کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یوتوب و خیلی از سایت های دیگر را هم قراره رفع فیلتر کنن
البته فقط برای خودشان :D
کم کم خیلی چیزای دیگه ام انحصاری برای خودشون باز و ازاد میشه ( قانونا ) و قانونا برای مردم ممنوع
ی کلیپ هم از مدارس غیر انتفاعی تهران با شهریه های نجومی دیدم برگام ریخت، از امکانات و تجهیزاتی که تو مدارسشون بود
ما هم هر روز یکساعت وایمیسدیم سر صف ، مربی پرورشی میگفت ی جوری بگو مرگ بر امریکا که صداش تا امریکا بره ( ما هم ساده) /:.yead.:/
گفتید برگ...
برگای گیاهم ریخته.
ولی من همینجور نگهش داشتهام.
به امید یک روزی که شاید دوباره برگ بدهد...
خیلی دوستش داشتم. همینجوری یک روز «داغان» شد. نمیدانم چرا؟
نه شته و پشه و جانور داشت و نه سرمای شدید زد و نه آفتاب شدید و همه چیز روی روال بود...
مانند این سهام دوزاری شده که آدم الکی نگه میدارد و به خودش امیدواری میدهد.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خیلی میخواهم هم خودم انرژی مثبت داشته باشم و هم به دیگران منتقل کنم... ولی نمیگذارند که...
الان حکم سهام من حکم آن بندهخدا مقتولی شده که هر چند وقت یک بار سرش را از آب میآورند بیرون دو تا نفس میزند دوباره کلهاش را میکنند زیر آب...
این آقای روحانی هم به جای این که یک حرکتی بزند نشسته سر جایش و میگوید چرا تو گاندو دارید همه چیز را میگویید؟
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خیلی میخواهم هم خودم انرژی مثبت داشته باشم و هم به دیگران منتقل کنم... ولی نمیگذارند که...
الان حکم سهام من حکم آن بندهخدا مقتولی شده که هر چند وقت یک بار سرش را از آب میآورند بیرون دو تا نفس میزند دوباره کلهاش را میکنند زیر آب...
این آقای روحانی هم به جای این که یک حرکتی بزند نشسته سر جایش و میگوید چرا تو گاندو دارید همه چیز را میگویید؟
گاندو را دیدید؟
انصافا حرفهای عجیبی میزند.
از یک سو نمیتواند دروغ باشد. (چون این فیلم «مطمئنا» از زیر دست مقامات اطلاعاتی رد شده و از سوی دیگر خود آقای فریدون روحانی هم نگفت حرفهایش دروغ است. /:.ph34r-smiley.:/ گفت چرا پخش کردید؟!؟!/:.yead.:/)
از یک سو هم حرفهایش عجیب است.
آن قسمت که برداشتند خاوری را تو فیلمشان زدند و هلاکش کردند...
این قسمت هم که در آمدند گفتند شعارهای اصلی روحانی را اصلا انگلیس و نفوذیهای خائنش برای آقای روحانی میساختند تحویلش میدادند!
چه بود خدایا؟... به عقب باز نمیگردیم بود؟... یا آنچنان رونق اقتصادیای درست کنم که بیا و ببین بود؟... یا اصلا فکر کنم همین تدبیر و امید بود...
به هر روی...
ما که از اولش هم میدانستیم اینها خائن هستند.
تابلو هم بود.
همه هم میدانستند.
منتها...
مانند در مسجد وقفی شده دیگر...
فعلا نمیشود دست به آن زد...
«محمد حسین» هستم.
آقای روحانی خیلی از دستت شکارم.
خدا ذلیلت کند.
حتی یک گودبای پارتی هم ندادی.
هشت سال نحسی دولت شما دقیقا عین هشت سال قحطی مصر درآمد.
هرچقدر هم فلاکت و دزدی و پدرسوختگی هم تو این مدت ندیده بودیم دیدیم.
از همه هم جالبتر آن یارو که میگفت تو دولت ما امثال بابکزنجانی پیدا نشده! (در حالی که داداش دزدش را همان دیروزش گرفته بودند!)
چاکر حاج اقا سروش خان خانان گل و گلاب
داداش ما رو نمیبینی روبرایی
بورس که ولش تا این ممد سعید یا سعید ممد نیاید بالا نمیره
داداش اومدم احوالت بپرسم خوب شدی
دارو ام افاقه کرد یا دارو دیگه بدم واست
خوابت میزون شده؟؟؟؟
چاکریممممممممممممممم
اقای محمد حسین؟
شما هی می نالی می نالی می نالی می گی سهامم ال شد و بل شد
اخر سال میایید میگید در نهایت بازده سبدم مثبت بوده.
