دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ms. mousavi
    ستاره دار (1)
    • Nov 2018
    • 129

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    همون سوت سوت زنان و یواشکی سرش و بندازه پایین بره بهتره.
    کاش همین روز دختر هم یواشکی میرفت. والا /:.yead.:/:p
    حس خوبی نسبت به این روز ندارم. /.:biggrinsmiley.:/
    نمی دونم چرا /.:biggrinsmiley.:/
    آره مثل بعضی سهم ها که کسی حواسش نیست یه دفعه میبینی چند صد درصد سود کرده
    ولی اونا که همش در موردش حرف میزنن 20 درصد میره بالا 10 درصد میاد پایین

نظر

• ms. mousavi
      ستاره دار (1)
      • Nov 2018
      • 129

پولی که در اختیار داریم، وسیله ای برای آزاد بودن است.
      و پولی که به دنبالش هستیم،
      وسیله بردگی...!

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4719

با کمال تاسف ! دکتر پژویان درگذشت خدا بیامرزدش و به بازماندگانش صبر دهد ! استاد بسیار خوبی بود در حوزه اقتصاد خرد و بخش عمومی.
        جمشید پژویان، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس سابق شورای رقابت بدلیل ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.
        دکتر جمشید پژویان، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس سابق شورای رقابت بدلیل ابتلاء به بیماری کرونا صبح امروز درگذشت.
        وی در ابتدای دولت دهم با تأسیس شورای رقابت، ریاست این شورا را برعهده داشت.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

زعفران پیس پیسی (یا فیش فیشی! - منظورم اسپری زعفران است) خریده بودم...
          نشستم دانه دانه پیس‌هایش را شمردم! :-> اکنون که به عدد هفتاد حدودا رسیده دارد تمام می‌شود...
          ۲۸ تومان خریده بودمش.
          تقریبا پیسی می‌افتد ۰٫۴۰۰ تومان. (خاک تو گور بورس که ما را این‌جوری محاسبه‌گر کرد رفت پی کارش... :D)

این‌جوری حساب کنی می‌صرفد...
          ولی کیفیتش... نمی‌توانم بگویم جالب بود یا نبود...
          ببین...
          یک جور خاصی بود...
          طعمش کم بود... رنگش زیاد بود...
          بویش هم بد نبود ولی خیلی خیلی خیلی سریع می‌پرید!
          در کل گمان کنم همین یک تجربه کافی بود و دوباره (صنعتی را بگذاریم کنار و) رو بیاوریم به همان روش سنتی...

مارکش هم مجتهدی بود.
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/06/22, 18:48.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

آقای محمد حسین من یه سوالی برام پیش اومده و چند جا هم پرسیدم ولی دوستان کسی نبودند منو راهنمایی کنند افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی یعنی چی و چطوری حساب میشه الان که پالایشی ها تجدید ارزیابیشون اومده سهمی مثل شبندر چطوری حساب میشه
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
              آقای محمد حسین من یه سوالی برام پیش اومده و چند جا هم پرسیدم ولی دوستان کسی نبودند منو راهنمایی کنند افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی یعنی چی و چطوری حساب میشه الان که پالایشی ها تجدید ارزیابیشون اومده سهمی مثل شبندر چطوری حساب میشه
              سلام عزیز. من دقیق تو نخ افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی‌ها نیستم... از کاربران جناب mohsen ho یا جناب aimr.tala یا دیگر عزیزانی که در جستار افزایش سرمایه مطلب می‌زنند بپرسید بهتر می‌دانند.
              ?
              اینجا: http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3908&page=22

«محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

از دوستان کسی از نماد آبین اطلاعی دارد؟ (برای یکی از عزیزان می‌خواستم.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• CHESTER.2020
                  عضو فعال
                  • Apr 2020
                  • 1255

پاسخ : اخبار و شایعات بازار

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                  من کار ندارم ولی از سال 92 تا 97 که در حال مذاکره و زیر درخت برجام بودیم مردم رنگ ارامش دیدند ودیگر کسی قیمت ثانیه ای نمیدید /:.mellowsmiley.:/
                  هیس الان دانای کل میاد میگه به امثال زم وصلی ها. !!!/:.tonguesmiley:./ آره آقا همش از این دولته فقط احمدی نژاد خوب بود اصلا ترکیب احمدی ترامپ دلارو میکرد 1000 تومن./:.grlim:./
                  نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                  نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

