دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    بلی دقیقا.
    من از زمانی که یادم می‌آید در آپارتمان بوده‌ام. و خیلی دوست دارم تجربه‌ی خانه حیاط دار را داشته باشم.
    (اگر شد یک عکس از حیاط منزلتان بگذارید.)
    خیلی دوست دارم یک مدت روی باغچه کار کنم و زیبایش کنم. به‌ویژه این‌که چمن صاف و یکدست بکارم. یا بخش‌هایی از (دور یا وسط) باغچه را سنگ بریزم.
    از اینها: مشخصات، قیمت و خرید سنگ تزیینی مدل طبیعت وزن 900 گرم | دیجی‌کالا (سفیدش را گرفته‌ام ریخته‌ام تو گلدان‌هایم خیلی خوب شده.) اگر باغچه داشتم حتما دورش از اینها کار می‌کردم.
    اوه...
    اکنون که می‌اندیشم می‌بینم خیلی ایده دارم...
    نور پردازی...
    درختان کوچک یا بزرگ (کاج مطبق مثلا)...
    اوه...
    من حتما باید یک روزی یک ویلای درست و حسابی بگیرم...
    باشه حتما. بعدا عکس می گیرم میزارم.
    نمازم و بخونم میرم یه عکس از حیاطمون میگیرم میزارم. :D
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

چه جالب!
      دیجی کالا صدف هم می‌فروشد...

(پدرم یک مجموعه جالب از صدف‌هایی که خودش دستی جمع کرده بود داشت... حدودا مال ۴۰ سال پیش بود... نمی‌دانم هنوز هم دارد یا نه؟)

من خیلی از این چیزها خوشم می‌آید... حس شمال و طبیعت و دریا را به من می‌دهد...
      نمی‌دانم اینها را می‌توان در دکوراسیون داخلی منزل استفاده کرد یا نه؟ کسی ایده‌ای به ذهنش می‌رسد؟ (ضایع است در دکوراسیون منزل وجود داشته باشد. ولی در عین حال دوست دارم این چیزها را...)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

ما هم رفتیم.
        یا علی.
        @};-
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

چه جالب!
          دیجی کالا صدف هم می‌فروشد...

(پدرم یک مجموعه جالب از صدف‌هایی که خودش دستی جمع کرده بود داشت... حدودا مال ۴۰ سال پیش بود... نمی‌دانم هنوز هم دارد یا نه؟)

من خیلی از این چیزها خوشم می‌آید... حس شمال و طبیعت و دریا را به من می‌دهد...
          نمی‌دانم اینها را می‌توان در دکوراسیون داخلی منزل استفاده کرد یا نه؟ کسی ایده‌ای به ذهنش می‌رسد؟ (ضایع است در دکوراسیون منزل وجود داشته باشد. ولی در عین حال دوست دارم این چیزها را...)

اره میشه.
          خواهر شوهر خواهر من با این صدف ها خیلی چیزا درست می کنه.
          مثلا هفت سینی که واسه عیدی که خواهرم نامزدی بود واسش اوردن خیلی چیزاش و از صدف درست کرده.
          مثلا آینه اش شکل قلب بود. و دور تا دورش رو صدف کار کرده بود...
          دقیق یادم نیست ولی فک کنم توی ساخت ظرف هاش هم از صدف استفاده کرده بود.
          اگه خلاقیت به خرج بدید خیلی ایده ها به ذهنتون میرسه که میتونید استفاده کنید ازشون.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

راستی گفتید دیجی کالا. دیجی کالا با هر سیم کارتی میتویند 15 تومن خرید رایگان انجام بدید.
            البته سیم کارتی باشه که قبلا ازش خرید نکرده باشه.
            دختر داداشم میدونست. یه کد تخفیف داشت البته. باید با اون کد بزنید.
            من امتیاز شماره خودم (اون خطم که تا حالا باهاش از دیجی خرید نکرده بودم ) و دو تا بابام و شماره مامانم و هم دادم بهش باهاش واسه خودش خرید زد. یعنی مجانی کلا.
            البته چون 4 تا شماره بهش دادم یه جوراب و کش مو هم واسه خودم زد :p
            آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2021/03/17, 15:12.

