دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 2FAN
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 1051

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    خب شماره مامانم و استفاده کنم بهتره که.
    هیچ کسی شماره مامانم و نداره.
    اما مسئله اینکه که الان این شماره نمیخواد ازم.
    من پیجی که میخواستم بسازم با همون اسمی که میخواستم بسازم فقط میخواستم.
    الان مجبورم توی اون اسم تغییر بدم یه دونه دیگه بسازم.
    حیفه. چقدر فک کردم تا این اسم به ذهنم رسید :((

عزیزم سلام
    من یه کمک بهت بکنم
    شما واسه اینکه شماره خودت یا مامان بابات نباشه تو اینستا
    میتونی شماره مجازی بخری
    یه شماره الکی مثلا چین میخری و با اون اینستا میسازی
    تو سایتا شماره مجازی سرچ کن و ازشون بخر وحالشو ببر(خخخخخخخخ
    باز بگو طوفان هیچی نمیدونه(خخخخخخ) دیدی اینی که من میدونم هیچکس واست نگفته(خخخخخ)
    مرسی بازم دوست داشتی کمکت کنم(خخخ
    https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3106

مردم کشور من ، با نفرت به صحنه بوسیدن دو عاشق نگاه می کنند!

اما با اشتیاق برای صحنه اعدام جمع می شوند!

با چنین مردمی، زندگی دردناک است...

? فریدون‌فرخزاد

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
        عزیزم سلام
        من یه کمک بهت بکنم
        شما واسه اینکه شماره خودت یا مامان بابات نباشه تو اینستا
        میتونی شماره مجازی بخری
        یه شماره الکی مثلا چین میخری و با اون اینستا میسازی
        تو سایتا شماره مجازی سرچ کن و ازشون بخر وحالشو ببر(خخخخخخخخ
        باز بگو طوفان هیچی نمیدونه(خخخخخخ) دیدی اینی که من میدونم هیچکس واست نگفته(خخخخخ)
        مرسی بازم دوست داشتی کمکت کنم(خخخ
        مرسی یه دنیا طوفان جان
        ساختم. یه دونه دیگه ساختم.
        همین یه ساعت پیش ساختم اتفاقا.
        و یه ایمیل جدید ساختم و با ایمیل جدیدم و با گوشی بابام بدون شماره موبایل یه دونه ساختم.
        اوکی شد. حالا هم دارم فتوشاپ نصب می کنم
        که یادش بگیرم چون واسه کارگردن توی این یپجم لازمش دارم.
        البته پیج قبلیم متاسفانه مشکل پیدا کرده. پیجی که سه ماه و نیم روش کار کردم و یک و خورده ای فالور داشتم.
        به خاطر استفاده از ویدئو دانلودر اینستا من و از پیجم پرت کرد بیرون.
        منم رفتم همون ویدئو رو با پیج شخصیم دانلود کنم از اونم پرتم کرد بیرون.
        پیج شخصیم خیلی واسم مهم نبود واسه همین کاری نکردم که بتونم واردش بشم.
        اما اون پیج برام مهم بود و هر کاری که فکر کنی کردم تا برش گردونم. اما نشد
        در نهایت با گوشی بابام تونستم پیج شخصیم رو برگردونم.
        اما اون و همچنان نتونستم.

البته شاید هم مصلحت بود. چون خیلی وقتم و می گرفت
        حالا دیگه با پیج جدیدم میخوام اگه خدا یاری کنه درآمدزایی کنم.

فقط باید یاد بگیرم یه سری تصاویری که میخوام و به جای یه چیزایی دیگه جایگزین کنم.
        اما نمی دونم با فتوشاپ بشه یا نه.
        آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2021/02/25, 22:43.
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
          دوستان میخواستم بپرسم. قشنگترین ماشین شاسی بلند که رانندگی باهاش آسون باشه. چه ماشینی هست. اگه عکسش دارید هم بگذارید. قیمتش الان چقدر هست؟
          مرسی اگه راهنمایی کنید.
          طوفان؟ قشنگ به واژه نسبیه
          هر کسی یه ماشینی به نظرش قشنگ میاد
          بگو چقدر میخوایی هزینه کنی.
          ایرانی میخوای یا خارجی
          آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2021/02/25, 22:45.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