کدامیک از شاخص ساز ها را در سبد دارین؟ بهترین شاخص ساز ها کداما هستن؟

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

بازار دارد بازی در می‌آورد. نمادهای من که دوباره رفتند به سوی منفی‌های سنگین...
                      (می‌گویند مقاومت یک میلیون و چهارصد هزار واحدی است!)
                      بهترین راهبرد این روزها احتمالا یا شناسایی نمادهای خاص است یا نوسان‌گیری... (یا اینکه آدم دیدش را بلند مدت بکند تا این نیز بگذرد...)

البته خرید از نمادهای بنیادی (که جناب سروش در بالا اشاره کردند به آن) هم هست... به واسطه رشد دلار...
                      ولی حقیقتش... من اصلا هیچ وقت در زندگی‌ام نمی‌دانم چرا بلد نبوده‌ام با اینها کار کنم... واقعا نمی‌دانم چرا؟
                      یعنی همواره نمادهای مزخرف در سبد من در حرکت بوده‌اند ولی نمادهای درست و حسابی کمتر به تورم می‌خورده‌اند... دلیلش را هم دقیق نمی‌دانم... ?
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        بازار دارد بازی در می‌آورد. نمادهای من که دوباره رفتند به سوی منفی‌های سنگین...
                        (می‌گویند مقاومت یک میلیون و چهارصد هزار واحدی است!)
                        بهترین راهبرد این روزها احتمالا یا شناسایی نمادهای خاص است یا نوسان‌گیری... (یا اینکه آدم دیدش را بلند مدت بکند تا این نیز بگذرد...)

البته خرید از نمادهای بنیادی (که جناب سروش در بالا اشاره کردند به آن) هم هست... به واسطه رشد دلار...
                        ولی حقیقتش... من اصلا هیچ وقت در زندگی‌ام نمی‌دانم چرا بلد نبوده‌ام با اینها کار کنم... واقعا نمی‌دانم چرا؟
                        یعنی همواره نمادهای مزخرف در سبد من در حرکت بوده‌اند ولی نمادهای درست و حسابی کمتر به تورم می‌خورده‌اند... دلیلش را هم دقیق نمی‌دانم... ������
                        امروز باید تصمیم گرفت.
                        می‌خواهیم چه کنیم و احتمال قوی‌تر این است که بازار می‌خواهد چه کند؟
                        آیا این هم یک اصلاح حدودا یکی دو هفته‌ای است؟ از آنهایی که نصف هر چه خورده‌ای را باید پس بدهی؟ یا اینکه یکی دو روز بیشتر نیست و سریع رفع می‌شود؟
                        آیا برای نمادهای بنیادی و بزرگ و شاخص‌ساز است؟ یا برای نمادهای کوچک؟ یا برای هر دو؟
                        تصمیم ما در قبال آن چیست؟
                        باید حتما امروز تصمیم گرفت.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                          هیس الان دانای کل میاد میگه به امثال زم وصلی ها. !!!/:.tonguesmiley:./ آره آقا همش از این دولته فقط احمدی نژاد خوب بود اصلا ترکیب احمدی ترامپ دلارو میکرد 1000 تومن./:.grlim:./
                          ما که یادمون نرفته ! همین طرفداران دولت روحانی ! امثال شما را در انتخابات 92 و بعدش هم در ماجرای برجام در خیابان با دلار 1000 تومانی ! رقصاندند !!!

حالا که گند بی تدبیری برجام و ظریف و روحانی و .... روزافزون شده !!! میگید ترکیب احمدی ترامپ ! دلارو میکرد 1000 تومن !!!

وقتی تو این 8 سال هرچی تبلی و مفتخوری و بی تحرکی و بی تدبیری در دولت روحانی بود گفتید تقصیر دولت قبل هست !!! حالا مجبورید اینطور کنایه بزنید که هرچی هست از این دولته !!!

