دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

ایشاءالله و انشاءالله معنی درستی ندارند. معنی بدی دارند. درست ان‌شاءالله است. (حاج بایدن هم بلد است!/:.tonguesmiley:./)
    (البته ما می‌گوییم ایشالا... که هم حالت خودمانی داشته باشد و هم ایشاءالله نباشد.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Sweety
      عضو عادی
      • Oct 2020
      • 131

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      ایشاءالله و انشاءالله معنی درستی ندارند. معنی بدی دارند. درست ان‌شاءالله است. (حاج بایدن هم بلد است!/:.tonguesmiley:./)
      (البته ما می‌گوییم ایشالا... که هم حالت خودمانی داشته باشد و هم ایشاءالله نباشد.)
      درود. ماشاءالله به پسر هندسام و جذاب تون. زنده باشن.
      خدایا منم از اینا میخوام/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

از شما چه پنهان من هم می‌خواهم.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Sweety
          عضو عادی
          • Oct 2020
          • 131

عه/.:biggrinsmiley.:/ فکر کردم دارید!
          خدا بهتون بده، ان شاءالله

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

داغانمان کرد این اینترنت آقا داغااااان!
            برگه‌های انجمن بورسی درست و حسابی باز نمی‌شود...
            دکمه‌ی خرید را می‌زنی می‌بینی کار نمی‌کند...
            نگاه می‌کنی به آمار تابلو توی کارگزاری... می‌بینی چیزی تکان نمی‌خورد... باید بروی صد تا چیز را بررسی کنی... که آیا مشکل از اینترنت است؟ از کارگزاری است؟ از هسته است؟ یا اصلا واقعا در عمل داد و ستدی صورت نمی‌گیرد...؟
            اصلا اعصابی از این بنده خرد شد امروز که...
            اوف...
            #:-S

معلوم نیست که پایش را گذاشته روی سیم که هی قطع و وصل می‌شود؟

می‌گویند مربوط به کشورهای خارجی است...
            احتمالا مربوط به همین جنگ قره‌باغ باید باشد...
            آخر با سیم‌میم‌های ما چه کار دارید؟ بروید آن‌ور دعواهایتان را بکنید...

بعد این که...
            اینترانت مگر نساخته بودند؟ خوب چه شد؟ آقای آذری‌جهرمی آمد گفت حتی یک عالم از سرورهایمان را هم داخلی کرده‌ایم... (فضا)
            خوب چه شد پس؟ (احتمالا این هم رفته کنار آن ۱۲ ثانیه لعنتی!)

یالا.. یالا... ما اینترنت می‌خواهیم یالا...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
              موافقت دولت بایدن با بازگشت بدون پیش‌شرط به برجام

علی‌رغم نارضایتی متحدان خاورمیانه‌ای آمریکا، مخالفت جمهوری‌خواهان و اختلاف‌نظر درون‌حزبی دموکرات‌ها درباره سیاست دولت جدید نسبت به ایران، جو بایدن و تصمیم‌سازان نزدیک به او، ایده منتقدان برجام مبنی بر گذاشتن پیش‌‌شرط برای بازگشت به توافق هسته‌ای را صریحاً و یا تلویحاً رد کردند/ اقتصادنیوز
              عجب! اینها هم که پس از ساعت بازار می‌گذارند این خبرهایشان را اعلام می‌کنند.
              خوب این‌جور باشد که واویلا...
              --------------------

ویرایش: اکنون دیدم ساعت ۹ صبح این خبر آمده! من دیر فهمیده‌ام...
              کدخبر: ۳۷۷۷۱۱ ۱۳۹۹/۰۹/۱۸ ۰۸:۲۹:۳۲ لینک کوتاه
              شاید اگر زودتر این خبر را می‌دیدم یک مقدار در تصمیم‌گیری‌هایم متفاوت عمل می‌کردم...
              متاسفانه آدم نمی‌رسد همزمان هم خبر بخواند و هم بازرگانی کند و هم بررسی... (پژوهش هم که دیگر هیچ... فعلا تعطیل است...)
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/12/08, 16:01.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

عجب! اینها هم که پس از ساعت بازار می‌گذارند این خبرهایشان را اعلام می‌کنند.
                خوب این‌جور باشد که واویلا...
                --------------------

ویرایش: اکنون دیدم ساعت ۹ صبح این خبر آمده! من دیر فهمیده‌ام...

