دورهمی چند نفره
Collapse
X
-
پاسخ : نوشتههای غیر بورسی ما بورسیها
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postخواندن آن دو سه صفحه از این جستار پیشنهاد میشود...
ببینید... آن روز افتضاح که باعث شده بود فاراک راه بدهد جناب علیرضا حسنی چه قدر برد کرد...
جناب مرتضی که توانست از وضعیت بازار استفاده کند و فرابورس بخرد چقدر استفاده کرد...
جناب ابشار (اگر به موقع فروخته باشند) چقدر خوب شد برایشان آنجا خرید کردند... از فجر... (خصدرا هم ۱۵ درصد داد).
این روزهای بد یکی دو روزه واقعا انگار فرصتی است که نمادهای عالی که هیچ وقت راه نمیدادهاند مانند میوههای آویزان شده از شاخهها بیایند پایین که در دسترس آدم قرار بگیرد.
البته!
۱- نمادهای عالی.
۲- افتهای شدید ولی موقت!
نمادهای عالی را تقریبا همه میتوانند بشناسند... افتهای موقت را هم البته... هرچند سختتر است... ولی باز میتوان شناخت.
نمادهای عالی را چطور بشناسیم آقا محمد حسین ؟ :-/از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postسلام
نمادهای عالی را چطور بشناسیم آقا محمد حسین ؟ :-/
خودتان به چه نمادهایی عالی میگویید؟
به نگر من: چیزهایی که تو چشم بازار هستند... چیزهایی که دارند همینجور مثبت میخورند. چیزهایی که دارند همینجور مقاومت پودر میکنند. چیزهایی که حجم میخورند و عقب نمینشینند. (و البته اتفاق ناگواری هم در یکی دو روز اخیر نداشته باشند. مثلا حجم فوقالعاده بالا یا خبر مثبت و منفی... از این جور چیزها...) چیزهایی که نامشان بر زبانهاست...
پیشنهادهای من:
خنصیر - فنرژی -
زکشت را شک دارم (بهخاطر فروش حقوقی). لخانه را شک دارم(بهخاطر بامبول امروز که ممکن است در کوتاهمدت اذیت کند). قشیر نه (قشیر حجم خورد امروز و خطرناک است). چکاپا باید بررسی شود...
رایانهایاش را در آوردم:
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
جناب محمد حسین عزیز
سوالی برام پیش آمده
برخی سهمها را آدم حس میکنه خوبه..موقعیت خرید خوبی داره..
برخی سهمها را با تحلیل و عقل و منطق می خره..
چرا سهمهایی که حسی میخرم بهتر از سهمهای هست که با عقل و تحلیل و منطق میخرم؟؟
آیا برای شما هم چنین مواردی پیش آمده؟از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
اسم آن خانم مهناز صادقی بود.
(اگر کسی خواست در همان تلگرام نامشان را جستجو کند میآید. معرفی جناب سروش بود این کانال. دستشان درد نکند.)
دیروز یک صدا گذاشته بود در کانالش... خیلی خوشم آمد... خیلی خیلی خیلی خیلی خوشم آمد... بورسی هم نبود... الکی بود! /:.winksmiley02.:/ ولی خیلی خوشم آمد... یک انرژی مثبتی تو صحبتش بود که به مخاطبان منتقل میشد... شاید از این به بعد هر چند وقت یک بار بروم به کانالش یک سر بزنم.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
گویا این جمعه شب داستان داریم
:|
عربستان را که با برادران یمنی زدیم
بنزین گران کردیم
اشوب را متوقف کردیم
دیگر چه رویدادهایی می تواند بیوفتد ؟
ابوبکر بغدادی را هم که امریکایی ها زدن
نابودی رژیم صیهونیستی هم که 30 سل آینده است
دیگر چه می ماند ؟
بنظرتان چگونه می شود شک (ناگهانی) وارد کرد ؟
پاکستان و هندوستان وارد جنگ شوند تاثیر گذار است ؟
یا اینکه این جمعه شب ها ماهی یکبار اتفاق می افتد ؟
یا ابوالفضل ورشکستگی بانک ها رو اعلام نکنن (استرس افتاد به جانم :|)از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postجناب محمد حسین عزیز
سوالی برام پیش آمده
برخی سهمها را آدم حس میکنه خوبه..موقعیت خرید خوبی داره..
برخی سهمها را با تحلیل و عقل و منطق می خره..
چرا سهمهایی که حسی میخرم بهتر از سهمهای هست که با عقل و تحلیل و منطق میخرم؟؟
آیا برای شما هم چنین مواردی پیش آمده؟
مزیتی که این محاسبات نسبت به محاسبات عیان (در خودآگاه) دارند این است که اینها به جای توجه به هزار نکتهی کوچک/جزئی/فرعی میروند متمرکز میشوند روی چند نکتهی اصلی.
