دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    جوابیه‌ای که نویسنده (در روزنامه‌ی فرصت امروز) به این داستان داده بود:
    افرین. این خیلی بهتر بود.
    راست گفتن این نویسنده
    ثروت فقط پول نیست. ثروت یک مفهوم کلی است. ثروت واقعی یعنی خوشبختی، دوست داشتن دیگران، دوست داشته شدن توسط دیگران، شادابی، آرامش درونی ، دریافت هدیه از دیگران، شنیدن جمله ی واقعا دوستت دارم از زبان همسر و فرزندانتان، خواب ارام، رایگان یاد دادن اموزشی به شما، عاشق خود بودن ، عاشق خدا بودن و یک بخش از ثروت هم پول است.
    اگه انسان تمام جنبه ها رو با هم رشد بده اونوقت هست که هم پولدار و هم ثروتمند و خوشبخت. پول هم برای خوشبختی عالیه.
    منم هم فکر می کنم اینها رو دقیقا همون قدرت طلب ها به خورد مردم بیچاره میدن. باورهای غلطی که باعث میشه فقیرها همیشه فقیر بمانند و ثروتمندان روز به روز ثروتمند تر و قدرتمند تر بمانند

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

پیدا کردن کف. کف‌های کوتاه‌مدت به خصوص. جایی که به خصوص روند شدید منفی داریم و بعدش با اعلام من روند عوض می‌شود. حتی شده ۵ یا ۱۰ درصد. جستار دستاورد: http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3833
      جناب محمدحسین؟؟؟
      واقعااااااااااا؟؟؟؟
      این که خیلی عالیه. شما با این حساب می تونید روزی 5 تا ده درصد نوسان بگیرید که.
      وااااااااااااایییییییییی
      میدونید نوسان به کجا میرسونه دارایی رو....
      اکه هر روز 5 درصد بگیرید 100 تومن پول بعد از یک سال میشه یک میلیارد و هفتصد تومان
      من فرمولش و درآوردم.
      قدرت تصاعد میاد توش

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

پیدا کردن کف. کف‌های کوتاه‌مدت به خصوص. جایی که به خصوص روند شدید منفی داریم و بعدش با اعلام من روند عوض می‌شود. حتی شده ۵ یا ۱۰ درصد. جستار دستاورد: http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3833
        جناب محمد حسین دو صفحه ی آخر این جستار (به قول شما :p) را مطالعه نمودیم...
        چیزی اندرونی اش ندیدم جر دل و قلوه دادن کاربران سایت بورسی به شما =)) و غم فراغ (راستی فراق درسته یا فراغ؟؟؟)
        شوخی می کنمااااااا.... میرم عقب تراش و مطالعه می کنم حالا

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          جناب محمدحسین؟؟؟
          واقعااااااااااا؟؟؟؟
          این که خیلی عالیه. شما با این حساب می تونید روزی 5 تا ده درصد نوسان بگیرید که.
          وااااااااااااایییییییییی
          میدونید نوسان به کجا میرسونه دارایی رو....
          اکه هر روز 5 درصد بگیرید 100 تومن پول بعد از یک سال میشه یک میلیارد و هفتصد تومان
          من فرمولش و درآوردم.
          قدرت تصاعد میاد توش
          که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها...
          ۱- خیلی وقت‌ها نمی‌شود با ۱۰۰ درصد پول وارد شد. تقریبا همیشه! با یک درصد کمی از پول می‌توان در کف کف کف وارد شد! (خیلی بوده مواردی که من با نیم درصد یا یک درصد از سرمایه‌ام وارد شده‌ام (یا حتی کمتر از اینها)... یک سری برای آزمایش بوده... ولی یک‌سری واقعا نمی‌شده... زمانی که روی یک نماد مزخرف پیشنهاد خرید داده می‌شود معمولا خیلی سخت بشود خرید کرد.
          ۲- عدم توانایی تشخیص میزان رشد آتی... باعث می‌شود یک سری را با ۱۰ درصد سود بفروشم... یک سری را بدون سود... یک سری را حتی با زیان! البته خدا را صد هزار مرتبه شکر این سامانه زیان نمی‌زند. زیان زیاد نمی‌زند. یعنی در بدترین حالت با ۱۰ درصد زیان آدم می‌فروشد... (یادم نمی‌آید با ۶ درصد زیان یا بیشتر چیزی فروخته باشم.) ولی این زیان‌های ۵ درصدی و مواردی که نشده با سود کوچک بفروشی و برگشته‌اند سر جایشان (موارد صفر درصد) را وقتی با فروش‌های با سود ۱۰ درصدی... همه‌ی اینها را که با هم ترکیب می‌کنی می‌شود یک سود متوسط!
          بیشترین سوزشش کجاست؟ زمانی که در کف کف می‌خری و با ۱۰ درصد سود می‌فروشی و قیمت از همان‌جا دویست درصد رشد می‌کند! (می‌دانید چند مورد در طی جستار دستاورد از اینها داشتم!؟!؟!؟!؟!)
          ۳- همیشه این سامانه کار نمی‌کند! و زمان‌هایی که کار می‌کند هم همیشه زمان گل‌اش نیست. پس این پنج درصد یا ده درصد یک چیز همیشگی نیست.
          البته خوبی‌ای که این سامانه دارد این است که دقیقا زمانی که بازار به درد نخور می‌شود این رو می‌آید! :) یعنی این ساخته شده برای روزهای بد.

