دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehdi1400
    ستاره دار(19)
    • Jul 2013
    • 2938

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    سلام بیشتر توضیح می دهید؟

(بنظرم بازار مثبت هست این ها الکی قرمز کرده اند.
    فعل معکوس بود سروش جان
    شاهد هستید که گروه دارو متفاوت با دیگر گروه ها عمل کرده
    ارزیابی های گاه و بی گاه شما و محمد حسین هم شاهد این ماجراست.

یک زمان است که شما این را میبینی و بدون هیچ تعصبی همراه میشوی
    زمانی هم است که هی با دلالیلی که در ذهنت بالا و پایین میکنی مدام نمیپذیری و جای دیگر میروی

سال 92 بود یادم هست که فردی داشتیم به نام موی عاقل در این سایت و بورکس مینوشت
    همواره طرفدار سهام دارویی بود.
    کوتاه و عمیق مینوشت
    تا اینکه دلخوری پیش آمد و رفت
    آن روزگار سهام دارویی بسیار کوچک محسوب میشد و توان سرمایه های کلان را نداشت
    مدام دچار گره بودند و حجم مبناء هم پر نمیکردند.
    اما دو سالی است که اتفاق دیگر رخ داده و باعث حجم هایی متفاوت در این گروه شده
    حجم امروز دزهراوی را ببینید سومین آسمانخراش را شکل داد.
    نمونه عرض میکنم. تعصبی ندارم

ددام را خیلی ها جرات ندارند وارد شوند ولی از همان ابتدای پیدایش گپ در نمودار تعدلیل نشده عرض کردم که اینگونه سهام تمایل شدیدی به پر کردن گپ دارند
    حالا اگر رشد شناوری و حجم معاملات هم به کمک بیاید که چه بهتر

نظر

• کوهیار
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2014
      • 76

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
      فعل معکوس بود سروش جان
      شاهد هستید که گروه دارو متفاوت با دیگر گروه ها عمل کرده
      ارزیابی های گاه و بی گاه شما و محمد حسین هم شاهد این ماجراست.

یک زمان است که شما این را میبینی و بدون هیچ تعصبی همراه میشوی
      زمانی هم است که هی با دلالیلی که در ذهنت بالا و پایین میکنی مدام نمیپذیری و جای دیگر میروی

سال 92 بود یادم هست که فردی داشتیم به نام موی عاقل در این سایت و بورکس مینوشت
      همواره طرفدار سهام دارویی بود.
      کوتاه و عمیق مینوشت
      تا اینکه دلخوری پیش آمد و رفت
      آن روزگار سهام دارویی بسیار کوچک محسوب میشد و توان سرمایه های کلان را نداشت
      مدام دچار گره بودند و حجم مبناء هم پر نمیکردند.
      اما دو سالی است که اتفاق دیگر رخ داده و باعث حجم هایی متفاوت در این گروه شده
      حجم امروز دزهراوی را ببینید سومین آسمانخراش را شکل داد.
      نمونه عرض میکنم. تعصبی ندارم

ددام را خیلی ها جرات ندارند وارد شوند ولی از همان ابتدای پیدایش گپ در نمودار تعدلیل نشده عرض کردم که اینگونه سهام تمایل شدیدی به پر کردن گپ دارند
      حالا اگر رشد شناوری و حجم معاملات هم به کمک بیاید که چه بهتر

جناب مهدی بنده هم از حجم بالای دزهراوی ترسیدم و بعد از 20 درصد سود فروختم.
      دیدم جنابعالی رفتار عکس انجام دادید و خرید داشتید.
      محبت کنید بفرمایید این حجم نشانه جابه جایی برای رشد بزرگتری است؟

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط عمو محسن پست شده است View Post
        با سلام
        بعضی از شرکتها یا کارخانه ها که دارای فعالیت هستند ولی وارد بورس میشوند .این چه فایده ای برایشان دارد
        علیکم السلام.
        علاوه بر چیزهایی که جناب سروش گفتند... {۱}
        یکی از مهمترین موضوع‌هایی که سهامداران شرکت‌ها تمایل پیدا می‌کنند به خاطر آن بیایند بورس، قانون «معافیت مالیاتی» است.
        البته از سوی دیگر یکی از دلایلی که باعث می‌شود نیایند هم این است که صورت‌های مالی‌شان افشا نشود. حالا برخی کارهای خصوصی دارند. نمی‌خواهند کسی بفهمد چه می‌خرند و چه می‌فروشند و چقدر سود می‌کنند و از که می‌خرند و با کدام شرکت‌ها همدست هستند (داخلی و خارجی) و ... نمی‌خواهند رازهایشان بر ملا شود. برخی هم که اصلا کارشان درست نیست... مثلا فرار مالیاتی دارند و اگر بیایند بورس صورت‌هایشان شفاف (تر) می شود برای همین دوست ندارند بیایند بورس.

