دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1713

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
    اتفاقا اصلا وقتم بااین دروغ ها تلف نمیکنم!
    یکی توی جو بازار کامنت این اقا از این تاپیک نقل قول کرده بود.دیدم خیلی احساس حضرت عیسی بودن بخودش داده جوابش دادم.
    البته بشما ربطی نداره که من چه تاپیکی میخونم چه تاپیکی نمیخونم!!دلمم بخواد هر تاپیکی میخونم.هرجا هم لازم باشه جواب میدم
    آورین آورین

نظر

• Inspired
      عضو فعال
      • May 2016
      • 494

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
      بر بارو سید حسن امین، کاوه آهنگر مربوط به دوره‌ای پس از پیشرفت‌های عصر آهن است که طبقهٔ جدیدی به نام صنعت‌گر به وجود آمد که توانایی ساخت ابزارهای جدید را داشتند و از این جهت طبقه‌ای ویژه به حساب می‌آمدند و ضحاک به همین دلیل از کاوه می‌خواهد که نامه‌ای را به عنوان عدالت سلطنت امضا کند. این که کاوه می‌تواند از دستور ضحاک سرپیچی کند و این که سواد نوشتن و امضا کردن دارد نشان از جایگاه طبقهٔ اجتماعی اوست
      یعنی اونقدر شان اجتماعیش بالا بوده که میتونسته جفتک بپرونه و کسی بهش کاری نداشته باشه!!!! این که میشه از شاه بالاتر و میدونیم شاه مالک جان و مال مردم بوده در گذشته و همه رعیت او

اصولا آهنگر و کشاورز و پیله ور و دیوان سالار همه نوکر دولت بوده اند. کی میره این همه راه رو؟؟؟؟؟

برای همین عرض شد، درک تاریخ، هوش بالایی میخواد تا تفسیرهای صد من یه غاز رو به خورد آدم ندن.....

مثلا همین سید که بهش می نازی و می بالی، به باور یکی از مورخان مثل همون سد حسن امین چاخان که باور کرده بوده کاوه آهنگر پخی بوده و نه یک افسانه، سید ، یعنی نژاد پرست.... چرا که عقده حقارتی بود در آن دوران که برخی با خلق این مفهوم، خود را به خاندان نبوت منتسب می کردند و از این حیث، برای خود آبرویی میتوانستند بخرند، چنانکه آثارش رو داریم همین امروز می بینیم.

یکی بگه من بهرام خان هستم، زشته و نشانه نخوت و خود بزرگ پنداری!!!!

اما اگر یکی از اون هم زشتتر (که فرهنگ فعلی مردود میشماره) خودش رو آقا بزرگ بنامه، مثل خود را آقا سید نامیدن، خیلی هم خوب و مقبول و تازه باید جلوی پاش بلند شد و ازش التماس دعا هم کرد!!!!! چرا؟ چون از تبار آل عباست!!!!!

خب، آیا حضرت محمد برای برقراری عدالت نیامد و به قصد براندازی سلسله های موروثی؟؟؟؟

پس چی شد و چطور دوباره نظام موروثی خلافت باب شد؟؟؟؟

فرق خلیفه، با پادشاه، با امام، با رییس جمهور، با ولی، با پاپ اعظم، با رهبر و .... در چیست؟؟؟

کی تشخیص میده انتخاب اصلح چیه و مصلح ترین رو چگونه به ریاست بر می گزینند؟

نظام شایسته سالاری چگونه کار میکرده اون دوران که باید سلسله وار، نسل به نسل، همان راه شاهان و خلفا رو پیش گرفت؟؟؟

این تاریخ رو کی نوشته؟

چی شد، نازیدن به نسل زشته، حالا خان زاده باشه یا شاهزاده، ولی بالیدن به نسل پیامبر، افتخاره!!!؟؟

گیریم پدرت بود فاضل
      از فضل پدر تو را چه حاصل؟؟؟

ولی انگار این بار، اونایی که این فریب تاریخی رو خلق کرده اند، از مواهبش هم بهره مند گشته اند!!!

