دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

سلام، برای اینکه جو عوض بشه کمی از پوکر بگم :D

ی مدتی قبلا که وقت آزاد داشتم پوکر بازی می کردم البته بدون پول، با امتیاز های داخل بازی (البته وقتی بازی می کنید برای اینکه ببرید باید فکر کنید پول واقعی هست) ، و من همیشه (اکثر اوقات) برنده میشم با اینکه شش نفر دور یک میز هستن و فقط ی نفر برنده میشه (حداقل تو بازی که ی نفر همه تیکت؟! ها رو جمع می کنه)

و راز بردن بازی پوکر هم به سبک ترید خودمون بیشتر شباهت داذه آقای حسنی، در واقع وقتی پول زیادی در دست داریم و دوتا کارتی که زیر دستمونه جالب نیست، بهتره رقم های سنگین رو کال نکنیم

البته اونجا جذابیت های اینکه احساسات بقیه رو حدس میزنی هم وجود دارد، که تو بورس بشکل دیگری هست چون بیشتر از شش نفر هستن.

مثلا وقتی دوتا کارتی که دستت هست و سر هست، نباید رقم رو سریع بالا برد که بقیه متوجه بشن هر راند، ی مبلغ جزیی میذاری تا راند چهارم که تمام پول میاری وسط

یا اگر دستت خالی هست و بتزی ازت شروع نشده، کنسل می کنی همون ی پیپ رو هم ندی، و از ی جایی به بعد دیگه نمیشه با پول کم از ریسک فرار کرد و باید با کله رفت تو دل ریسک (قماره دیگه ?) و اگر از این ریسک موفق بیای بیرون، یک احساس عالی پیدا می کنی، و اینکه مدل های برنده شدن تو بازی خیلی زیاده یعنی هر جفت کارتی شانس برنده شدن داره یجورایی! بعضیاش تو شرایط نرمال خودتو برنده مطلق میدونی و میری جلو، یکباره می بینی اونی که انصراف نداده، کارت در یک شرایط خفن برترین کارت های داخل بازی در اومد و بد باختی ? من این نوع باختم خیلی دوس دارم، با یقین میری داخل مطمن، یهو کارت پنجم که میاد بدجور میبازی

پوکر ، چون خودتی و دوتا کارت خودت و پنجتا کارتی که روی میز اومدنش هیچ ربطی به خودت نداره، در اصلا بازیکن ها فقط مدیریت سرمایه انجام میدهند، اینکه کی برنده میشه کی بازنده، با کسی هست که میز رو اداره میکنه و خودش تو بازی نیست. (تو بازی واقعی چطور به این طرف اعتماد می کنن رو نمی دونم).

و بنظرم کسی که جرات میکنه و ریسک قبول میکنه و از یک سهم 6000درصد سود میگیره واقعا کار بزرگی کرده، تونسته 6000 درصد ریسک مدیریت کنه، موفقیتش نشون میده قابلیتشو داشته

و در بورس یک کانال میشناسم که سهامی که در دوسال گذشته معرفی کرده بعنوان سهام خاص، همه به تارگت هاشون رسیدن و بالای 1000 درصد دادن، مثلا انرژی3 از 500 تومن، میگفت 5000 تومان تا فلان تاریخ و همون تاریخی که گفته بود سهم بالای 5000 تومن باز شد

کرمان

شکربن

خرینگ البته خرینگ هنوز مونده 30-40 درصد

خنصیر

شسم
    ساذری
    و.....خیلی سهامدیگه

منم خریدم از اینا ولی خوب تا 20 درصد سود می گرفتم می گفتم طرف چه میفهمه میگه 1000 درصد ? می فروختم
    آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/12/02, 22:16.
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

