دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

احساس می کنم جو سایت و محبط سایت دیگر برایم مفید نیست
    و دارد مرا مسموم می کند
    دیگر پستی نخواهم گذاشت.
    مگر سوال بورسی داشته باشم.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      جالبه حالا که حرف از زن به میان آمد شما هم با جناب حسنی هم عقیده شدید.
      تا دیروز که هر پستی میزد مخالفت می کردید...
      در چنین جامعه ای و با وجود چنین مردانی که گویی دشمن زنان هستند ما زنان قد علم می کنیم.
      زنانی که ارزش خود را در بیگاری و حقوق ماهی 500 هزار تومان در یک پاساژ لباس فروشی نمی بینند.
      زنانی که از هر چیز بهترینش را می خواهند.
      حتی از مردهای جامعه هم بهترینش را می خواهند.
      یکی از بهترین هایش، پاک ترین، انسان ترین، با اخلاق ترین و عاشق پیشه ترین و با شعورترین و هدفمندترینش برای من است.
      منی که از نظر شما به خاطر این که قدرت را دوست دارم مردان دوستم ندارند.
      زمانه خیلی چیزها را اثبات می کند.
      رسالت من این است که بعدها به زنان و مردان سرزمینم بیاموزم که چطور نیمه مکمل خود را پیدا کنند.
      و راهی با نتیجه صد در صدی به آنها بیاموزم. پس باید اول خودم به نتیجه برسم.
      گفته بودم دیگر پستی نمی گذارم ولی دوست ندارم در برابر برخی پست ها سکوت کنم.
      :O:O:O:-?:-?:-?:-?~X(~X(~X(~X(:(fight):(fight):(fight)
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

احساس می کنم جو سایت و محبط سایت دیگر برایم مفید نیست
        و دارد مرا مسموم می کند
        دیگر پستی نخواهم گذاشت.
        مگر سوال بورسی داشته باشم.

به این زودی جا زدین :|
        قوی باشین
        البته لازم نیست وقتتان را هدر دهید
        ولی صحبت های دوستان قسمتی از نگرش جامعه اس که اگر می خواهید سخنران بشید و همه براتون دست بزنند باید بتونید جواب (قانع کنید که اشتباه می اندیشند) دهید

البته تمام کاربران شما را آدم لایق می دانند که میان لای چرختون چوب میذارن ببینن چند مرده حلاجید

سخنران باید خیلی پوس کلفت تر باشه در شروع کارش (نقد های وحشتناک میزنن، دوستان اینجا محبت هم لا به لای نقدهاشون موج میزنه)

بعدم نتیجه دس شما نیس، رسالتتون رو انجام بدین که به سرنوشت حضرت یونس دچار نشوید
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• ebiman
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 2071

جناب محمدحسین از بحث ازدواج یکم فاصله بگیریم .
          نظرتون در مورد بازار فردا چیه؟
          سلام

نظر

• sooroosh1315
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2019
            • 5358

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
            جناب محمدحسین از بحث ازدواج یکم فاصله بگیریم .
            نظرتون در مورد بازار فردا چیه؟
            سرخ سرخ

ان شاء ا... شنبه یکشنبه برگشت بزنه از فلاکت دربیاییم?
            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
              به این زودی جا زدین :|
              قوی باشین
              البته لازم نیست وقتتان را هدر دهید
              ولی صحبت های دوستان قسمتی از نگرش جامعه اس که اگر می خواهید سخنران بشید و همه براتون دست بزنند باید بتونید جواب (قانع کنید که اشتباه می اندیشند) دهید

البته تمام کاربران شما را آدم لایق می دانند که میان لای چرختون چوب میذارن ببینن چند مرده حلاجید

سخنران باید خیلی پوس کلفت تر باشه در شروع کارش (نقد های وحشتناک میزنن، دوستان اینجا محبت هم لا به لای نقدهاشون موج میزنه)

بعدم نتیجه دس شما نیس، رسالتتون رو انجام بدین که به سرنوشت حضرت یونس دچار نشوید
              همون مردهایی که نگار مینوی رو از سایت بیرون کردن من رو هم از سایت بیرون می کنن.
              اون زمان نگار مینوی رو درک نکردم.
              اما الان خوب درک می کنم.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

یادم باشد اگر سخنران شدم برای هیج کدام از مردها سخنرانی نکنم.
                فقط برای زنان سرزمینم سخنرانی خواهم کرد.
                مثل پریسا نصری
                ناگفته نماند پریسا نصری همسری مثل محسن تیموری پشتش هست.
                هنوز هم کم نیستند محسن تیموری ها

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

اما الان خوب درک می کنم.