افلا تعقلون؟
      در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
      نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• سهامدار خرد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 2323

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
        یعنی اونقدر شان اجتماعیش بالا بوده که میتونسته جفتک بپرونه و کسی بهش کاری نداشته باشه!!!! این که میشه از شاه بالاتر و میدونیم شاه مالک جان و مال مردم بوده در گذشته و همه رعیت او

اصولا آهنگر و کشاورز و پیله ور و دیوان سالار همه نوکر دولت بوده اند. کی میره این همه راه رو؟؟؟؟؟

برای همین عرض شد، درک تاریخ، هوش بالایی میخواد تا تفسیرهای صد من یه غاز رو به خورد آدم ندن.....

مثلا همین سید که بهش می نازی و می بالی، به باور یکی از مورخان مثل همون سد حسن امین چاخان که باور کرده بوده کاوه آهنگر پخی بوده و نه یک افسانه، سید ، یعنی نژاد پرست.... چرا که عقده حقارتی بود در آن دوران که برخی با خلق این مفهوم، خود را به خاندان نبوت منتسب می کردند و از این حیث، برای خود آبرویی میتوانستند بخرند، چنانکه آثارش رو داریم همین امروز می بینیم.

اما اگر یکی از اون هم زشتتر (که فرهنگ فعلی مردود میشماره) خودش رو آقا بزرگ بنامه، مثل خود را آقا سید نامیدن، خیلی هم خوب و مقبول و تازه باید جلوی پاش بلند شد و ازش التماس دعا هم کرد!!!!! چرا؟ چون از تبار آل عباست!!!!!

خب، آیا حضرت محمد برای برقراری عدالت نیامد و به قصد براندازی سلسله های موروثی؟؟؟؟

فرق خلیفه، با پادشاه، با امام، با رییس جمهور، با ولی، با پاپ اعظم، با رهبر و .... در چیست؟؟؟

نظام شایسته سالاری چگونه کار میکرده اون دوران که باید سلسله وار، نسل به نسل، همان راه شاهان و خلفا رو پیش گرفت؟؟؟

این تاریخ رو کی نوشته؟

چی شد، نازیدن به نسل زشته، حالا خان زاده باشه یا شاهزاده، ولی بالیدن به نسل پیامبر، افتخاره!!!؟؟

گیریم پدرت بود فاضل

ولی انگار این بار، اونایی که این فریب تاریخی رو خلق کرده اند، از مواهبش هم بهره مند گشته اند!!!

افلا تعقلون؟
        با خیلی از حرفهات موافقم
        اما.......
        اگه میخوای بدونی از فضل پدر چه حاصل شده میتونی تفکرات اخلاق سیره ونوشته ها و کتابها وتاریخ رو مطالعه بفرمایید

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2136

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
          با خیلی از حرفهات موافقم
          اما.......
          اگه میخوای بدونی از فضل پدر چه حاصل شده میتونی تفکرات اخلاق سیره ونوشته ها و کتابها وتاریخ رو مطالعه بفرمایید
          دوست عزیز لطفاً کتابی در زمینه سیره و تاریخ از یک منبع معتبر معرفی کنید.
          من جدیداً وقت آزاد زیاد دارم، برق که قطع میشه ، حوصله‌ام سر میره :D
          فقط تاکید میکنم منبع معتبر باشه. با تشکر

از اینکه در تاپیک ، سوال غیر بورسی پرسیدم، از همه عذرخواهی میکنم.
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

این تاریخ رو کی نوشته؟

گیریم پدرت بود فاضل

افلا تعقلون؟
            ماشالله به این همه اراجیف و روده درازی.
            متاسفانه معلومه که هیچ چیزی نه از اسلام می دونی و نه از تاریخ.اگه به اسم کاربری من گیر دادی و فکر کردی که انتظار خاصی دارم ،سخت در اشتباهی.
            در اسلام ملاک برتری به تقواست نه به سیادت (ان اکرمکم عندالله اتقاکم.یعنی برترین شما نزد خداوند برترین شماست)
            شاید بد نباشه بدونی در قرآن از ابوجهل و ابوسفیان و معاویه نامی به صراحت برده نشده و تنها اسمی که صراحتا در قران از دور و بری ها پیغمبر اومده ابولهبه .اون هم با این عنوان که (تبت یدا ابی لهب) بریده باد دو دست ابولهب:D