شاید اگر زودتر این خبر را می‌دیدم یک مقدار در تصمیم‌گیری‌هایم متفاوت عمل می‌کردم...
                متاسفانه آدم نمی‌رسد همزمان هم خبر بخواند و هم بازرگانی کند و هم بررسی... (پژوهش هم که دیگر هیچ... فعلا تعطیل است...)
                جالب است! روی ارز و زر (دلار و سکه) تاثیر نداشته! سکه ساعت ۱۵ با ۳ درصد رشد بسته شده! شاید واقعا مسئله‌ای ایجاد نشود. ولی ما یک مقدار محتاط باید باشیم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• parsianbourse.ir
                  عضو عادی
                  • Oct 2020
                  • 64

بورل: باید راهی برای باز‌گشت آمریکا به برجام پیدا کنیم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا:
                  ما باید راهی برای پیوستن دوباره آمریکا به توافق هسته‌ای و برای پایبند کردن کامل ایران به این توافق پیدا کنیم.
                  چنین توافقی می‌تواند به شکل توافق بزرگتری باشد که مطالبات گسترده‌تری از ایران دارد.

parsianbourse.com

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

سلام دوستان
                    نمی دونم تا حالا توی چنین موقعیتی که میخوام بگم قرار گرفتید یا نه.
                    توی 10 ماه اخیر بردارم مبالغی از پولش رو توی بازه های زمانی مختلف به من داد که واسش سهم بخرم.
                    که 4 ماهش خورد به بازار منفی (که البته حدود 60 پولش رو هم قبل از بازار منفی و حتی توی بازار منفی وارد کرد که زمان بدی بود)
                    الان سودش فقط 16 درصد هست.
                    حالا شریک کاریش بهش گفته بیا زمین بخریم واسه کارگاه. (داداشم کارگاه سرویس خواب داره (mdf) و ماهی 4 تومن اجاره کارگاه میدن)
                    من نمی تونم در مورد تصمیم دیگران نظر بدم.
                    اما از طرفی حس می کنم تصمیم غلطی است.
                    به نظرم توی این 3 ماه اخر سال بورس دوران خوبی رو در پیش داشته باشه.
                    اما از طرفی به خاطر اینکه هنوز هم هی جو منفی میشه می ترسم بهش توصیه کنم صبر کنه.
                    شما توی این شرایط باشید چیکار می کنید...
                    اخه زمین هم که دیگه رشدش و کرده.... :-s
                    ولی خیلی حس بدی داشتم وقتی میخواستم بهش بگم سودت همش همینقدر شده.:((
                    البته خیلی هم شانس اورد. ضرر خاصی هم نداد توی بازار منفی. یکی از سهامش البرز بود که ضرر نکرد خدا رو شکر
                    یکیش هم فاذر بود که کل بازار منفی بسته بود
                    و یه سری هاش توی ضرره.

حالا راهنمایی که میخواستم بهم بکنید این بود.
                    پیش بینی تون در مورد بازار بورس تا پایان سال چی هست.
                    آیا دوباره داریم میریم توی یه اصلاح دیگه.
                    یا اینکه نه این جو منفی زودی جمع میشه و اوضاع خوب میشه؟؟؟؟