الان اینو گفتم، چه جالب پوکر هم 5 تا موج داره ?
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        من واسه دوتا از کارت هام تا حالا شونصد بار پیامش اومده اصلا دقت نکردم بهش. یعنی حوصله ام هم نمیشه لینک و باز کنم. میدونستم اینقد مهمه تا حالا گرفته بودم.
        در ضمن خطاب به جناب حسنی؟؟؟ قصد جسارت یا بی احترامی ندارم اما لحن صحبت کردنتان رو یک مقدار تغییر بدید. چند روزی است که میبینم وارد این سایت شدید و پست هاتون گاهی توجهم و جلب میکنه. اکثر پست هاتون حالت حمله و توهین آمیز داره. کلمه ی توهین آمیزی توش نیستا.... اما لحن بیانتون جالب نیست. به نظرم یک انسان روشنفکر و امروزی و موفق اولین چیزی که باید در آن قوی باشد ارتباطات است و آن مستلزم این است که فن بیان خوبی داشته باشد. اصول ارتباطات را بلد باشد. البته باز هم منظورم شما نبودید. همه ی ما
        جناب محمد حسین در این مورد فوق العاده عالی هستند. و این از دوستدارانشان در این سایت کاملا مشخص است.
        کسانی که اعتماد به نفس دارند از بالا به بقیه آدم ها نگاه نمی کنن. این خصلت انسان های مغرور است. غرور انسان را به ورطه ی نابودی می کشاند.
        و البته کسانی که زیاد به دیگران خرده میگیرند انسان های با اعتماد به نفس درونی فوق العاده پایین هستند.
        ۱- خیلی خوب است که در جمعمان یک نفر را داریم که نکته‌های روانشناسی موفقیت زیادی بلد است. ?????✌
        ۲- من در واقعیت این‌قدر خونسرد و خوش‌اخلاق نیستم... خوبی دنیای مجازی این است که پیش از اینکه زبانت بجنبد، پیش از اینکه حرفی بزنی، به عبارت دیگر پیش از اینکه با زدن دکمه‌ی «ارسال» نوشته‌ات را دیگران ببینند می‌توانی فکر کنی!/:.happysmiley:./ می‌دانید تا حالا چند بار متن بلند بالا در مخالفت و حالت پرخاش با دیگران نوشته‌ام و بعدا اصلا حتی ارسالشان نکرده‌ام! یا دست کم اصلاحشان کرده‌ام! در دنیای واقعی آدم پیش از حرف زدن نمی‌اندیشد... که اصلا این حرفی که من می‌خواهم بزنم چه سودی برای کسی (برای خودم) دارد... ولی باز خدا را شکر اینجا این زمان اندیشیدن را داریم...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

جناب سروش آدرس کانال رو به ما هم می گید لطفا؟؟؟
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
            قمار بازی و میزپوکر عبارتهای مناسبی برای محیط کسب و کاری که در آن فعالیت میکنیم نیست.
            هر چند به کیفیت انجام قمار اصلا اشنایی ندارم ولی به تازگی کتاب قمارباز داستایفسکی را خواندم
            دقیقا ایشان معنی یک شبه به ثروت رسیدن را تشریح کرده اند و البته حس یک قمارباز را به خوبی در قالب کلمات به تصویر کشیده اند.
            اما سهامداران ددام به نظرم اگر هم 6000 درصد سود کرده باشند یک شبه نبوده
            طی یک فرایند بیش از یک سال این اتفاق رخ داده آنچنانکه در تصویر مشاهده میکنید.

حسی هم که اشاره کردید میشود با یک معامله یک هفته ای هم بدست آورد و در ادامه با سرمایه آنچنان کرد که یک قمارباز روس بعد از رسیدن به ثروت راهی پاریس میشد.
            به نظرم سوای هر نوع ترید در بازار باید به روشهای دیگر احترام گذاشت
            چه نوسانگیری چه سرمایه گذاری و حتی سهامدارهایی که سهم ددام دارند.

دوست عزیز پست اول منم اشاره به همین داشت، به عنوان یه پوکر باز تفریحی به شما میگم، ته قمار یعنی خرید و فروش سهامی مثل ددام برای کسب سود. یعنی قماری بالاتر این نیست.

این رو به عنوان انتقال تجربه به دوستان عرض کرده بودم، شما فحوای کلام رو بدرستی متوجه نشدی و احتمالا این بخشیش ناشی از عدم توانایی انتقال مفاهیم در گفتار و نوشتار بندست.

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
              سلام، برای اینکه جو عوض بشه کمی از پوکر بگم :D

ی مدتی قبلا که وقت آزاد داشتم پوکر بازی می کردم البته بدون پول، با امتیاز های داخل بازی (البته وقتی بازی می کنید برای اینکه ببرید باید فکر کنید پول واقعی هست) ، و من همیشه (اکثر اوقات) برنده میشم با اینکه شش نفر دور یک میز هستن و فقط ی نفر برنده میشه (حداقل تو بازی که ی نفر همه تیکت؟! ها رو جمع می کنه)

و راز بردن بازی پوکر هم به سبک ترید خودمون بیشتر شباهت داذه آقای حسنی، در واقع وقتی پول زیادی در دست داریم و دوتا کارتی که زیر دستمونه جالب نیست، بهتره رقم های سنگین رو کال نکنیم

البته اونجا جذابیت های اینکه احساسات بقیه رو حدس میزنی هم وجود دارد، که تو بورس بشکل دیگری هست چون بیشتر از شش نفر هستن.

مثلا وقتی دوتا کارتی که دستت هست و سر هست، نباید رقم رو سریع بالا برد که بقیه متوجه بشن هر راند، ی مبلغ جزیی میذاری تا راند چهارم که تمام پول میاری وسط

یا اگر دستت خالی هست و بتزی ازت شروع نشده، کنسل می کنی همون ی پیپ رو هم ندی، و از ی جایی به بعد دیگه نمیشه با پول کم از ریسک فرار کرد و باید با کله رفت تو دل ریسک (قماره دیگه ?) و اگر از این ریسک موفق بیای بیرون، یک احساس عالی پیدا می کنی، و اینکه مدل های برنده شدن تو بازی خیلی زیاده یعنی هر جفت کارتی شانس برنده شدن داره یجورایی! بعضیاش تو شرایط نرمال خودتو برنده مطلق میدونی و میری جلو، یکباره می بینی اونی که انصراف نداده، کارت در یک شرایط خفن برترین کارت های داخل بازی در اومد و بد باختی ? من این نوع باختم خیلی دوس دارم، با یقین میری داخل مطمن، یهو کارت پنجم که میاد بدجور میبازی

