دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

من خیلی خوابم میاد .
    دیشب 1:50 خوابیدم. صبح بخاطر اینکه امروز مهمون داشتیم و من نمیخواستم از برنامه هام عقب بمونم ساعت 6:20 بیدار شدم. الان به شدت خوابم میاد اما خوشحالم که تمام برنامه امروزم و هم انجام دادم.
    شب همگی خوش
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      سلام خدمت جناب محمد حسین و سایر دوستان بورسی و علی الخصوص دوستان پر و پا قرص تاپیک نوشته های غیربورسی ما
      و اما نتیچه گیری : دو نمادی که اول و دوم شدن نمادهای بودن که فقط یک کاربر آن را انتخاب کرده بود و من اصلا بهشون توجهی نکردم. و جالب اینجاست که نمادی که بیشترین تعداد انتخاب بین کاربران را داشت نماد فرابورس بود که اصلا رشدی نکرد. همان روز اول 5 درصد رشد کرد و بسته شد.
      من خودم بعد از بررسی هایی که از نتایج مسابقه کردم و بررسی نمودارها فرابورس و چکاپا و ددام رو انتخاب کردم که ازشون نوسان بگیرم. ددام که اصلا نتونستم بخرم صفش سنگین بود. چکاپا و فرابورس رو خریدم. فرابورس که از فرداش بسته شد و پولم گیر افتاد.چکاپا انتخاب خوبی بود که روز بعد از خرید من منفی شد و به یه دلیل دیگه که نگم بهتره من ترسیدم و زود نماد رو بدون سود فروختم و چیز دیگری جایگزین کردم که اشتباه کردم چون چکاپا از فرداش همش مثبت بود و توی هفته رشد خوبی داشت.
      خنصیر و ددام و چکاپا که که چهارم و سوم و هفتم شدن توی لیست من بودن.
      نتیجه نهایی: به تمام نمادهایی که دوستان نظر دادن باید توجه کرد حتی اونی که یک نفر انتخابش کرده. اگه آدم وقت کنه و علمش و داشته باشه که یه بررسی کلی حداقل روی تکنیکال نمادها داشته باشه و بعد انتخاب کنه به نظرم خوبه.
      نتیجه دوم: با همون روش من هم میشد نوسان خوبی گرفت. یعنی نمادهایی که کاربران بیشتری آن را انتخاب کرده بودن که ددام و خنصیر و چکاپا از اون دسته بودند.
      و درسی که خودم از این جریان گرفتم: اگه دوستان نظر دادن که فلان نماد در این هفته رشد خوبی می کنه و اگه کسی بر اساس نظر دوستان میخره بر اساس نتیجه روزهای اول و دوم نباید هول کنه. بلکه باید تا پایان هفته صبر کنه و به نتیجه دلخواه برسه. اشتباهی که من در چکاپا کردم و یه سود عالی رو از دست دادم.

نتیجه‌گیری نموداری یا بنیادی یا خبری هم داشتید؟
      مثلا نمادهایی که روی نمودار فلان باشند بخت برنده شدن بیشتری داشته باشند.
      ============================
      دیروز پریروز حرفش با یکی از دوستان پیش آمد... این هم می‌تواند دلیل باشد. اینجا را ببینید:
      http://www.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=111C1115
      (همین اکنون این صفحه را دیدم! دنبال یک چیز دیگر می‌گشتم... این اتفاقا بهتر هم هست.)
      .
      .
      .
      چون یک مقدار مرتبط با مطالب آموزشی پیرامون حجم است بگذارید باقی‌اش را در جستار حجم بنویسم.
      .
      .
      .
      فقط منظور این بود که آیا اگر از اینها برای مسابقه انتخاب کنیم بخت برنده شدن دارند یا نه؟ (مرتبط با موضوع نوسان‌گیری هم شد این‌گونه.)
      =====================
      آن نمودار هم...
      برای دیدن تصاویرش در گوگل بزنید:
      Crocker price volume chart
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ali_nostro
        ستاره‌دار (34)
        • Feb 2017
        • 863

