پاسخ : نوشتههای غیر بورسی ما بورسیها
دورهمی چند نفره
Collapse
X
-
به قول یه بنده خدا چه خبرتوووونه؟ چه خبرتووونه؟؟
با هم دوست باشید عزیزان چهار تا سهم که ارزش بحث وجدل وشمشیر کشی ندارههمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
امروزم 100 امتیاز شرط بستم شاخص بیش از 1000 واحد رشد میکنه برای سومین بار :.thumbsupsmileyanim دوبار قبلی که اینجور پیش بینی کردم هر دوبارش بازار ریخت :Dاز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postامروزم 100 امتیاز شرط بستم شاخص بیش از 1000 واحد رشد میکنه برای سومین بار :.thumbsupsmileyanim دوبار قبلی که اینجور پیش بینی کردم هر دوبارش بازار ریخت :D
یا اگه شرط می بندین برعکش شرط ببندین که شاخص رشد کنه؟؟؟ :p
بازار داره خونین میشه. :((
هنوزم فرصت هستاااااااااا. برید شرطتون رو پس بگیرید لطفا. /.:biggrinsmiley.:/
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
دیگه دارم به اطمینان 90 درصدی می رسم که مسابقه شاخص سایت رو باختم.
اخه کارگزاری آگاه گزینه هاش در مورد پاسخ این سوال عددش همه حول و حوش 330000 تا 340000 هست.
فقط یه گزینه اش بالاتر از 347000 هست.
من تو مسابقه سایت عدد خیلی بزرگتری و انتخاب کردم.
پس پیش بینی اونها هم این هفته این بوده که اصلاح داریم.
اصلاح که نه. ولی رشد چندانی هم نداریم گویا
نظر
-
کاش می شد این آهنگ و اینجا پلی کنم.
من متن و گذاشتم شما خودتون از تو سیستم خودتون پلی کنید. :p
——-| ♫ ? ♬ |——? همه چی آرومه تو به من دل بستی ?? این چقدر خوبه که تو کنارم هستی ?? همه چی آرومه….غصه ها خوابیدن ?? همه چی آرومه من چقدر خوشحالم ?? پیشم هستی حالا به خودم می بالم ?——-| ♫ ? ♬ |——? تو به من دل بستی از چشات معلومه ?? من چقدر خوشبختم همه چی آرومه ?? تشنه چشماتم منو سیرابم کن ?? منو با لالایی دوباره خوابم کن ?? بگو این آرامش تا ابد پابرجاست ?? حالا که برق عشق تو نگاهت پیداست ?? همه چی آرومه من چقدر خوشحالم ?
نظر
-
در اصل توسط azad. پست شده است View Postجناب سروش بازار که ریخت. بیخیال بازار.حداقل خدا کنه شاخص زیر ۱۰۰۰ واحد نیاد و شما ۱۰۰ امتیاز بگیرید./:.smilingsmiley.:/.بالاخره باید حواسمون به همشهریمون باشه
نکته جالبش اینکه دو بار قبل بازار، فردا و پس فرداش برگشته ?
فکر کنم قمار نباید بزنم.از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
سروش جان
در یک مسابقه جسورانه شرکت کردم
نوشته بود حداقل امتیاز 50 حداکثر 100
بعد هم نوشته شده بود در صورت نادرست بودن سوال امتیاز کسر میشه
سوال اینجاست در صورت برنده و باختن چقدر امتیاز کسر میشه و چقدر هم امتاز می دهند؟از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postسروش جان
در یک مسابقه جسورانه شرکت کردم
نوشته بود حداقل امتیاز 50 حداکثر 100
بعد هم نوشته شده بود در صورت نادرست بودن سوال امتیاز کسر میشه
سوال اینجاست در صورت برنده و باختن چقدر امتیاز کسر میشه و چقدر هم امتاز می دهند؟
در آگاه خودش همان زمان ۵۰ امتیاز میدهد! یعنی شما همیشه شرکت کن و ۵۰ امتیاز هم دست کم بده! :)
حالا بردی که بردی... نبردی چیزی کسر نمیشود در عمل!
امتیاز بردن هم مربوط به تعداد پاسخهای غلط است. هرچقدر بقیه پاسخ غلط بیشتر داده باشند امتیاز کسی که درست پاسخ داده بیشتر میشود.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postاین مسابقهای که شما میفرمایید برای آگاه است آن که جناب سروش میفرمایند برای مفید است.
در آگاه خودش همان زمان ۵۰ امتیاز میدهد! یعنی شما همیشه شرکت کن و ۵۰ امتیاز هم دست کم بده! :)
حالا بردی که بردی... نبردی چیزی کسر نمیشود در عمل!
امتیاز بردن هم مربوط به تعداد پاسخهای غلط است. هرچقدر بقیه پاسخ غلط بیشتر داده باشند امتیاز کسی که درست پاسخ داده بیشتر میشود.
بله در مفیدبا هر 90 امتیاز میشه ی اعتبار 10 تومنی گرفتاز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postبله در مفیدبا هر 90 امتیاز میشه ی اعتبار 10 تومنی گرفت«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
نظر