دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
    یکی از آشناها مدتی قبل به زور مقداری برام پول داد که براش سهم بخرم
    اصلا هم قبول نمی کردم اما اصرار پشت اصرار
    دو هفته قبل برای 2.500 میلیون سود پولش را دادم
    از سه روز پیش زنگ میزنه داداش تو را خدا وضعم خرابه 2 میلیون ببین می تونی سود کنی(چقدر پر رو )
    دیروز هم براش پاسا گرفتم 914 امروز منفی شد.حالا بهش بگویم سهمت منفی شد یا اصلا نمی گم
    پول کسی و قبول نکنید جناب کریس
    بهتون استرس وارد میشه و معاملات خودتون هم خراب میشه.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      پول کسی و قبول نکنید جناب کریس
      بهتون استرس وارد میشه و معاملات خودتون هم خراب میشه.

من که قبول نمی کنم
      بزور و خواهش و تمنا داد
      مشکلات خودم یه طرف حالا باید مشکل طرف را هم با خود حمل کنم
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4718

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
        نه هیچ خبره و عاقلی از دیگری سیگنال خرید و فروش نمیگیره، امکان نداره. عرض کردم همفکری داستان دیگری داره که معمولا معطوف به استراتژی هاست. سیگنال دادن و سیگنال گرفتن دیگه ماهیت و تعریفش مشخصه.

در مورد اینکه من اینجا چیکار میکنم، دو دلیل داره. یکی اینکه به هر حال عزیزانی هستن به تعداد کمتر از انگشتان دست دوستانی مثل سروش عزیز، محمد حسین عزیز و شاید چند تا دیگه از دوستان در سایت های دیگه که عادت کردیم به مطالعه دیدگاه های کلان و نظراتشون و این عزیزان هر جا برن ما رو هم به ناچار دنبال خودشون میکشن، خیلی دست خودشون هم نیست ما منبع خوب ببینیم بخواد نخواد آویزونش میشیم. ضمن اینکه این عزیزان هم نه اهل سیگنال دادن هستن نه ما اهل سیگنال گرفتن . دلیل بعدیش میتونه بیکاری و علافیه باشه واقعا، دروغ چرا. وگرنه صرفا ادم میتونه خواننده باشه نه متکلم. ورود به مباحث عمدتا ناشی از بیکاری و پر کردن زمان هست. وگرنه سرنوشت اشخاص دیگه واقعا خیلی برای بنده مهم نیست که بخوام دغدغه ارشادشون رو داشته باشم.

اما در مورد احترام والا من فکر میکنم نظرات که در کمال احترام داره بیان میشه حالا فحوای کلام اگه خوشایند عده ای نیست من عذر خواهی ای بابتش نمیتونم از کسی داشته باشم. دیگه من نمیدونم مودباته تر و محترمانه از این چطور میشه قلم زد.
        اما اگه ذات دیدگاه تیغ تند انتقاد در بطن خودش داشته باشه متاسفانه یا خوشبختانه نمیشه کاریش کرد این بخشی از شخصیت بنده هست که ترجیح میدم انچه در ذهن هست عریان و بی پرده در معرض دید مخاطب قرار بگیره.
        استثناء در این یک مورد با شما هم عقیده هستم ! نه فقط شما بلکه همه ما در این سایت و سایتهای دیگر بورسی دنبال همین( منبع خوب ببینیم بخواد نخواد آویزونش میشیم.)هستیم! با این تفاوت که هر کسی براساس برداشت شخصی خودش منبع خوب را تعریف و انتخاب می کند و لزوما همه انتخابهای یکسانی نخواهند داشت . شما براساس تجربیات قبلی اتان متوجه شده اید که این عزیزان تحلیلهای خوبی دارند . بقیه هم دقیقا بر همین اساس ممکن است تشخیص دهند کاربرانی دیگر سیگنالهای درست و مفیدی با درجه خطای بسیار ناچیز داده اند بنابراین با این اوصاف گفته های قبلی خودتان در مورد خودتان هم باید صدق کند.

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

اوه /:.mellowsmiley.:/ شاخص چرا بعد از پایان بازار بالا پاین میشه :|

دیشب 100 امتیاز مفید زدم رو شاخص هم وزن بالای 1000 واحذ بود ، بعد از 12:30 74 واحد کم کردن ازش اومد زیر 1000 :.thumbsdownsmileyan

الان به خون شاپور تشنه ام غلط می کند بعد از ساعت 12:30 بازار را دستکاری می کند./:.weirdsmiley.:/

=((

یکبارم رو وتجارت 100 امتیاز زدم که 0 تا +2 است (سه ماه بود روندش همین بود :D ) همون روزی که من زدم +5 خورد نامرد ، فقط هم همان یک روز در سه ماه قبل و بعدش :D

وزیر ارتباطات هم برای پنجشنبه شب گفته سورپرایز داره برامون /:.ph34r-smiley.:/
          آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/12/10, 13:49.
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

پاسخ : یادآوری?