به قول خودتون ... نکن داداچ... نکن/.:biggrinsmiley.:/
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
اقای محمد حسین؟
شما هی می نالی می نالی می نالی می گی سهامم ال شد و بل شد
اخر سال میایید میگید در نهایت بازده سبدم مثبت بوده.
به قول خودتون ... نکن داداچ... نکن/.:biggrinsmiley.:/
سلام.
من مطمئنم شما اشتباه حساب کردید.
وگرنه سال ۹۹ تقریبا تمام نمادها قیمت آخر سالشان از قیمت اول سالشان کمتر بوده.
(اگر حوصله کردم همینجا بازدهی سهام را محاسبه میکنم میگذارم.)
شاخص کل ۱۵۰ درصد رشد داشته. یعنی دو و نیم برابر شده.
شاخص هموزن هم دقیقا همینقدر.
یعنی اگر ۱۰۰ میلیون تومان شاخص کل خریده بودیم اکنون باید میشد ۲۵۰ میلیون تومان.
البته که میدانم شاخص کل دروغ است. ولی حالا دو و نیم برابر بخورد توی سرش... ولی نیم برابر... نه ۲۵ درصد... نه ۱۰ درصد، که واقعی است دیگر. نه؟
من مطمئن هستم شما اشتباه حساب میکنید. احتمالا از اوج دارید میسنجید.
اگر از اوج امسال (تیر - مرداد - شهرویور مثلا) (دقیقش روی شاخص کل میشود نیمهی مرداد) بسنجیم من گمان کنم تا اینجای کار قشنـــــــــگ ۵۰ درصد در زیان باشم.
به این کاری نداریم. من صحبتم از آغاز سال است.
باقی دوستان هم اگر توانستند بگویند.. چند درصد از آغاز سال در سود و زیان هستند. (خودتان هم اگر شد محاسبه بفرمایید.)
«محمد حسین» هستم.
سلام به همه.
زمان مسابقهها است.
ولی اصلا هیچ چیزی به ذهنم نمیرسد برای شرکت دادن در مسابقه.
به نگر شما چیزی میرسد برای شرکت دادن در مسابقه؟
آهان... شاید بد نباشد از اینهایی که روی حمایت هستند و چند وقت پیش آمارشان را درآوردم قرار بدهم... از این نمادهای بزرگ... (هرچند هفتهی گذشته هم از همینها انتخاب کردم و داشتم آخر میشدم...)
حالا...
دوباره آزمایش کنیم ببینیم چه میشود...
«محمد حسین» هستم.
سلام.
من مطمئنم شما اشتباه حساب کردید.
وگرنه سال ۹۹ تقریبا تمام نمادها قیمت آخر سالشان از قیمت اول سالشان کمتر بوده.
(اگر حوصله کردم همینجا بازدهی سهام را محاسبه میکنم میگذارم.)
شاخص کل ۱۵۰ درصد رشد داشته. یعنی دو و نیم برابر شده.
شاخص هموزن هم دقیقا همینقدر.
یعنی اگر ۱۰۰ میلیون تومان شاخص کل خریده بودیم اکنون باید میشد ۲۵۰ میلیون تومان.
البته که میدانم شاخص کل دروغ است. ولی حالا دو و نیم برابر بخورد توی سرش... ولی نیم برابر... نه ۲۵ درصد... نه ۱۰ درصد، که واقعی است دیگر. نه؟
من مطمئن هستم شما اشتباه حساب میکنید. احتمالا از اوج دارید میسنجید.
اگر از اوج امسال (تیر - مرداد - شهرویور مثلا) (دقیقش روی شاخص کل میشود نیمهی مرداد) بسنجیم من گمان کنم تا اینجای کار قشنـــــــــگ ۵۰ درصد در زیان باشم.
به این کاری نداریم. من صحبتم از آغاز سال است.
باقی دوستان هم اگر توانستند بگویند.. چند درصد از آغاز سال در سود و زیان هستند. (خودتان هم اگر شد محاسبه بفرمایید.)
قربان 82 درصد در منفی
ای تف به شرف نداشته دزدا
همه بغداد میگشتی نمیتونستی این همه دزد پیدا کنی
نظر