==============
        پانویس:
        {۱} مثلا در های‌وب یادم می‌آید سهامدار عمده (آقای میری که خیلی هم جنجالی کار کرد و می‌کند) آمد پول‌هایی که از فروش سهام گیرش آمده بود را همه را وام قرض الحسنه داد به خود شرکت! خیلی خوشم آمد... اصلا این مدیر کارش درست است انگار... اکنون هم که می‌گویند (بعد از پارس‌آنلاین و آسیاتک و ...) با ایرانسل روی هم ریخته‌اند... کارش درست است کلا...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          دوستان یه نمادی که بخاطر رشد 20 درصد بسته میشه بعد که باز میشه قیمتش میاد پایین؟؟؟
          معلوم نمی‌کند.
          بگیر نگیر دارد.
          ولی چون دیگر صف خریدش برداشته می‌شود یک مقدار خریدار و فروشنده گیج می‌شوند. (یک عمری ما را عادت دادند به این صف نشینی...)
          خیلی وقت‌ها در کدال اطلاعاتی افشا می‌شود و این بین پرسش و پاسخ‌هایی صورت می‌گیرد... که باعث می‌شود تصمیم‌گیری‌ها عوض شود. البته این بیشتر برای رشد ۵۰ درصدی است که در تدان برخی (احتمالا کارگزاران) می‌توانند از شرکت بپرسند... یک دست ابهامات اینجا برطرف می‌شود... یک دست شایعات اینجا ممکن است تایید نشود! مثلا تا دیروز همه‌جا پر شده بوده که فلان شرکت تجدید ارزیابی سنگین دارد... بعد ازش می‌پرسند: آیا؟ او هم می‌گوید نه خیر... و از فردا احتمالش هست صف خریدش به صف فروش تبدیل گردد!
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

داشتم وام‌ها (اعتبارها) را نگاه می‌کردم...
            ۳۰ میلیون ریال را سالانه می‌دهد ۵۴۰ هزار ریال!
            چه خبر است؟؟؟
            از آن ور علاوه بر این ۱۸ درصد حالا ده برابر کارمزد هم می‌گیرندها!

باید اینها را رایگان می‌دادند... چون کارمزدی که از این وام‌ها می‌گیرند هم هست و بیشتر از این هم می‌شود.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
              ستاره دار(19)
              • Jul 2013
              • 2938

در اصل توسط bahar sho پست شده است View Post
              درود بر شما دوست گرامی
              محمدحسین جمله زیبایی گفت
              خلاصه اش میشود تاب آوری

سهم هایی که امروز توان برگشت از خود نشان دادند نشان از تاب آوری دارد
              شما فروختی بنده با همان 20 درصد سود اضافه کردم
              ولی متوجه بودید که زور خریدارها بر فروشنده چربید.
              دو باره و سه باره سهم به صف نشست

اگر به سابقه نگاه کنید دو بار دیگر شبیه این حجم اتفاق افتاد
              در اولین مورد میانه روند بود و دیگر در سقف که اصلاح را شروع کرد
              به گمانم امروز از جنس مورد اول بود
              با همین برداشت دست به خرید زدم
              ممکن است انچه رخ خواهدداد متفاوت با برداشت بنده باشد
              اما ما در بازاریم با همین خورده گمانه زنی ها و برداشتها

البته این را هم عرض کنم که در دیگر سبدهایم دزهراوی 390 تومانی دارم

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                ؟؟؟؟؟
                لطفا کمی بیشتر توضیح میدید جناب محمدحسین؟؟؟
                فروش در کمتر از منفی پنج فردایی
                ===================
                یعنی یک نمادی امروز قیمت پایانی‌اش یک عددی هست (مثلا مانده روی مثبت دو)، ولی قیمت آخرینش ۶ درصد از آن پایین‌تر است (مثلا آمده روی منفی چهار)
                خوب؟
                حالا فردا که از منفی پنج بیشتر که نداریم! پس یعنی این فرد که دارد روی منفی چهار اکنون می‌فروشد در حقیقت دارد روی منفی شش فردا می‌فروشد!

دو حالت دارد:
                یا اینکه طرف مطمئن است که فردا از آغاز تا پایان صف فروش می‌ماند و ابدا یک ریال هم بالاتر نمی‌آید و پس فردا هم مثبت نمی‌شود.
                یا اینکه طرف دیوانه است. دچار احساس شده. دارد رفتار احساسی (ترس) بروز می‌دهد نه عقلانی.