در کل چیز خوبی است. به خصوص اینکه در زمان بدی بازار می‌آید خیلی خوبی است.
          خیلی حال می‌دهد زمانی که یک نمادی بالای صد میلیارد ریال صف خرید دارد... بعد فرزندت پیشنهاد خرید می‌دهد... بعد یک کوچولو می‌خری... بعد یک باره صف فروش محو می‌شود و دو دقیقه بعدش می‌شود صف خرید...
          اصلا حالا پول به جهنم... ولی این‌قدر ذوق می‌کنی که حد ندارد...
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها...
            ۱- خیلی وقت‌ها نمی‌شود با ۱۰۰ درصد پول وارد شد. تقریبا همیشه! با یک درصد کمی از پول می‌توان در کف کف کف وارد شد! (خیلی بوده مواردی که من با نیم درصد یا یک درصد از سرمایه‌ام وارد شده‌ام (یا حتی کمتر از اینها)... یک سری برای آزمایش بوده... ولی یک‌سری واقعا نمی‌شده... زمانی که روی یک نماد مزخرف پیشنهاد خرید داده می‌شود معمولا خیلی سخت بشود خرید کرد.
            ۲- عدم توانایی تشخیص میزان رشد آتی... باعث می‌شود یک سری را با ۱۰ درصد سود بفروشم... یک سری را بدون سود... یک سری را حتی با زیان! البته خدا را صد هزار مرتبه شکر این سامانه زیان نمی‌زند. زیان زیاد نمی‌زند. یعنی در بدترین حالت با ۱۰ درصد زیان آدم می‌فروشد... (یادم نمی‌آید با ۶ درصد زیان یا بیشتر چیزی فروخته باشم.) ولی این زیان‌های ۵ درصدی و مواردی که نشده با سود کوچک بفروشی و برگشته‌اند سر جایشان (موارد صفر درصد) را وقتی با فروش‌های با سود ۱۰ درصدی... همه‌ی اینها را که با هم ترکیب می‌کنی می‌شود یک سود متوسط!
            بیشترین سوزشش کجاست؟ زمانی که در کف کف می‌خری و با ۱۰ درصد سود می‌فروشی و قیمت از همان‌جا دویست درصد رشد می‌کند! (می‌دانید چند مورد در طی جستار دستاورد از اینها داشتم!؟!؟!؟!؟!)
            ۳- همیشه این سامانه کار نمی‌کند! و زمان‌هایی که کار می‌کند هم همیشه زمان گل‌اش نیست. پس این پنج درصد یا ده درصد یک چیز همیشگی نیست.
            البته خوبی‌ای که این سامانه دارد این است که دقیقا زمانی که بازار به درد نخور می‌شود این رو می‌آید! :) یعنی این ساخته شده برای روزهای بد.