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

اینم از حیاط ما. ببشخید اگه بهم ریخته اس
              قسمت های بهم ریخته اش تقصیر بابامه. که خرت و پرت های الکی زیاد داره.
              و من و مامانم توی این موضوع باهاش خیلی مشکل داریم
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2021/03/18, 00:18. دلیل: حذف عکس

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

به به چه عالی.
                الان که دیدن کلی ایده به ذهنم رسید. از باغچه و کف و دیوار و نور و...
                قدر حیاط را ما آپارتمان نشینان می‌دانیم. مطمئنا شما قدر حیاط خودتون را نمی‌دانید.
                این هم واقعا نعمتی است واسه خودش...
                پدرها همین هستند...
                اگر زورتان می‌رسد باید مجبورشان کنید ??
                اگر هم زورتان نمی‌رسد باید یک انباری مانند (حتی شده با پرده زدن) درست کنید.
                درخت‌ها چه هستند حالا؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

به به چه عالی.
                  الان که دیدن کلی ایده به ذهنم رسید. از باغچه و کف و دیوار و نور و...
                  قدر حیاط را ما آپارتمان نشینان می‌دانیم. مطمئنا شما قدر حیاط خودتون را نمی‌دانید.
                  این هم واقعا نعمتی است واسه خودش...
                  پدرها همین هستند...
                  اگر زورتان می‌رسد باید مجبورشان کنید ??
                  اگر هم زورتان نمی‌رسد باید یک انباری مانند (حتی شده با پرده زدن) درست کنید.
                  درخت‌ها چه هستند حالا؟
                  کسی زورش به بابای من نمیرسه
                  بابام یه زورگوی به تمام معناست
                  درخت ها هم دو نوع نارنگی و پرتقال و نارنج و یه گل رز هم اون وسط دوتا درها هست. ازگیل هم بوده که الان که دقت کردم بابام نابودش کرده فک کنم. البته فک کنم هنوز ثمر هم نداده.

نظر

• window
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 242

یک چیزی پیرامون همین موضوع بگویم...
                    زمانی که با پدرم از بیمارستان قلب بیرون آمدیم (بخوانید: آزاد شدیم) فهمیدم چقدر خوش‌بختی و خوش‌بینی کنارم هست و درکش نمی‌کنم.
                    سلامتی پدرم خوشبختی‌ای بود که درکش نمی‌کردم. کور بودم. یک عمر این خوش‌بختی زیبا را نمی‌دیدم... چقدر زیبا بود این حس سلامتی پدرم...
                    و البته مادرم و دیگر اعضای خانواده‌ام...
                    و خودم...

زمانی که در بیمارستان بودم و زمانی که از آنجا آمده بودم بیرون اصلا هیچ توجهی به پول نداشتم...
                    می‌خواست صد برابر زیاد شده باشد یا یک صدم شده باشد...
                    اصلا برایم مهم نبود...
                    حاضر بودم هر چه پول دارم بدهم پدرم زنده بماند.
                    (البته یک نفر ممکن است بگوید همین پول در بیمارستان به درد می‌خورد. آری. درست است. ولی موضوع چیز دیگری است. موضوع این است که این پول را می‌خواهی خرج کنی برای سلامتی و دل‌خوشی! آن بالاتر است. چگونه بگویم؟ این چیزهایی که داریم هزاران میلیارد بلکه بیشتر می‌ارزد. حالا ما به خاطر دو قران خودمان را ناراحت می‌کنیم و تنش (استرس) می‌گیریم... حرفم این است.)
                    آفرین پسر-آفرین
                    اگه هنگامیکه والدین، بیمار هستن آدم مجبور بشه دستشویی ببره پاک کنه و .... ، یه حس خوشبختی خوبی به آدم دست میده. که بینظیره
                    منم این چند ماهه درگیر پدر سالخورده ام هستم (مربوط به ریه).بیمارستان و دکترهای مختلف هم دیگه کارایی نداشتند.تقریبا به هر زبونی فهموندند بهمون که خیلی از ریه ش نابوده و خلاصه نابوده.
                    2روز خونه 2روزدرمانگاه 2روز بیمارستان.اعصاب خوردی و ناامیدی.
                    اقوام دور هم که فهمیدند توی خونه هم زیر اکسیژنه ، هی زنگ و احوالپرسی که مثلا اگه مرد ،احوال گرفته باشن. خب دستشون درد نکنه ولی من که زیر بار مردنش نرفته ام بهم فشار میومد
                    نزدیکترها هم که همش میگفتن خب خوبه شما هرکاری میتونید دارید میکنید و یه جورآماده سازی برای کناراومدن ما با مردنش میکنن.
                    دیگه خسته شدم.از همه جا.(زندگیهم که از یک طرف در بورس به فنا رفته امسال)
                    تقریبا بیشتر پستهایی که این چند ماه اینجا گذاشتم در بین این لحظات دردآور بود خب تخلیه میشدم
                    کارم شده بود روزی چند ساعت مطالعه درمورد ریه و هرچی انیمیشن خارجی در مورد ریه بود از حفظ شدم
                    همه ی مسائلش رو دسته بندی کردم تغذیه- تحلیه-گوارش-اکسیژن- دارو-نوع فعالیت
                    یواش یواش بعد از چندماه آزمایش و خطا و خلاقیت ، الان غذا میخورد-دستشویی میکند-وضعیت گوارشش هم بهتر شده-فشار خونش هم به کنترل دراوردم-اکسیژن هم که با شیلنگ تراز همه جای خونه کشیدم و این اوج خلاقیت بود.
                    باورکنید قبلا با فشار اکسیژن 8 ، اکسیژن خونش به زور روی80 نوسان داشت دکترهاهم نمیتونستند اکسیژنشو بالاببرن. ولی با این شیلنگ ترازه طولانی که همه جای خونه رفته، یواش یواش با اکسیژن فشار1،اکسیژنش رو87 تثبیت شده که کاملارضایت بخشه.
                    با این تثبیت ،فروزمایدی که هر بار باید برای کنترل فشارخونش تزریق میکردیم تبدیل شده به قرص ، اونهم به ندرت.
                    خلاصه الان باز تبدیل شده به یه پیرمردعادی البته با اون شیلنگ اکسیژن.خدارو صدهزار بار شکر.
                    همه هم با تعجب فقط خوشحالن.
                    منم واقعا خوشحالم که امسال هم پدرمون کنارمونه. انگار دنیا رو بهم دادن. تبدیل شد به خاطرات خوب زندگیم.( علیرغم ناامیدی کامل پزشکها!!). حالا یه کم راحتتر شده ام.
                    دارم طراحی پلت فرمی میکنم که طی 7سال آینده زندگیم هم برگرده. فقط خداکنه خامنه ای نمیره همه چیز میریزه بهم- مسخره س، از پسرش بیشتر نگرانشم.
                    چه دوران سختی شده!!!
                    وقت بخیر

