دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
    خب بورسی های عزیز با بنزین 3 تومنی چه میکنید /:.grlim:./
    من که اصلا برایم فرقی ندارد.
    تقریبا تلاش می‌کنم همه‌ی جابه‌جایی‌هایم را با حمل و نقل عمومی انجام دهم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      می‌دانی من چند تا موس ترکانده‌ام؟؟؟؟
      من هر چند ماه یک بار یک موس خراب می‌کنم.
      هیچ‌چیزشان هم نمی‌شود... تنها اینکه دکمه‌ی سمت چپشان همه گیر پیدا می‌کند (دابل‌کلیلک می‌کنند به جای یک کلیک).
      اکنون هم جسد همه‌شان را گذاشته‌ام این ور و آن ور که شاید یک روز رفتم بازار (جمهوری) و دکمه‌های ارزان برای اینها پیدا کردم و رو به راهشان کردم.
      :->
      ==============
      این نوشته‌ی غیر بورسی هم خیلی عالی بود! خیالم راحت شد.
      :->
      حالا اگر می‌توانید در نظرسنجی ما در جستار جو بازار شرکت کنید و بفرمایید آیا روند گل و بلبل و عالی که امروز دیگر حسابی تثبیت شد ادامه دار خواهد بود یا نه؟ (تشریحی-۳ نمره)
      با موس ها کشتی می گیرید جناب محمد حسین؟؟؟ من بعد از 6 سال موسم اینجوری شد. تازه اونم دکمه چپش دبل کلیکش کار می کرد. کلیکش کار نمی کرد. باید خیلی خیلی فشار میدادم. اعصابم خورد میشد.
      به جز موس مجانی گل مجانی هم گیرم اومد امشب
      یه دونه رز صورتی برداشتم امشب. میخواستم میخک هم بخرم. گفت یه دسته کاملش و باید بخری 15 تومن. گفتم ولی یه گل فروشی دیگه بود میخک دونه ای هم میداد من اومدم از خودتون بگیرم. گفت اون فرق داره. اونا شاخه ای هستن. میخک مهندسی هستن. اره فک کنم یه همچین چیزی گفت.
      گفتم حالا یه دونه از اینا رو بهم بده دیگه. گفت باشه کدومش و میخوای. انتخاب کردم. بازم اومدم حساب کنم میخک و حساب نکرد. :.thumbsupsmileyanim
      تو نظر سنجی هم الان میرم شرکت می کنم.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/12/01, 22:53.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
        خب بورسی های عزیز با بنزین 3 تومنی چه میکنید /:.grlim:./
        منم که ماشین ندارم. هر چقد میخواد بشه. ولی فک کنم مترو گرون شده. چون این دفعه زودی شارژ کارتم خالی شد. /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• seraj
          ستاره دار(2)
          • Feb 2012
          • 2064

چقدر بد.
          نمی‌خواستیم این‌جوری بشود... بیشتر می‌خواستیم جایی باشد برای: ۱- گپ و گفت و ۲- جداسازی نوشته‌های غیر مرتبط از جستارهای دیگر (به ویژه جو بازار) و انتقال به اینجا و نظم دادن به انجمن.
          ==================
          شاید تقصیر خودم باشد...
          ==================
          البته...
          چه می‌شود کرد؟ مثلا این نوشته‌ی مربوط به نشانگرها... یا سنجش شاخص‌ها...
          اینها را کجا آدم بگذارد؟
          جو بازار که نه...
          جستار کارگاه اندیشه؟ آنجا هم نه... اینها اصلا در کلاس کاری آنجا نیستند... بیشتر «أَضْغَاثُ أَحْلام» هستند.
          خودم را می‌گویم...
          برخی نوشته‌ها را می‌خواهم در جستار نبض بازار بگذارم... می‌بینم برای آنجا سخیف است! اینجا می‌گذارم...
          مثلا اینکه: دیدید فلان چیز فلان شد؟ یک احتمالی هست که فلان مورد هم باشد...
          یا مثلا گاهی می‌خواهم یک چیزی در کارگاه حجم بگذارم... می‌بینم برای آنجا مناسب نیست... می‌گویم بگذارم؟ نگذارم؟؟؟ می‌آیم اینجا می‌گذارم...
          نوشته‌هایی را بیشتر اینجا می‌گذارم... که اگر این جستار نبود... احتمالا جایی نمی‌گذاشتم...
          این از ما. پس ما گناهمان خط‌ خطی است.