سلام دوستان
            کسی هست انگلیسیش خوب باشه.
            میخوام یه ایمیل به پشتیبانی اینستاگرام بزنم تا پیجم و بهم برگردونه.
            اما بلد نیستم انگلیسی درخواستم و بنویسم.:-s

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              سلام دوستان
              کسی هست انگلیسیش خوب باشه.
              میخوام یه ایمیل به پشتیبانی اینستاگرام بزنم تا پیجم و بهم برگردونه.
              اما بلد نیستم انگلیسی درخواستم و بنویسم.:-s
              از گوگل ترنسلیت استفاده کردم. عالی بود. عالیییییییی :.thumbsupsmileyanim

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

بسم الله الرحمن الرحیم
                سلام

ی سوال ساده و پیش پا افتاده دارم ، خوشحال میشم جواب تمام دوستان در خصوص این پرسش بدانم

بردگی ( به بردگی گرفتن دیگران ) فعل بد و ضد ارزشی هست ؟

سوال ساده اس احتمالا می خواهید بگویید بله بد است ! آدمیزاد (بشر) ارزشمند است ، وقتش ارزشمند هست ، حالا چه از زاویه دید اخلاق چه ادیان چه حقوق بشر و... بردگی رو مذموم و زشت است ، کتاب ها و مقالات و فیلم های زیادی هم در سراسر جهان ساخته شده برای نفی برده داری ،

اما از دید حرفه ای ( فارغ از قرتی بازی ) جواب چیست؟

مثلا در کشور ما بخاطر ارزان بودن برق ، استخراج بیت کوین سودمند است
                در کشور ما ، نان هم فکر کنم ارزان باشد ، البته گرانتر از قیمت خوراک دام باید باشه ، چون دامدارها از نانوایی ها خوراک نمی خرن

بنظرتان ، چنتا آفریقایی که در خطر مرگ از گرسنگی هستن (یعنی من نیارمشون ، عملا از گرسنگی مردن ) برم بیارم ، ی باغی هم بگیرم ، چنتا بلوک بیارم بالا ( ی خوابگاه فشرده قفسه بندی شده بسازم ) ، ی کار تولیدی راه بندازم ، بهشون آب و نان سنگک کنجدی بدم بعنوان مزد ، کار ضد انسانی هست ؟

البته بجز کار تولید (بخاطر سختی تولید) میشه استفاده های فراوان دیگری هم ازشون برد که بعضا نیازی به آموزش هم نباشه ، پیر هم نشن (در اثر سختی کار بذارمشون لای جرز دیوار) ، هر چند که برای پایدار کردن فعالیت اقتصادی (عدم مخارج اضاف جهت واردات دوباره) بهتره که ازشون نسل کشی کنم ، ثبات اقتصادی رو به مجموعه ام بیارم

چرا کسی تو این صنعت وارد نمیشه ؟/:.ph34r-smiley.:/
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• رگنار
                  عضو فعال
                  • Feb 2014
                  • 390

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                  بسم الله الرحمن الرحیم
                  سلام

ی سوال ساده و پیش پا افتاده دارم ، خوشحال میشم جواب تمام دوستان در خصوص این پرسش بدانم

سوال ساده اس احتمالا می خواهید بگویید بله بد است ! آدمیزاد (بشر) ارزشمند است ، وقتش ارزشمند هست ، حالا چه از زاویه دید اخلاق چه ادیان چه حقوق بشر و... بردگی رو مذموم و زشت است ، کتاب ها و مقالات و فیلم های زیادی هم در سراسر جهان ساخته شده برای نفی برده داری ،

اما از دید حرفه ای ( فارغ از قرتی بازی ) جواب چیست؟

مثلا در کشور ما بخاطر ارزان بودن برق ، استخراج بیت کوین سودمند است
                  در کشور ما ، نان هم فکر کنم ارزان باشد ، البته گرانتر از قیمت خوراک دام باید باشه ، چون دامدارها از نانوایی ها خوراک نمی خرن

