دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehdi1400
    ستاره دار(19)
    • Jul 2013
    • 2938

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

شفا در آستانه شکست سقف قبلی با همراهی حجم خوب

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
      شفا در آستانه شکست سقف قبلی با همراهی حجم خوب

جناب مهدی 1400 نمی دونم چیکار کنم الان. فک نکنم اون سهمی که گفتید بهم برسه. تو صفش هستم. برای مورد دومی که خدمتتون عرض کردم هم موندم بین این و اونی که خودم گفتم کدوم انتخاب کنم.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Mehdi1400
        ستاره دار(19)
        • Jul 2013
        • 2938

تو بازار شایعه شده که سیمرغ راه ددام رو میره
        هر کی داره یک سال نگه داره حدود 6000 تا که نه ولی 3000 درصد سود در پیش داره
        /:.yead.:/

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

آره جون عمه ی سیمرغ
          من می فروشمش. سودش مبارک همونا که شایعه اش کردن.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

سیمرغ جم پیلن دوم است.
            خاک تو سرش کنن
            این سیمرغ جم پیلن رو هم از رو برده.

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

تا وتجارت سیمرغشو نفروشه حرکت نمیکنه ولی بعدش می تونه مثل سیمرغ پرواز کنه
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                تا وتجارت سیمرغشو نفروشه حرکت نمیکنه ولی بعدش می تونه مثل سیمرغ پرواز کنه
                اینی که میگید چی هست؟؟ سهامدارش هست؟؟؟
                شما هم دارید مسخره می کنید یا جدی بود؟؟
                ولی به هر حال پروازش نوش جون بقیه. من میفروشمش

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

دقت کردین جناب مهدی 1400 حتما باید اینجا پیام بدیم که پی ویشون رو چک کنن.=))
                  همینجوری گفتماااااااااا
                  خواستم بگم آدم خوبه یه ذره روی نقاط ضعفش کار کنه :p
                  خب برادر من شاید یکی بخواد بمیره یه سهمی قراره اون و از مرگ نجات بده
                  این دیر جواب دادن ها نشه نوش دارو بعد از مرگ سهراب :))
                  پی وی رو گذاشتن واسه چک کردن .... والا به جون عمه سیمرغ راست میگم.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

جناب مهدی 1400 ؟؟؟؟ پی وی پلییییییییییییز x_xx_x

نظر

• MAJIDGOLD
                      ستاره دار(2)
                      • Mar 2014
                      • 120

جناب محمد حسین.من هم خاطره یک سال بستن پالایشی ها و بعد نصف شدن آنها روی افکاربورسی ام سایه افکنده وقدرت ریسک را از من گرفته به صورتی که امسال فقط با 30 درصد سرمایه وارد شدم هر چند از عید روند صعودی برایم محرز بود. دومرتبه هم ورود و خروج در این 9 ماه داشتم که کلا نتیجه 70 درصدی برایم داشت اگر این دو بار خروج نزده بودم 250 درصدی میشد و اکنون نیز نقد هستم و هنوز ریسک به ریوارد سهام مد نظرم توجیه نداردو دیگر ادامه روند صعودی برایم محرز نیست مگر سقفی قبلی شاخص رد شود.باید راه حلی برای تعدیل ترس و طمع و جایگاه خاطرات خوب و بد که با ضرر و سود مالی بوده و فراموش شدنی نیست پیدا کنیم.اگر نظری دارید لطفا دریغ نکنید.
                      در مورد کمال گرایی و فقط دیدن خوبیها دیدن ویدیو های دکتر مجتبی شکوری در برنامه کتاب باز را حتما توصیه میکنم. 4 قسمت اول ویدیو های حال خوب که در کانال تلگرام ایشان پیدا میکنید واقعا به درک ریشه های حال بد مان و رفتن به حال خوب کمک میکند.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خانم رویا... شما اگر بروید توی کار تخصصی «روانشناسی‌موفقیت‌بورسی» گمان کنم نان داشته باشد ها...
                        یک موردی است که نو است. تازه است. کمتر به صورت تخصص و ژرف رویش کار شده
                        و مهمتر اینکه احتمال می‌دهم بازار داشته باشد.

حاضر باشند پول بدهند بیایند رویش کار کند...