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                      ستاره‌دار(1)
                      • Sep 2020
                      • 2057

در اصل توسط window پست شده است View Post
                      آفرین پسر-آفرین
                      اگه هنگامیکه والدین، بیمار هستن آدم مجبور بشه دستشویی ببره پاک کنه و .... ، یه حس خوشبختی خوبی به آدم دست میده. که بینظیره
                      منم این چند ماهه درگیر پدر سالخورده ام هستم (مربوط به ریه).بیمارستان و دکترهای مختلف هم دیگه کارایی نداشتند.تقریبا به هر زبونی فهموندند بهمون که خیلی از ریه ش نابوده و خلاصه نابوده.
                      اقوام دور هم که فهمیدند توی خونه هم زیر اکسیژنه ، هی زنگ و احوالپرسی که مثلا اگه مرد ،احوال گرفته باشن. خب دستشون درد نکنه ولی من که زیر بار مردنش نرفته ام بهم فشار میومد
                      نزدیکترها هم که همش میگفتن خب خوبه شما هرکاری میتونید دارید میکنید و یه جورآماده سازی برای کناراومدن ما با مردنش میکنن.
                      تقریبا بیشتر پستهایی که این چند ماه اینجا گذاشتم در بین این لحظات دردآور بود خب تخلیه میشدم
                      کارم شده بود روزی چند ساعت مطالعه درمورد ریه و هرچی انیمیشن خارجی در مورد ریه بود از حفظ شدم
                      یواش یواش بعد از چندماه آزمایش و خطا و خلاقیت ، الان غذا میخورد-دستشویی میکند-وضعیت گوارشش هم بهتر شده-فشار خونش هم به کنترل دراوردم-اکسیژن هم که با شیلنگ تراز همه جای خونه کشیدم و این اوج خلاقیت بود.
                      باورکنید قبلا با فشار اکسیژن 8 ، اکسیژن خونش به زور روی80 نوسان داشت دکترهاهم نمیتونستند اکسیژنشو بالاببرن. ولی با این شیلنگ ترازه طولانی که همه جای خونه رفته، یواش یواش با اکسیژن فشار1،اکسیژنش رو87 تثبیت شده که کاملارضایت بخشه.
                      با این تثبیت ،فروزمایدی که هر بار باید برای کنترل فشارخونش تزریق میکردیم تبدیل شده به قرص ، اونهم به ندرت.
                      خلاصه الان باز تبدیل شده به یه پیرمردعادی البته با اون شیلنگ اکسیژن.خدارو صدهزار بار شکر.
                      منم واقعا خوشحالم که امسال هم پدرمون کنارمونه. انگار دنیا رو بهم دادن. تبدیل شد به خاطرات خوب زندگیم.( علیرغم ناامیدی کامل پزشکها!!). حالا یه کم راحتتر شده ام.
                      دارم طراحی پلت فرمی میکنم که طی 7سال آینده زندگیم هم برگرده. فقط خداکنه خامنه ای نمیره همه چیز میریزه بهم- مسخره س، از پسرش بیشتر نگرانشم.
                      چه دوران سختی شده!!!
                      وقت بخیر
                      درود بر شما و بر شرف شما
                      پدر و مادر ؛ پدر و مادر نیستند ؛ فرشته اند ؛ قدرشان را بدانید تا فرزندانتان قدرتان را بدانن
                      الهی سایه اشان همیشه بر سرتان باشد
                      از خداوند بهبودی ایشان و تمام مریضها خواستارم
                      ایشالا فرجی برسه و همه از این وضعیت اسفناک خلاص شویم
                      ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