پوکر ، چون خودتی و دوتا کارت خودت و پنجتا کارتی که روی میز اومدنش هیچ ربطی به خودت نداره، در اصلا بازیکن ها فقط مدیریت سرمایه انجام میدهند، اینکه کی برنده میشه کی بازنده، با کسی هست که میز رو اداره میکنه و خودش تو بازی نیست. (تو بازی واقعی چطور به این طرف اعتماد می کنن رو نمی دونم).

و بنظرم کسی که جرات میکنه و ریسک قبول میکنه و از یک سهم 6000درصد سود میگیره واقعا کار بزرگی کرده، تونسته 6000 درصد ریسک مدیریت کنه، موفقیتش نشون میده قابلیتشو داشته

و در بورس یک کانال میشناسم که سهامی که در دوسال گذشته معرفی کرده بعنوان سهام خاص، همه به تارگت هاشون رسیدن و بالای 1000 درصد دادن، مثلا انرژی3 از 500 تومن، میگفت 5000 تومان تا فلان تاریخ و همون تاریخی که گفته بود سهم بالای 5000 تومن باز شد

کرمان

شکربن

خرینگ البته خرینگ هنوز مونده 30-40 درصد

خنصیر

شسم
              ساذری
              و.....خیلی سهامدیگه

منم خریدم از اینا ولی خوب تا 20 درصد سود می گرفتم می گفتم طرف چه میفهمه میگه 1000 درصد ? می فروختم
              سروش جان، اشاره من به بعد از بازی بود.
              مقایسه که کردم در مورد قمار و پوکر حکمتی داشت که اون اینه که مطالعات مفصلی انجام شده روی اشخاصی که در قمار یا لاتاری مبالغ بالایی برنده میشن.

تحقیقات نشون اکثر این افراد پولشون رو در مدت کوتاهی دوباره از دست میدن، بخش بزرگی با نابسامانی های ناشی از اعتیاد، اوردوز و حتی خودکشی مواجه میشن.

نتیجه تحقیقات این بوده، ذهنیتی که باروشهای پر خطر یا شانسی پولی رو بدست میاره به شکل پر خطر هم اون پول و ثروت رو هزینه میکنه که در بسیاری موارد نتیجه ای جز تباهی نداره.

عرض بنده این بود ذهنیت انسان باید در کسب پول و ثروت ذهنیت درست و تربیت شده ای باشه. صرف اینکه تصمیم و اقدامی سود بیشتری داره دلیل بر درستی اون تصمیم و اقدام نیست حتی اگه منجر به کسب سودهای بالا بشه.

من این مسئله رو در ابتدا به ساکن در قالب یک جمله بیان کردم چون راستش حال نداشتم سه صفحه در موردش صحبت کنم. از قدیم گفتن در خانه اگر کس است یک حرف بس است.
              ولی خب متاسفانه سوء برداشت شد و ما هم مجبور به ارایه توضیحات تکمیلی.

اما در مورد پوکر همونطور که فرمودی بحث های بسیار آموزنده و حتی مرتبط با بورس مخصوصا در حوزه روانشناسی هست که واقعا اگه مجالش باشه بهش پرداخت عالی میشه.
              آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2019/12/03, 00:05.

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

در اصل توسط roya123 پست شده است
                متشکرم جناب سروش. اما اولی که خالیه. هیچی توش نیست.
                من اتفاقا از همون اولی خوشم اومده بود. همون و میخواستم عضو شم.
                عضو شدم اما خالیه خالیه.
                ممکنه ضرر های سنگینی تجربه کنید، و گاهی اوقات تا 2 سال نباید دست سهم بزنید، 2 سال برای من غیر ممکنه، تا حالا بیشتر از پنج ماه نتونستم سهامداری کنم

و خیلیا ضرر های شدیدی کردن با سگنال هاش البته چون صبور نبودن بنظرم، یا سیگنالی رو خرید کردن که فقط یکی دوبار معرفی شده

کانال چک کردم برام باز شد، شاید خصوصیش کرده ?

کانالشون 11.2k عضو داره

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

جناب سروش ؟؟؟؟ شما چیکار کردید که من نمی تونم به پیام هاتون ریپلی بزنم؟؟؟
                  اگه خصوصیش کردن بگید من و هم عضو کنن لطفا...

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

امروز من داشتم سود ددام رو نگاه می کردم. اگه یک نفر برج 5 سال 97 فقط 50 میلیون وارد این سهم کرده بود
                    و تا الان ولش کرده بود به امان خدا و الان اومده بود بازش کرده بود و فروخته بودش دومیلیارد و هشتصد میلیون تومان شده بود.
                    و اگه 100 میلیون وارد کرده بود 5 میلیارد و ششصد میلیون تومان.
                    وای خدایا... خونه ....ماشین (اتومبیل نه ماشین :p) ..... ویلا و چند تا سفر خارجی با همین یه سهم میومد.