خانم مینوی 30000 پست استقامت کردن، بعدم پیروزمندانه ترک کردن، تشت رسوایی بنزین که به زمین خورد، کل کل سیساسی رو برنده شدن و ترک کردن.

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

اما الان خوب درک می کنم.

:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

و یک مطلب دیگر، آسترولوژی (ستاره شناسی و بررسی رفتار ستارگان و اجرام آسمانی بر احوال درونی ما انسان ها و زندگیمون)

آقا محمد حسین می گویند، وقتی یک ماه فسقلی باعث جزر و مد وسیع در سراسر اقیانوس ها می شود، قطعا رو انسان ها (به لحاظ علمی، روی سطح هورمون ها) تاثیر میگذارد

هفته پیش حال درونیم داغان بود، دست به طلا میزدم خاک میشد آرامش نداشتم

دو روز پیش آقا محمد حسین اعصاب نداشتن (با اینکه من احساس نکردم) دیروز گفتن که حالشان بهتر شده

گاهی اوقات، گاهی لحظه ها، تغییرات سطح هورمان های درونیمان حتی ما را به هم می ریزد، گاهی از خودمان بدمان می آید گاهی از دیگران، خوبیش این است که ماندگار نیست و می گذرد، مثلا امروز نزدیک بود 10 درصد سود کنم، هر چند نذاشتن ?

و....
                      اصلا همین تغییر حال و هوای درونی آدم ها باعث میشود یک روز بکشند زیر ریس جمهور ژاپن یکروز بروند ژاپن

کاملا طبیعی و قسمتی از ذات انسان هاس، حال خوب حال بد

عاشق بر همه عالم بودن که همه عالم از اوست

یا تفکیک کردن سفید پوستا از سیاه پوستا و تکفیری شدن، و...

نظر

• ebiman
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 2071

سرخ سرخ

ان شاء ا... شنبه یکشنبه برگشت بزنه از فلاکت دربیاییم?
                        به نظرم نمیاد سرخی اش به این اندازه باشه که شما گفتید. یعنی همه بازار یکدست سرخ باشند. انشالله که من درست گفته باشم/.:biggrinsmiley.:/
                        سلام

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

و یک مطلب دیگر، آسترولوژی (ستاره شناسی و بررسی رفتار ستارگان و اجرام آسمانی بر احوال درونی ما انسان ها و زندگیمون)

آقا محمد حسین می گویند، وقتی یک ماه فسقلی باعث جزر و مد وسیع در سراسر اقیانوس ها می شود، قطعا رو انسان ها (به لحاظ علمی، روی سطح هورمون ها) تاثیر میگذارد

هفته پیش حال درونیم داغان بود، دست به طلا میزدم خاک میشد آرامش نداشتم

دو روز پیش آقا محمد حسین اعصاب نداشتن (با اینکه من احساس نکردم) دیروز گفتن که حالشان بهتر شده

گاهی اوقات، گاهی لحظه ها، تغییرات سطح هورمان های درونیمان حتی ما را به هم می ریزد، گاهی از خودمان بدمان می آید گاهی از دیگران، خوبیش این است که ماندگار نیست و می گذرد، مثلا امروز نزدیک بود 10 درصد سود کنم، هر چند نذاشتن ������

و....
                          اصلا همین تغییر حال و هوای درونی آدم ها باعث میشود یک روز بکشند زیر ریس جمهور ژاپن یکروز بروند ژاپن