کاوه واقعیت نیست اسطوره است .فهم این مطلب سخت نیست.
            بدو گفت مهتر به روی دژم / که برگوی تا از که دیدی ستم؟
            خروشید و زد دست بر سر ز شاه / که شاها منم کاوۀ دادخواه!
            یکی بی زیان مردِ آهنگرم / ز شاه، آتش آید همی بر سرم
            تو شاهی و گر اژدها پیکری / بباید بدین داستان داوری
            سپهبد به گفتار او بنگرید / شگفت آمدش کان سخنها شنید( ضحّاک به گفتار او توجه کرد و تعجّب کرد که این سخنان گستاخانه را از او می شنود)
            بدو باز دادند فرزند او / به خوبی بجُستند پیوند او
            بفرمود پس کاوه را پادشا / که باشد بر آن محضر اندر گوا
            چو برخواند کاوه، همه محضرش / سَبُک، سوی پیران آن کشورش(هنگامی که کاوه استشهادنامه را خواند با سرعت رو به بزرگان کشور کرد و …)
            خروشید کای پایمردان دیو / بریده دل از ترسِ گیهان خدیو
            همه سوی دوزخ نهادید روی / سپُردید دلها به گفتار اوی
            نباشم بدین محضر اندر گوا / نه هرگز براندیشم از پادشا

نظر

• Auschwitz
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 444

متاسفانه معلومه که هیچ چیزی نه از اسلام می دونی و نه از تاریخ.اگه به اسم کاربری من گیر دادی و فکر کردی که انتظار خاصی دارم ،سخت در اشتباهی.
              در اسلام ملاک برتری به تقواست نه به سیادت (ان اکرمکم عندالله اتقاکم.یعنی برترین شما نزد خداوند برترین شماست)
              شاید بد نباشه بدونی در قرآن از ابوجهل و ابوسفیان و معاویه نامی به صراحت برده نشده و تنها اسمی که صراحتا در قران از دور و بری ها پیغمبر اومده ابولهبه .اون هم با این عنوان که (تبت یدا ابی لهب) بریده باد دو دست ابولهب:D

سپهبد به گفتار او بنگرید / شگفت آمدش کان سخنها شنید( ضحّاک به گفتار او توجه کرد و تعجّب کرد که این سخنان گستاخانه را از او می شنود)
              چو برخواند کاوه، همه محضرش / سَبُک، سوی پیران آن کشورش(هنگامی که کاوه استشهادنامه را خواند با سرعت رو به بزرگان کشور کرد و …)
              درود
              منم با اینکه کسی خودشو به هر نحوی بخاد مطرح کنه مشکل دارم
              اما همین اسامی و القاب هم میتونن واسمون ی چیزایی یاد بدن مثلا:
              یادش به خیر ی P.K بود به نظر مشکل شخصیتی داشت ولی باعث شد برم بگردم ببینم چی به چیه رسیدم به فیلم p.k.
              ی پوریا ولی بود
              ی زمانی ضیا الحق
              ی دوره ای مهدی 1313 که ک.م. بود چه جور!!!!!
              اتفاقا اسامی را که نیک بنگری میشه ازش چیزها یاد گرفت
              به عنوان مثال برو کلمه Chester2020 ( با عرض معذرت از این کاربر) چک کن ببین به چی میرسی
              اگه زرنگ باشی در همه اینها ی مشخصه های مشترکی خواهی دید.
              یا مثلا یکی بود به اسم دایی فرهاد که اسامی مردم رو مسخره میکرد "خوکفند"!!!!
              یکی دیگه بود با ی نام کاربری موردی رو مطرح میکرد و با یک نام کاربری دیگه خودش اونو لایک میکرد. مصداق خود گویی و خود خندی
              بگذریم. ببینمیم با این چوبی که ما برداشتیم گربه... واکونش نشون میده؟
              ذهنم میگه الان میاد کلمه Microlab رو ته لیل میکنه.
              عروس عجوزه هزار داماد کجایی یادش به شادی
              بدرود
              آخرین ویرایش توسط Auschwitz؛ 2021/07/05, 14:46.

