دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • gholamk
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 520

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

آقا محمد حسین عزیز اگر هنوز تی اس ای کلاینتتون درست نشده تو قسمت تنظیمات برید و اونجا که نوشته تنظیمات پیش فرض رو یک بار کلیک کنید تا تی اس ای کلاینت رفرش بشه و دوباره اطلاعات بگیرید

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      برادر کریس را چقدر باحال آمدید!
      آدم یاد این تشکیلات سیاسی می‌افتد.
      ============
      تعصب داشتن که بد است. این جای خود.
      ولی یک تعصب معکوسی هم وجود دارد. این را هم نباید داشت.
      یک نمادی که به آدم زیان می‌رساند یا سود نمی‌رساند باعث می‌شود تا یک مدت آدم نسبت به آن بدبین باشد. دیگر سراغش را نگیرد. (همین‌جور نمادی که به آدم یک سود تپل رسانده! آدم تا یک مدت دیگر سراغش نمی‌رود!)
      این اشتباه است.
      اتفاقا آدم چون یک مدت روی آن نماد بوده با شرایطش بیشتر آشنایی دارد و نسبت به دیگران هم‌رده‌ی خودش یک درجه بهتر آن را درک می‌کند و اگر آن نماد بخواهد در آینده سود برساند آدم چرا استفاده نکند؟
      =====================
      چقدر کار خوبی است که در چنین مواقعی آدم یک بار همه چیز را مرور کند.
      من برای چه وارد این نماد شدم؟ (دلایلم چه‌ها بود؟)
      چرا خارج نشدم در فلان روز؟ بعد برای چه نگه داشتم؟
      کارهایم درست بود؟ اشتباه بود؟ چرا اشتباه/درست بود؟ آیا بار دیگر چنین الگویی را دیدم باید بخرم/بفروشم؟
      خیلی کمک‌کننده‌ است.
      برادر کریس: از بس جناب کریس مهربان و از این مدل ترک های با غیرت هستن (هر چند مدل مردونگی و غیرتشون شبیه کردهاست. یه تعدادی از کردها تو دانشگامون این مدلی بودند. یه غیرت زیبایی روی خانوم های سرزمینشان داشتند. از اون مدل ها که آدم خیلی دوست دارد. )
      ایشون هم این مدلی هستند حس میکنم مثه برادری که مواظب خواهرشون هستند.
      مرسی جناب محمدحسین
      شما تحلیل گر فوق العاده ای هستید.
      چه در بورس و چه در زندگی
      و البته کمی خشک و جدی و گاهی غیرانعطاف پذیر
      اون اخریا رو واسه این که گفتم سهم معرفی کنید نکردید گفتم :p
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
        آقا محمد حسین عزیز اگر هنوز تی اس ای کلاینتتون درست نشده تو قسمت تنظیمات برید و اونجا که نوشته تنظیمات پیش فرض رو یک بار کلیک کنید تا تی اس ای کلاینت رفرش بشه و دوباره اطلاعات بگیرید
        سلام.
        نه. ممنون.
        درست شد.
        @};-
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

بلی. نوسان‌گیری که درست است. تنها راه است. البته بیشتر منظور زمان بود. زمان نوسان‌گیری. مثلا یک نفر نوسان‌های یک شش‌ماهه می‌گیرد و یک نفر یک ساله و یک نفر یک روزه.
          (یک نفر هم متغیر؟ بعدا در این زمینه نکته‌ای را خدمت دوستان می‌گویم.)
          ===================
          کانال‌های تلگرامی گمان کنم بیشتر از این خاطر زیاد با نوسان‌گیری موافق نیستند چون از خراب شدن وضع سهام خودشان می‌ترسند!
          مانند اینهایی که می‌گویند نترسید نلرزید ما همه با هم هستیم... بعد خودشان جلوتر از همه پشت دیگران را خالی می‌کنند.
          اینها هم این‌گونه می‌گویند که کسی جلوتر از آنها نفروشد و روند نمودار سهامشان خراب نشود. (که البته اگر یک نفر بلد باشد دیگر چه کار به این و آن دارد؟ ببین اگر آن که دارد زودتر از تو نوسان می‌گیرد کارش اشتباه است تو سهامش را بخر. اگر کارش درست است تو هم با او یا اصلا زودتر از او بفروش.)
          ===================
          TseClient چشم نخورد درست شد.
          هر کسی به نگر من باید زمان نوسان‌گیری خودش را بشناسد و روی یک زمان مهارت پیدا کند.
          مهمترین چیز و نخستین چیز هدف است. هدف من چیست؟
          البته که هدف همه‌مان پول در آوردن است... ولی جزئیات؟
          من می‌خواهم چند روزه از یک داد و ستد خارج شوم و آن را ببندمش؟
          در هر دوره چند درصد می‌خواهم بگیرم؟