جناب ali_nostro اگه توی این تاپیک تشریف میارید.
        بهتون تبریک میگم به خاطر این که سهمی که شما معرفی کرده بودین بیشترین درصد سود رو داد.
        و همینطور تبریک به جناب سروش شما هم سهمی که معرفی کردین دوم شد ......
        رو نمی کنین اینقد حرفه ای هستین.
        ارادت داریم.
        تو نوسان گیری باید شانس هم داشت. چون خودت و میندازی وسط یه بازی.شانس بیاریم بازی تموم نشده باشه

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

کسی از اینجا:
          http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=111C1A11
          یعنی قیمت تئوریک گشایش چیزی سر در می‌آورد؟
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ali_nostro
            ستاره‌دار (34)
            • Feb 2017
            • 863

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            کسی از اینجا:
            http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=111C1A11
            یعنی قیمت تئوریک گشایش چیزی سر در می‌آورد؟
            بازار که بسته است چیز خاصی نشون نمیده..ولی زمانی که بازار بازه، میشه ازش کمک گرفت واسه زمان هایی که مچینگ قیمتی داره اتفاق میفته..مثلا بعد از گشایش یه سهم که متوقف بوده..یا برای مچینگ قیمتی بازار پایه و..

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

آقا شما سهامی که خودتون تو مسابقه باهاش شرکت میکنید رو نمیخرید؟ پس هدفتون از شرکت تو مسابقه چیه؟ کسب جایزه؟

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                آقا شما سهامی که خودتون تو مسابقه باهاش شرکت میکنید رو نمیخرید؟ پس هدفتون از شرکت تو مسابقه چیه؟ کسب جایزه؟
                سلام
                سهامی که برای خرید انتخاب می کنم، الویتم این هست امکان فروشش باشد اول، (اگر در روند صعودی در بازار سهامدار باشم، حتما جزیی سود هم خواهم کرد)

در مسابقه چون دوم و سوم شدن هم مطرح نیست، ضرر سنگین هم مهم نیست، می شود شپلی 1000 و شمواد 10000 را هم سیگنال داد، (برای خودم باعث می شود ترسم کمی بریزد) ولی در عمل تحمل ریسک با سرمایه زیاد ندارم،

سهمی که در روند صعودی هست و چند روز +5 خورده، یکی دو روز منفی می شود، بعد مجددا به راه خودش برای صعود ادامه می دهد

راهی هست که در روز هایی که منفی می خورد متوجه شد در نیمه راه صعودی هست؟ از روی تابلو؟ و ریتم معاملاتی (بدون اطلاعات بنیادی و ارزشی سهم)
                آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/29, 11:45.
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

شما که فوق العاده این تو نوسان گیری
                  خیلی تیزحس و فرز و زرنگ - بهتون تبریک میگم...
                  من سبد الان و میخوام سهمامی که میخوام و بخرم و دیگه تغییرش ندم.
                  اما یه وام 20 تومنی میخوام بگیرم اگه چور شه برجی 700 باید قسط بدم.
                  اگه بتونم قسطش و با نوسان بدم و البته چندین برابر قسطش و در ماه بتونم از نوسان در بیارم خیلی عالی میشه.
                  احتمالا دو هفته دیگه وامه اوکی بشه.
                  خانم رویا سلام
                  به هیچ وجه این کار رو نکنید که بخواید وام بگیرید و بعد با نوسان گیری بخواید قسط های وام رو بدید . به هیچ وجه این کارو نکنید به هیچ وجه
                  چند بار تاکید کردم که این کار اشتباهی است. شما فقط کافیه یه ماه یا دو ماه نتونید با نوسان گیری قسط اون ماه رو دربیارید کلا بهم میریزید اونوقت باید از خود وام قسط ها رو بدید
                  اگر درآمد ثابت دارید و میتونید با اون قسط پرداخت کنید اونوقت وام بگیرید و بیارید تو بورس ولی اگر درآمد ثابت ندارید این فکر رو از سرتون بیارید بیرون. اون استرسی که سرماه بهتون وارد میشه بخاطر نوسانی که باید بگیرید تا قسط رو جور کنید خیلی بده و کلا آدم رو بهم میریزه و نمیتونید مسلط سهم خرید و فروش کنید