نظر

• Inspired
                عضو فعال
                • May 2016
                • 494

laughingsmileylaughingsmileylaughingsmiley

جوجوی من، ناز بشی الهی

شما فارسی نمی توانید خوب بخونید و اونو هضم کنید، بعد از قرآن میگید؟ نکنه از بیخ عربی که فارسی به اون سلیسی رو متوجه نشدی!؟ بعدش یک نگاهی به اون ترجمه ات بنداز، برترین شما نزد خداوند برترین شماست؟ واقعا اینو با چه حالی نوشتی؟ دستهات نمی لرزید موقع تایپ از روی عصبانیت و استیصال؟ سوتی ب این خفنی برای کسی که میخواد خیر سرش اراجیف یکی دیگر رو به رخش بکشه رو کجای دلمون بذاریم؟

وانگهی، مگه حرف من چی بود؟ غیر از شایسته سالاری و نه فامیل بازی؟

اولا دقیقا عرض بنده همین بود وقتی بالاترین مرجع در اسلام، نص صریح خود قرآن گفته بزرگوارترین شما همانا با تقوا ترین شماست، پس چرا یه عده افتاده اند دنبال کون سادات و ازشون شفاعت میطلبند؟ اینها چه ارجحیتی به سایرین دارند؟ داشتن رابطه فامیلی، تفاوتی ایجاد میکنه؟ ژن برتر بودنه؟

دوم، خوبه به صراحت نوشتم که این یک فریب تاریخی بوده و تا الان هم جواب داده و این ربطی به اسلام نداره. این کلکی است که شیعیان سوار کرده اند و البته تو اهل تسنن هم رواج داره، ولی مبنای عقلی و شرعی نداره. این همه سید دزد و بی شرف و جنایتکار، میشه گفت میراث خوار جد اکبر خود هستند؟؟؟

سوم اینکه من از شما هیچ انتظار خاصی ندارم

کسی که 50 سال از عمرش رفت و نفهمیده تو دنیا چه خبره، چطور میشه بهش چیزی رو تو چند جمله فهموند؟

چطوی میشه فهموند که باتقوا ترین با برترین فرق داره؟ خیلی هم فرق داره نه یه ذره و مثقال ذره!
                چطور میشه فهموند که نظام خود طبیعت بر برتری جویی استوار است نه بر با تقوا تر شدن و این چه نقض غرض و پارادوکسی است که خود خداش، رعایت نکرده و میگه با تقوا تر باشید برای من عزیزترید!!؟؟ اما این عزیزان بزرگوار با تقوا در طول تاریخ همیشه ذلیل همین برتری جو ها بوده اند و هستند.
                مگه میشه مگه داریم؟ آدرس غلط دادن اون هم از جانب خدا؟ البته با واسطه قرآن!!!

عارضم خدمت جوجوی خودم

این نوشته ها فقط برای مغزهای لب مرزی کاربرد داره. کسانی که به آستانه تردید رسیده اند و حال نیاز به یک تلنگر دارند تا بیافتند به وادی تحقیق به امید اینکه روزی قادر باشند سره رو از ناسره تشخیص بدند، بلا واسطه!!! (بی نیاز به مرجع تقلید)

و البته

تحقیق با سرچ چند دقیقه ای توی نت و ویکی پدیا رو مرجع قرار دادن، زمین تا آسمون فرق داره.