خوب... البته... بیشتر ما می‌گوییم: حالا هرچقدر که شد...
          یک مقدار درست هم هست... یعنی از یک جنبه‌ای یک مقدار درست هم شاید باشد... ولی خوب... هدف‌گذاری ما روی چیست؟

ببینید... دو نوع تغییر (متغیر/انعطاف/منعطف) داریم.
          یکی این است که من در راهبردم می‌گویم فلان روز نگهداری و به شرط بهمان به تعداد روزهای نگهداری می‌تواند افزوده گردد.
          یک حالت دیگر هم این است که من در راهبردم چیزی در این خصوص ندارم و با باد این ور و آن ور می‌شوم.
          حالت نخست دیدن تغییرات در راهبرد است (داشتن یک راهبرد منعطف) و حالت دوم تغییر دادن خود راهبرد است یا اصلا نداشتن راهبرد.
          بیشتر ما نخستین را می‌خواهیم و دومی را در عمل پیاده می‌کنیم.

نمونه‌های دومی:
          مثلا من به قصد سهامداری یک ساله وارد فلان نماد می‌شوم ولی با تغییرات سیاسی شدید که روی بورس تاثیر می‌گذارد (می‌ترسم و) می‌فروشم. بعد با خودم می‌گویم من این کار را کردم که از افت موقت جلوگیری کنم. بعد هم دیگر نمی‌آیم همین را مقداری بالاتر یا پایین‌تر (زمانی که خطر سیاسی برطرف شد) دوباره بگذارمش سر جایش. آخر معلوم نشد که من کوتاه‌مدت کار کن هستم؟ بلند مدت کارکن هستم؟ ترکیبی می‌زنم؟ چه کاره حسنم؟
          یا اینکه من کلا کوتاه‌مدت کار می‌کنم ولی زمانی که می‌خواهم بخرم می‌روم به نشانه‌های تاثیر بلند مدت توجه می‌کنم. مثلا وضع بنیادی یا نشانگرهای بلند مدت. زمانی که موقع فروش است باز کوتاه‌مدت می‌گوید بفروش! ولی من می‌روم به متغیرهای بلند مدت و میان‌مدت توجه می‌کنم و نمی‌فروشم. همین که یک مقدار آمد پایین دوباره می‌روم به متغیرهای کوتاه مدت توجه می‌کنم و می‌فروشم. (کلا معلوم نیست با خودم چند چند هستم.)
          .
          .
          .
          اما از آنجا که بحث بدون جمع‌بندی و نتیجه‌گیری هیچ فایده‌ای ندارد... بگذارید جمع‌بندی-نتیجه‌گیری کنیم.
          نتیجه چه می‌تواند باشد؟
          اینکه بیاییم راهبردمان را بنویسیم. (صد بار گفتم.). (هرچه شد. شد. مهم خود حرکت است. این که در آغاز یک چیزی بنویسیم و بعد هی اصلاحش کنیم.)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

یکی از کارهایی که بد نیست پیش از هر دوره (برای کوتاه‌مدت‌کارها: هرشب) آدم انجام دهد این است که بنشیند یک وصفی از نمادهای درون سبدش یا آنهایی که می‌خواهد بخرد بنویسد.
            مانند اینکه من به فلان نماد فلان حس را دارم. (حالا یا با دلیل. نتوانستیم اصلا بدون دلیل.)
            یا تصمیم‌هایی که درباره‌ی آن دارد را بنویسد. مانند اینکه من منتظرم رشد کوتاه‌مدتش تمام شود بفروشمش. یا اینکه این افت‌ها مهم نیست، تا زمانی که از فلان رقم پایین‌تر نیامده با آن هستم. یا اینکه هدفش فلان است. همین.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

من امشب نشستم دو ساعت و نیم با یکی از دوستانم روی سبدم و سهامی که فردا میخوام بخرم بحث و گفتگو کردیم
              و من نتیجه ی نهاییم رو گرفتم.
              الان میدونم دقیقا فردا صبح قراره چیکار کنم.
              چقدر اینجوری آدم حس خوبی داره.
              فقط یه سوال توی ذهنم بود در رابطه با خریدم که باید از آقای آباد می پرسیدم.
              انشاء الله که ایشون هم پی وی رو چک کنند و پاسخم رو بدن و من فردا با خیال راحت خریدهام رو انجام بدم.