بنظرتان ، چنتا آفریقایی که در خطر مرگ از گرسنگی هستن (یعنی من نیارمشون ، عملا از گرسنگی مردن ) برم بیارم ، ی باغی هم بگیرم ، چنتا بلوک بیارم بالا ( ی خوابگاه فشرده قفسه بندی شده بسازم ) ، ی کار تولیدی راه بندازم ، بهشون آب و نان سنگک کنجدی بدم بعنوان مزد ، کار ضد انسانی هست ؟

البته بجز کار تولید (بخاطر سختی تولید) میشه استفاده های فراوان دیگری هم ازشون برد که بعضا نیازی به آموزش هم نباشه ، پیر هم نشن (در اثر سختی کار بذارمشون لای جرز دیوار) ، هر چند که برای پایدار کردن فعالیت اقتصادی (عدم مخارج اضاف جهت واردات دوباره) بهتره که ازشون نسل کشی کنم ، ثبات اقتصادی رو به مجموعه ام بیارم

چرا کسی تو این صنعت وارد نمیشه ؟/:.ph34r-smiley.:/
                  /.:biggrinsmiley.:/ عجب بیزینسی!
                  من جواب کاملی ندارم اما چند تا نکته به ذهنم میرسه که اضافه می‌کنم.

۱.امیدوارم به مذهبی ها برنخوره اما کی گفته برده داری در ادیان حرام است!؟ پیامبر و امامان بزرگترین برده داران عصر خود بوده اند، کنیز و غلام و آیات و روایات مربوطه به وفور هست.

۲. این سوال مربوط به علوم انسانی است، علوم انسانی مثل علوم تجربی نیست که شما با آزمایش یا فرمول به جواب قطعی برسید، همواره طیفی از پاسخ ها وجود دارند و هر کسی با دلایل خودش جوابش رو توجیه می‌کنه. بنابراین اینگونه سوالات جواب قطعی ندارند.

۳. نظر شخص من اینه که انسان باید به همه اطلاعات دسترسی داشته باشه و حق انتخاب هم داشته باشه، بعد از اون اگر انتخابش مغایر با اصول اولیه حقوق بشر نبود و مخالف حرمت انسانی نبود، اونوقت اگر خودش اینطور انتخاب کرد میشه قبول کرد.
                  مثلاً در این مورد شما می‌خوایید اون آفریقایی ها رو بیارید که به براتون کار کنند، اگر اطرافشان کاری با منزلت یا مزایای بیشتر از این کار شما باشد شما اگر بهشان اطلاع ندید کارتون درست نیست و نمی‌تونید بیاریدشون. یعنی باید همه اطلاعات رو بهشان بدید، حق انتخاب هم بهشان بدید و نمی تونید مجبورشان کنید، بعد اگر آمدند هر زمانی که نخواستن باید حق رفتن بهشان بدید. در طول زمان کارشان هم حقوق اولیه شون رو پایمال نکنید، مثل قضایای ناموسی، کتک زدن، کار کشیدن بیش از عرف جامعه، حبس کردن، و....
                  اگر همه اینها رعایت شد در این داستان فرضی شما میشه کسی رو استخدام کرد در قبال سیر کردن شکمش.

واقع بینانه نگاه کنیم این موقعیت امروزه به ندرت پیش میاد، و تا همین دویست سال پیش مردم از صبح تا شب کار میکردن که فقط شکمشون رو سیر کنند! نه خانه و ماشین و آب شرب و برق و گاز و امکاناتی بود نه چشم و هم چشمی و نه پولی. هدف مردم از زندگی فقط زنده ماندن بود.
                  شما تو نت سرچ بزنید عربستان قبل کشف نفت عکس هاشون میاد، هیچ فرقی با عربستان ۱۴ قرن پیش نداشته!، یا قحطی ایران در جنگ جهانی و... ۳-۴ قرن که کما بیش شکل زندگی عوض شده. و بخصوص در قرن اخیر.
                  یا مثلاً همین امسال چین به عنوان یک دستاورد بزرگ اعلام کرد که بخش اعظمی از جمعیت رو از خطر گرسنگی، بصورت پایدار نجات داده.