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                      سلام دوستان
                      نمی دونم تا حالا توی چنین موقعیتی که میخوام بگم قرار گرفتید یا نه.
                      توی 10 ماه اخیر بردارم مبالغی از پولش رو توی بازه های زمانی مختلف به من داد که واسش سهم بخرم.
                      که 4 ماهش خورد به بازار منفی (که البته حدود 60 پولش رو هم قبل از بازار منفی و حتی توی بازار منفی وارد کرد که زمان بدی بود)
                      الان سودش فقط 16 درصد هست.
                      حالا شریک کاریش بهش گفته بیا زمین بخریم واسه کارگاه. (داداشم کارگاه سرویس خواب داره (mdf) و ماهی 4 تومن اجاره کارگاه میدن)
                      من نمی تونم در مورد تصمیم دیگران نظر بدم.
                      اما از طرفی حس می کنم تصمیم غلطی است.
                      به نظرم توی این 3 ماه اخر سال بورس دوران خوبی رو در پیش داشته باشه.
                      اما از طرفی به خاطر اینکه هنوز هم هی جو منفی میشه می ترسم بهش توصیه کنم صبر کنه.
                      شما توی این شرایط باشید چیکار می کنید...
                      اخه زمین هم که دیگه رشدش و کرده.... :-s
                      ولی خیلی حس بدی داشتم وقتی میخواستم بهش بگم سودت همش همینقدر شده.:((
                      البته خیلی هم شانس اورد. ضرر خاصی هم نداد توی بازار منفی. یکی از سهامش البرز بود که ضرر نکرد خدا رو شکر
                      یکیش هم فاذر بود که کل بازار منفی بسته بود
                      و یه سری هاش توی ضرره.

حالا راهنمایی که میخواستم بهم بکنید این بود.
                      پیش بینی تون در مورد بازار بورس تا پایان سال چی هست.
                      آیا دوباره داریم میریم توی یه اصلاح دیگه.
                      یا اینکه نه این جو منفی زودی جمع میشه و اوضاع خوب میشه؟؟؟؟

سلام. درست‌ترین کار: آگاه کردن طرف مقابل و انتقال دادن «تمام» مسئولیت به او.
                      من در این مواقع خودم رو حتی از حد یک مشاور هم پایین‌تر می‌آورم. تنها در حد یک اطلاع دهنده اطلاع می‌دهم.
                      همین‌هایی که اینجا گفتید را به او بگویید.
                      بگویید که احتمال دارد که یک موج عظیم پنجم داشته باشیم که حتی قیمت‌ها از قیمت‌های قله‌های پیشین هم بالاتر برود. ولی در حد احتمال است و ممکن است نشود. و بگویید دلیل این احتمال دوره‌های ریاست‌جمهوری پیشین بوده که بلا استثناء بهترین روزهای بورس آخر ریاست‌جمهوری است.
                      هر چه می‌دانید را به او بگویید و به کل سلب مسئولیت بکنید از خودتان. (درستش هم همین است. او خودش می‌تواند و باید برای خودش و مالش تصمیم‌گیری کند.)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