دوستم میگه چهارشنبه احتمالا شاخص اصلاح داره. به نظرتون راست میگه؟؟؟
              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4718

یک ضرب‌المثل جا افتاده اخیرا بین بورسی‌ها (بورسی‌ها که نه... کانال‌داران بورسی‌ها) که می‌گویند با نوسان‌گیری به جایی نمی‌توان رسید.
                این حرف درست است یا نه؟
                به نظر من اکثر کسانی که دنبال نوسانگیری هستند . در بخش نگاه کلا ن اقتصادی احتمالا ضعف دارند . کسی که می تواند کم و بیش دورنمای اقتصاد را ببیند می داند وضعیت بورس در آینده چکونه خواهد بود لذا استراتزی خود را برهمان اساس انتخاب می کند . نوسانگیری باید تابع چشم انداز کلان اقتصاد باشد . نه اینکه برنامه روزانه و همیشگی .
                ممکنه حتی کسی از نوسانگیری سود کند لیکن در مقایسه با سهامداری میان مدت و حتی بلندمدت بازدهی به مراتب کمتری دارد ضمن اینکه استرس و ریسک بیشتری هم دارد .
                در بازاری که روند صعودی دارد و مولفه های اقتصادی به گونه ای است که می توان به احتمال بالا انتظار رشد شاخص و بورس را داشت نوسانگیری فقط از دست دادن بخشی از بازدهی است که در صورت عدم نوسانگیری میشد بدست آورد .

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                  من امشب نشستم دو ساعت و نیم با یکی از دوستانم روی سبدم و سهامی که فردا میخوام بخرم بحث و گفتگو کردیم
                  و من نتیجه ی نهاییم رو گرفتم.
                  الان میدونم دقیقا فردا صبح قراره چیکار کنم.
                  چقدر اینجوری آدم حس خوبی داره.
                  فقط یه سوال توی ذهنم بود در رابطه با خریدم که باید از آقای آباد می پرسیدم.
                  انشاء الله که ایشون هم پی وی رو چک کنند و پاسخم رو بدن و من فردا با خیال راحت خریدهام رو انجام بدم.

دوستم میگه چهارشنبه احتمالا شاخص اصلاح داره. به نظرتون راست میگه؟؟؟
                  همین اکنون هم در حقیقت شاخص در حالت اصلاح است.
                  (در روند افزایشی است ولی موقت نتوانسته رشد کند.)
                  من انتظارم این است که فردا و پس‌فردا هم یک مقدار این‌گونه باشیم.
                  ==============
                  البته جناب سروش این (قدرت بازار) را می‌سنجند و بررسی می‌کنند. (بهتر از من می‌دانند.)
                  ==============
                  احتمالا این دو روز بیشتر اصلاح زمانی داشته باشیم.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                    عضو فعال
                    • Jan 2015
                    • 520

خدا میدونه کی بازار شروع کنه به ریزش اونوقته که باید هی حرص خوردن خودم و بقیه رو ببینم
                    فقط کاش اگر بازار بخواد اصلاح کنه زیاد نشه که دوستان مشکلی براشون پیش نیاد
                    این بالا رفتن شاخص اونم هر روز منو میترسونه و یکم نگرانم و خدا کنه این نگرانی من اشتباه باشه

نظر

• کریس گاردنر
                      ستاره‌دار (۱۰)
                      • Jan 2013
                      • 2905

خدا میدونه کی بازار شروع کنه به ریزش اونوقته که باید هی حرص خوردن خودم و بقیه رو ببینم
                      این بالا رفتن شاخص اونم هر روز منو میترسونه و یکم نگرانم و خدا کنه این نگرانی من اشتباه باشه
                      قلامک جان بگذار با مثالی شروع کنم
                      کوچه ما کمی شیب دار هست..یکبار ماشین نیسان ترمز برید کوبید به ماشین و خانه همسایه مان..از آن روز پدرم ترسید به برادرم گفت همیشه ماشینت را جلوتر از ماشین من پارک(ماشین پدرم از مال برادرم گرانتر هست)..می ترسید حادثه قبلی سرش بیاد..یک شب ماشین برادرم خلاصت شد..کوبید به ماشین پدرم...
                      برج ۳ سرمایه سبدم ۱۰۰ میلیون بود..حتی بعدا سبد سهامم را گذاشتم در تاپیک..بخاطر ترس از ریزش..ترس اینکه پولم مثلا ۲۰ یا ۳۰ میلیون کم بشه...اما دریغ از اینکه از سود ۴۰۰ میلیون تومانی ماندم..
                      متوجه شدی؟بخاطر ترس لژ دست دادن ۲۰ میلیون..۴۰۰ میلیون ضرر دادم...
                      از هر چی بترسی سرت میاد..از ضرر بترسی حتی در بازار کاملا صعودی هم ضرر خواهی کرد...
                      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