حتی اگر خدای‌نکرده مانند بسیاری از این VIP-Signalها دروغ (به قول جناب سروش) هم باشد باز پول دارد.
                        دیگر چه برسد به اینکه یک کار واقعی و ثمربخش باشد... که مثلا طرف بیاید مشکلش را به شما بگوید و شما روشی به او بگویید که با عمل کردن آن پولش بیشتر بشود و هم با رضایت به شما پول بدهد و هم دعایتان کند. (مانند همین راهکاری که جناب MagidGold دنبالش هستند...) یا اصلا مشکلی و صورت‌مسئله‌ای هم وجود نداشته باشد ولی شما بروی برای یک جمع سنخرانی کنی و خود به خود آنها پس از سخنرانی شما بازدهی شان بیشتر شود...
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          جناب محمد حسین؟ براتون مقدور هست یه نگاهی به نمودار فسپا بندازین ببینید چه وضعیتی داره؟
                          این سهم رو جناب سجاد معرفی کرده بودند من خریدم. الان هم خودشون نیستند ازشون بپرسم.
                          خودم هم گیج شدم که داره چه اتفاقی میوفته توش. اصلا بالا نمیره.
                          البته اگه الان وقتش و ندارید اصلا مهم نیستا. یا شاید کلا سهامی غیر از سهام خودتون رو بررسی نمی کنید.
                          تا زمانی که 12700 ریال را با قدرت نشکسته واردش نشوید. اگر دارید، اگر نگاهتان کوتاه‌مدت است، اگر چیزی بهتر پیدا کردید، عوض کنید.
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3237

وظیفه خودم می دونم که این چند جمله را حضور دوستان عرض کنم
                            اگر به یاری خداوند در سود هستید مبلغی را برای کمک به نیازمندان در نظر بگیرید
                            نیازمندان متاسفانه خیلی زیاد شده اند بیماری های خاص و خانواده های بی سرپرست و کودکان کار و جوانان بیکار و ....
                            جسارت من را ببخشید.
                            Honesty is the best policy

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط MAJIDGOLD پست شده است View Post
                              جناب محمد حسین.
                              من هم خاطره یک سال بستن پالایشی ها و بعد نصف شدن آنها روی افکاربورسی ام سایه افکنده وقدرت ریسک را از من گرفته به صورتی که امسال فقط با 30 درصد سرمایه وارد شدم هر چند از عید روند صعودی برایم محرز بود. دومرتبه هم ورود و خروج در این 9 ماه داشتم که کلا نتیجه 70 درصدی برایم داشت اگر این دو بار خروج نزده بودم 250 درصدی میشد و اکنون نیز نقد هستم و هنوز ریسک به ریوارد سهام مد نظرم توجیه نداردو دیگر ادامه روند صعودی برایم محرز نیست مگر سقفی قبلی شاخص رد شود.باید راه حلی برای تعدیل ترس و طمع و جایگاه خاطرات خوب و بد که با ضرر و سود مالی بوده و فراموش شدنی نیست پیدا کنیم.اگر نظری دارید لطفا دریغ نکنید.
                              در مورد کمال گرایی و فقط دیدن خوبیها دیدن ویدیو های دکتر مجتبی شکوری در برنامه کتاب باز را حتما توصیه میکنم. 4 قسمت اول ویدیو های حال خوب که در کانال تلگرام ایشان پیدا میکنید واقعا به درک ریشه های حال بد مان و رفتن به حال خوب کمک میکند.
                              سلام بر MagidGold عزیز. خوبید؟
                              =============================
                              خیلی متشکرم بابت معرفی. تلاش می‌کنم حتما اینها را یک نگاه بیاندازم. اینها دقیقا چیزهایی است که من دنبالش هستم (کمال‌گرایی و دیدن خوبی‌ها). سپاس.
                              =============================
                              من هم مانند شما... بنشینیم همفکری کنیم ببینیم چیزی از تو دلش در می‌آید... یا نه؟
                              یک راهکار که به ذهنم می‌رسد این است که یواش یواش یک کوچولو جسورانه اقدام کنید. نیازی نیست با صد در صد سبدتان اقدام کنید و یک باره از گارد دفاعی خارج شوید. نه... با پنج یا ده یا پانزده درصد سبدتان بروید تو کار با یک درجه خطر بیشتر.
                              مدیریت خطر را بیاورید تو بحث مدیریت سرمایه. به جای اینکه در بخش گزینش نماد بخواهید (خطر را) مدیریتش کنید. مثلا شمار نمادهای درون سبد را افزایش دهید. اگر تک‌نماد می‌شوید به جایش پنج نماد در سبد بگذارید. ولی پنج‌نماد با بازدهی بالا (که طبعا خطرشان هم یک مقدار بیشتر است. یک مقدار) یا مثلا (برای مدیریت سرمایه) آستانه زیان‌ها را بالا ببرید.
                              به این بیاندیشید که یک سری خطرها ربطی به شما ندارد. شما حتی با همین نمادهای بسیار کم‌خطر هم ممکن است در معرض خطر باشید. (در رانندگی ۷۰ درصد تصادف نکردن دست آدم است... ولی دیگر زمانی که یکی به آدم بزند... می‌خواهی چه کار کنی؟) پس همین سبد کنونی شما هم در معرض خطر است! به این بیاندیشید. خطر سیل و زلزله و #شاپور_دانا یک خطر عمومی است! /:.tonguesmiley:./ خطر سیستماتیک را هیچ کاری‌اش نمی‌شود کرد.
                              (یک چیز دیگر هم بود که یادم رفت متاسفانه.) امیدوارم به کارتان بیاید. یا علی.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                خانم رویا... شما اگر بروید توی کار تخصصی «روانشناسی‌موفقیت‌بورسی» گمان کنم نان داشته باشد ها...
                                یک موردی است که نو است. تازه است. کمتر به صورت تخصص و ژرف رویش کار شده
                                و مهمتر اینکه احتمال می‌دهم بازار داشته باشد.