یک سال و سه چهار ماه فقط. ارزشش و نداره؟؟؟

گاهی لازمه آدم ریسک کنه.
                    خوش به حال سهامداراش
                    هر کی اینقدر سهامداری و کرده و این رقم و کشیده ازش نوش جونش
                    آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/12/03, 01:21.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

امروز من داشتم سود ددام رو نگاه می کردم. اگه یک نفر برج 5 سال 97 فقط 50 میلیون وارد این سهم کرده بود
                      و تا الان ولش کرده بود به امان خدا و الان اومده بود بازش کرده بود و فروخته بودش دومیلیارد و هشتصد میلیون تومان شده بود.
                      وای خدایا... خونه ....ماشین (اتومبیل نه ماشین :p) ..... ویلا و چند تا سفر خارجی با همین یه سهم میومد.

گاهی لازمه آدم ریسک کنه.
                      خوش به حال سهامداراش

داستان‌های بورسی (و غیر بورسی) و حکایت ما آدمیزادها و اینکه احتمال سود مهمتر از اندازه‌ی آن است
                      ================================================== =======

من هم می‌خواهم یک مقدار بدبین باشم... (البته نه با ادبیات جناب حسنی...)
                      متاسفانه
                      در مورد این‌گونه موارد (موفقیت آدم‌ها)، فقط موارد خوب دهان به دهان می‌چرخد...

من از این یک مقدار ناراحتم...
                      در تلویزیون می‌آید موارد موفقیت استارتاپ‌ها نشان می‌دهد... که فلانی با یک میلیون تومان آغاز کرد و اکنون ۴۰۰ کارگر زیر دستش هستند و فلان هکتار مزرعه را خریده و گام بعدی‌اش هم فلان است... (این تنها نیمی از قضیه است) از آن ور نمی‌آید بگوید چند تا استارت‌آپ خراب کردند که این یکی گل کرد! این را نمی‌گوید... نمی‌گوید از هر صد تا استارت‌آپ که آغاز به کار می‌کنند چندتایشان در نطفه خفه می‌شوند و چندتایشان به یک حالت بخور و نمیر می‌رسند و چندتایشان گل می‌کنند و چندتایشان شاهکار می‌شوند... فقط می‌آید شاهکارها را مثال می‌زند...
                      این فرهنگ عمومی ما انسان‌هاست...

(یک بار دیگر این جمله‌ی آقای درمییر را بگویم که خیلی به دلم نشست: می‌گفتند در مورد دست‌های کم زور که... زمانی که آمار کاری منتشر شده‌شان را که نگاه می‌کنی به انبوهی از شاه‌کارها برخورد می‌کنی... ولی زمانی که به آمار کاری منتشر نشده‌شان نگاه می‌اندازی می‌فهمی تنها در جا زده‌اند...)

می‌آییم می‌گوییم فلانی رفت تو کار ساختمان و دارد پول پارو می‌کند... دیگر نمی‌آییم بگوییم ده نفر دیگر که رفتند در کار ساختمان و اکنون پول آنها را پارو می‌کند کجایند...
                      آن مثال پیرزن (رفیق جناب کریس :D) خاطرتان هست؟ من که خوب خاطرم هست... مطمئنا همه خاطرمان قشنگ مانده... ولی از آن سو نمی‌بینیم یک نفر دیگر یک سهامی خریده گذاشته گوشه‌ی طاقچه و اکنون اصلا وضعش خوب نیست! بگذار اکنون بگویم که در خاطرتان بماند... در خانواده‌ی ما چند نفر سهام ایران‌خودرو دارند با قیمت ۷ - ۸ هزار ریال... ولی پس از سالیان دراز تازه به قیمت خریدشان رسیده... یا ستران... ستران را مادر خودم ۳۳ هزار ریال اگر اشتباه نکنم خریدند... دیگر ولش کردند به امید خدا... و کاری با آن نداشتند تا چند وقت پیش... اکنون چقدر شده؟ هرچقدر شده باشد مطمئنا به آن قیمت نرسیده... (منظورم با افزایش سرمایه و سود نقدی است.) آهان... اکنون یادم آمد... پدرم یک مقدار پول از عمه‌ام داشت و نمی‌توانست دستش برساند (عمه‌ام سوئد زندگی می‌کند)، برای اینکه ارزش آن پول کم نشود رفته بود برایش یک سهمی خریده بود انداخته بود کنار... حالا آن سهام از چه نمادی بود؟ وپترو! خلاصه‌اش کنم... تا همین پارسال تو زیان بود... (پدرم برداشت از پول خودش گذاشت جای آن پول و پس‌اش داد! :D وپترو هم مانده بود بیخ ریشش.)