در کل چیز خوبی است. به خصوص اینکه در زمان بدی بازار می‌آید خیلی خوبی است.
            خیلی حال می‌دهد زمانی که یک نمادی بالای صد میلیارد ریال صف خرید دارد... بعد فرزندت پیشنهاد خرید می‌دهد... بعد یک کوچولو می‌خری... بعد یک باره صف فروش محو می‌شود و دو دقیقه بعدش می‌شود صف خرید...
            اصلا حالا پول به جهنم... ولی این‌قدر ذوق می‌کنی که حد ندارد...
            فرزندت؟؟؟ خخخخخخخخخخ

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

جناب gholamak؟ دیدم انلاین هستید گفتم بگم. من یه عذرخواهی به شما بدهکارم.
              اون روز چند بار پیام گذاشتید در رابطه باموضوعی که چالش داشتیم.
              من میخواستم پاسخ بدم اما بحث کش دار شده بود و فراموش کردم.
              بله حق با شما بود.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

فرزندت؟؟؟ خخخخخخخخخخ
                آری... فرزندم... خانم‌ها نه ماه بچه‌شان را باردار می‌شوند... من این فرزندم را دو سه سال باردار بودم! /:.smilingsmiley.:/
                تا زاییدمش و شد اینکه می‌بینید...
                .
                .
                .
                من ساخته‌هایم را (اختراعاتم را) فرزندانم می‌نامم.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

کسی می‌داند؟
                  حجم در نمادهای «شاخص» به چه معنی است؟
                  آیا جمع حجم نمادهای زیرمجموعه است؟ مثلا در نماد شیمیایی بشود جمع حجم‌های آن روز در تاپیکو و فارس و پارسان و ...؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                    مدیر(ستاره دار 11)
                    • Sep 2012
                    • 4103

سلام و صبح به خیر البته الان ظهره ولی برای ما کارمند جماعتا که یه خواب سیر آخر هفته داریم سر صبحه
                    از روز چهارشنبه یه مریضی یهویی اومد سراغم نه سایت اومدم نه باشگاه رفتم فقط رو جا دراز کشیده بودم الان شکر خدا بهترم احوال شما چطوره پیشنهادتون برا هفته جدید چیه؟!!!
                    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                      سلام و صبح به خیر البته الان ظهره ولی برای ما کارمند جماعتا که یه خواب سیر آخر هفته داریم سر صبحه
                      از روز چهارشنبه یه مریضی یهویی اومد سراغم نه سایت اومدم نه باشگاه رفتم فقط رو جا دراز کشیده بودم الان شکر خدا بهترم احوال شما چطوره پیشنهادتون برا هفته جدید چیه؟!!!
                      سلام.

امیدوارم همواره سلامت و سرحال و قبراق باشید. @};-

من دیروز یک مقدار داشتم می‌گشتم دنبال نمادهای خوب... برای شرکت در مسابقه.

اگر پیشنهادی دارید بگویید بررسی کنیم. (نمادهای تپل (سودآور) و مطمئن.)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

آری... فرزندم... خانم‌ها نه ماه بچه‌شان را باردار می‌شوند... من این فرزندم را دو سه سال باردار بودم! /:.smilingsmiley.:/
                        تا زاییدمش و شد اینکه می‌بینید...
                        .
                        .
                        .
                        من ساخته‌هایم را (اختراعاتم را) فرزندانم می‌نامم.
                        تشبیه جالبی بود :p
                        الانم باید از فرزندتون خوب مراقبت کنیدااا.... گاهی پی پی میکنه لازمه تمیزش کنیدااا =))=))=))
                        بی ادبیم و ببخشید. واسه خنده و شوخی گفتم... x_xx_xx_x

نظر

• gholamk
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 520

جناب gholamak؟ دیدم انلاین هستید گفتم بگم. من یه عذرخواهی به شما بدهکارم.
                          اون روز چند بار پیام گذاشتید در رابطه باموضوعی که چالش داشتیم.
                          من میخواستم پاسخ بدم اما بحث کش دار شده بود و فراموش کردم.
                          بله حق با شما بود.
                          سلام خانم رویا
                          خواهش میکنم
                          بله متوجه شدم و خودمم هم خیلی درگیر موضوع شده بودم.خیلی بحث داغ شده بود و خوب هم بود