سلام. درست‌ترین کار: آگاه کردن طرف مقابل و انتقال دادن «تمام» مسئولیت به او.
                        من در این مواقع خودم رو حتی از حد یک مشاور هم پایین‌تر می‌آورم. تنها در حد یک اطلاع دهنده اطلاع می‌دهم.
                        همین‌هایی که اینجا گفتید را به او بگویید.
                        بگویید که احتمال دارد که یک موج عظیم پنجم داشته باشیم که حتی قیمت‌ها از قیمت‌های قله‌های پیشین هم بالاتر برود. ولی در حد احتمال است و ممکن است نشود. و بگویید دلیل این احتمال دوره‌های ریاست‌جمهوری پیشین بوده که بلا استثناء بهترین روزهای بورس آخر ریاست‌جمهوری است.
                        هر چه می‌دانید را به او بگویید و به کل سلب مسئولیت بکنید از خودتان. (درستش هم همین است. او خودش می‌تواند و باید برای خودش و مالش تصمیم‌گیری کند.)
                        راستش خانومش خیلی اصرار داره که پوله توی بورس بمونه.
                        به من گفت آبجی به نظرت چیکار کنه؟؟؟
                        گفتم من اصلا و ابدا نمی تونم پیشنهادی بدم.
                        راستش از پیشنهاد دادن می ترسم
                        اما در مورد شخص خودم و پول خودم اگه بود ترجیج میدادم توی بورس بمونم تا ملک بخرم. (اما اینم در نظر بگیر که من چند ماه پیش که باید ملک می خریدم تصمیم اشتباه گرفتم. پس کاری به نظر من نداشته باشید. هر تصمیمی خودش خواست بگیره.)
                        گفتم من اصلا و ابدا نمی تونم پیش بینی درستی داشته باشم.
                        داداشم هم گفت اخه زمینی که میخواستیم بخریم سه برابر شده
                        (جایی هست که قبلا ارزش خاصی نداشت اما بخاطر سوله های زیادی که ساختن و کارگاه های زیادی به اونجا منتقل شده یهویی زمین اونجا سه برابر شده.)
                        ولی مطمئنم تصمیم اشتباهی داره می گیره.
                        اما مسئله اینه که توی بورس هم قطعیتی وجود نداره. ریسک همیشه با بورس هست. هر اتفاق سیاسی ممکنه سرنوشت بورس رو از این رو به اون رو بکنه.

البته جمله ی اخرم بهش این بود که بازم من با کسانی که تخصص و تجربه دارن مشورت می کنم و بهت میگم.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

سریال خانه ی امن و می بینید؟؟؟
                          خیلی وقت بود تلویزیون نمی دیدم.
                          ولی نمی دونم چرا جدیدا همش دوست دارم فیلم ببینم و سریال دنبال کنم.
                          اما خیلی به این میلم غلبه می کنم و سریال های جدیدی که میزاره و از قسمت اول نمی بینم.
                          اما خانه ی امن و موقع تبلیغش خیلی خوشم اومد.
                          سریال قشنگیه. پلیسی سیاسیه ( در مورد مبارزه با داعش هست و همینطور فسادهای اقتصادی هم بهش اشاره میشه)
                          آقازاده هم که از شبکه نمایش خانگی می بینم اونم قشنگه. (هم عاشقانه است هم پلیسی و در مورد فسادهای اقتصادی و تجارت کثیف دختر و .... خلاصه از این کارایی که آقازاده ها می کنن دیگه...)
                          که یه هفته ام هست که بخاطر قسمت 24 سریال اقازاده که خیلی خیلی غم انگیز بود گریه می کنم.
                          حامد فهمید راضیه رو کشتن اومد سر محل قتل راضیه چقدر گریه کرد و من تمام این دو هفته این صحنه های غم انگیز با بازی بی نظیر سینا مهراد هی نگاه می کنم و هی گریه می کنم. دو سه تا کلیپ هم ازش ساختم /.:biggrinsmiley.:/
                          اینقدر دبرس شدم که نگوووووو

پ ن پ : الان فقط دارم غصه ی حامد و میخورم. (نقش اول سریال آقازاده)
                          بورس شده واسم حاشیه :))
                          خدا یه دونه از این حامد تهرانی ها به ما هم بده... والا... :D خععععععععععلی مَرده.... کووووووووووووهه کووووووووووووووووه
                          آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/12/08, 23:37.

نظر

• Sweety
                            عضو عادی
                            • Oct 2020
                            • 131

درود. منم جدیدا خانه امن رو می بینم، هیجانش کمه و همش آدمای جدید رو با قصه های تکراری وارد داستان میکنه.
                            البته تلویزیون نگاه کردن رو دوست ندارم. بیشتر مستندای حیات وحش رو دوست دارم.
                            منم بعضی وقتا درگیر فیلما میشم، بعد بهم میگن بابا فیلمه فیلم!!
                            حیفه نیست بشینی پای سریالا غصه خوردن؟!
                            من سریال اقازاده رو ندیدم ولی مرد! مگه تو فیلما پیدا شه رویا خانم!