می‌خوام بگم که این صحبت‌ها رو میشه شعاری چیزی گفت و رد شد منتها همیشه از یک طرف واقعیاتی به مقتضای مکان و زمان و شرایط خاص وجود داره، و از طرف دیگه اخلاقیات، که خودش چندین فلسفه مختلف داره و در گذر زمان متکامل شده و... یعنی بحث پیچیده ای میشه.

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                    بسم الله الرحمن الرحیم
                    سلام

..../:.ph34r-smiley.:/
                    اول اینکه شما باید تعریف نسبتا مشخصی از کلماتی که به کار میبرید داشته باشید. دست کم دو عبارت یکی برده و یکی ضدارزش (یا غیر اخلاقی)
                    بردگی یا برده (غلام، کنیز ) تعریف مشخصی دارد. برده به کسی یا انسانی اطلاق میشود (یا میشد!) که دقیقا شبیه یک کالا معامله میشد و این کالا که یک انسان میبود، تقریبا از هیچ گونه حقوق انسانی برخوردار نبود. چون مالکیت فرد از خودش سلب و به صاحبش واگذار میشد.
                    لذا هیچ تفاوتی نداشت که شما مثلا یک گاو یا یک اسب را خریداری میکردید و بهرگونه که بخواهید هرگونه استفاده ای از انها بکنید، با انسان(برده ای) که شما صاحب آن هستید هم میتوانید بکنید.

با توجه به مجاز بودن داشتن برده، بخصوص در اسلام، عموما برای رعایت حداقل حقوق بردگان سفارشات ارشادی و تشویقی در بیانات اصحاب دین بیان شده است. ولی همچنان همه این سفارشات هم صرفا توصیه بوده و هیچ گونه حقوقی برای شخص برده به رسمیت شناخته نمیشد و نمیشود!
                    این از تعریف برده

وجه دیگر اخلاق است. اخلاق یا اصول اخلاقی مفهومی نسبی است. و مبتنی بر جوامع مختلف در زمان های مختلف تعریف میشود. ولی از آنجا که کلیات حقوق انسان شباهت زیادی دارد، معمولا کلیات اصول اخلاقی ثابت هستند. مثلا همه ما میدانند که دزدی بد است، دروغ بد است و ... ولی همین اصول اخلاقی مشترک هم مطلقیت ندارد. جامعه بشری تصمیم گرفته است که این امور را اخلاقی بداند. حتی ریشه های اصول اخلاقی را میتوان در فرگشت گونه انسان هم پیدا کرد. هرچند در جزئیاتی ممکن است اصول اخلاقی در بازه های زمانی یا جوامع مختلف تفاوت هایی داشته باشد. مثلا ازدواج دختر عمو-پسرعمو در اروپا امر غیراخلاقی است ولی در کشور ما غیراخلاقی نیست.
                    ولی علی رغم این تفاوتهای جزئی ، همچنان کلیات اخلاقی در بدنه جامعه بشری یکسان است. و صد البته تدوین این اصول اخلاقی توسط خود بشر صورت گرفته است.
                    بنابراین وقتی که عقل جمعی یک امری را تحت عنوان اخلاقیات مدون کرده است. یا حتی یک امری را به عنوان حقوق یا قانون مدون کرده است، تکلیف مشخص است! رفتار مغایر با این اصول اخلاقی، امر غیراخلاقی خواهد بود.

