کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز حس می کنم که تمام انتخاب هام و تمام سهامم عالی هستن.
فک کنم وقتی استرسی میشم ذهنم ایرادگیرم مدام ایراد می گیره.
وگرنه همه چی عالیه و همه چی به بهترین شکل ممکن در جهت رسیدن من به خواسته هام داره پیش میره.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
[QUOTE=roya123;790856]دوستان بازار فردا رو چطور ارزیابی می کنید؟ سرخ یا سبز؟
بازار فردا متعادل خواهد بود عرضه ها مقداری شدت می گیرد . لیکن کماکان بازار صعودی است . در تعدادی از سهام به فکر نوسانگیری نباشید . پاسا ، پسهند، فرابورس اینها فعلا نگهداری شوند به نظرم خیلی بهتر از نوسان گیری است . چون پیاده شدن مترادف با عدم امکان ورود مجدد در همان قیمتهاست .
دوستان بازار فردا رو چطور ارزیابی می کنید؟ سرخ یا سبز؟
بازار فردا متعادل خواهد بود عرضه ها مقداری شدت می گیرد . لیکن کماکان بازار صعودی است . در تعدادی از سهام به فکر نوسانگیری نباشید . پاسا ، پسهند، فرابورس اینها فعلا نگهداری شوند به نظرم خیلی بهتر از نوسان گیری است . چون پیاده شدن مترادف با عدم امکان ورود مجدد در همان قیمتهاست .
من دیگه کلا اصلا و ابدا قصد نوسان گیری ندارم.
دارم خریدهام و تکمیل می کنم به قصد سهامداری
میخوام ببینم امروز تکمیلش کنم یا مقداری رو بزارم واسه فردا
اگه فردا بازار قرمز باشه البته.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
من دیگه کلا اصلا و ابدا قصد نوسان گیری ندارم.
دارم خریدهام و تکمیل می کنم به قصد سهامداری
میخوام ببینم امروز تکمیلش کنم یا مقداری رو بزارم واسه فردا
اگه فردا بازار قرمز باشه البته.
اصلا دو سه درصد را بهش فکر نکنید ! مهم نیست . وقتی بازار صعودی و شارپی داره بالا میره . دو سه درصد بالا یا پایین اصلا مهم نیست .
چه روز خوبی بوووووووود.
اردر گذاشته بودم روی -5 برای شدوص
از اونورم هی پله ای داشتم می خریدم ازش.
یهو توی دو ثانیه شدوص شد -5 و زودی رسید به صفر تابلو. دقیقا دو ثانیه.
و تو این دو ثانیه سفارش من انجام شد.
خدایا شکرت
نظر