حاضر باشند پول بدهند بیایند رویش کار کند...

حتی اگر خدای‌نکرده مانند بسیاری از این VIP-Signalها دروغ (به قول جناب سروش) هم باشد باز پول دارد.
                                دیگر چه برسد به اینکه یک کار واقعی و ثمربخش باشد... که مثلا طرف بیاید مشکلش را به شما بگوید و شما روشی به او بگویید که با عمل کردن آن پولش بیشتر بشود و هم با رضایت به شما پول بدهد و هم دعایتان کند. (مانند همین راهکاری که جناب MagidGold دنبالش هستند...) یا اصلا مشکلی و صورت‌مسئله‌ای هم وجود نداشته باشد ولی شما بروی برای یک جمع سنخرانی کنی و خود به خود آنها پس از سخنرانی شما بازدهی شان بیشتر شود...
                                جناب محمد حسین می دونستید فکرها فرکانس دارند دیگه. دقیقا این موضوعی بود که توی سخنرانی سمینار دیروزم (توی اتاقم جلوی آینه اما در تصورم حدود 400-500 مخاطب داشتم) در موردش گفتم. سخنرانیم مربوط به زمانی میشد که من معروف هستم و در یک جایی از من که خیلی هوادار دارم دعوت شده که نیم ساعت برای مخاطبینی که برام جیغ و دست و هورا میزدن و نمی زاشتن صحبتم و شروع کنم حرف بزنم. و بالاخره ازشون خواستم با همه اراداتی که بهشون دارم و خیلی دوسشون دارم تشویق و تموم کنن و اجازه بدن کمی براشون صحبت کنم. و به همشون گفتم که چرا این سه موضوع رو خیلی روش کار کردم و رسالتم بوده. اعتماد به نفس و ازدواج و بورس
                                دو تا اولی رسالتم هستن و سومی به دلیل اینکه به من کمک کرد که در مسیرم رسالتم راحت تر گام بردارم و میخوام به بقیه هم کمک کنم که اعتماد به نفس های قوی ای داشته باشند. ازدواج موفقی داشته باشند و بتونن نیمه گمشدشون رو پیدا کنن. (راههای صد در صدی) وقتی حرف از رسالت است باید راه صد در صدی به مردم یاد بدهی و بورس بخاطر اینکه از نظر مالی به من کمک کرد که به رسالتم سریع تر برسم. این سه هدف من هستن و در مسیرشان دارم گام برمیدارم.
                                و البته این را هم اضافه کنم برای موفقیت فقط ازدواج موفق و اعتماد به نفس کافی نیست.
                                پس یکی از زمینه های که من در آن قطعا کار می کنم کلا سمینارهای موفقیت هست که تمامی مهارت های لازم برای رسیدن به ثروت (شامل آرامش ، خوشبختی، پول و هر نعمتی که فکرش را بکنید) و موفق شدن در تمام زمینه های زندگی از جمله مادی معنوی سلامتی ثروت ، در تمام این زمینه ها میخوام فعال باشم و تدریس کنم.
                                ولی به صورت تخصصی تر روی سه موردی که خدمتتون عرض کردم.
                                اون چیزی که در ابتدا گفتم پیش نیاز است. ابتدا باید پیش نیاز را بگذارنیم . بعد به صورت تخصصی روی موردهایی که گفتم کار می کنم.

نظر

در حال کار...
                                X