یا سهام
                      بازار پایه... زمانی که در اوج بودند همواره نقل زبان‌ها بودند... ولی زمانی که مار نیششان زد و رفتند پله‌ی نخست دیگر هیچ کس یادی از آنها نکرد...
                      به خاطر مدل ما انسان‌هاست... فقط موارد خوب را پررنگ می‌کنیم...
                      چند بار از یک نفر شنیده‌ایم که مثلا: من... یک زمانی نماد
                      پالایشی خریده بودم... بعد اسلاف شاپور دانا آمدند بستندش و یک سال پولمان را حبس کردند و بعد نصف قیمت باز شد؟ چند بار از یک نفر شنیده‌ایم که «من کلی بانکی داشتم و شاپور دانا بست آن را و یک سال بعد نصف قیمت بازش کرد»؟ چند بار آکنتور را یک نفر گفته؟ ولی از آن ور نگاه که می‌کنی این خاطره‌ی چند برابر شدن عرضه‌اولیه‌ی شبندر را همه دارند!
                      حالا خودتان حساب کنید دیگر... که چگونه است که کل پالایشی‌ها خاطره‌شان زیاد بیان نمی‌شود ولی خاطره‌ی شبندر همین‌جور می‌چرخد... این را همه می‌بینند و آنها را هیچ کس نمی‌بیند!

در کانال‌های بورسی یا انجمن‌های بورسی که می‌رویم همه سودهای عالی‌شان را رو می‌کنند... ولیزمانی که در یک کانال نظرسنجی می‌گذارند که چند درصد در سود هستید خیلی‌ها می‌گویند در زیانیم! تو همین بازار گل و بلبل! بیشتر افراد زمانی که با صداقت می‌آیند حرف می‌زنند می‌گویند کمتر از شاخص (کل و هم‌وزن) پولمان رشد کرده.
                      دو نفر بورس‌باز زمانی که به هم می‌رسند (ترجیحا پسر.. چون پسرها بیشتر اهل غلو و خالی‌بافی هستند!) پیروزی‌های بورسی خودشان را چنان برجسته می‌کنند که بیا و ببین... ولی عدم موفقیت‌ها... نیستند...

از خودمان بپرسیم پس چه کسی افت‌های شدید بازار پایه‌ای‌ها را متحمل شد؟ اگر همه در سودهای رویایی‌اند... پس چه کسی از آغاز سال ۹۸ تا اکنون با نمادهای بنیادی بوده و پولش اصلا رشد نکرده؟ (و برعکس در خود سال ۹۷ که نمادهای بنیادی رشد می‌کردند و نمادهای کوچک و در پیت درجا می‌زدند چه کسی سهامدار این نمادهای در پیت بود؟)
                      باز هم می‌گویم... این به خاطر مدل ما انسان‌هاست... موارد ترس را می‌کنیم تو پستو... در حالی که موارد موفقیت را دهان به دهان می‌چرخانیم و جار می‌زنیم...
                      باز هم می‌گویم... به خاطر مدل انسان است...
                      در گذشته هم... قصه‌ها را نگاه کنیم مثلا... می‌گفتند فلانی رفت و به فلان گنج رسید و یک کاخ خرید و با دختر پادشاه ازدواج کرد و تمام!... هیچ‌وقت کسی نیامده یا نمی‌آید بگوید فلانی رفت گنج پیدا کند آنجا تو مخروبه مار نیشش زد و قصه تمام! laughingsmiley یا اینکه آنجا چندتا دزد بودند و کشتندش و تمام! (احتمالا چون اصلا هیجان انگیز نیست! /.:biggrinsmiley.:/) یا مثلا نمی‌گویند فلانی پنجاه سال رفت دنبال دنبال گنج و آخرسر یک پاپاسی هم گیرش نیامد #:-S و مجبور شد باقی عمرش را معمولی رو به پایین زندگی کند! (اصلا این قصه‌ای نیست که دهان به دهان بتواند بچرخد!!!!!!!!!!!)

از دوستان مجمعی (یک زمانی که زیاد مجمع می‌رفتم)... یادم می‌آید یک سری دنبال
                      کقزوی بودند... آن را طلای ۲۴ عیار می‌دانستند... یک گنج زیر خاکی به تمام معنا... :.thumbsupsmileyanim اکنون چند سال است که همین‌جور دارد می‌گذرد... چه شد؟ یک بار در سال ۹۵ در عرض یکی دو ماه قیمت رفت بالا و آمد پایین و اینها یک سری که اصلا نفهمیدند کی قیمت رفت بالا و کی آمد پایین... یک سری هم فهمیدند و طمع داشتند (چون واقعا گمان می‌کردند زیرخاکی‌شان رو شده! گمان می‌کردند آن چهار برابر شدن قیمت واقعی بوده و یا همان‌جا می‌ماند یا بالاتر هم می‌رود!)... یک سری هم که بچه زرنگ بودند و می‌دانستند خبری تو کقزوی نیست و می‌خواستند در بروند در آن شیب شدید سقوط گیر کردند و آچمز شدند!
                      اکنون یادم آمد... یک بنده خدایی هم بود همین را در مورد
                      ثقزوی می‌گفت... می‌گفت نیروگاه خورشیدی قرار است بزند و فلان دارد و بهمان دارد و متحول شده و کسی شناسایی‌اش نکرده... بیا... اکنون پس از این همه سال به کجا رسید؟
                      اینها را کسی نمی‌گوید... اصلا در خاطره‌هایمان ثبت و ضبط نمی‌کنیم...
                      یا مثلا
                      تاپیکو... این را هم در مجمع خود تاپیکو بودیم، با یکی از دوستان صحبت می‌کردیم... بنده خدا خیلی گله داشت... (از آنجا که آدم بی‌فرهنگی بود و آشغالش را روی زمین انداخت این مورد قشنگ تو خاطرم مانده) می‌گفت همه‌ی پترویی‌ها ده برابر شدند و این فلک زده نسبت به آنها اصلا رشد نکرده... می‌گفت در بین پتروشیمی‌ها این را که هلدینگ بقیه بود و وضعش هم خوب بود را انتخاب کردیم و دو سال است در حد همین ۱۶۰۰ ریال دارد درجا می‌زند...