و پر واضح است برده داری که مشخص است مضموم است! حتی در همان گذشته هم که رواج داشته ، چندان امر اخلاقی محسوب نمیشده! لکن اشکال ادیان این است که اخلاق را مطلق تعریف میکنند که لایتغیر است و از سرچشمه بی عیب و نقصی نشات گرفته! وقتی به اموری مثل تجویز برده داری میرسند، شروع میکنند به ماست مالی کردن! یا صرفا به سفارشات کم اهمیتی اشاره میکنند که مثلا سفارش شده با کنیزان مهربان باشید! یا اگر برده گان را آزاد میکردند میمردند بیچاره ها! بنابراین اجبارا برای جلوگیری از مرگشان آنها را برده نگاه میداشتند!!!تازه توصیه به آزاد ساختن بردگان هم که یک عالمه میشده!! (توصیه!!)
                    در این راه حتی توجیهات مشمئز کننده ای هم میتوان دید. مثل اینکه وقتی از مضموم بودن رابطه جنسی با کنیزان (که جواز کامل دارد!) صحبت میشود، بیان میدارند که بالاخره کنیزان هم نیاز جنسی داشتند!!!!!!! (مثل این است که متجاوزی توجیه اش این باشدکه قربانی هم بالاخره نیاز جنسی دارد!!!)

در حال حاضر بشر معاصر یکی از بزرگترین دستاوردهایش اعلامیه جهانی حقوق بشر است. عقل جمعی بشر به این نتیجه رسیده که این حقوق باید برای همه نوع بشر رعایت شود. تمام شد و رفت!
                    حتی سلب سایر حقوق اجتماعی انسانها هم مضموم است و جوامع سعی کرده اند با وضع قوانین و آموزش این مسائل را بهبود ببخشند.
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

ولی در رابطه با بیزنسی! که شما اشاره کردید، البته دوست عزیز رگنار توضیحات درستی دادند

منتهی برخلاف شما که مضموم بودن اصل برده داری را احیانا قرطی بازی! یا لوس بازی! اطلاق کردید..

راستش را بخواهید ، در دنیای معاصر، لوس بازیه اصلی در این باب در جریانات افراطی چپ گرایانه رخ داد.

کمونیسم یا جریان چپ که در دهه 60 با شعارهای سوسیالیستی به اوج خودش رسید، از آن ور بام افتاد! بعد از بروز انقلاب صنعتی ، مطابق آموزه های مارکس این جریان شکل گرفت و مفاهیمی مثل استثمار کارگر! یا مثلا جامعه بی طبقه! و امثال اینها در جهان گسترش یافت.

این جریان با سرکوب استعدادهای انسانی و رقابت (که جز ذات انسان هاست) بعدها هم تغییر و تطور یافت و کم کم معلوم شد که صرفا شعارهای فریبنده و توخالی بود.

این جریانات در نهایت در اکثر جاها تبدیل به ایدئولوژی شدند و جوامع را به قهقرای بیشتری بردند که هم اکنون هم هنوز یافت میشوند. کره شمالی با آن رهبر عزیزش! نمونه عالی در این زمینه است! یک جامعه بی طبقه درست کرده اند که بیا و ببین!

از دلایل ایجاد چنین جنبش هایی میتوان بسیار سخن گفت. یکی از دلایل بروز و ظهور جریان مارکسیسم ، روحیه خشن سرمایه داری بود. ولی تجربه تاریخی شوروی و اذنابش! نشان داد که ایجاد چنین جامعه آرمانی! بجز فقر و فلاکت چیزی نداشته ظاهرا.

منتهی همچنان هنوز در گوشه کنار دنیا ، باقی مانده های مفلوک این تفکر هستند برای خودشان! مسخره ترین شان که مربوط به ما میشود، ورژن اسلامی از این جریان است. جامعه بی طبقه توجیدی!!!! که عزیزان مجاهد خلق دنبال آن هستند همچنان! که جامعه بی طبقه توجیدی درست کنند! که التقاطی از اسلام و کمونیسم است. (و این اشتراک چقدر قابل تامل است!!)