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط Swetty پست شده است View Post
                              درود. منم جدیدا خانه امن رو می بینم، هیجانش کمه و همش آدمای جدید رو با قصه های تکراری وارد داستان میکنه.
                              البته تلویزیون نگاه کردن رو دوست ندارم. بیشتر مستندای حیات وحش رو دوست دارم.
                              منم بعضی وقتا درگیر فیلما میشم، بعد بهم میگن بابا فیلمه فیلم!!
                              حیفه نیست بشینی پای سریالا غصه خوردن؟!
                              من سریال اقازاده رو ندیدم ولی مرد! مگه تو فیلما پیدا شه رویا خانم!
                              تو واقعیت هم پیدا میشه به خدا
                              من دیدم...:) یکی از مردترین مردهاش و دیدم اتفاقا ...
                              از همونایی که پاک و زلالن و فکر می کنی با یه رویا طرفی تا واقعیت

در مورد سریال...
                              من کلا شاید ده سال میشد که تلویزیون نمی دیدم.
                              اما جدیدا درگیر شدم. شایدم به خاطر کرونا و خونه نشینی هست.
                              اما از این سریال هایی که دیدم پشیمون نیستم.
                              سریال آقازاده و پدر اعتقادات مذهبی من و محکم تر کرد خوشبختانه.
                              حس خیلی خیلی خوبی نسبت به دین و آدمای واقعا مذهبی بهم میده.
                              البته من قبلا هم حس خوبی داشتم به اینجور آدما... چون اعتقادم اینه که محکمن و میشه بهشون تکیه کرد
                              (نه اونایی که خیلی میرن تو قیافه و ادا در میارناااا... بدم میاد از اونا اتفاقا)
                              اونایی که واقعا دین رو به معنای واقعی کلمه اجرا میکنن. قضاوت نمی کنن و مثبتن کلا.... پاکن.... زلااااااااال (خیلی خیلی تو واقعیت کمن اینجور آدما)
                              البته توی سریال اتفاقا هر دو مدل مذهبی رو به تصویر میکشه. اونایی که اداش و در میارن... تسبیح دست میگیرن. حرف از دین میزنن اما همین صلاحشون هست واسه هزار جور کثافت کاری
                              و برعکسش اوناییشون که واقعا زلالن ... اونقدر پاک اینا رو به تصویر می کشه که استغفرالله آدم فک می کنه یه پیغمبری هستن.
                              مثلا اصلا حتی توی فکرشون هم کسی رو قضاوت نمی کنن. همه جور بهایی میدن به خاطر اینکه به اعتقاداتشون پایبند باشن.
                              فکر دیگران و قضاوت دیگران هم واسشون مهم نیست. فقط میخوان به اون منبع اصلی وصل باشن.
                              چیزایی که توی دوره جذب یاد گرفتم رو توی اینجور شخصیت ها می بینم.

نمی تونم بگم دقیق... باید ببینید.... شخصیت حامد تهرانی قصه و باباش حاج رضا تهرانی خیلی خیلی دوست داشتنی ان.
                              خیلی پاک و زلالن ... خیلی قوی هستن .... آدمای قوی رو خیلی دوس دارم. هم آدمای قوی رو هم پاک رو (پاک توی کلام... توی نگاه... توی فکر و اندیشه)

حامد عتقا که با قلمش معجزه میکنه (یه شخصیت های رویایی درست می کنه که آدم عاشقشون میشه...)
                              فکر می کنم خودش همچین آدمی هست که می تونه اینجوری این جور شخصیت ها رو در بیاره. (نمیدونم حدس میزنم.)
                              حامد عنقا نویسنده و تهیه کننده ی آقازاده و پدر و قلب یخیه.
                              قلب یخی رو ندیدم. دو تای دیگه رو دیدم. خیلی دوس داشتم...

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/12/09, 00:19.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

چقدر من این آهنگ و دوس دارم

نظر

در حال کار...
                                X