پاسخ : نوشتههای غیر بورسی ما بورسیها
سلام. بسیار متشکرم بابت توصیه خوبتان. انشاءالله که خطر رفع شود. من هم امیدوارم عزیزان شما همواره خوشحال و تندرست باشند.
سلام بر محمد حسین عزیز /:.Heart.:/
خدا انشاءالله عوض خیرتان بدهد. و کاشف السوء باشد برای خودتان و عزیزانتان.
سلام و آرزوی طول عمر با برکت خودتان و عزیزانتان. انشاءالله خدا چند برابر دعای خیرتان را برای خودتان اعمال کند.
ممنونم جناب داگلاس. خدا عزیزانتان را برایتان حفظ کند.
---------------------------------
خیلی ممنونم از عزیزان . انشاء الله خدا برای شما همه نزدیکان و عزیزانتان را حفظ کند.
انشاءالله سایهی بزرگترهایتان همیشه بالای سرتان باشد و سایهی شما هم بالای سر کوچکترهایتان باشد و خداوند کانون خانوادهتان را همواره گرم و خوش نگه دارد.
خیلی ممنونم که به یاد این برادر کوچکتان بودید.
خدا انشاءالله یادتان کند.
خیلی ممنونم.
حال پدرم هم الحمد لله با دعای خیر شما بهتر است. الحمد لله.
شرمنده کردید.
متشکر. /:.Heart.:/
چون عزیزان بورسی را میشناسم، از آن عزیزانی که اینجا چیزی ننوشتند ولی دعا کردند و میکنند و ما هم دعاگویشان هستیم هم تشکر میکنم. خیلی آقا/خانم هستید. ممنونم. متشکرم.
در اصل توسط iligal پست شده است
View Post
سلام. خیلی ممنونم. خیلی آقایی دوست عزیزم. ?
از صمیم دل برای پدرتان و مادرتان و نزدیکان دیگرتان بالاخص عسل خانووووم آرزوی صحت و تندرستی دارم. ♥
از صمیم دل برای پدرتان و مادرتان و نزدیکان دیگرتان بالاخص عسل خانووووم آرزوی صحت و تندرستی دارم. ♥
در اصل توسط SANA90 پست شده است
View Post
سلام. متشکرم. لطف دارید. ممنون. ?
در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است
View Post
در اصل توسط mhjmeshkaat پست شده است
View Post
در اصل توسط mhjmeshkaat پست شده است
View Post
سلام بر محمد حسین عزیز /:.Heart.:/
خدا انشاءالله عوض خیرتان بدهد. و کاشف السوء باشد برای خودتان و عزیزانتان.
در اصل توسط دیباج پست شده است
View Post
در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است
View Post
ممنونم جناب داگلاس. خدا عزیزانتان را برایتان حفظ کند.
---------------------------------
خیلی ممنونم از عزیزان . انشاء الله خدا برای شما همه نزدیکان و عزیزانتان را حفظ کند.
انشاءالله سایهی بزرگترهایتان همیشه بالای سرتان باشد و سایهی شما هم بالای سر کوچکترهایتان باشد و خداوند کانون خانوادهتان را همواره گرم و خوش نگه دارد.
خیلی ممنونم که به یاد این برادر کوچکتان بودید.
خدا انشاءالله یادتان کند.
خیلی ممنونم.
حال پدرم هم الحمد لله با دعای خیر شما بهتر است. الحمد لله.
شرمنده کردید.
متشکر. /:.Heart.:/
چون عزیزان بورسی را میشناسم، از آن عزیزانی که اینجا چیزی ننوشتند ولی دعا کردند و میکنند و ما هم دعاگویشان هستیم هم تشکر میکنم. خیلی آقا/خانم هستید. ممنونم. متشکرم.
نظر