بعد از رسیدن بشر معاصر به میثاق حقوق بشر، بهترین سیستم مدون نوعی سوسیال دموکراسی است. یعنی جامعه ای که مبتنی بر استعدادها و رقابت های سالم باشد. ولی در کنار به رسمیت شناختن مالکیت خصوصی افراد، نهادهای حمایتی نیز از افراد جامعه وجود داشته باشد. کارگران برای خودشان تشکل دارند و اتفاقا قوی ترین نیروی اجتماعی هم همین نهادهای برامده از تشکل های کارگری است. عملا آمدند و کاپیتالیسم که روحیه خشن سلب حقوق کارگران را موجب میشد، با این اصول سوسیالیستی تلطیف کردند. و شده سوسیال دموکراسی.
                      یعنی اساس را بر سرمایه داری گذاشته اند و با اصول سوسیالیستی اشکالات سرمایه داری را رفع کرده اند! رقابت سالم و مبتنی بر استعدادهای فردی به رسمیت شناخته میشود ولی در کنارش حقوق کارگر و نهادهای حمایتی هم هست!
                      که دم نقدی بهترین شیوه و سیستمی است که میتوان نام برد و بشر بدان دست یافته.
                      نمونه های عملی آن هم در کشورهای حوزه اسکاندیناوی و اروپای غربی است. که اگر به آمار مراجعه کنید خوشبخت ترین انسانهای روی این کره خاکی به شمار میروند.
                      بنابراین بهتر است که من و شما و بقیه! مفتخر به این آخرین دستاورد گونه بشر باشیم! و آرزومند اینکه روزی در مملکت بلازده ما نیز از این خبرها باشد!!!
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3106

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        گراز زدی دوست خوب ؟ گرازم ارزوست با این وضعیتی که گفتی . عرقش در دسترس است
                        امیدوارم اینرو ببینی، انوریا میگن اسپم نکن!!!

داداش گلم؛ اول گوشت جوجه تیغی بعدش گوشت گراز نر

خوشمزه تر نخوردم

فقط کبابی.

به همراه عرق انگور خشک شده، بزن بر بدن تا رستگار شوی.

.

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3106

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                          امروز برای چندین بار....اردر خرید روی 8650 گذاشتم..برای خرید..اما جرات زدن خرید را نکردم...میدانم اشتباه کردم..فردا میتونه نوسان خوبی بده...
                          بانگک نوین را هم خوب جایی خریده بودم...آن هم از دست رفت...با حسرت 20%سودی که میتونستم بگیرم را نگاه کردم...
                          فیروزه نیز همچنین/:.negaran.:/
                          ایراد کارم کجاست؟!:-?~X(
                          به نظر ایراد کار شما در شهر اراکی باشد.

شما باید با حیوانات به خصوص سگان، مهربان باشید.

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                            امیدوارم اینرو ببینی، انوریا میگن اسپم نکن!!!

داداش گلم؛ اول گوشت جوجه تیغی بعدش گوشت گراز نر

خوشمزه تر نخوردم

فقط کبابی.

به همراه عرق انگور خشک شده، بزن بر بدن تا رستگار شوی.

.
                            داور جان!

حالا شما کوتاه بیا و از برای حل مشکل مزه! با سرنوشت شوم گراز های بی نوای مملکت بازی نکن!

مزه اصلی که به خوشمزگی گوشت فلان و فلان نیست. به جمع دوستان است. :D

واقعا به نظرم با این وضع محیط زیست که ما داریم شکار خیلی ستمه!

والا بخدا همان کتف بال مرغ کبابی هم کفایت است.... دیگه خیلی خواستی خلاف کنی دنبلان هم کارسازه:D

به سلامتی...نوش:D

نظر

• CHESTER.2020
                              عضو فعال
                              • Apr 2020
                              • 1255

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                              ولی در رابطه با بیزنسی! که شما اشاره کردید، البته دوست عزیز رگنار توضیحات درستی دادند

منتهی برخلاف شما که مضموم بودن اصل برده داری را احیانا قرطی بازی! یا لوس بازی! اطلاق کردید..

راستش را بخواهید ، در دنیای معاصر، لوس بازیه اصلی در این باب در جریانات افراطی چپ گرایانه رخ داد.

کمونیسم یا جریان چپ که در دهه 60 با شعارهای سوسیالیستی به اوج خودش رسید، از آن ور بام افتاد! بعد از بروز انقلاب صنعتی ، مطابق آموزه های مارکس این جریان شکل گرفت و مفاهیمی مثل استثمار کارگر! یا مثلا جامعه بی طبقه! و امثال اینها در جهان گسترش یافت.