کاملا طبیعی و قسمتی از ذات انسان هاس، حال خوب حال بد

عاشق بر همه عالم بودن که همه عالم از اوست

یا تفکیک کردن سفید پوستا از سیاه پوستا و تکفیری شدن، و...
                          داداش دمت گرم.
                          احتمالا شما قرار است در آینده سخنران بشوید.
                          خوب بلدید سخن را مدیریت کنید. (این کار هر کسی نیست.)
                          ============
                          خانم رویا...
                          حرف‌های جناب سروش کاملا درست است...
                          از سوی دیگر من و دیگر دوستان هم چیزی نگفتیم...
                          هر کسی عقیده‌اش را می‌گوید... اگر احساس می‌کنید اشتباه است با دلیل و منطق بفرمایید کجایش اشتباه است...
                          البته برای امروز گمان کنم همه خیلی انرژی گذاشتیم... بهتر است این بحث فعلا مسکوت بماند.
                          به همان بورس خودمان بپردازیم بهتر است...
                          فقط اینکه:
                          الهی خدا به همه بهترین‌ها را بدهد...
                          همان که قشنگ به دلشان بنشیند و یک عمر حال کنند در کنار او... احساس آرامش و شادی...
                          الهی آمین.
                          ==============
                          ولی در کل زن‌ها موجودات بدی‌اند.
                          قبول دارید؟

:D>:)
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

فردا که قطعا سرخ است...
                            نشانگر جناب سروش رسیده به تراز ۱۴ واحد. (از صد)
                            یعنی واویلا...

ولی گمان کنم جمع شود.

اصلا نفهمیدیم جریان چه بود؟

گمان کنم مانند هفت هفت هفتاد و هفت یک سری کارگزاری و کله‌گنده زیرآبی رفتند...
                            ولی گمان نکنم مانند آن روز افت شدیدی آغاز شود.
                            شاید حتی همین فردا یا شنبه یکشنبه قضیه جمع شود.

=========================

من را بگو... دقیقا زمانی که می‌دانستم وضع این‌جوری است رفتم سهام خریدم... چرا؟... نمی‌دانم... از پیش تصمیم داشتم خرید بکنم... زمانی که دیدم سامان را دارند منفی کامل می‌دهند و خگستر را دارند منفی می‌دهند از روی تصمیم قبلی دست به خرید زدم... اصلا حواسم نبود... (احتمالا به خاطر این بود که دیدم دارند زیر منفی کامل روز بعد می‌فروشند و از آن ور تعطیلات پنج‌شنبه و جمعه را داریم... شاید دوباره همین فردا فروختم... اگر جمعشان نکردند... نمی‌دانم...
                            «محمد حسین» هستم.
                            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                              خوب چند نکته در گفته های شماست :
                              ۱- به نظرم متن من را به اندازه کافی عمیق نخوانده اید.
                              ۲- حتی افراد حرفه ای هم ممکنه از سیگنال های همدیگر استفاده کنند و این هیچ منافاتی با اخلاق حرفه ای ندارد چون هیچ فردی به تنهایی نمی تواند صدها سهم را تجزیه و تحلیل کند.همانگونه که در این سایت هم می بینیم خبره های سایت از هم سیگنال گرفته و می گیرند و ایرادی هم ندارد .
                              ۳- عاقل بودن امری نسبی است ممکنه فردی در حوزه ای آگاه و در حوزه ای کمتر آگاه باشد . (اما بزرگترین اشتباهی که ممکنه هر فردی دچارش بشه اینه که فکر کند "درست" همانی است که دقیقا من فکر می کنم.
                              ۴- اما پاچه خواری: واقعیت این است وقتی نگاه ما به مسایل سطحی باشد همینگونه می اندیشیم . در دنیای واقعی برای کسب منفعت فردی و سواستفاده ممکن است افرادی از افرادی که نقطه قوتی ندارند تعریف و تمجید کنند . اما آیا افرادی که نشان داده اند صداقت دارند . تخصص دارند و تجربیات خودشان را با دیگران به اشتراک می گذارند تعریف و تمجید از این افراد پاچه خواری خواهد بود؟!!! به باور من نه تنها پاچه خواری نیست . بلکه باید همه در دنیای واقعی نیز علاوه بر دنیای مجازی همیشه از کسانی که ویزگیهای خوب و مطلوبی دارند تعریف کنیم تا در اجتماعمان نهادینه شود .(شما خوب و بد و خشک و تر را با هم دیده اید)
                              ۵- خوب گفتید اگر طرف کاربلد و حرفه ای باشد میره در خلون خودش کار می کند و نیازی نیست . خوب پس شما الان دقیقا اینجا چکار می کنید ؟ یا اومدید از اطلاعات دیگران استفاده کنید یا اومدید اطلاعات سهام خودتان را بدهید و یا شاید هم اومدید فقط نظر بدهید که بگویید من هم هستم . البته ممکنه هدف دیگری باشد و من ندانم و اشتباه بکنم.
                              جمله آخر اینکه :
                              ما می توانیم نظراتمان را در کمال احترام در اینجا بیان کنیم و از فضای موجود لذت ببریم نیازی نیست دیگران را به بی عقلی و پاچه خواری متهم کنیم . در دنیای مجازی بیان این سخنان فقط نشانه خامی است!
                              چه بحث جالبی بوده...
                              اکنون نگاهش کردم...

