایی که به شما تعلق گرفته را نوشته...هر کدام تسویه شد باشد...آن هست..
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• میلاد سودی
                            ستاره دار (1)
                            • Apr 2020
                            • 1034

سلام دوستان یکی بارگزاری عکس رو به من توضیح بده کلا باهاش مشکل دارم ~X(
                            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                              سلام دوستان یکی بارگزاری عکس رو به من توضیح بده کلا باهاش مشکل دارم
                              در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                              ~X(

از بالای صحفه سایت آپلود سنتر را انتخاب کنید
                              بعد از قسمت انتخاب ، فایل را از سیستم خودتان انتخاب کنید و دکمه اپلود را بزنید

بعد قسمت سوم که نوشته آدرس انجمن را کپی کنید و در هر قسمتی که می خواهید ارسال کنید پیست کنید (بعد از ارسال تبدیل به تصویر می شود لینک)

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

الان عکس دیده میشه ؟
                                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

در حال کار...
                                X