از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• arman36
              ستاره دار(3)
              • Jan 2014
              • 962

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Dext3R پست شده است View Post
              اینارو بالا آوردم بالا که دوستان بدونن طرفشون کیه ...
              لطف کن چشماتو باز کن برو تاپیک قشیر نگاه کن اولین سیگنالم رو ۱۳۰۰بوداگه کسی باحرف من میخواست بخره رو ۱۳۰۰ میخرید و هنوزم تو سوده بس چرت و پرت تحویل نده به ملت
              توکه این همه ادعا داری دوتا سهم معرفی کن ملت سود کنن
              بعدشم من دیدم قشیر زور نداره بالا بره رو ۲۵۰۰ با قچار ۳۲۰۰عوض کردم اما از اونجایی که گفتم دیگه سیگنال نمیدم نگفتم چون بکسی خوبی نیومده باید تک خور بودتو این بازار گربه صفت
              قچارم فعلا ۵۰درصد رفته بالا برچشم بد لعنت
              خواهشا کسی دیگه با حرف من سهم نخره
              به هیچ سهمی تعصب ندارم و نخواهم داشت شل کرد میفروشم
              آخرین ویرایش توسط arman36؛ 2019/12/10, 14:21.

نظر

• Dext3R
                عضو فعال
                • Oct 2018
                • 335

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                لطف کن چشماتو باز کن برو تاپیک قشیر نگاه کن اولین سیگنالم رو ۱۳۰۰بوداگه کسی باحرف من میخواست بخره رو ۱۳۰۰ میخرید و هنوزم تو سوده بس چرت و پرت تحویل نده به ملت
                توکه این همه ادعا داری دوتا سهم معرفی کن ملت سود کنن
                بعدشم من دیدم قشیر زور نداره بالا بره رو ۲۵۰۰ با قچار ۳۲۰۰عوض کردم اما از اونجایی که گفتم دیگه سیگنال نمیدم نگفتم چون بکسی خوبی نیومده باید تک خور بودتو این بازار گربه صفت
                قچارم فعلا ۵۰درصد رفته بالا برچشم بد لعنت
                خواهشا کسی دیگه با حرف من سهم نخره
                به هیچ سهمی تعصب ندارم و نخواهم داشت شل کرد میفروشم
                اضافه کردن تبرک در سقف قیمت 5125 آخر وقت. دلیل نخریدن اول وقت این بود که میخواستم ببینم میتونه خودشو برسونه بالای ابر کومو یا نه ... هفته بعد به احتمال 99 درصد سقف قبلیو میزنه. اندیکاتورها اکثرا به صعود سهم اشاره میکنن.

رنیک هم اگه رنج منفی آخر وقت نبود حاضر بودم حتی بالای 1550 اضاف میکردم.
                زكشتو هر روز مثل چی میخرن اونم تو قیمت 4500 تومان با پی بر ای 50 و سود 6 ماهه 50 تومان ! بعد ما زفکا داریم با پی بر ای 10 و سود 6 ماه 90 تومان و احداث دامداری در ماکو و ... بزور 1900 میخرن !! غنوش با پی بر ای 115 و سود 6 ماهه 28 تومان هر روز صفه و قیمتش 5250 تومان !!! بعد ما تبرک داریم با پی بر ای 9 و سود 6 ماهه 12 تومان که شرکت سرمایه گزاری همه میدونن سود اصلیش بعد تقسیم سود در مجمع زیرمجموعه هاست و در حال حاضر دارن بزور 420 میخرن !!!! 2 نمونه مثال زدم فقط از پورتفوی خودم. خیلی میشه مثال زد ازین سبک. نمیدونم از بی سوادی ملت هست یا چیز دیگه !؟ آخه غنوش رو به چه امیدی داری بالای 5000 تومان میخری ؟!!!
                29 تیر این پستو دادم ...

