دورهمی چند نفره
Collapse
X
-
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
-
پاسخ : نوشتههای غیر بورسی ما بورسیها
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postسلام، تا حالا نوسان روزانه هم به این شکل گرفتین از سهام؟ مثلا سهگمت که 8 درصد داده،
تکنیک جالبیه بنظرم، وقتی کندل سبز رسم می کنند
این سهام را چطور پیدا کردین که مطمن هسین کمترین قیمت از آخرین قیمت پایین تر هست
عارضم به حضورتون که نوسانگیری روزانه خیلی استرسش بالاست و خب طبیعتا کاری که استرس بالایی داشته باشه میزان ریسکش هم بالاست
و برای کسی خوبه که هم تایم آزاد و هم ریسک پذیری بالا داشته باشه و تابلو خوانیش خوب باشه که بدونه کی ورود بزنه و کی خروج
من خودم به شخصه فاذر شنبه ورود زدم 8650 و دیروز تو 9226 خروج زدم ولی خب مثلا همون روز شنبه میتونستم تو 9251 خروج بزنم و حداقل 1 درصد بالاتر ولی چون مشغله کاری پیش اومد و رفتم جلسه نتونستم!!!
برای این کار باید در یک اتاق در بسته و یه ظرف پر از خوردنی و تخمه و لبتاب یه هدفون نشست و گوشی هم از دسترس خارج کرد و 4 چشمی به لب تاب و تابلو زل زد و ترید روزانه کرد/:.coolsmiley02:.//.:blinksmiley.:/بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نظر
-
در اصل توسط iligal پست شده است View Postسلام و صبح به خیر خدمت شما و همه کاربران گل بورسی
عارضم به حضورتون که نوسانگیری روزانه خیلی استرسش بالاست و خب طبیعتا کاری که استرس بالایی داشته باشه میزان ریسکش هم بالاست
و برای کسی خوبه که هم تایم آزاد و هم ریسک پذیری بالا داشته باشه و تابلو خوانیش خوب باشه که بدونه کی ورود بزنه و کی خروج
من خودم به شخصه فاذر شنبه ورود زدم 8650 و دیروز تو 9226 خروج زدم ولی خب مثلا همون روز شنبه میتونستم تو 9251 خروج بزنم و حداقل 1 درصد بالاتر ولی چون مشغله کاری پیش اومد و رفتم جلسه نتونستم!!!
برای این کار باید در یک اتاق در بسته و یه ظرف پر از خوردنی و تخمه و لبتاب یه هدفون نشست و گوشی هم از دسترس خارج کرد و 4 چشمی به لب تاب و تابلو زل زد و ترید روزانه کرد/:.coolsmiley02:.//.:blinksmiley.:/بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نظر
-
در اصل توسط iligal پست شده است View Postسلام و شب به خیر خدمت رفقای گل بورسی
در ادامه معرفی سهام نوسانی بازار جدولمون رو آپدیت میکنیم برای ورود در امروز 17.09.98
البته کسی که دیروز ورود کرده سود دیروز رو میتونه با امروز جمع بزنه!!!
نکته 1:سهم تلیسه دیروز بست و به خاطر همین در جدول ذیل 0 در نظر گرفتیم!!!
نکته2:خکاوه هم باز نوسانی خوبی داد و طبق پیشبینی ها در ادامه روند صعودی خودش ابتدا میره به سمت مقاومت 250 و بعد شکست سقف قبلی و رسیدن به 400 و حتی بالاتر و بهتره کم کم حد ضررهامون رو ارتقا بدیم!!!!
تا فردا صبح و معرفی یه سهم خوب که یه سود عالی در اون نهفته خدا نگهدار و شب به خیر!!!/:.grlim:./:-h:-hإنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
نظر
-
در اصل توسط matin پست شده است View Postجناب ایلیگال منتظر سهم امروز هستیم :)
والا من فقط پیشنهاد میدم سیگنال خرید و فروش نیست!!!
این روزا هم که اوضاع بگیر و ببنده/:.weirdsmiley.:/
ولی خب چن تا سهم امروز میشه در نظر گرفت
1-قچار
2-خفناور
3-فاذر
4-ولشرق
5-خکاوه
6-شلرد
7-پاسا
8-بترانس
قیمتی اعلام نمیکنم چون باید به تابلو نگاه کرد اگه شل کردن ورود کرد و درصد خوبی گرفت!!!بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نظر
-
ددام، چکاپا، قشیر و...
وقتی میگیم معامله این سهام تو این قیمت ها ته قمار بازیه واسه همینه.
حالا که سازمان گیر داده به کانالها و سهام سفته بازی ببینیم نتیجه کار چی میشه.