اینها را همه گفتم... تا به این برسم: احتمال.

مهمتر از خود سود (یعنی اندازه‌ی سود)، احتمال رسیدن به آن سود است.

نسبت خطر به پاداش.

اینکه در هر صد مورد تکرار فلان عمل چند بار پیروزی و چند بار شکست داریم.
                      (ریزه‌کاری دارد البته... مثلا اینکه شیوه‌ی پیروزی و شکست چگونه است؟ گاهی شکست‌ها به‌گونه‌ای هستند که کمرشکن هستند... البته برای اینها هم راه‌هایی هست... بماند...)
                      یک سود هزار درصدی با احتمال وقوع پنجاه درصد در نزد من به مراتب کمتر از یک سود ده درصدی با احتمال وقوع هفتاد درصد ارزش دارد.

من خیلی امروز پرحرفی کردم و کلا چند روز است که بیشتر از سهمیه‌ام دارم حرف می‌زنم... از الان تا یک مدت کمتر می‌نویسم. ان‌شاءالله. اگر احیانا چیزی پرسیدید یا مطرح کردید که پاسخ ندادم حمل بر بی‌ادبی نفرمایید.
                      یا علی.
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

در کانال‌های بورسی یا انجمن‌های بورسی که می‌رویم همه سودهای عالی‌شان را رو می‌کنند...
                        این کانال‌های بورسی خیلی وقت‌ها سم هستند. زهر هستند...
                        حالا خدا را شکر «ترس» به آدم تزریق نمی‌کنند... ولی پیوسته خودآگاه یا ناخودآگاه در حال القای حس طمع و هیجان به مخاطبین (و حتی به خودشان) هستند.
                        این زهر است. زهر.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

راستی یادم رفت...
                          سلام!
                          صبح به خیر!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• رامین حیاتی
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1321

گاهی لازمه آدم ریسک کنه.
                            خوش به حال سهامداراش
                            خیلی به این چیزا نگاه نکنید اما واگر زیاده
                            وگرنه هرکس شاوان سال ۹۲ داشت با ده میلیون الان پولش شده بود ۲۱۰ میلیون
                            همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• ebiman
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 2071

سلام
                              جناب محمدحسین نظرتون در مورد خرید فرآور در این قیمتها چیست؟
                              سلام

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

داستان‌های بورسی (و غیر بورسی) و حکایت ما آدمیزادها و اینکه احتمال سود مهمتر از اندازه‌ی آن است
                                ================================================== =======

من هم می‌خواهم یک مقدار بدبین باشم... (البته نه با ادبیات جناب حسنی...)
                                متاسفانه
                                در مورد این‌گونه موارد (موفقیت آدم‌ها)، فقط موارد خوب دهان به دهان می‌چرخد...

من از این یک مقدار ناراحتم...
                                در تلویزیون می‌آید موارد موفقیت استارتاپ‌ها نشان می‌دهد... که فلانی با یک میلیون تومان آغاز کرد و اکنون ۴۰۰ کارگر زیر دستش هستند و فلان هکتار مزرعه را خریده و گام بعدی‌اش هم فلان است... (این تنها نیمی از قضیه است) از آن ور نمی‌آید بگوید چند تا استارت‌آپ خراب کردند که این یکی گل کرد! این را نمی‌گوید... نمی‌گوید از هر صد تا استارت‌آپ که آغاز به کار می‌کنند چندتایشان در نطفه خفه می‌شوند و چندتایشان به یک حالت بخور و نمیر می‌رسند و چندتایشان گل می‌کنند و چندتایشان شاهکار می‌شوند... فقط می‌آید شاهکارها را مثال می‌زند...
                                این فرهنگ عمومی ما انسان‌هاست...

(یک بار دیگر این جمله‌ی آقای درمییر را بگویم که خیلی به دلم نشست: می‌گفتند در مورد دست‌های کم زور که... زمانی که آمار کاری منتشر شده‌شان را که نگاه می‌کنی به انبوهی از شاه‌کارها برخورد می‌کنی... ولی زمانی که به آمار کاری منتشر نشده‌شان نگاه می‌اندازی می‌فهمی تنها در جا زده‌اند...)