دوستان اگر دیدند یک وقت یک مطلب در اینجا متناسب با جای دیگری است پیشنهاد بدهند منتقل کنیم. @};-
          محمد حسین عزیز . استاد خودم

منظورم این بود که اینجا هم مثل بقیه تاپیک ها مطالبش ارزنده و مفید هست حتی غیر بورسیش . اینجا تمام دوستان به هیچ عنوان از ادبیات نا متعارف ( مثل بعضی سایت ها ) استفاده نمیکنند . پاینده و شادکام باشید .
          نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

جناب iligal هم empty بستند گویا. =))=))گفتند بیاییم سهم واسه نوسان انتخاب کنیم نیومدند.
            ببخشید شوخی کردماااااا.... x_xx_x
            هر چند من امروز داشتم به این نتیجه می رسیدم که دیگه وقت نوسان به سر اومده.
            باید سهاممون و بخریم و سبدمون و ببندیم و بشینیم رشدشون و نگاه کنیم.
            وگرنه از رشد بازار جا می مونیم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
              محمد حسین عزیز . استاد خودم

منظورم این بود که اینجا هم مثل بقیه تاپیک ها مطالبش ارزنده و مفید هست حتی غیر بورسیش . اینجا تمام دوستان به هیچ عنوان از ادبیات نا متعارف ( مثل بعضی سایت ها ) استفاده نمیکنند . پاینده و شادکام باشید .
              @};-@};-@};-
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 520

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                کلیک موسم کار نمی کنه. کلیک چپش :((:((:((

این تاپیک خوراک خانم رویا هستا/:.yead.:/
                نوشته های غیر بورسیش رو جاهای دیگه مینوشت بقیه شاکی میشدن اما اینجا راحت مینویسه ولی خدایی من که مثلا دنبال مطالب بورسی هستم مطالب خانم رویا رو میخونم. بعضی نوشته هاشون خنده داره و باحال مثلا همین مطلب موس رو دنبال کردم خیلی باحال بود
                همه مطالب بورسی مینویسن یهو خانم رویا میاد مینویسه کلیک چپم کار نمیکنه!!!! والا هر چقدر شما ناراحت بودین من که خندم گرفته بود:)):)):)):)):))

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                  این تاپیک خوراک خانم رویا هستا/:.yead.:/
                  نوشته های غیر بورسیش رو جاهای دیگه مینوشت بقیه شاکی میشدن اما اینجا راحت مینویسه ولی خدایی من که مثلا دنبال مطالب بورسی هستم مطالب خانم رویا رو میخونم. بعضی نوشته هاشون خنده داره و باحال مثلا همین مطلب موس رو دنبال کردم خیلی باحال بود
                  همه مطالب بورسی مینویسن یهو خانم رویا میاد مینویسه کلیک چپم کار نمیکنه!!!! والا هر چقدر شما ناراحت بودین من که خندم گرفته بود:)):)):)):)):))
                  اره جناب محمد حسین زحمت کشیدن این تاپیک و برام زدن که راحت باشم =))=))=))
                  که وقتی موس من خراب میشه و ناراحتم شما می خندین ... آره؟؟؟؟ :-w:-w

خوبه که این همه می خندونمتون. من بنده ی خوب خدا هستم. /.:biggrinsmiley.:/
                  جام وسط بهشته...
                  میگن هر کی خلق خدا رو بخندونه خدا هم می خندونتش
                  من دیدم امشب موس و گل مجانی گیرم اومد. نگو به خاطر این که دیشب شما رو شاد کردم، بوده
                  خدا از طریق دستانش روی زمین دو تا هدیه بهم داده
                  قربونش برم... عجب خدایی دارم من
                  ولی موسه چه سرعتی داره ها.... از موس خودم خیلی بهتره.
                  خدا یک در دنیا صد در آخرت به این مغازه داره خوب و مهربون بده =))
                  اون سال که ازش لپ تاپ و خریدم اینقد مهربون نبود /.:biggrinsmiley.:/
                  شایدم من اون موقع یاد نگرفته بودم که تمام بنده های خدا رو از ته دلم دوست داشته باشم که بازخوردش و نمی دیدم.
                  الان تو مترو که سوار میشم با خودم میگم من همه اینا رو دوس دارم. همه ی اینا یه روزی میان سر کلاسام می شینن
                  بهشون یاد میدم چطوری خوشبخت بشن :p

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

سکه جان کند ده درصد رفت بالا!
                    از ۴ تومان خودش را رساند به ۴٫۵...
                    دیدید گفتم!
                    هیچ جا خانه‌ی خود آدم نمی‌شود...

(دلار را هم می‌گویند نزدیک ۱۳ هزار تومان آمده... ولی تا زمانی که اینها رشد وحشناک نداشته باشند: هیچ‌جا خانه‌ی خود آدم نمی‌شود.)
                    سلام به همراهان جستار نوشته های غیر بورسی ما بورسی
                    هرجا که آقا محمد حسین بنویسه اونجا عالیه (ولی بهترین جاش همین جاست، از قیمت سکه و جور بازار، سلام علیک، حس های خوب حس های بد، همه اینجا جمع هستن و ی تاپیک جامع برای رفع نیاز های جامعه بورسی خودمون، هر چی لازم داریم هست، مثلا نوشته امروز خانم رویا هم خوب بود اینکه می تونن جوو رو عوض کنن، یا دوست دیگمون که پرسید با بنزین 3 تومنی چطورین، بنظرم تمام این مجموع برای سلامت فکر بورسیمون و رو به رشد بودنمون لازمه،