باز هم تاکید می‌کنم اینها بیشتر در آخر بازار (ساعت ۱۲) معنی دارند نه در ساعت ۹ - ۱۰. چون اگر آخرین در ساعت ۱۰ منفی باشد می‌تواند پایانی را هم با خودش منفی کند.
                برعکس همین هم هست. یعنی مثلا زمانی که یک نفر از صف فروش رنج می‌کشد به سوی صف خرید... در حقیقت دارد روی مثبت ده فردا خرید می‌کند!
                نکته‌ی سوم هم اینکه این جنگولک‌بازی‌ها و ژانگولربازی‌ها فقط در نمادهای کوچولو امکان‌پذیر است. نماد هرچقدر گنده‌تر می‌شود رفتارش نرم‌تر (افتاده‌تر و سر به زیر تر) می‌شود و از این چیزها کمتر دارد. پس اگر در نمادهای بزرگ از این چیزها دیدیم باید بپرسیم: چرا؟ (چه شده؟)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  ===================
                  یعنی یک نمادی امروز قیمت پایانی‌اش یک عددی هست (مثلا مانده روی مثبت دو)، ولی قیمت آخرینش ۶ درصد از آن پایین‌تر است (مثلا آمده روی منفی چهار)
                  خوب؟
                  حالا فردا که از منفی پنج بیشتر که نداریم! پس یعنی این فرد که دارد روی منفی چهار اکنون می‌فروشد در حقیقت دارد روی منفی شش فردا می‌فروشد!

دو حالت دارد:
                  یا اینکه طرف مطمئن است که فردا از آغاز تا پایان صف فروش می‌ماند و ابدا یک ریال هم بالاتر نمی‌آید و پس فردا هم مثبت نمی‌شود.
                  یا اینکه طرف دیوانه است. دچار احساس شده. دارد رفتار احساسی (ترس) بروز می‌دهد نه عقلانی.

باز هم تاکید می‌کنم اینها بیشتر در آخر بازار (ساعت ۱۲) معنی دارند نه در ساعت ۹ - ۱۰. چون اگر آخرین در ساعت ۱۰ منفی باشد می‌تواند پایانی را هم با خودش منفی کند.
                  برعکس همین هم هست. یعنی مثلا زمانی که یک نفر از صف فروش رنج می‌کشد به سوی صف خرید... در حقیقت دارد روی مثبت ده فردا خرید می‌کند!
                  نکته‌ی سوم هم اینکه این جنگولک‌بازی‌ها و ژانگولربازی‌ها فقط در نمادهای کوچولو امکان‌پذیر است. نماد هرچقدر گنده‌تر می‌شود رفتارش نرم‌تر (افتاده‌تر و سر به زیر تر) می‌شود و از این چیزها کمتر دارد. پس اگر در نمادهای بزرگ از این چیزها دیدیم باید بپرسیم: چرا؟ (چه شده؟)
                  موردی گیر نیاوردم برایتان از امروز مثال بزنم...
                  ولی این چند تا را نگاه کنید... اینها زیر منفی سه فردا دارند داد و ستد می‌شوند!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

موردی گیر نیاوردم برایتان از امروز مثال بزنم...
                    ولی این چند تا را نگاه کنید... اینها زیر منفی سه فردا دارند داد و ستد می‌شوند!

اگر شمار زیادی از نمادهای بازار این‌گونه بشوند (یا مخصوصا در یک گروه) نشانه‌ی چیست؟ یک مقدار بد است.

اکنون دسینا و دسبحا این‌گونه شده‌اند. البته چون تنها دو تا هستند و جزء متوسطهای دارویی هستند (گنده نیستند) زیاد مهم نیست. به شرط اینکه شبیه این علائم را روزهای دیگر مشاهده نکنیم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• kianoshparsa
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1218

در اصل توسط bahar sho پست شده است View Post
                      دزهراوی / با اجازه اساتید/ صرفا نظر شخصی است / دزهراوی با اینکه اکثر اندیکاتورهای سیگنال بای داده است لیکن به لحاظ الیوتی انتظار یک موج اصلاحی برای تکمیل موج 2 در تحلیل ویکلی وجود دارد شرکتی زیانده که نمیدانم چقدر باید سود ایجاد کنه تا نسبت به قیمت های فعلی ارزش خرید داشته باشه / البته سعی من این است که وارد شرکتهای زیانده نشوم / طی دوسال گذشته زیانده بوده بررسی عملکرد شرکت از سال 91 تا 95 نشان از موقعیت مناسب شرکت دارد تا جایی که به لحاظ سودآوری به سود واقعی محدوده 6000 ریال دست یافته بود وقیمت سهم نیز تا محدوده های 62000 ریال رشد داشته به هر حال به نظر میرسد که روند منفی سهم پایان یافته واصلاح های آتی صرفا تکمیل موج اصلاحی برای یک رشد بزرگتر است
                      مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                      kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
                        برای هر ناظر تو بازار باید دو تا ناظر بزارن و ی دونه آبدارچی
                        خیلی عالی و درست و البته بامزه.
                        ????????
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

امروز چالش بزرگی در بازار برقرار شد...
                          به کسانی که در این مسابقه شرکت می‌کردند و گزینه‌ی صحیح را انتخاب می‌کردند جایزه می‌دادند...
                          ? ???
                          بازار جایزه می‌داد...
                          البته هنوز نتایج این کنکور در نیامده.
                          دو سه روز دیگر معلوم می‌شود رتبه‌های بالا چه کسانی بودند.