نظر

• mrouzbehi
                            عضو عادی
                            • Jul 2012
                            • 219

کلا در حال عبور از موقعیت حساس و دوام اوردن هستیم و خود بخود در حال تمدید شدن هست

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

عاشقم بر قهر و بر لطفش به جد بوالعجب من عاشق این هر دو ضد
                              ----------------------
                              واقعا چه کسی می‌تواند بر قهرش هم عاشق باشد؟
                              در چشم ما اگر اشتباه (دیوانگی) نباشد کار بسیار سختی است...
                              مانند این است که امروز منفی پنج کامل بخوریم و فردا از خدا راضی باشیم...
                              حالا یک روز را می‌شود کاری‌اش کرد.. و منفی پنج را هم می‌شود کاری‌اش کرد...
                              ولی کمر شکن اگر منفی بخوریم و در زمان زیاد...

و البته بوده‌اند کسانی که عاشق این هر دو ضد بوده‌اند...
                              و البته خدای آنها هم گویا با خدای من فرق دارد...
                              آنها چیزی دیده‌اند که من ندیده‌ام...
                              آنها از قهر هم مهر می‌بینند... {۱}
                              ناراحت می‌شوند (و ناراحتشان می‌کنند و از این بابت) خوشحال می‌شوند!
                              غم و شادی دنیا را کنار گذاشته‌اند و برایشان علی‌السویه است...
                              و مرکز عشق و هوس خودشان را در جایی خارج از این دنیا قرار داده‌آند...
                              و احتمالا روی همین حساب است که هم در زمانی که آسیب (دنیوی) به ایشان می‌رسد عشق (پشتش) را می‌بینند و هم زمانی که نعمت (دنیوی) می‌رسد... {۳}

اینها این‌گونه‌اند که
                              به دریا بنگرم دریا ته بینم... به صحرا بنگرم صحرا ته بینم...

برای همین دائم‌ اللذت هستند... همواره خودشان را غرق در عشقی جاودانه، شدید، همه‌سویه، بی‌مانع، آرام و آسوده، لذیذ (!)، ملایم و موافق با طبع{۲} می‌بینند.

-----------------------
                              {۱} مهر مادری - مهر طبیب - که اگر می‌زند، قهر می‌کند، کارد بر می‌دارد و شکم هم حتی می‌درد... از روی مهر این کار را می‌کند!
                              {۲} طبع واقعی که مخالف طبیعت است منظور است.
                              {۳} و خارج از این دنیا هم که همه‌اش مهر است و محبت و عشق و شادی... در حقیقت مشکل، تضاد، تزاحم، اشتراک در منافع و به تبع آن اختلاف منافع همه از این دنیا می‌آید... اینجاست که منابع محدود است و خواهان زیاد. وگرنه دعوا و درگیری و دلخوری و غم و خوف و حسرت و خسران و نگرانی‌ای وجود نداشت.
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/06/24, 14:47.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

آیا آدمی‌زاد باید دنبال لذت باشد؟
                                چرا که نه؟
                                نه تنها حرام نیست بلکه واجب است...
                                منتها چه لذتی؟
                                قبلش باید فکر کرد...
                                گاهی انسان یک عمر دور خودش می‌چرخد و آخر گمان می‌کند لذت برده...

یکی از شکمش لذت می‌برد...
                                یکی از افزودن بر دانشش...

یکی لذت حسی می‌برد که ترازش پایین است و مشکلات خاص خودش را دارد... (از جمله وابستگی به مسائل دنیوی - کوتاه مدت بودن - آمیختگی با اضداد - ممانعت از لذات دیگر حسی و غیر حسی و کلا تمام مشکلات دنیا در آن هست...)
                                یکی لذت خیالی می‌برد...
                                یکی لذت وهمی...
                                یکی لذت عقلی
                                یکی هم بالاتر (که من فقط اسمش را شنیده‌ام...)

آن پیامبری که (ص) یک عمر سختی کشید و پیروانش سختی کشیدند... خیلی ببخشید... نادان که نبود که... المومن کیس... مومن خوب بلد است دو دو تا چهار تا بکند! می‌فهمد کدام روند را سوار شود که دو زار (بیشتر) گیرش بیاید... می‌فهمد اینجا دو زار (بیشتر) کاسب می‌شود یا آنجا...
                                می‌فهمد لذات حسی خوب هستند... ولی یک نگاه می‌اندازد سر تا پای عالم را... دو دو تا چهار تا می‌کند... (عقلش) اسیر احساس و عادت و حرف مردم و جو بازار نمی‌شود... در لذات حسی هم سرمایه‌گذاری می‌کند... ولی به اندازه... و به جا...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X