قبل از آغاز تحقیق، ابتدا باید ذهن رو آماده کرد. و ذهنی که 50 سال با خزعبلات و اراجیف و خرافه ها پر شده رو چطور میشه به وادی حقایق کشاند؟

ای بی‌خبر بکوش که صاحب خبر شوی
                تا راهرو نباشی کی راهبر شوی

در ضمن؛ فرهنگ شاهنامه با فرهنگی که منجر به فرهنگ سیادت شد، هیچ فرقی نداره. درایور هر دو، عقده حقارت بوده. (به قصد عزیز تر شدن اما تقواش کجاست؟)

بسی رنج بردم در این سال سی
                عجم زنده کردم بدین پارسی

و صد البته

تقصیر اون قصه ها بود
                تقصیر اون دشمنا بود

اونا اگه شب نبودند

سپیده امروز با ما بود
                آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2021/07/05, 16:23.
                در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Auschwitz
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 444

laughingsmileylaughingsmileylaughingsmiley

جوجوی من، ناز بشی الهی

شما فارسی نمی توانید خوب بخونید و اونو هضم کنید، بعد از قرآن میگید؟ نکنه از بیخ عربی که فارسی به اون سلیسی رو متوجه نشدی!؟ بعدش یک نگاهی به اون ترجمه ات بنداز، برترین شما نزد خداوند برترین شماست؟ واقعا اینو با چه حالی نوشتی؟ دستهات نمی لرزید موقع تایپ از روی عصبانیت و استیصال؟ سوتی ب این خفنی برای کسی که میخواد خیر سرش اراجیف یکی دیگر رو به رخش بکشه رو کجای دلمون بذاریم؟

وانگهی، مگه حرف من چی بود؟ غیر از شایسته سالاری و نه فامیل بازی؟

اولا دقیقا عرض بنده همین بود وقتی بالاترین مرجع در اسلام، نص صریح خود قرآن گفته بزرگوارترین شما همانا با تقوا ترین شماست، پس چرا یه عده افتاده اند دنبال کون سادات و ازشون شفاعت میطلبند؟ اینها چه ارجحیتی به سایرین دارند؟ داشتن رابطه فامیلی، تفاوتی ایجاد میکنه؟ ژن برتر بودنه؟

دوم، خوبه به صراحت نوشتم که این یک فریب تاریخی بوده و تا الان هم جواب داده و این ربطی به اسلام نداره. این کلکی است که شیعیان سوار کرده اند و البته تو اهل تسنن هم رواج داره، ولی مبنای عقلی و شرعی نداره. این همه سید دزد و بی شرف و جنایتکار، میشه گفت میراث خوار جد اکبر خود هستند؟؟؟

سوم اینکه من از شما هیچ انتظار خاصی ندارم

کسی که 50 سال از عمرش رفت و نفهمیده تو دنیا چه خبره، چطور میشه بهش چیزی رو تو چند جمله فهموند؟

چطوی میشه فهموند که باتقوا ترین با برترین فرق داره؟ خیلی هم فرق داره نه یه ذره و مثقال ذره!
                  چطور میشه فهموند که نظام خود طبیعت بر برتری جویی استوار است نه بر با تقوا تر شدن و این چه نقض غرض و پارادوکسی است که خود خداش، رعایت نکرده و میگه با تقوا تر باشید برای من عزیزترید!!؟؟ اما این عزیزان بزرگوار با تقوا در طول تاریخ همیشه ذلیل همین برتری جو ها بوده اند و هستند.
                  مگه میشه مگه داریم؟ آدرس غلط دادن اون هم از جانب خدا؟ البته با واسطه قرآن!!!

عارضم خدمت جوجوی خودم

این نوشته ها فقط برای مغزهای لب مرزی کاربرد داره. کسانی که به آستانه تردید رسیده اند و حال نیاز به یک تلنگر دارند تا بیافتند به وادی تحقیق به امید اینکه روزی قادر باشند سره رو از ناسره تشخیص بدند، بلا واسطه!!! (بی نیاز به مرجع تقلید)

و البته

تحقیق با سرچ چند دقیقه ای توی نت و ویکی پدیا رو مرجع قرار دادن، زمین تا آسمون فرق داره.