می‌آییم می‌گوییم فلانی رفت تو کار ساختمان و دارد پول پارو می‌کند... دیگر نمی‌آییم بگوییم ده نفر دیگر که رفتند در کار ساختمان و اکنون پول آنها را پارو می‌کند کجایند...
                                آن مثال پیرزن (رفیق جناب کریس :D) خاطرتان هست؟ من که خوب خاطرم هست... مطمئنا همه خاطرمان قشنگ مانده... ولی از آن سو نمی‌بینیم یک نفر دیگر یک سهامی خریده گذاشته گوشه‌ی طاقچه و اکنون اصلا وضعش خوب نیست! بگذار اکنون بگویم که در خاطرتان بماند... در خانواده‌ی ما چند نفر سهام ایران‌خودرو دارند با قیمت ۷ - ۸ هزار ریال... ولی پس از سالیان دراز تازه به قیمت خریدشان رسیده... یا ستران... ستران را مادر خودم ۳۳ هزار ریال اگر اشتباه نکنم خریدند... دیگر ولش کردند به امید خدا... و کاری با آن نداشتند تا چند وقت پیش... اکنون چقدر شده؟ هرچقدر شده باشد مطمئنا به آن قیمت نرسیده... (منظورم با افزایش سرمایه و سود نقدی است.) آهان... اکنون یادم آمد... پدرم یک مقدار پول از عمه‌ام داشت و نمی‌توانست دستش برساند (عمه‌ام سوئد زندگی می‌کند)، برای اینکه ارزش آن پول کم نشود رفته بود برایش یک سهمی خریده بود انداخته بود کنار... حالا آن سهام از چه نمادی بود؟ وپترو! خلاصه‌اش کنم... تا همین پارسال تو زیان بود... (پدرم برداشت از پول خودش گذاشت جای آن پول و پس‌اش داد! :D وپترو هم مانده بود بیخ ریشش.)

یا سهام
                                بازار پایه... زمانی که در اوج بودند همواره نقل زبان‌ها بودند... ولی زمانی که مار نیششان زد و رفتند پله‌ی نخست دیگر هیچ کس یادی از آنها نکرد...
                                به خاطر مدل ما انسان‌هاست... فقط موارد خوب را پررنگ می‌کنیم...
                                چند بار از یک نفر شنیده‌ایم که مثلا: من... یک زمانی نماد
                                پالایشی خریده بودم... بعد اسلاف شاپور دانا آمدند بستندش و یک سال پولمان را حبس کردند و بعد نصف قیمت باز شد؟ چند بار از یک نفر شنیده‌ایم که «من کلی بانکی داشتم و شاپور دانا بست آن را و یک سال بعد نصف قیمت بازش کرد»؟ چند بار آکنتور را یک نفر گفته؟ ولی از آن ور نگاه که می‌کنی این خاطره‌ی چند برابر شدن عرضه‌اولیه‌ی شبندر را همه دارند!
                                حالا خودتان حساب کنید دیگر... که چگونه است که کل پالایشی‌ها خاطره‌شان زیاد بیان نمی‌شود ولی خاطره‌ی شبندر همین‌جور می‌چرخد... این را همه می‌بینند و آنها را هیچ کس نمی‌بیند!

در کانال‌های بورسی یا انجمن‌های بورسی که می‌رویم همه سودهای عالی‌شان را رو می‌کنند... ولیزمانی که در یک کانال نظرسنجی می‌گذارند که چند درصد در سود هستید خیلی‌ها می‌گویند در زیانیم! تو همین بازار گل و بلبل! بیشتر افراد زمانی که با صداقت می‌آیند حرف می‌زنند می‌گویند کمتر از شاخص (کل و هم‌وزن) پولمان رشد کرده.
                                دو نفر بورس‌باز زمانی که به هم می‌رسند (ترجیحا پسر.. چون پسرها بیشتر اهل غلو و خالی‌بافی هستند!) پیروزی‌های بورسی خودشان را چنان برجسته می‌کنند که بیا و ببین... ولی عدم موفقیت‌ها... نیستند...