یک دست چیزها هستند که من قبول دارم ولی رعایت نمی‌کنم.
                              یکی‌اش همین.
                              من کار گروهی و استفاده از دیدگاه‌های دیگران و خواندن کتاب و ... را قبول دارم... ولی خیلی کم این کار را می‌کنم.
                              شاید احساس می‌کنم زمانی که باید بگذارم برای این چیزها از اینکه خودم بروم دنبالش بدتر از آب در می‌آید.

خیلی وقت‌ها احساس می‌کنم فلان کار را تا بیایی به فلان نفر بگویی که برایت انجام دهد، اگر خودت بروی دنبالش زودتر به نتیجه می‌رسی!
                              جناب سروش هم گفتند این‌گونه بودند... من هم یادم آمد این‌گونه بودم که: دنبال پالایه بودم... (فیلتر Tsetmc)... دیدم بخواهم منظورم را به شخص برسانم زمان بیشتری می‌برد از اینکه بنشینم کد نویسی را (جاواسکریپت را) یاد بگیرم... خودم رفتم یاد گرفتم... و اکنون واقعا زمان هم کمتر می‌برد!
                              در کار گروهی احساس می‌کنم همین است...
                              در مورد کتاب خواندن احساس می‌کنم خیلی وقت‌ها خودم بروم یک چیزی را بپویم و در اطراف آن پژوهش انجام دهم زمان کمتری می‌برد!!!
                              خوب؟
                              چه کاری است آخر؟
                              (البته باز هم می‌گویم... خیلی وقت‌ها... استثناء هم زیاد دارد... مثلا همین کتاب درمییر... با اینکه خیلی مطالبش تکراری است ولی باز حاضرم زمان بگذارم و بخوانمش... برای اینکه دیدگاه نو هم زیاد دارد برای من.)
                              در مورد دیدن پینشهادهای خرید و فروش دیگران (سیگنال خرید و فروش) هم به نگرم... من چقدر باید زمان بگذارم ببینم فلان شخص چند درصد کارهایش درست است و چند درصد اشتباه؟ بعد چند مدت باید بنشینم ببینم منش کاری‌اش چگونه است و کجا پیشنهاد را ارایه می‌دهد (در صف خرید مثلا پیشنهاد خرید ندهد و در صف فروش پیشنهاد فروش!) اصلا پیشنهادهایش به درد من می‌خورد و نمی‌خورد و چگونه می‌خورد و ... این زمان را اگر خودم بگذارم و یکی از سامانه‌هایم را کامل کنم بهتر نیست؟
                              این است که هیچ‌گاه (تقریبا هیچ‌گاه) نرفته‌ام پیشنهادهای دیگران را نگاه کنم...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

هر دفعه ظهر خوابیده‌ام سردرد شدید گرفته‌ام.
                                امروز نیز.
                                کسی راه‌کاری ندارد؟

من:
                                %-(:-??:-L~X(~X(~X(
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X