و این کلید اصلی است.
همین.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postگویا این جمعه شب داستان داریم
:|
عربستان را که با برادران یمنی زدیم
بنزین گران کردیم
اشوب را متوقف کردیم
دیگر چه رویدادهایی می تواند بیوفتد ؟
ابوبکر بغدادی را هم که امریکایی ها زدن
نابودی رژیم صیهونیستی هم که 30 سل آینده است
دیگر چه می ماند ؟
بنظرتان چگونه می شود شک (ناگهانی) وارد کرد ؟
پاکستان و هندوستان وارد جنگ شوند تاثیر گذار است ؟
یا اینکه این جمعه شب ها ماهی یکبار اتفاق می افتد ؟
یا ابوالفضل ورشکستگی بانک ها رو اعلام نکنن (استرس افتاد به جانم :|)
اگر کاری عمدی باشد مطمئنا این جمعه و جمعهی بعد و احتمالا جمعهی بعد از آن هم اتفاقی نمیافتد. (مگر اینکه موردی غیر منتظره باشد).
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
نقل قولیه سری سهم ها ارزشهای بازار عجیب غریبی میگیرن صرفا با فشار پولی که پشتشان هست.
خود صاحب شرکت بعضا یک دهم اون قیمتها هم به خواب نمیدید شرکتش رو بخرن ولی الان ملت بی محابا دارن میخرن.
حواستون باشه که یهو علی نمونه و حوضش، هیچ چیزی خطرناک تر از گرونِ معنی دار خریدن نیست تو بازار.
@mortezaebad«محمد حسین» هستم.
نظر
-
دوستان..
امشب میخواستم بخش خوبی از کارگاه حجم را پیش ببرم... متاسفانه کاری پیش آمده نیستم...
====================
امروز خاطرهی خوبی در ذهنم ثبت شد... امروز از این جستار و از بازار یک مقدار انرژی خوب گرفتم... یک بنده خدایی امروز انرژیاش مثبت نبود... حالش گرفته بود... با انرژیای که از شما عزیزان گرفته بودم رفتم و یک مقدار به او دلداری دادم.. حالش بهتر شد...
اکنون احساس خیلی خوبی دارم...
خدا را صد هزار مرتبه شکر... (که توانستم به یک نفر روحیه بدهم و از ناراحتی درش بیاورم...) خدا را صد هزار مرتبه شکر...
خدا را شکر...
====================
یادآوری کنم:
امشب به موقع بخوابیم که خوابمان تنظیم باشد و بازار را از دست ندهیم (به غیر از جناب کریس عزیز!!!).
حال خوب را در خودمان تقویت کنیم.
حال خوب را در دیگران و اطرافیانمان تقویت کنیم.
همواره خوبیها و نعمات خدا را ببینیم و یادآوری کنیم.
تلاش کنیم... از یادمان نرود... که غرق در نعمت هستیم (و ناشکری میکنیم و نمیبینیمشان)...
یادآوری کنیم که... دست داریم... پا داریم... هوایی برای تنفس داریم... آبی برای آشامیدن داریم... ناامنی نداریم... در زندان روز و شبمان را سپری نمیکنیم... قتل نکردهایم و عذابوجدان نداریم... خانواده داریم... یک پولی هست برایمان که در بورس گذاشتهایم و بالاپایینشدنش را میبینیم... و ورای همهی اینها... خدا را داریم... خدایی که حبیب است... محبوب است...
جلوههایی از دنیا را داریم برای عشق ورزیدن به آنها... خاطرات خوبی داریم برای یادآوری...
برای اینها خدا را سپاس بگوییم...
سپاس واقعی نه زبانی... از ته دل یاد کنیم و راضی باشیم از نعمتهای کوچک و بزرگی که داریم. از چیزهایی که اینقدر هست نمیبینیمشان... نعمت چشم و دیدن! که یکی از زیباترین و باارزشترین نعمتهاست... خدا را صد هزار مرتبه شکر...
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postحس ششم، (احساسات نیست) محاسباتِ ناخودآگاه در پسزمینهی ذهن است.
مزیتی که این محاسبات نسبت به محاسبات عیان (در خودآگاه) دارند این است که اینها به جای توجه به هزار نکتهی کوچک/جزئی/فرعی میروند متمرکز میشوند روی چند نکتهی اصلی.
و این کلید اصلی است.
همین.
جناب محمدحسین شما دوره Nlp رو گذروندید؟؟؟اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postافرین ... افرین... پاسختون فوق العاده بود. دقیقا همینه.
جناب محمدحسین شما دوره Nlp رو گذروندید؟؟؟
یعنی من حس ششم ام قوی هست..یا اینکه حس ششم دارم؟؟؟/:.wacsmiley.:/از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postفکر کردم محمد حسین عزیز شوخی می کنند..