جناب آباد گفتند بدون هیچ نگرانی و ترس داوه بخر
                        ۱۰۰ هزار تا خریدم..از ترس ریزش با ۵ میلیون رد کردم..
                        بخاطر ترس از سود ۲۵۰ میلیونی هم اینجا جا ماندم..
                        دیروز آدان خریدم ۷۰ درصد سرمایه ام...
                        امروز منفی شد...ولی دیگه نمی خوام بترسم..
                        می خوام با ترس هایم روبرو بشوم..حتی شده به قیمت از دست دادن سرمایه ام باشد...
                        آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2019/12/17, 00:21.
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                          قلامک جان بگذار با مثالی شروع کنم
                          کوچه ما کمی شیب دار هست..یکبار ماشین نیسان ترمز برید کوبید به ماشین و خانه همسایه مان..از آن روز پدرم ترسید به برادرم گفت همیشه ماشینت را جلوتر از ماشین من پارک(ماشین پدرم از مال برادرم گرانتر هست)..می ترسید حادثه قبلی سرش بیاد..یک شب ماشین برادرم خلاصت شد..کوبید به ماشین پدرم...
                          برج ۳ سرمایه سبدم ۱۰۰ میلیون بود..حتی بعدا سبد سهامم را گذاشتم در تاپیک..بخاطر ترس از ریزش..ترس اینکه پولم مثلا ۲۰ یا ۳۰ میلیون کم بشه...اما دریغ از اینکه از سود ۴۰۰ میلیون تومانی ماندم..
                          متوجه شدی؟بخاطر ترس لژ دست دادن ۲۰ میلیون..۴۰۰ میلیون ضرر دادم...
                          از هر چی بترسی سرت میاد..از ضرر بترسی حتی در بازار کاملا صعودی هم ضرر خواهی کرد...
                          این خیلی عالی بود.
                          از آن درس‌های زندگی بود.
                          =============
                          شما که تا برج سه را گفتید... اکنون را هم بگویید.
                          =============
                          یک اصطلاحی دارند کاسب‌ها (برخی‌ها) که می‌گویند تا مشتت را باز نکنی نمی‌توانی یک مشت پول برداری. (یعنی مشتت را باید باز کنی و اجازه بدهی آن چیزی که اکنون در آن است برود...) (تا در قید نگه داشتن این هستی نمی‌توانی در قید کسب آن باشی.)
                          (البته برخی هم این را به‌گونه‌ی دیگری می‌گویند که بوی دزدی می‌دهد... می‌گویند تا پولت رو ول نکنی نذاری ازت ببرند نمی‌توانی دست کنی تو جیب مردم... ما نسخه‌ی خوبش را قرائت کردیم. ;) )
                          .
                          .
                          .
                          حرف اشتباهی هم نمی‌زنند... این‌جور بگویم: پُر بی‌راه هم نمی‌گویند...

البته این به معنی خطر کردن (زیاد) و کارهای محیرالعقول (ژانگولر بازی) نیست.

در نهایت (به نگر من) باید خطر را قشنگ بسنجی و پاداش را هم قشنگ بسنجی و اگر هر دو از آن قدر که خواستی بهتر بودند وارد شوی.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4718

این نگاه کلان اقتصادی اینجور جاها به درد می خورد مثل فانوس دریایی عمل می کند مسیر را معلوم می کند . زمانی که شاخص ۱۸۰ هزار بود معتقد بودم بالاتر می رود همان زمان عده ای معتقد بودند تا ۱۴۰ اصلاح خواهد کرد . هر چه جلوتر رفتیم باز هم شاخص بالاتر آمد . دلیل رشد شاخص و یا اصلاح احتمالی را فقط در بورس نباید جستجو کرد . اما آنچه که معلوم است فعلا دلیل موجهی برای اصلاح شاخص وجود ندارد . البته در مسیر اصلاح های جزیی روزانه در حال انجام است اما بسیار بعید است به این زودیها اصلاح های سنگین بعد از یکشنبه سیاه سال ۹۲ را شاهد باشیم . فعلا با خیال راحت تا عید بازار دارای روند صعودی است .
                            اما به قول شما چه زمانی باید نگران شد ؟
                            ۱- اگر احتمال وقوع جنگ بالا باشد .
                            ۲- توافق احتمالی بین ایران و آمریکا رخ بدهد!
                            ۳- اقتصاد به یک ثبات نسبی برسد .
                            ۴- نرخ ارز به معنای واقعی تثبیت شود
                            ۵- تورم کنترل شود و انتظارات تورمی در جهت کاهش تعدیل گردند .
                            اینها مواردی است که اگر اتفاق بیافتد بورس را به کما خواهد برد.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

جالب است.
                              خطر را این‌گونه معنی کرده‌اند: عدم قطعیت.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

سلام و صبح به خیر خدمت همه دوستان گل
                                امیدوارم روز خوبی رو آغاز کرده باشین و تا آخر شب لبتون خندون و دلتون شاد باشه

امروز حفاری،کیسون و بمیلا رو میشه رصد کرد
                                خکاوه هم راه بده بد نیس حرکتشو شروع کرده البته از همون هفته پیش 15 درصد بالا اومده!!!
                                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

در حال کار...
                                X