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
                    بازار که بسته است چیز خاصی نشون نمیده..ولی زمانی که بازار بازه، میشه ازش کمک گرفت واسه زمان هایی که مچینگ قیمتی داره اتفاق میفته..مثلا بعد از گشایش یه سهم که متوقف بوده..یا برای مچینگ قیمتی بازار پایه و..
                    سلام.
                    یک مقدار بیشتر توضیح می‌دهید؟ اصلا این قیمت تئوریک گشایش چیست؟ چگونه محاسبه شده است؟
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                      سلام
                      سهامی که برای خرید انتخاب می کنم، الویتم این هست امکان فروشش باشد اول، (اگر در روند صعودی در بازار سهامدار باشم، حتما جزیی سود هم خواهم کرد)

در مسابقه چون دوم و سوم شدن هم مطرح نیست، ضرر سنگین هم مهم نیست، می شود شپلی 1000 و شمواد 10000 را هم سیگنال داد، (برای خودم باعث می شود ترسم کمی بریزد) ولی در عمل تحمل ریسک با سرمایه زیاد ندارم،

سهمی که در روند صعودی هست و چند روز +5 خورده، یکی دو روز منفی می شود، بعد مجددا به راه خودش برای صعود ادامه می دهد

راهی هست که در روز هایی که منفی می خورد متوجه شد در نیمه راه صعودی هست؟ از روی تابلو؟ و ریتم معاملاتی (بدون اطلاعات بنیادی و ارزشی سهم)
                      دقیقا منظور منم همین بود، بعضی سهم ها رو نمیشه خرید.
                      اصلا به خاطر همین من توی مسابقات بازار پایه شرکت نمیکنم، چون خرید سهام بازار پایه حداقل کار من یکی نیست. یا جای ولساپا میشد ولبهمن رو شرکت کرد تو مسابقه ۲ ماهه پشت سر هم داره +۵ میخوره، ولی کی جرات داره واقعا بخرتش؟ وقتی هر لحظه ممکنه بر رو هوا؟

من به همگی دوستان پیشنهاد میکنم با سهام واقعی سبدشون تو مسابقات شرکت کنن ممکنه اول نشیم ولی مطمئنم برکاتش بیشتر خواهد بود. نقاط ضعف و قوت پیش بینی و تحلیل رو آدم تو این شرایط هست که میتونه استخراج کنه بنظرم.

نظر

• ali_nostro
                        ستاره‌دار (34)
                        • Feb 2017
                        • 863

سلام.
                        یک مقدار بیشتر توضیح می‌دهید؟ اصلا این قیمت تئوریک گشایش چیست؟ چگونه محاسبه شده است؟
                        من البته این جدول و همین دیشب که فرستادید برای بار اول دیدم.
                        من برداشتم موارد زیره.
                        1.وقتی سهمی افزایش سرمایه میده و میخواد باز بشه، قیمت تیوریک بیان میکنه قیمت سهام با لحاظ درصد افزایش سرمایه چقدره
                        2.وقتی سهمی برای مجمع بسته میشه و سود تقسیم میکنه این قیمت تیوریک بیان کننده قیمت جدید سهم با کم کردن سود پرداختیه
                        3.وقتی سهم های بازار پایه میخواند مچینگ قیمتی داشته باشند، تعادل خرید و فروش و بیان میکنه
                        4.وقتی سهم های عادی پس از اتمام بازار، قیمت تیوریکی براشون نشون میده ، معنی خاصی نداره..بعد بازار سفارشات باز بسته میشه و برخی باز میمونه که ممکنه اتفاقی رو تابلو قیمت خرید و فروش یه قیمت پیدا کنند مثل تابلوی کنونی سیلام