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4718

مازیار ناظمی، سخنگوی وزارت ورزش و جوانان ایران در خصوص پرداخت دستمزد آندره‌آ استراماچونی، مربی ایتالیایی تیم باشگاهی استقلال تهران گفته است که مبلغ ۱۰۸ هزار و ۵۰۰ یورو به وی پرداخت شده و آن را "معجزه‌ای بود که رخ داده" تعبیر کرده است. الان ما باید خوشحال باشیم ، گریه کنیم ، بخندیم .... ای خدا الان چه چیزی برای ما شده معجزه! یک زمانی مرده زنده میشد ، از دل کوه شتر در می امد . الان واریز یک مبلغ به یک حسابی معجزه پنداشته میشه!!!!!!!!!!

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

بترانس می تونه 5-10 درصد بده و بعد بریزه

اوان و رنیک کم خطر ترین سهام هستن تقریبا ولی کی رشد کنن معلوم نیست

قجام اصلاح خوبی کررده .... ولی پتانسیل 50 درصد اصلاح دیگه ام داره /.:biggrinsmiley.:/

افق هم ی حسی بهم میگه این قیمتا براش شوخیه :| (نمی دونم چرا)

اعتلا می تونه بهتر از بترانس باشه

گکیش هم هیچی در موردش نمی دونم . ولی میشه ی نگاه بهش انداخت

گکوثر هم سهم کم خطر و خوبیه (البته زیاد مطمن نیستم)

و دیگر هیچ

آها گربه برای رضای خدا موش نمیگیره (چه داستانی پشت چرچیل و چکاپا و افت چکاپا و قوانین بازار پایه و افت بازار پایه و.... هست ا...اعلم

آقا محمد حسین هر وقت چکاپا و بقیه خانوادشون یا قندیا را سامانه کشف کرد خبر بدهید لطفا)
                              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                                بنظرم دوستان اگر همچین چیز حوصله کنند درست کنند بد نباشه (حتی اگر نقد نباشیم باز هم می تونه بهمون کمک کنه تریدمون بهتر بشه )

نام-نوع تحلیل-خرید
                                ورنا-تکنیکال(زیر خط روند حجمی)-بلی
                                خودو-تکنیکال(بالای خط روند حجمی)-خیر
                                کاما-تکنیکال(بالای خط روند حجمی)-خیر
                                غبشهر-تکنیکال(زیر خط روند حجمی)-بلی
                                سیلام-تکنیکال(زیر خط روند حجمی)-خیر
                                وبانک-تکنیکال(زیر خط روند حجمی)-بلی
                                وساپا-تکنیکال(بالای خط روند حجمی)-بلی
                                دتماد-تکنیکال(بالای خط روند حجمی)-خیر
                                خشرق-تکنیکال(بالای خط روند حجمی)-خیر
                                پدرخش-تکنیکال(ترسناک)-خیر
                                خزر-تکنیکال(بالای خط روند حجمی)-خیر
                                رنيك-تکنیکال(بالای خط روند حجمی)-خیر
                                پکویر-تکنیکال(بالای خط روند حجمی)-خیر
                                برنامه بهتر عمل کرده بود

نام تاريخ خريد pl plp قيمت امروز امرور چقد سوديم سقف قيمت
                                كاما filtter backtest 20191204 16431 -0.67 18980 16 19031
                                خودرو filtter backtest 20191204 8240 -1.26 9499 15 9600
                                خشرق filtter backtest 20191204 4699 1.1 5303 13 5303
                                خزر filtter backtest 20191204 4044 0.57 4495 11 4700
                                سيلام filtter backtest 20191204 8364 1.48 9175 10 9222
                                پكوير filtter backtest 20191204 11700 4.05 12440 6 12900
                                ورنا filtter backtest 20191204 1625 -1.34 1720 6 1779
                                غبشهر filtter backtest 20191204 8050 -0.42 8400 4 8741
                                وبانك filtter backtest 20191204 4755 0.17 4915 3 5015
                                دتماد filtter backtest 20191204 24610 -1.4 25182 2 25939
                                رنيك filtter backtest 20191204 17995 -2.13 18400 2 18435
                                وساپا filtter backtest 20191204 1700 -0.58 1715 1 1797
                                پدرخش filtter backtest 20191204 34520 0.48 33950 -2 35700
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X