ی چیزای دیگه هم می خواستم بگم یادم رفت
                    روند بازار که فعلا مثبت هست و ادامه دار بنظرم و نیاز به نوسانگیری نیست، ولی مقدماتش آماده کنیم برای بعدا

راستی علم بهتر است یا ثروت؟ البته که علم، ولی علم اونم علم امروز روز نیازمند ثروت هست، و ما هم مشغول فراگیری علم عملی کسب ثروت
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                      سلام به همراهان جستار نوشته های غیر بورسی ما بورسی
                      هرجا که آقا محمد حسین بنویسه اونجا عالیه (ولی بهترین جاش همین جاست، از قیمت سکه و جور بازار، سلام علیک، حس های خوب حس های بد، همه اینجا جمع هستن و ی تاپیک جامع برای رفع نیاز های جامعه بورسی خودمون، هر چی لازم داریم هست، مثلا نوشته امروز خانم رویا هم خوب بود اینکه می تونن جوو رو عوض کنن، یا دوست دیگمون که پرسید با بنزین 3 تومنی چطورین، بنظرم تمام این مجموع برای سلامت فکر بورسیمون و رو به رشد بودنمون لازمه،

ی چیزای دیگه هم می خواستم بگم یادم رفت
                      روند بازار که فعلا مثبت هست و ادامه دار بنظرم و نیاز به نوسانگیری نیست، ولی مقدماتش آماده کنیم برای بعدا

راستی علم بهتر است یا ثروت؟ البته که علم، ولی علم اونم علم امروز روز نیازمند ثروت هست، و ما هم مشغول فراگیری علم عملی کسب ثروت
                      جناب سروش ؟؟؟ سلام... سهام معرفی شده تون توی مسابقه رو نگاه میکردم گویا شما هم در بورس دستی بر آتش دارید.
                      من تا 29 ام 4.800.000 پول لازم دارم. و اکنون 14 میلیون نقدم. اگه یه سهمی و بخرم که 7 روز مثبت 5 درصد بخوره به مبلغ موردنظرم میرسم.
                      چیزی در چنته ندارید؟؟؟؟ تضمینی همراه با گارانتی /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

جناب سروش ؟؟؟ سلام... سهام معرفی شده تون توی مسابقه رو نگاه میکردم گویا شما هم در بورس دستی بر آتش دارید.
                        من تا 29 ام 4.800.000 پول لازم دارم. و اکنون 14 میلیون نقدم. اگه یه سهمی و بخرم که 7 روز مثبت 5 درصد بخوره به مبلغ موردنظرم میرسم.
                        چیزی در چنته ندارید؟؟؟؟ تضمینی همراه با گارانتی /.:biggrinsmiley.:/

سلام مجدد
                        چی معرفی کنم ?
                        بنظرم جو بازار مثبت هست، هرچه بخرید سود می کنید ان شاء ا... مخصوصا که خدا و بنده های خدا را هم دوس دارین
                        هر وقت علامتی از سقوط بازار دیدم اینجا بیان می کنم
                        هر چه خواستین بخرین با ذکر نام خدا بخرید ان شاء ا... بیشتر هم سود می کنید.

فروشنده حقوقی نداشته باشد خیییلی بهنر است
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• عمو محسن
                          عضو عادی
                          • Mar 2019
                          • 106

با سلام
                          بعضی از شرکتها یا کارخانه ها که دارای فعالیت هستند ولی وارد بورس میشوند .این چه فایده ای برایشان دارد

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

در اصل توسط عمو محسن پست شده است View Post
                            با سلام
                            بعضی از شرکتها یا کارخانه ها که دارای فعالیت هستند ولی وارد بورس میشوند .این چه فایده ای برایشان دارد
                            میشه بیشتر توضیح بدین؟

خوب وارد بورس شدن باعث میشه صاحب کارخونه بتونه ی مقدار از کارخونه اش رو بفروشه و پول بیاد دستش، بعد هر وقت خواست باز سهام خودشو افزایش بده (قابلیت نقد شوندگی)

و خیلی اثرات خوب دیگه، مثلا خودرو سازها می خوان قیمت خوثرو رو بالا ببرن، میگن حق سهامدارا ضایع میشه که یک گروه هستن، نه یک نفر

و اینکه سهامدارها میان افزایش سرمایه از آورده نقدی شرکت می کنن پول تزریق می کنند خودش مثل ی وام کم بهره می نه برای شرکت و کلی فایده های خوب تر از اینا هم هست که بلد نیستم.

نظر

• رامین حیاتی
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1321

منم که ماشین ندارم. هر چقد میخواد بشه. ولی فک کنم مترو گرون شده. چون این دفعه زودی شارژ کارتم خالی شد. /.:biggrinsmiley.:/
                              گرون که شد قبل از ماجرای بنزین
                              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• رامین حیاتی
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1321

متاسفانه شغل من جوریه که مرتب با ماشین شخصی باید جا به جا بشم شرکت معظم هم تاکنون هیچ پشتیبانی نکرده
                                همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

در حال کار...
                                X