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

این چیست؟
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          نمودار کروکر.
                          گمان کنم طرف (یعنی پژوهشگری که این را اختراع کرده) به گونه‌ای از اختلال عصبی دچار بوده.
                          سلام خدمت دوستان بورسی
                          جناب محمد حسین به نظر من اگه شروعش از سر پایین هست که میشه ساعتگرد اما اگه از اون سرش که وسط خطوطه شروع میشه خلاف جهت عقربه های ساعت میشه.
                          آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/29, 19:47.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

نتیجه‌گیری نموداری یا بنیادی یا خبری هم داشتید؟
                            مثلا نمادهایی که روی نمودار فلان باشند بخت برنده شدن بیشتری داشته باشند.
                            ============================
                            دیروز پریروز حرفش با یکی از دوستان پیش آمد... این هم می‌تواند دلیل باشد. اینجا را ببینید:
                            http://www.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=111C1115
                            (همین اکنون این صفحه را دیدم! دنبال یک چیز دیگر می‌گشتم... این اتفاقا بهتر هم هست.)
                            .
                            .
                            .
                            چون یک مقدار مرتبط با مطالب آموزشی پیرامون حجم است بگذارید باقی‌اش را در جستار حجم بنویسم.
                            .
                            .
                            .
                            فقط منظور این بود که آیا اگر از اینها برای مسابقه انتخاب کنیم بخت برنده شدن دارند یا نه؟ (مرتبط با موضوع نوسان‌گیری هم شد این‌گونه.)
                            =====================
                            آن نمودار هم...
                            برای دیدن تصاویرش در گوگل بزنید:

Crocker price volume chart
                            دیگه جناب محمد حسین سوالای سخت سخت از من نپرسید.
                            من سن بورسیم کمه هااااا
                            :p

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                              خانم رویا سلام
                              به هیچ وجه این کار رو نکنید که بخواید وام بگیرید و بعد با نوسان گیری بخواید قسط های وام رو بدید . به هیچ وجه این کارو نکنید به هیچ وجه
                              چند بار تاکید کردم که این کار اشتباهی است. شما فقط کافیه یه ماه یا دو ماه نتونید با نوسان گیری قسط اون ماه رو دربیارید کلا بهم میریزید اونوقت باید از خود وام قسط ها رو بدید
                              اگر درآمد ثابت دارید و میتونید با اون قسط پرداخت کنید اونوقت وام بگیرید و بیارید تو بورس ولی اگر درآمد ثابت ندارید این فکر رو از سرتون بیارید بیرون. اون استرسی که سرماه بهتون وارد میشه بخاطر نوسانی که باید بگیرید تا قسط رو جور کنید خیلی بده و کلا آدم رو بهم میریزه و نمیتونید مسلط سهم خرید و فروش کنید
                              والا در حال حاضر هیچ درآمدی ندارم.
                              وقتی چند نفر با تجربه یه چیزی رو میگن لابد یه دلیل محکمی پشت قضیه هست.
                              پس یا باید وام و نگیرم. یا یه راهی واسه پرداخت قسط هاش پیدا کنم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

یه احساس عجیبی دارم که ازش می ترسم.
                                یه هیجان توام با خوشحالی زیاد اما دلیلش و نمیدونم
                                هم هیجان، هم خوشحالی زیاد و هم یه نگرانی ته ته دلم
                                همش با هم قاطی پاتی
                                اونقد این هیجان زیاده که نمی تونم کارام و انجام بدم.
                                هر کاری که نیاز به تمرکز داره الان نمی تونم انجام بدم.
                                داشتم مطالعه می کردم بستم اومدم پای سیستم
                                دارم حامد همایون گوش میدم
                                دوسش دارم.
                                بعد از این همه خواننده که همه غمگین می خوندن حامد همایون متفاوت عمل کرد
                                اهنگای شاد زیاد داره ...

نظر

در حال کار...
                                X