قبل از آغاز تحقیق، ابتدا باید ذهن رو آماده کرد. و ذهنی که 50 سال با خزعبلات و اراجیف و خرافه ها پر شده رو چطور میشه به وادی حقایق کشاند؟

ای بی‌خبر بکوش که صاحب خبر شوی
                  تا راهرو نباشی کی راهبر شوی

در ضمن؛ فرهنگ شاهنامه با فرهنگی که منجر به فرهنگ سیادت شد، هیچ فرقی نداره. درایور هر دو، عقده حقارت بوده. (به قصد عزیز تر شدن اما تقواش کجاست؟)

بسی رنج بردم در این سال سی
                  عجم زنده کردم بدین پارسی

و صد البته

تقصیر اون قصه ها بود
                  تقصیر اون دشمنا بود

اونا اگه شب نبودند

سپیده امروز با ما بود
                  Expired میشه سایه ات رو از فروم کم کنی؟ تو اختلال شخصیت داری .بابا چند تا حساب کاربزی داری.

نظر

• رگنار
                    عضو فعال
                    • Feb 2014
                    • 390

درود
                    کاری به بحثهای حاشیه ای ندارم ولی Microlab بحث نام کاربری رو مطرح کرد، باید اعتراف کنم به اندازه خودم فیلم دیدم و کتاب خوندم و بین شخصیت‌های مختلف واقعاً عاشق رگنار لاتبروک هستم./:.grlim:./ به همون اودین قسم رگنار جزوی از قلبمه<:-p
                    یه چیزهایی هست که به تعبیر عامیانه ش با قلب آدم سروکار داره! شاید خود آدم نتونه توصیفش کنه (مطالب نهفته در ناخودآگاه) ولی یه شخصیت در فیلمی یا حتی یه آهنگی قشنگ می‌ره از اون پستوهای تاریک وجود آدمی اونو می‌کشه بیرون!!
                    به نظرم اینهایی که اسم شخصیت فیلم و داستان و... می‌زارن اسم کاربری حداقل یه دورانی تحت تاثیر اون شخصیت بودن، حداقل برای خودم اینطوری@};-

نظر

• Auschwitz
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 444

[QUOTE=رگنار;924296]
                      ویرایش

نظر

• Auschwitz
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 444

[QUOTE=رگنار;924296]درود

نظر

• Auschwitz
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 444

درود به جناب رگنا ودیگر عزیزان
                          بحث نام کاربری از جایی مطرح شد که کاربر خاصی با چندین نام کاربری متفاوت که هر یک دارای مشخصه های کاملا متضاد و متناقض هستند در تالار پادرهوای سابق و در همین تالار حضور داره و اقدام به تمسخر مابقی دوستان میکنه.
                          اسامی مختلفی مثل
                          pk
                          \پوریای ولی
                          مستر 1313
                          مهدی 2020
                          هوالکفر
                          ضیالحق
                          و چنتا دیگه
                          والا شخصا از شخصیتهای رمانهاییکه کم و بیش خوندم نکته ها آموخته ام و به یادشان دارم.
                          مثل: کونتین/ کدی/ بنجی/ کونتین 2
                          ونگ لانگ/ او لان
                          تام جود/ جیم کیسی/ ما/ پا
                          خوزه آرماندو...

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2136

پاسخ : دورهمی چند نفره

خب... تحلیل که بلد نیستم، فقط میتونم تو حاشیه مطلب بنویسم :.thumbsupsmileyanim

حرف فیلم P.K شد ، لازم شد که مطلبی عرض کنم ؛
                            فیلم P.K رو من هم دیدم، اولش سرمست از این همه روشنگری و روشنایی...

از قضا، بیش از یک سال بعد، طی واقعه‌ای... به یاد اون فیلم افتادم و رفتم دوباره دیدمش...