و از همون لحظه تا الآن با اینکه میانگین خریدم رو از 280 آوردم 310

خلاصه ما سعیمونو کردیم دوستان هم بهره ببرن.
                چندتا سهم که اسم بردم رو برو تحقیق کن ببین چقدر سود دادن تا امروز ... بعد بذار کنار پاسا که یه زمانی من فقط پست میدادم تو تاپیکش ...
                سیگنال دادن کار من نیست. ادعایی هم ندارم. ولی از ادعای کسیکه قشیرو 26000 سیگنال خرید میده و روشم تعصب داره نمیتونم بگذرم ... 26000 میگه برو تو صف laughingsmiley باشه چشم /:.yead.:/ میگه یروزم منفی نمیشه /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

جناب محمد حسین عزیز منتظر نظر شما در مورد استقلال طلبی و قدرت طلبی هستیم

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

خانم ها، لطفا مرد نباشید!/ علت تنفر آقایان از زن های قدرت طلب از زبان دکتر پوریا پاکرو

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در ارتباط با اون بحث استقلال بانوان من فکر میکنم روند موجود ناشی از ورود و غلبه دیدگاه سرمایه داری به زندگی ما باشه.

بعد از دوره سرور و بردگی شاهد دوره ارباب و رعیتی بودیم و الان اون دوره جای خودش رو به دوره کارفرما کارگر داده. واقعیت پشت پرده همان بهره کشیه اما الان مدرن تر شده.

سرمایه داران و کارفرمایان یک روز به خودشون اومدن دیدن ای بابا، نیمی از جمعیت که میتونه مورد بهره کشی قرار بگیره (بانوان) همچین نشستن در منازلشون دارن عشق و صفا میکنن (مشابه تمثیلی که کریس عزیز از زندگی مادر گرامیشون ارایه دادن).
                      دیدن کیفیت زندگی این بانوان از زندگی اونها چیزی کم نداره، تفریح استراحت. به نظر بنده این موضوع تکونشون داد و راه حلشون هم چیزی نبود جز جنبشهای فمینیستی.

چه معنی داره زن در خونه بشینه و صفا کنه. اون هم باید بیاد وارد بازار کار بشه و مشغول کارگری اما چطور میشه اونها رو وادار به این کار کرد؟ تغییر به این بزرگی به راحتی شدنی نیست. احتیاج هست طوری عمل بشه که خود بانوان به پیشواز همچین تحولی برن.

استقلال شخصی، هویت مستقل، در آمد، در جامعه بودن، جایگاه اجتماعی داشتن اینها همون ابزاری بود که سرمایه داران با مشغول کردن ذهن بانوان به اونها در قالب حرکت های فمینیستی و روشنفکری تونستن به اهداف خودشون رسیدن.

چه هوشمندی بزرگی، شما کجا میتونستی زنی رو وادار کنی کار کنه به شکلی که اگه بهش بگید خانم شما کار نکن بشین تو خونه استراحتت رو بکن بزنه تو گوشتون؟ ولی به زیبایی این کار رو کردن. گاهی از این همه هوشمندی و ذکاوت البته خبیث شون لذت میبرم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خانم ها، لطفا مرد نباشید!/ علت تنفر آقایان از زن های قدرت طلب از زبان دکتر پوریا پاکرو
                        من اینجا دارم می‌نویسم:
                        http://forums.boursy.com/showthread....d=1#post789690
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

مرد بودن با زن ثروت ساز بودن و زن بلندپرواز بودن متفاوت است.
                          مرد نباشید یعنی زمخت نباشید
                          یعنی مثل مردها حرف نزنید
                          یعنی مثل مردها فوتبال نبینید
                          یعنی مثل مردها راه نروید
                          یعنی مثل بعضی مردها خشن نباشید
                          مرد نباشید به این معنی نیست که آرزوهاتون رو فراموش کنید.
                          دیگه هم جواب هیچ کدوم از پست های توهین آمیزتون رو نمیدم.
                          باهاتون بحث نمی کنم.
                          در ضمن اگه همه زن ها آرزو نداشتند و همه زن ها دنبال پیشرفت نبودن
                          به خاطر این که مردها اونا رو دوست داشته باشن
                          همسر شمایی که رگ غیرتت سریع باد میکنه باید پیش یک پزشک مرد زایمان می کرد.
                          خدانگهدار همه تون.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

والاترین نمونه یک زن حضرت زینب است
                            که حضور پررنگی در اجتماع داشت
                            و از سخنرانی اش در ظهر عاشورا همه رسوا شدند.
                            زن قدرتمند یعنی حضرت زینب
                            خدا و قرآن هم نگفته زن بشینه گنج خونه
                            و به یه حاجی بگه طلا میخوام سفر میخوام قصر میخوام.
                            وگرنه اگه اینجوری نباشی مردت دوستت نداره.

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                              در ارتباط با اون بحث استقلال بانوان من فکر میکنم روند موجود ناشی از ورود و غلبه دیدگاه سرمایه داری به زندگی ما باشه.

بعد از دوره سرور و بردگی شاهد دوره ارباب و رعیتی بودیم و الان اون دوره جای خودش رو به دوره کارفرما کارگر داده. واقعیت پشت پرده همان بهره کشیه اما الان مدرن تر شده.