آفرین پسر-آفرین
                        چه دوران سختی شده!!!
                        وقت بخیر
                        چه خوب که اینقدر خوب از پدرتون نگهداری میکنید
                        خدا براتون حفظش کنه.

ولی نگرانی تون واسه خامنه ای رو اصلا درک نمیکنم.
                        من اصلا آدم سیاسی ای نیستم
                        اما نمیتونم بفهمم یه نفر میتونه به خامنه ای احساس داشته باشه

نظر

• window
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 242

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          چه خوب که اینقدر خوب از پدرتون نگهداری میکنید
                          خدا براتون حفظش کنه.

ولی نگرانی تون واسه خامنه ای رو اصلا درک نمیکنم.
                          من اصلا آدم سیاسی ای نیستم
                          اما نمیتونم بفهمم یه نفر میتونه به خامنه ای احساس داشته باشه
                          به نظر من اگه بمیره سه سوته مملکت تجزیه میشه.جوری این کارو میکنن که براش جشن هم میگیرن. دیگر بازاری نمیمونه که اهدافمون برسیم.پرتفوی 20 میلیاردی هم داشته باشی یه قرون دستتون نمیگیره.نگرانیم ناشی از احساسم نیست.حتی اگه بعد از مرگش مدتی هم اوضاع ارام باشه. آرامش قبل از طوفان های عظیم و ویرانگر است.
                          معلومه هیچ کدام از پست های قبلیمو نگاه هم نکردین. بهر خال از اظهار لطف شما و دیگر عزیزان ممنونم

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

به نظر من اگه بمیره سه سوته مملکت تجزیه میشه.جوری این کارو میکنن که براش جشن هم میگیرن. دیگر بازاری نمیمونه که اهدافمون برسیم.پرتفوی 20 میلیاردی هم داشته باشی یه قرون دستتون نمیگیره.نگرانیم ناشی از احساسم نیست.حتی اگه بعد از مرگش مدتی هم اوضاع ارام باشه. آرامش قبل از طوفان های عظیم و ویرانگر است.
                            معلومه هیچ کدام از پست های قبلیمو نگاه هم نکردین. بهر خال از اظهار لطف شما و دیگر عزیزان ممنونم
                            موفق باشید
                            ولی من فکر می کنم موفقیتی که وابسته به یه شخص یا یه شرایط دیگه باشه هیچ وقت به وجود نمیاد

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post

اره میشه.
                              خواهر شوهر خواهر من با این صدف ها خیلی چیزا درست می کنه.
                              مثلا هفت سینی که واسه عیدی که خواهرم نامزدی بود واسش اوردن خیلی چیزاش و از صدف درست کرده.
                              مثلا آینه اش شکل قلب بود. و دور تا دورش رو صدف کار کرده بود...
                              دقیق یادم نیست ولی فک کنم توی ساخت ظرف هاش هم از صدف استفاده کرده بود.
                              اگه خلاقیت به خرج بدید خیلی ایده ها به ذهنتون میرسه که میتونید استفاده کنید ازشون.

سلام.
                              این تخفیف دیجی که گفتید چه‌جوری هست؟
                              فقط برای سیم‌کارت رایتل است؟
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2021/03/18, 11:13.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

سلام.
                                این تخفیف دیجی که گفتید چه‌جوری هست؟
                                فقط برای سیم‌کارت رایتل است؟
                                نه هر سیم کارتی باشه میشه.
                                وقتی میرید خرید میزنید (البته تا سقف 15 تومن) بعدش ادرس و شماره تماس میخواد
                                شماره تماسی رو بدید که تا حالا باهاش از دیجی خرید نکردید.
                                هر چند تا سیم کارت داشته باشید یه بار می تونید یه 15 تومن باهاش رایگان خرید کنید.
                                بزار از دختر داداشم بپرسم ببینم کد تخفیفش چیه

نظر

در حال کار...
                                X