بار دوم با چشم بصیرت که بهش نگاه میکردم تازه فهمیدم جریان چیه... به این همه ساده‌لوحی خودم خنده‌ام میگیره
                            فکرشو بکن... اونکه دنیا رو مدیریت میکنه، حتی با ابزار روشنگری هم بلده چطوری مردم رو خر کنه و به وادی ظلمت و بردگی رهنمون بشه در حالی که خودش فکر کنه به وادی نور و آزادگی راه پیدا کرده !!!

وقتی بار دوم دیدمش ، احساس کردم بار اول کور و کر و گیج بودم، بی تعارف بگم خر شدم /:.yead.:/

----------------------
                            حالا فکر کن این وسط، یکی شده مبلّغ این فیلم !!!
                            به چه منظور ؟!
                            اصلاً خودش میدونه داره چیو تبلیغ میکنه یا نه ؟!
                            آخه چیش به تو میرسه ؟!!!
                            آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2021/07/06, 19:27.
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

سلام دوستان به نظرتون الان زمان مناسبی برای خرید سکه یا طلا هست؟؟؟
                              به دید حداقل یک ساله
                              و اینکه اگه بخوام بخرم سکه بخرم بهتره یا شمش؟ و اگه پاسخ شمش باشه سوال دوم پیش میاد
                              اینکه از دوستان شیرازی هم کسی هست که جای مطمئن رو برای خرید شمش بهم معرفی کنه؟
                              در ضمن دوستان هدفم این نیست که از بورس پول بکشم برم طلا بخرم . دوستان با این پیش فرض پاسخ ندن لطفا
                              پول برای من نیست. برای کسی هست که بورس بلد نیست.
                              و من هم که دیگه پول هیچ کسی رو توی بورس قبول نمی کنم.
                              خودش تصمیم گرفته که سکه بخره که ارزش پولش کم نشه.
                              اما خب میخوام بدونم که آیا سکه قیمتش پایین میاد یا نه و الان زمان مناسب خرید هست یا نه؟
                              آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2021/07/08, 22:18.
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                                سلام دوستان به نظرتون الان زمان مناسبی برای خرید سکه یا طلا هست؟؟؟
                                به دید حداقل یک ساله
                                و اینکه اگه بخوام بخرم سکه بخرم بهتره یا شمش؟ و اگه پاسخ شمش باشه سوال دوم پیش میاد
                                اینکه از دوستان شیرازی هم کسی هست که جای مطمئن رو برای خرید شمش بهم معرفی کنه؟
                                در ضمن دوستان هدفم این نیست که از بورس پول بکشم برم طلا بخرم . دوستان با این پیش فرض پاسخ ندن
                                پول برای من نیست. برای کسی هست که بورس بلد نیست.
                                و من هم که دیگه پول هیچ کسی رو توی بورس قبول نمی کنم.
                                خودش تصمیم گرفته که سکه بخرم که ارزش پولش کم نشه.
                                اما خب میخوام بدونم که آیا سکه قیمتش پایین میاد یا نه و الان زمان مناسب خرید هست یا نه؟

بلحاظ تغییرات قیمتی سکه، طلا، آبشده، و ... خیلی باهم فرقی نمیکنند. خرید هرکدوم خیلی تفاوت نداره
                                فقط خرید و فروش سکه نسبتا راحت تره
                                آبشده بی غل و غش تر هست تا شمش!

من خرید طلای دست دوم خوب! رو بیشتر توصیه میکنم! بخصوص برای خانم ها! هم استفاده میکنی پوزش رو میدی توی عروسی ها:D
                                هم سرمایه گذاری هست. به شرطی که بری تهران سبزه میدون بگردی موردهای خوبی پیدا میشه

برای سرمایه گذاری هم الان طلا دست کم اختصاص بخشی از سبد بهش مناسبه .
                                البته خرید مناسب طلا چند هفته قبل بود ولی الان هم بد نیست
                                محدوده ده میلیون تومن برای سکه برای خرید خوبه و معادلش طلا و شمش و ...
                                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

در حال کار...
                                X