نظر
-
چقدر تصویرش غمانگیز است...
من کاری به متنی که زیرش نوشته شده بود (در آن تارنما) ندارم. ولی همین عکس خیلی غمانگیز است...
در گذشته... تنها سیاهپوستان و هندیها و سرخپوستان را به بردگی میکشیدند یا میکشتند...
این روزها هم بردهداری هست...
ولی جنس طنابها عوض شده.
بندها نامرئی هستند.
زنجیرهای امروز آهنی نیستند... از جنس رسانه هستند. از جنس اینترنت... از جنس شبکه اجتماعی... از جنس فیلم و خبر... و از همه مهمتر از جنس اقتصاد.
طرف این ور دنیا نشسته مثل چیز شب تا صبح کار میکند برای سیر کردن شکم و فرار از آوارگی...
نمیداند آن ور دنیا یک نفر نشسته و دارد کنترلش میکند. نمیفهمد که برده است. طنابهای نامرئیای که دور گردنش است را نمیفهمد. گمان میکند اکبر آقا و اصغر آقا و کاسب محل و کدخدا و ... زندگی را به او سخت کردهاند... یا گمان میکند مشیت خداست و جبر زمانه...
هیچ وقت یادم نمیرود چند سال پیش (سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰) که بحران مالی جهانی را شکل دادند و ماهیشان را از آن آب گلآلود گرفتند... بازندهی این بازی یونان بود... یونانی که تا پیش از آن شاگرد اول اقتصاد اروپا بود... کلهپایش کردند... یک نفر در یک روستانی یونان... که تا دیروز زندگی خوبی داشته... یک باره چشم باز میکند میبیند همهچیز از دستش رفت و رویایش به کابوس تبدیل شد... او اصلا نمیتواند بفهمد... نمیتواند ببیند چه کسی آن سوی دنیا دارد از او بردگی میکشد و قرار است از این به بعد ریاضتهای اقتصادیای که باید تحمل کند در جیب چه کسی برود و نام او در فهرست بردگان چه کسی ثبت شده... اصلا نمیتواند این را بفهمد... سطح فهم او نهایت به اندازهی رسانههایی (مانند فیسبوک و سیانان و...) است که هفتاد درصد آن هم دست همان بردهداران است. اصلا عقلش نمیرسد که به چه کسی باید اعتراض کند... با اطرافیانش که روابط اقتصادی داشته درگیر میشود یا فوقش میآید در خیابان و درخواست تعویض رئیس جمهور را میدهد... ولی نمیفهمد که آن کسی که او را به بردگی میکشد کیست و بر علیه چه کسی باید اعتراض کند. و البته... اگر هم اعتراض کند زورش نمیرسد... چون همانجایی که ۷۰ درصد اقتصاد دنیا و رسانهی دنیا وجود دارد، ۷۰ درصد زور تسلیحاتی جهان را هم گرد آورده.
پینوشت: آن پسره که آخر است چه میگوید؟ شاد است انگار! :D دستش را هم به علامت پیروزی مشت کرده.
پینوشت: البته وعدهی خداوند است که مستضعفین را نجات میدهد. قانون است. همانگونه که فرعونها بارها و بارها شکستند باز هم میشکنند. قانون است. حتی اگر هیچ موسیای نیاید باز خود به خود فرعون در هم خواهند شکست.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
فقط زود جواب بدید
در سامانه آگاه چطوری سفارش خرید را کنسل کنم؟از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postفقط زود جواب بدید
در سامانه آگاه چطوری سفارش خرید را کنسل کنم؟
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
چیزی که شما گفتید من نیافتماز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
اگر آفلاین هست. دوباره بروید از منوی اصلی خرید و فروش آفلاین را انتخاب کنید:
بعد در برگهای که باز میشود اگر سفارشی وجود داشت جلوی سفارش دوباره سطل آشغال قرمزی اگر وجود داشت بزنید. (شاید هم دکمهاش رویش (بهجای سطل آشغال) زده بود لغو... دقیق خاطرم نیست.)
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postچیزی که شما گفتید من نیافتم
آنجا نه. این پنجره را ببندید.. کادر زیرش... در همان صفحهی اصلی... همان زیر...
(شاید کادر زیرش را پنهان کردهاید...)
اصلا از این منو بروید...
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
اگر چیزی نیست...
احتمالا برایتان خرید شده!
مبارک باشد سهام جدید! :D انشاءالله چرخش برایتان بچرخد...
بروید در بخش معاملات ببینید آنجا چیزی ثبت شده؟
در پنجرهی اصلی میشود اینجا:
«محمد حسین» هستم.
نظر
نظر