اکنون نمی‌شود به صورت قطعی چیزی گفت (که امروز فرصت خرید بوده یا فرصت فروش) ولی قطعا می‌شود گفت امروز روز بسیار خاصی بود. خیلی خاص بود.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

===================
                            خوب؟

دو حالت دارد:

نه فقط این نیست جناب محمد حسین، خیلی مواقع وقتی طرف روی 6- میفروشه (مثلا همین مثالی که زدید پایانی 2+ و فروش 4-) به پایانی فکر نمیکنه چون ممکنه و ۹۰ درصد مواقع هم همینطوره که در صورت فروش بالا تا انتهای روز پایانی خودش رو تعدیل میکنه و مثلا میاد روی صفر و لذا فروش روی 6- هم توجیه پیدا میکنه.

شاید طرف تو سوده و یا به هر دلیلی میخواد نقد کنه و دیگه با سهم کاری نداره و نمیخواد پولش قفل صف فروش روز آینده بشه. استراتژی منطقی هم میتونه باشه.

نظر

• علیرضا حسنی
                              عضو فعال
                              • Mar 2019
                              • 1642

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                              سلام بیشتر توضیح می دهید؟

(بنظرم بازار مثبت هست این ها الکی قرمز کرده اند.
                              ایشون فکر کنم تیکه شون به بنده بود. یه جمله ای قبلا عرض کردم بودم که کسی که این روزها سهامی مثل ددام رو خرید و فروش میکنه پتانسیل از دست رفتن کل زندگیش رو داره، دوستمون به نظرش شیرین اومده اون بخش. اما جمله من بخش مهم تر دیگه هم داشت که دوستمون اونقدری تجربه زندگی نداره که فهمیده باشه چی گفتم.

بعضی دوستان زندگی رو با میز پوکر اشتباه گرفتن، میخوان ره صد ساله رو یک شبه برن و معمولا اگه پتانسیل رشد موزونی برای زندگی آینده ت متصور نباشی معمولا یا رو میاری به قمار یا خلاف.

خلاف که مشخصه ولی بدی قمار هم همینه بردهای شیرین داره. انقدر شیرین که وقتی از پای میز بلند شدی دیگه فکر میکنی سوپر منی، مثلا ده میلیون اوردی تو ددام صد میلیون بیرون کشیدی.
                              دیگه حس میکنی بابا چی هستی فرداش میری زن میگیری ۴۰۰ تا مهریه میکنی چون فکر میکنی همه جا میز قماره، پس فرداش طلاق میگیری کل زندگی خودتو و باباتو باید بدی پای این اطمینان به نفس کاذبی که از معامله ددام بهت مستولی شده بوده بعد باید سالها با موتور این ور اون ور تردد کنی.

اینایی که میگم دیدما که میگم، داستان نیست ولی یه عده عادت دارن از هر پند و نصیحتی قسمت های شیرینش رو استخراج میکنن یا خودشون زحمت شیرین سازیش رو به عهده میگیرن. در حالی که زندگی به این شیرینی و خوشگلیهایی که این دوستان تصور کردن نیست.

نظر

• Mehdi1400
                                ستاره دار(19)
                                • Jul 2013
                                • 2938

قمار بازی و میزپوکر عبارتهای مناسبی برای محیط کسب و کاری که در آن فعالیت میکنیم نیست.
                                هر چند به کیفیت انجام قمار اصلا اشنایی ندارم ولی به تازگی کتاب قمارباز داستایفسکی را خواندم
                                دقیقا ایشان معنی یک شبه به ثروت رسیدن را تشریح کرده اند و البته حس یک قمارباز را به خوبی در قالب کلمات به تصویر کشیده اند.
                                اما سهامداران ددام به نظرم اگر هم 6000 درصد سود کرده باشند یک شبه نبوده
                                طی یک فرایند بیش از یک سال این اتفاق رخ داده آنچنانکه در تصویر مشاهده میکنید.

حسی هم که اشاره کردید میشود با یک معامله یک هفته ای هم بدست آورد و در ادامه با سرمایه آنچنان کرد که یک قمارباز روس بعد از رسیدن به ثروت راهی پاریس میشد.
                                به نظرم سوای هر نوع ترید در بازار باید به روشهای دیگر احترام گذاشت
                                چه نوسانگیری چه سرمایه گذاری و حتی سهامدارهایی که سهم ددام دارند.

نظر

در حال کار...
                                X