از خودمان بپرسیم پس چه کسی افت‌های شدید بازار پایه‌ای‌ها را متحمل شد؟ اگر همه در سودهای رویایی‌اند... پس چه کسی از آغاز سال ۹۸ تا اکنون با نمادهای بنیادی بوده و پولش اصلا رشد نکرده؟ (و برعکس در خود سال ۹۷ که نمادهای بنیادی رشد می‌کردند و نمادهای کوچک و در پیت درجا می‌زدند چه کسی سهامدار این نمادهای در پیت بود؟)
                                باز هم می‌گویم... این به خاطر مدل ما انسان‌هاست... موارد ترس را می‌کنیم تو پستو... در حالی که موارد موفقیت را دهان به دهان می‌چرخانیم و جار می‌زنیم...
                                باز هم می‌گویم... به خاطر مدل انسان است...
                                در گذشته هم... قصه‌ها را نگاه کنیم مثلا... می‌گفتند فلانی رفت و به فلان گنج رسید و یک کاخ خرید و با دختر پادشاه ازدواج کرد و تمام!... هیچ‌وقت کسی نیامده یا نمی‌آید بگوید فلانی رفت گنج پیدا کند آنجا تو مخروبه مار نیشش زد و قصه تمام! laughingsmiley یا اینکه آنجا چندتا دزد بودند و کشتندش و تمام! (احتمالا چون اصلا هیجان انگیز نیست! /.:biggrinsmiley.:/) یا مثلا نمی‌گویند فلانی پنجاه سال رفت دنبال دنبال گنج و آخرسر یک پاپاسی هم گیرش نیامد #:-S و مجبور شد باقی عمرش را معمولی رو به پایین زندگی کند! (اصلا این قصه‌ای نیست که دهان به دهان بتواند بچرخد!!!!!!!!!!!)

از دوستان مجمعی (یک زمانی که زیاد مجمع می‌رفتم)... یادم می‌آید یک سری دنبال
                                کقزوی بودند... آن را طلای ۲۴ عیار می‌دانستند... یک گنج زیر خاکی به تمام معنا... :.thumbsupsmileyanim اکنون چند سال است که همین‌جور دارد می‌گذرد... چه شد؟ یک بار در سال ۹۵ در عرض یکی دو ماه قیمت رفت بالا و آمد پایین و اینها یک سری که اصلا نفهمیدند کی قیمت رفت بالا و کی آمد پایین... یک سری هم فهمیدند و طمع داشتند (چون واقعا گمان می‌کردند زیرخاکی‌شان رو شده! گمان می‌کردند آن چهار برابر شدن قیمت واقعی بوده و یا همان‌جا می‌ماند یا بالاتر هم می‌رود!)... یک سری هم که بچه زرنگ بودند و می‌دانستند خبری تو کقزوی نیست و می‌خواستند در بروند در آن شیب شدید سقوط گیر کردند و آچمز شدند!
                                اکنون یادم آمد... یک بنده خدایی هم بود همین را در مورد
                                ثقزوی می‌گفت... می‌گفت نیروگاه خورشیدی قرار است بزند و فلان دارد و بهمان دارد و متحول شده و کسی شناسایی‌اش نکرده... بیا... اکنون پس از این همه سال به کجا رسید؟
                                اینها را کسی نمی‌گوید... اصلا در خاطره‌هایمان ثبت و ضبط نمی‌کنیم...
                                یا مثلا
                                تاپیکو... این را هم در مجمع خود تاپیکو بودیم، با یکی از دوستان صحبت می‌کردیم... بنده خدا خیلی گله داشت... (از آنجا که آدم بی‌فرهنگی بود و آشغالش را روی زمین انداخت این مورد قشنگ تو خاطرم مانده) می‌گفت همه‌ی پترویی‌ها ده برابر شدند و این فلک زده نسبت به آنها اصلا رشد نکرده... می‌گفت در بین پتروشیمی‌ها این را که هلدینگ بقیه بود و وضعش هم خوب بود را انتخاب کردیم و دو سال است در حد همین ۱۶۰۰ ریال دارد درجا می‌زند...

اینها را همه گفتم... تا به این برسم: احتمال.

مهمتر از خود سود (یعنی اندازه‌ی سود)، احتمال رسیدن به آن سود است.

نسبت خطر به پاداش.

اینکه در هر صد مورد تکرار فلان عمل چند بار پیروزی و چند بار شکست داریم.
                                (ریزه‌کاری دارد البته... مثلا اینکه شیوه‌ی پیروزی و شکست چگونه است؟ گاهی شکست‌ها به‌گونه‌ای هستند که کمرشکن هستند... البته برای اینها هم راه‌هایی هست... بماند...)
                                یک سود هزار درصدی با احتمال وقوع پنجاه درصد در نزد من به مراتب کمتر از یک سود ده درصدی با احتمال وقوع هفتاد درصد ارزش دارد.

من خیلی امروز پرحرفی کردم و کلا چند روز است که بیشتر از سهمیه‌ام دارم حرف می‌زنم... از الان تا یک مدت کمتر می‌نویسم. ان‌شاءالله. اگر احیانا چیزی پرسیدید یا مطرح کردید که پاسخ ندادم حمل بر بی‌ادبی نفرمایید.
                                یا علی.
                                مرسی اطلاعات مفیدی بود. و قطعا خیلی کمک می کنه به من
                                در مورد جمله اخر که میخواهید کمتر بنویسید.
                                من دو سه روز است که متوجه شدم به اومدن به سایت وابسته شدم
                                و هر نوع وابستگی به هر چیزی یا شخصی اعتماد به نفس آدم رو کم می کنه.
                                منم دیشب تصمیم گرفتم یه مدت کمتر بیام.

نظر

در حال کار...
                                X