یعنی من حس ششم ام قوی هست..یا اینکه حس ششم دارم؟؟؟/:.wacsmiley.:/
اما در مورد توضیحات بعدی که جناب محمد حسین فرمودند اینجوری هست که شما یه سری علم بورسی دارید که در ناخودآگاه شما نهادینه شده است.
وقتی تصمیمات حسی می گیرید تصمیماتی است که ناخودآگاه برای شما می گیرد با علمی که دارد. فکر نکنید بدون علم است.
بزارید یه مثال ساده بزنم بیشتر متوجه بشید. مثه رانندگی. اولش که اصلا رانندگی نکردید و نمی دونید اصن چی به چیه خب نه آگاهی دارید و نه اصلا میدونید چی به چیه.
بعدش میرید کلاس آگاهی کسب می کنید اما هنوزم مهارت رانندگی ندارید.
بعدش کم کم سوار میشید و می تونید ماشین و برونید اما خب هنوزم نیاز دارید که هی حواستون جمع رانندگی تون بشه و دقت کنید
در نهایت وقتی خیلی ماهر شدید به مرحله ای می رسید که اصلا نیازی ندارید هی بخوایید دقت کنید که چجوری باید رانندگی کنید.
می شینید پشت فرمون از اونور یکی زنگ میزنه جوابش و میدید، تو ماشین اونوری و دید می زنید /.:biggrinsmiley.:/ بعد یهویی می بینید رسیدید به مقصد
بدون اینکه اصلا حواستون به رانندگی تون باشه. حواستون به همه چی بوده الا رانندگی. اما این دلیل نمیشه که خوب رانندگی نکنید.
مهارتش و کسب کردید
حالا اگه انسان هر چیزی رو به این مرحله برسونه که بهش میگن مرحله آگاهی ناهوشیار دیگه خود به خود اون کار و درست انجام میده.
شما احتمالا قبلا خیلی تصمیمات درستی توی بورستون گرفتید و همونا تو ناخودآگاهتون ثبت هست. علمش منظورمه.
امیدوارم تونسته باشم منظورم و درست انتقال بدم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
بسیار عالی و درست.
(NLP هم نمیدانم چیست. اکنون دارم نگاهش میکنم. ممنون بابت معرفی.)
====================
نقل قول از تلگرام:
At the stock exchange, 2 times 2 is never 4, but 5 minus 1. You just gotta have the nerve to accept and endure the minus 1.
- A. Kostolany
در بورس، دو ضربدر دو چهار نمیشود! بلکه پنج منهای یک میشود. باید اعصاب و جسارت تحمل آن منهای یک را داشته باشید!
آندره کشتلانی«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postبسیار عالی و درست.
(NLP هم نمیدانم چیست. اکنون دارم نگاهش میکنم. ممنون بابت معرفی.)
====================
میشه در مورد قانون جذب خونده باشه و اینا رو بدونه. ولی ان ال پی خیلی روی ناخودآگاه کار می کنه.
ان ال پی خیلی محشره....
اگه اشتباه نکنم جان گریندر که خودش از مبتکران ان ال پی بود فلج اش رو با این روش درمان کرد.
فقط با الگوبرداری از یک نوزاد در تمام لحظات و تا رسیدن به مرحله راه رفتن کودک که همزمان با ان کودک جان گریندر هم تونست راه بره دوباره.
البته اگه جان گریندر رو درست گفته باشم.
من دارم دوره هاش و میگذرونم. و در آینده ای نه چندان دور خودم برگزار می کنم دوره هاش و
کلا ان ال پی علم الگوبرداری از انسان های موفق هست.
من اگه بخوام توی بورس موفق بشم باید تمام کارهایی که یه شخص موفق توی بورسش انجام میده رو انجام بدم تا موفق بشم. به همین راحتی
البته اینی که میگم به این راحتی نیست. اما راحته....
مثلا شامل طرز تفکرش مدل ترید کردنش و وووووو
بحثش خیلی مفصله نمیشه اینجا کامل گفتش.
من یک سال طول میکشه که مدرکش و بگیرم. البته مدرک امریکا یا المانش و می گیرم. هر چند تو ایران عملا اعتباری نداره.
کلا اینجوری بگم. مغز همه ی ما انسان ها از یک سری نورون تشکیل شده. زمانی که یه شخص یه تصمیمی می گیره یه کاری می کنه مغزش از یک مسیر عصبی حرکت می کنه و اون کار و انجام میده. این مسیر برای هر کسی متفاوت هست. اگر ما بتونیم مسیر عصبی که یک شخص موفق طی می کنه رو پیدا کنیم و کاری کنیم که اون شخص معمولی هم مغزش همون مسیر رو بره به همون نتیجه ای میرسه که اون شخص موفق رسیده.
آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/26, 23:51.اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
نظر