سرمایه داران و کارفرمایان یک روز به خودشون اومدن دیدن ای بابا، نیمی از جمعیت که میتونه مورد بهره کشی قرار بگیره (بانوان) همچین نشستن در منازلشون دارن عشق و صفا میکنن (مشابه تمثیلی که کریس عزیز از زندگی مادر گرامیشون ارایه دادن).
                              دیدن کیفیت زندگی این بانوان از زندگی اونها چیزی کم نداره، تفریح استراحت. به نظر بنده این موضوع تکونشون داد و راه حلشون هم چیزی نبود جز جنبشهای فمینیستی.

چه معنی داره زن در خونه بشینه و صفا کنه. اون هم باید بیاد وارد بازار کار بشه و مشغول کارگری اما چطور میشه اونها رو وادار به این کار کرد؟ تغییر به این بزرگی به راحتی شدنی نیست. احتیاج هست طوری عمل بشه که خود بانوان به پیشواز همچین تحولی برن.

استقلال شخصی، هویت مستقل، در آمد، در جامعه بودن، جایگاه اجتماعی داشتن اینها همون ابزاری بود که سرمایه داران با مشغول کردن ذهن بانوان به اونها در قالب حرکت های فمینیستی و روشنفکری تونستن به اهداف خودشون رسیدن.

چه هوشمندی بزرگی، شما کجا میتونستی زنی رو وادار کنی کار کنه به شکلی که اگه بهش بگید خانم شما کار نکن بشین تو خونه استراحتت رو بکن بزنه تو گوشتون؟ ولی به زیبایی این کار رو کردن. گاهی از این همه هوشمندی و ذکاوت البته خبیث شون لذت میبرم.
                              صحب تتان در مورد بهره کشی کاملا درست هست
                              الان فکر کنید خیلی خیلی کم پسری را می توانید پیدا کنید که حتی حاضر بشود با ماهی زیر 1.5 کار کند
                              ولی با بزرگنمایی کردن در دختران
                              اکثر دخترانی که در فروشگاه و مغازه ها کار می کنند حتی برای ماهی 500 تومان هم کار می کنند
                              خانم فکر می کنه از بیکاری و نشستن در خانه کار بهتره..حتی اگر حقوقش هم ناچیز باشد..
                              ت(غییر به این بزرگی به راحتی شدنی نیست. احتیاج هست طوری عمل بشه که خود بانوان به پیشواز همچین تحولی برن.)واین جمله فعلا استارت کار هست

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

صحب تتان در مورد بهره کشی کاملا درست هست
                                الان فکر کنید خیلی خیلی کم پسری را می توانید پیدا کنید که حتی حاضر بشود با ماهی زیر 1.5 کار کند
                                ولی با بزرگنمایی کردن در دختران
                                اکثر دخترانی که در فروشگاه و مغازه ها کار می کنند حتی برای ماهی 500 تومان هم کار می کنند
                                خانم فکر می کنه از بیکاری و نشستن در خانه کار بهتره..حتی اگر حقوقش هم ناچیز باشد..
                                ت(غییر به این بزرگی به راحتی شدنی نیست. احتیاج هست طوری عمل بشه که خود بانوان به پیشواز همچین تحولی برن.)واین جمله فعلا استارت کار هست
                                جالبه حالا که حرف از زن به میان آمد شما هم با جناب حسنی هم عقیده شدید.
                                تا دیروز که هر پستی میزد مخالفت می کردید...
                                در چنین جامعه ای و با وجود چنین مردانی که گویی دشمن زنان هستند ما زنان قد علم می کنیم.
                                زنانی که ارزش خود را در بیگاری و حقوق ماهی 500 هزار تومان در یک پاساژ لباس فروشی نمی بینند.
                                زنانی که از هر چیز بهترینش را می خواهند.
                                حتی از مردهای جامعه هم بهترینش را می خواهند.
                                یکی از بهترین هایش، پاک ترین، انسان ترین، با اخلاق ترین و عاشق پیشه ترین و با شعورترین و هدفمندترینش برای من است.
                                منی که از نظر شما به خاطر این که قدرت را دوست دارم مردان دوستم ندارند.
                                زمانه خیلی چیزها را اثبات می کند.
                                رسالت من این است که بعدها به زنان و مردان سرزمینم بیاموزم که چطور نیمه مکمل خود را پیدا کنند.
                                و راهی با نتیجه صد در صدی به آنها بیاموزم. پس باید اول خودم به نتیجه برسم.
                                گفته بودم دیگر پستی نمی گذارم ولی دوست ندارم در برابر برخی پست ها سکوت کنم.

نظر

در حال کار...
                                X