این جریان با سرکوب استعدادهای انسانی و رقابت (که جز ذات انسان هاست) بعدها هم تغییر و تطور یافت و کم کم معلوم شد که صرفا شعارهای فریبنده و توخالی بود.

این جریانات در نهایت در اکثر جاها تبدیل به ایدئولوژی شدند و جوامع را به قهقرای بیشتری بردند که هم اکنون هم هنوز یافت میشوند. کره شمالی با آن رهبر عزیزش! نمونه عالی در این زمینه است! یک جامعه بی طبقه درست کرده اند که بیا و ببین!

از دلایل ایجاد چنین جنبش هایی میتوان بسیار سخن گفت. یکی از دلایل بروز و ظهور جریان مارکسیسم ، روحیه خشن سرمایه داری بود. ولی تجربه تاریخی شوروی و اذنابش! نشان داد که ایجاد چنین جامعه آرمانی! بجز فقر و فلاکت چیزی نداشته ظاهرا.

منتهی همچنان هنوز در گوشه کنار دنیا ، باقی مانده های مفلوک این تفکر هستند برای خودشان! مسخره ترین شان که مربوط به ما میشود، ورژن اسلامی از این جریان است. جامعه بی طبقه توجیدی!!!! که عزیزان مجاهد خلق دنبال آن هستند همچنان! که جامعه بی طبقه توجیدی درست کنند! که التقاطی از اسلام و کمونیسم است. (و این اشتراک چقدر قابل تامل است!!)

بعد از رسیدن بشر معاصر به میثاق حقوق بشر، بهترین سیستم مدون نوعی سوسیال دموکراسی است. یعنی جامعه ای که مبتنی بر استعدادها و رقابت های سالم باشد. ولی در کنار به رسمیت شناختن مالکیت خصوصی افراد، نهادهای حمایتی نیز از افراد جامعه وجود داشته باشد. کارگران برای خودشان تشکل دارند و اتفاقا قوی ترین نیروی اجتماعی هم همین نهادهای برامده از تشکل های کارگری است. عملا آمدند و کاپیتالیسم که روحیه خشن سلب حقوق کارگران را موجب میشد، با این اصول سوسیالیستی تلطیف کردند. و شده سوسیال دموکراسی.
                              یعنی اساس را بر سرمایه داری گذاشته اند و با اصول سوسیالیستی اشکالات سرمایه داری را رفع کرده اند! رقابت سالم و مبتنی بر استعدادهای فردی به رسمیت شناخته میشود ولی در کنارش حقوق کارگر و نهادهای حمایتی هم هست!
                              که دم نقدی بهترین شیوه و سیستمی است که میتوان نام برد و بشر بدان دست یافته.
                              نمونه های عملی آن هم در کشورهای حوزه اسکاندیناوی و اروپای غربی است. که اگر به آمار مراجعه کنید خوشبخت ترین انسانهای روی این کره خاکی به شمار میروند.
                              بنابراین بهتر است که من و شما و بقیه! مفتخر به این آخرین دستاورد گونه بشر باشیم! و آرزومند اینکه روزی در مملکت بلازده ما نیز از این خبرها باشد!!!

برادر جامعه سوسیال دموکرات میخواهی ؟ بفرما
                              صف مرغ 20400 !!

گشنه نگه دار تا به خدا برسند مردم عادی ....نخور نپوش .... اوکی نبودی جمع کن از ایران برو.
                              simple and effective strategy buddy...

اینجا سرزمین استعداد های کنج خونست برادر...
                              سرزمین دلال و بچه دلال...
                              آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/03/16, 22:12.
                              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز.
                                امیدوارم حال همه خوب باشد.
                                می‌خواستم یک جستار بزنم برای تبریک سال نو، ولی چون هر سال این کار را جناب جمالی انجام می‌دادند گفتم احتمالا امسال هم بخواهند ایشان این کار را بکنند. به هر روی... ان‌شاءالله سالی بسیار میمون و مبارک باشد برای همه‌ی دوستان عزیز.
                                @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
                                /:.Heart.:/
                                «محمد حسین» هستم.
                                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

در حال کار...
                                X